barteeez1986 23.06.04, 23:33 droga redakcjo!!!!!!jestem prezesem kumanem w jaki sposób otrzymam nagrode za 3 miejsce????????mieszkam daleko od warszawy !!!!!prosze o odpowiedz!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dashboard Re: co z nagrodą?????????????? 24.06.04, 21:35 Witaj prezesie Kuman! Ja czekam na skuter i dalej nic nie wiem. Nie odpisuja na listy. Rzucili nas. Oszukali nas skarbie. Zabrali nam nasz skarb , nasz skuter.:) Odpowiedz Link Zgłoś
yousta2 Re: co z nagrodą?????????????? 12.07.04, 20:54 Też nie doczekałam się jeszcze swojej nagrody za 4-te miejsce. WE się już skończyło (wtedy piłkarzyki zeszły na drugi plan ) więc redakcja powinna doprowadzić piłkarzyki do końca ;-! a tu: ni słychu ni dychu Odpowiedz Link Zgłoś
bockxer Re: co z nagrodą?????????????? 12.07.04, 23:38 Parę lat temu wygrałem koszulkę w sportowym quizie BBC , usłyszałem swoje nazwisko w sobotę, a za tydzień ( następna sobota) przesyłka z wygraną była już u mnie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
remass1 Re: co z nagrodą?????????????? 13.07.04, 08:45 Ja wcześniej juz pisałem: a po co nagrody ( te skutery, te butelki, smoczki, kubki ). Lepszy byłby prawdziwy uścisk dłoni Prezesa. Nagroda wymuszona od organizatora nie przynosi satysfakcji. Oczywiście pozostaje Sąd, no szkoda skutera i ewentualnej mitręgi w odzyskaniu go. Gratuluję, wszystkim wygranym i deklaruję: w nowej edycji będę godnym partnerem bo zamierzam wskoczyć do pierwszej 5000 -czki. Mietek S. Odpowiedz Link Zgłoś