hania1 23.06.04, 15:45 Nadal nie wiem jak wpisac nazwe druzyny jesli mam w nie spacje? Czy moge ptrzymac odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miron Re: co z tym SMSem? IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 23.06.04, 17:21 Jesli "szanowna redakcja" nie odpowie to radziłbym zaczekać na wyszukiwarkę i tam się upewnić czy nasza drużyna ma spację, czy nie. Jeśli ma to trzeba będzie zaryzykowć i wysłać sms-a ze spacją w nazwie. Wtedy chyba większa szansa, że będzie prawidowo. Mam nadzieję, że taki sms zostanie zaliczony, bo chyba uwzględniają tylko pierwszego. Mam ten sam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
acrossi Re: co z tym SMSem? 24.06.04, 02:09 Jeżeli dobrze rozumiem chodzi o nazwę zespołu która ma dwa człony np: POTOP SZWEDZKI. Wtedy zgodnie z zasadami wpisujesz nazwę zespołu-czyli POTOP SZWEDZKI(jeżeli w nazwie zespołu jest spacja to w sms też wpisujemy spację) Ja tak zrobiłem i otrzymałem sms zwrotnego który potwierdził dokonane zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
austria Re: co z tym SMSem? 24.06.04, 08:10 nazwe druzyny wpisujemy dokladnie tak samo jak byla wpisana na kuponie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilus Re: co z tym SMSem? IP: 213.17.226.* 24.06.04, 09:55 a czy ma znaczenie wielkosc liter?? ja wpisalem drukowanymi(chyba)wiec jak napisze w esce malymi to bedzie dobrze?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzbuda Re: co z tym SMSem? 26.06.04, 00:18 Guzik prawda. Ja wysłałem 13 drużyn o nazwach CHRISBUD_01, CHRISBUD_02 ... CHRISBUD_13 i żadna nie została przyjęta przyjęta sms-em pod oryrginalną nazwą. Musiałem zgadywać i raz prawidłowy był myślnik a raz spacja. Ciekawe, kto mi zapłaci za stracone smsy. Odpowiedz Link Zgłoś