Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LUDZIE SPOKOJNIE !!!!

16.06.04, 14:11
    Rozumiem że kwota 100 tys. zł. powoduje lekkie oszołomienie ale ludzie
    spokojnie. Dajcie panom z gazety troszkę czasu. Każdy konkurs przez nich
    organizowany ma opóźnienie w wynikach. Widocznie mają za mało ludzi - a mówi
    się że jest bezrobocie :))) Przyzwyczajcie się do tego że wyniki nie będą
    podawane na bieżąco !!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gilus Re: LUDZIE SPOKOJNIE !!!! IP: 213.17.226.* 16.06.04, 14:20
        tu nie chodzi o 100 tys. zl tylko o to, ze rywalizacja jest, a raczej bylaby
        emocjonujaca gdyby bylo wszystko na czas!!A tak nawet nie wiem czy moja druzyna
        bierze udzial czy nie!!
        Pozdrawiam!!!
        • marwi75 Re: LUDZIE SPOKOJNIE !!!! 16.06.04, 14:46
          Ale ta kasa pobudza tylko rywalizacje prawda ? :)
          Pewnie że szkoda że klasyfikacji nie ma od razu ale spróbuj spojrzeć na to z
          innej strony. Gości jest kilku kuponów kilkaset tysięcy. A podejrzewam że musza
          zajmowac sie nie tylko tym konkursem. Na pewno im też zależy by wszystko było
          jak najszybciej. A nieustannym narzekaniem że czegoś wciąż nie ma nic nie
          zmienisz. Pozostaje więc cierpliwie czekać.
          • Gość: Gmoch Re: LUDZIE SPOKOJNIE !!!! IP: *.krakow.pl 16.06.04, 15:05
            Nie chodzi o kasę. Ja nie planuję zdobyć poerwszego miejsca, a ważne jest dla
            mnie czy jestem lepszy od kumpli którzy też grają. To jest rywalizacja. A
            przymykanie oka na BEZNADZIEJNĄ robote kolesi z gazety jest jak najbardziej
            karygodne. Największy nakład w Polsce i ostentacyjne olewanie ludzi którzy
            gazetę kupili i chcą się bawić w ich grę, to coś czego zrozumieć nie
            potrafię... mało ludzi mają? Bzdura. A jeśli nawet (w co nie wierzę) to niech
            zatrudnią więcej. I jak rozumieć milczenie ekipy gazety? Przecierz oni nawet
            nie poinformowali czego i kiedy (mniej więcej) można się spodziewać... Szkoda
            gadać...
            • Gość: ao Re: LUDZIE SPOKOJNIE !!!! IP: *.in.obop.pl / *.obop.com.pl 16.06.04, 15:10
              Najbardziej irytuje to, że nie ma żadnych informacji kiedy wyników można się
              spodziewać. Usta pełne wody i nic. Wizerunek Gazety podupada kolejny raz.
              Przykre jest to jak są traktowani czytelnicy.
            • 2pac Re: LUDZIE SPOKOJNIE !!!! 16.06.04, 15:12
              Poczekamy zobaczymy ja też się niecierpliwie bo wysłąłem kupon prirytetem na
              dzień przed:) i nie wiadomo też czy doszedł ale wierze w Poczte Polską i
              zwycięstwo!!! Pozdro i nara
              • papryczka_ag Re: LUDZIE SPOKOJNIE !!!! 16.06.04, 15:20
                też wysłałam priorytetem dzień przed... i też drżę...
          • Gość: WIIILY24 Re: LUDZIE SPOKOJNIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 18:52
            Śmiesz mnie chłopie twoja argumentqcja!!!.......a kogo to obcodzi, przeciez
            mozn było zrobic deadline nankupony .powiedzmy na 5 czerwca i wszystk obyło by
            w porządku..........a tu ch,j wie czy jest w grze czy nie.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka