Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: 194.242.104.* 17.06.12, 01:00
    Nigdy nie interesowałam się piłką nożną do momentu kiedy Polska rozegrała pierwszy mecz na Mistrzostwach Europy 2012. Od tamtego momentu śledziłam każdy mecz, przy którym towarzyszyły wielkie emocje. Nigdzie nie chodziłam do klubów kibica tylko taki klub razem z rodziną robiliśmy w domu. Oczywiście dominowały barwy biało-czerwone i wiara w naszą drużynę. Uważam, że nasza reprezentacja jest bardzo dobra. Widać wielki potencjał, siłę, chęci a przede wszystkim serce do walki. W końcu od wielu lat mamy w kim pokładać nadzieję w tej dyscyplinie sportowej. Mimo, iż nie udało się wyjść z grupy to nie można powiedzieć, że byliśmy słabsi tylko, że brakowało nam trochę szczęścia. W każdym meczu było wiele niewykorzystanych akcji, które później niestety mściły się na nas. Szkoda, że mimo mając o jednego zawodnika(kibiców) więcej na stadionie nie udało się osiągnąć naszego założonego celu (wyjścia z grupy) ale i tak drużyna pokazała wielką, prawdziwą grę w Piłkę. W takich momentach widać zjednoczenie narodu i wiarę w Polską - Naszą reprezentację, która niebawem będzie nie dopokonania - jednak potrzeba trochę czasu - bądźmy cierpliwi. Pozdrawiam i dziękuje naszym Chłopakom za tak wielkie emocje! P.S było naprawdę dobrze! nie załamujcie się to dopiero początek naszej wielkiej reprezentacj. :)
    Obserwuj wątek
      • augenthaler Re: po euro 17.06.12, 01:05
        Gwoli scislosci - Euro sie nie skonczylo. Najciekawsza czesc turnieju przed nami.
      • Gość: cipek_fan_idiotek Re: po euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 02:29
        stuknij się w łeb. jaki kraj taka piłka. bida na wszystkich frontach.
      • Gość: kibic Re: po euro IP: *.cg.shawcable.net 17.06.12, 06:47
        Widac, ze nigdy nie interesowales sie pilka nozna. Moze ty jakies inne mistrzostwa ogladales (1972?). Nasza reprezentacja bardzo dobra? Chyba tylko Irlandia miala gorsze wystepy. Polacy w kazdym meczu grali tylko przez pol godziny, potem im sie juz nie chcialo. A w tym najwazniejszym grali tylko przez kwadrans. A potem olali. Zadnego serca do walki, techniki, strategii. A obrona? - nieobecna. Piszesz, ze widac wielki potencjal - gdzie? To jest druzyna sklasyfikowana na 65 miejscu przez FIFA, i teraz pewnie jeszcze spadnie. Oni nie wygrali zadnego waznego meczu od 20 lat, i niepredko wygraja. Czy w tym kraju nie ma mlodziezy, ktorej by sie chcialo troche pobiegac, i pokazac odrobine ambicji?
        • Gość: ewa Re: po euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 08:33
          Dla całego młodego pokolenia, urodzonego po 80 roku, to były najlepsze mistrzostwa. Ja też nie widziałam lepszych i nie mam zamiaru na piłkarzy nadawać. dziękuję za emocje i oroszę o jeszcze w eliminacjach do MŚ!
      • Gość: rom1234 nowego trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 14:21
        nowym trenerem powinien być ktoś z zagranicy np va basten albo jurgen klopp
      • Gość: jacek Re: po euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 14:32
        to poczatek reprezentacji ? zanim oni sie dogadaja po polsku na boisku to minie z 5 lat a zeby klepali pilke jak barcelona to conajmiej 15 lat wiec laweandwski i blaszczak benda na emeryturze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka