Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie

IP: 212.14.11.* 09.03.02, 11:13
    Wszystkich debili, ktorzy obrzucali Hannavalda sniezkami kazalbym powiesic za
    jaja na najblizszym drzewie na cala noc. Mamy pretensje, ze Europa traktuje nas
    jak wiesniakow z porgranicza Azji a sami do tego prowokujemy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: magdzia Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: 192.168.0.* 09.03.02, 11:20
        definitywnie zgadzam się z tobą !!! gdy zobaczyłam te mały co chyba uciekły
        z ZOO to po prostu się załamałam i nie chciał mi się dalej oglądać
        • Gość: MaciejK Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.radiomerkury.pl 09.03.02, 11:27
          Popieram(powieszenie za jaja) banda bydła(przepraszam krowy) opita czeskim
          piwem robi nam reklamę w Europie. A potem się dziwić ze Samoobrona ma tyle
          głosów-jak takie buraki maja polskie paszporty - to i w wolnej chwili mogą na
          Leppera zagłosować ( w przerwie między flaszkami)...
      • Gość: M Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.chello.pl 09.03.02, 11:24
        Niestety kilku debili zniszczyło wspaniałą atmosferę mistrzostw.
      • Gość: mc Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.icpnet.pl 09.03.02, 11:47
        wszystko racja, ale Hanni tez ma swoje za uszami. widzieliscie, co pokazal
        naszym kibicom po skoku? nie jest wiele lepszy od tych, co w niego rzucali...
        • Gość: Magda Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.02, 14:55
          Pokazal dokladnie (prawie) to samo co Kozakiewicz Rosjanom w Moskwie przed
          wielu, wielu laty. Z ta roznica, ze nam sie to wtedy podobalo i przyjelismy to
          jako zasluzona odpowiedz na gwizdy w czasie kiedy startowal Polak. Ach, jak te
          czasy sie zmieniaja...
      • Gość: hwd Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 11:47
        jeśli rzuciłeś kiedykolwiek śnieżką też jesteś debilem, pozdrawiam!
      • ads.forum Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie 09.03.02, 11:50
        Zgadzam się buractwo do kwadratu takie zachowanie, nie wiem co pokazał Hanawald
        po skoku, ale po tym incydencie ze śnieżkami miał pełne prawo.
        • Gość: bartek Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 11:52
          na chamstwo chamstwem odpowiadasz? - to nie świadczy o kulturze, pomijając
          naszych wspaniałych kibiców Hannawald jeszcze raz pokazał jak bardzo nienawidzi
          po pierwsze Polaków, po drugie - przegrywać. Skąd u niego tyle zawiści?
      • Gość: ziomal Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: 212.182.102.* 09.03.02, 11:52
        po prostu polscy kibice lubia dobra oboke,hannavald to pala
        • Gość: emem Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.acn.waw.pl 09.03.02, 11:58
          Ziomal widze ze jestes po prostu zwyklym rzemieniem
      • socoow Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie 09.03.02, 11:53
        Hannawald nic nie pokazał po skoku, a jeśli już, to możemy to porównać, do jak
        najbardziej usprawiedlwionego gestu Kozakiewicza...
        Należało się nam
      • Gość: emem Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.acn.waw.pl 09.03.02, 11:57
        czy czeska policja nie moze ich po prostu porzadnie spalowac??
        • Gość: Marek sam sie s...... IP: 194.181.108.* 09.03.02, 12:02
          wez sie w garsc co ty wogole proponujesz jak masz malo emocji to wez sam sie
          spaluj
          • Gość: emem Re: Marek - sam sie s...... IP: *.acn.waw.pl 09.03.02, 12:04
            Rzemieniu prosty. To nie jest twoja ukochana pilka nozna tylko skoki narciarskie
            • Gość: Marek pozostaje emigracja IP: 194.181.108.* 09.03.02, 12:10
              wiesz jesli ktos zajmuje sie jedynie tropieniem polskiego chamstwa, prostactwa,
              nieuropejskosci czy tez antysemityzmu (mechanizm jest ten sam) to ja proponuje
              wziasc sie za nauke jezyka obcego i wyemigrowac najlepiej gdzies daleko... Moze
              Bliski Wschod?????
              • boogienights Re: pozostaje emigracja 10.03.02, 13:36
                Ty sie wez za nauke podstaw jezyka polskiego, cwiercmozgu.
              • Gość: maja aż żal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 20:04
                aż żal to czytać .jesteś prosty jak trzonek od halabardy
      • Gość: Marek nie ma co robic afery IP: 194.181.108.* 09.03.02, 12:00
        nie ma co sie podniecac proponuje wszystkim ktorzy tak nienawidza fanatycznych
        Polskich kibicow aby zaczeli chodzic na szachy spokoj, cisza, mila
        atmosfera.....natomiast wiecie co to jest psychologia tłumu to jest adrenalina
        niektórym puszczaja nerwy.......... i ja sie im nie dziwie
        • Gość: M Re: nie ma co robic afery IP: *.chello.pl 09.03.02, 12:02
          Ty mylisz żywiołowe kibicowanie ze zwykłym kretynizmem.
          • Gość: maja chore IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 20:05
            może by szpital dla takich założyć
        • Gość: Przemek Re: nie ma co robic afery IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 12:54
          Jak się nie dziwisz, to jesteś po prostu taki sam jak oni. Taki sam kretyn!
        • Gość: kapen Polskie bydło w Czechach IP: *.chello.pl 09.03.02, 19:33
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> nie ma co sie podniecac proponuje wszystkim ktorzy tak nienawidza fanatycznych
          > Polskich kibicow aby zaczeli chodzic na szachy spokoj, cisza, mila
          > atmosfera.....natomiast wiecie co to jest psychologia tłumu to jest adrenalina
          > niektórym puszczaja nerwy.......... i ja sie im nie dziwie

Kiedy wcielą nas do Europy (w co osobiście wątpię, bo dlaczego i po co) to takich
          entuzjastycznie kibicujących trzymać będą w rezerwacie i pokazywać jako
          nieujeżdżony przez cywilizację produkt blokowo-Pegerowski ze wschodu. Już dzisiaj
          tam właśnie jest miejsce dla takich żywiołowych entuzjastów adrenaliny i
          puszczających nerwów wokółsportowych. Bo istoty te (nie mylić z ludźmi) nie są w
          stanie odróżnić najprostszych form egzystencji. Zabawę w sport pomyliły z niemal
          palestyńską walką o niepodległość, a kibicowanie z patriotyzmem najcięższego
          kalibru, gdzie nie liczy się jak, tylko liczy się, żeby my. I proszę nie próbować
          tłumaczyć słuszności rzucania w bezbronnego faceta na wyciągu tym, że on też jest
          chamski. Bo szybko dojdziemy do konstatacji, że nasze bydło jeszcze bardziej. W
          tym jesteśmy rzeczywiście najlepsi.

PS. Siknij se do windy i nie zabieraj głosu w sprawach, które ledwo pojmujesz.
        • boogienights Re: nie ma co robic afery 10.03.02, 13:36
          Przymiotnik "polskich", z malej litery. Ale skad tchorzliwy pijany debokibel moze to wiedziec, prawda?
      • Gość: Marek Re: IP: 194.181.108.* 09.03.02, 12:06
        w slowniku ludzi kulturalnych nie ma takich wyrazów jakimi powinienem okreslic
        twoje wypowiedzi..........
      • Gość: siano Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 12:32
        Zgadzam sie, zachowanie kilku idiotów było chamskie, żenujące i nie ma nic na
        ich obronę. Faktem jest, że Hannavald to mały prowokator, już ma taki charakter
        że jak mają coś do niego, to nie siedzi cicho. To źle? A to niby czemu.
        Porównanie do gestu Kozakiewicza nasuwa się samo.

Oczywiście, można podejść do tego tak: Na Schmita rok temu gwizdali, nic nie
        mówił to dali mu spokój. Hani jakby siedział cicho to też by miał po jakimś
        czasie spokój... Ale do ciężkiej cholery ma prawo się oburzać, mówić i
        pokazywać co chce.

Czyli zgadzam sie z autorem watku :).

Pozdrawiam
        siano
      • Gość: lalka Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.02, 13:16
        Adam przepraszal przed kamerami RTL za zachowanie naszych kibicow. Mial lzy w oczach, ale mysle, ze to z innego powodu. Podkreslal, ze nie ma z
        tym nic wspolnego
      • Gość: aero Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 13:52
        Debilizmu sie chyba nigdy nie wykorzeni. Nie ma lekarstw ani kuracji na chorobe
        pt. "miec nasrane we lbie".
      • Gość: Penner Mój kolega Skin trafił klą śnieżną w Hannavalda!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:51
        Jestem z niego bardzo dumny! To mój najlepszy przyjaciel. podziwiam go za to co
        zrobił. dla mnie jest on Bogiem!
        • Gość: lalka Re: Mój kolega Skin trafi? kla˛ s´niez˙na˛ w Hannavalda!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.02, 19:15
          A jak sie Twoj kolega nazywa?????I gdzie mieszka?
          • Gość: kapen Re: Mój kolega Skin trafi? kla˛ s´niez˙na˛ w Hannavalda!!! IP: *.chello.pl 09.03.02, 19:34
            Gość portalu: lalka napisał(a):

> A jak sie Twoj kolega nazywa?????I gdzie mieszka?
            Zwierząt się nie nazywa tylko wabi.

• Gość: Penner Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 21:00
        Jestem z niego bardzo dumny! To mój najlepszy przyjaciel. podziwiam go za to co
        zrobił, dla mnie jest on Bogiem!

• boogienights Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie 10.03.02, 13:39
          To świetnie. Teraz w nagrodę idź zrób mu... err, *dobrze*. Tak jak to wy, dzielni męscy skini, robicie zwyczajowo między sobą.
      • ellivia Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie 09.03.02, 23:16

Jak juz napisałam w osabnym wątku ,to bylo do przewidzenia,że jaies chamskie
        zachowanie pseudokibicow sie pojawi.Po tym co Hannawald powiedzial w "Wetten,
        dass..." o polskiej publiczności na zawodach w Zakopanem, niektorzy postanowili
        sie zemścić. Ale to bez sensu odpowiadac na niezbyt kulturalny tekst Svena takim
        chamstwem. Chamstwo rodzi jeszcze większe chamstwo , itd. Niestety do pustej
        glowy pseudokibiców nie da się przemówic.
        Nie ma sensu się wstydzic za to że jest sie Polakiem,tylko dlatego, bo
        kilkunastu durniow zachowalo się w karygodny sposob. Przykre jest natomiast to,że
        zle opinie sa uogolniane na cały naród...

• Gość: socjola Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.03.02, 23:52
        Niestety tak jest, chamstwo rodzi chamstwo. Koło się zamyka. Błędne koło.
        WYRWIJMY SIĘ Z NIEGO PIERWSI I POKAŻMY SVENOWI JAK TO SIĘ ROBI!!!!!
        • Gość: Troy Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 02:06
          Brak mi po prostu slow...
          Garstka tzw "kiboli" potwierdzila buractwo i
          stereotypy Polakow-Wiesniakow-Prostakow.
          Nigdy nie przepadalem za Svenem,ale to bylo
          ponizej pasa!!! A co najwazniejsze: pokazyl,ze wygrywa ten
          najlepszy,jakim bez watpienia momentalnie jest!
          • broart Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie 10.03.02, 11:29
            najbardziej mnie wkurwia że na 500 rzutów trafiło tylko pare następnym razem
            kibole muszą trochę potrenować
            • hihihihi Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie 10.03.02, 21:54
              broart napisał(a):

> najbardziej mnie wkurwia że na 500 rzutów trafiło tylko pare następnym razem
              > kibole muszą trochę potrenować

Bo z was takie buraki, ze nawet celowac nie potraficie. Za duzo samogonu?
      • Gość: fanka Re: Chamskie zachowanie kibicow w Harrachowie IP: 192.168.1.* 10.03.02, 11:45
        oburzyło mnie zachowanie tych bydlaków; poza tym Amman został trafiony w oko!!!
        Jak tak dalej pójdzie to nawet jak zorganizujemy puchar w zakopcu to nikt do
        nas nie przyjedzie. i nic dziwnego.
      • Gość: Skin Aleśmy zrobili zadymę w Harrachowie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 21:49
        Było kurwa zajebiście! Zrobilismy zadymę w Harrachowie jak nigdy! Ledwo co
        wróciłem czarterem z Pragi. Słyszałem wypowiedzi w mediach.. no to chyba już
        żeśmy zdetronizowali angielskich hooligans? Obiłem mordy trzem zapitym szwabom.
        A jakie im juhy z klubrów poleciały!!! zasłużyli sobie na to! Nastepnym razem
        spizgamy Hanniego i Hessa!! Jest wypas! Koolejooooooooorz!!!!!!!!!
        • Gość: broart Re: Aleśmy zrobili zadymę w Harrachowie IP: *.wodzislaw-przemyslowa.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 20:36
          hessa hessa tego huja w dupe go ile sie da chłopaki ode mnie ze 100 razy z
          góry dzieki
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka