Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FantasyLigaMistrzów.wp.pl

27.07.12, 02:31
    Czy otrzymaliście już wygrane pieniążki za ten konkurs ?
    Ja cały czas nie otrzymałem
    Wiadomo coś więcej ?
    Obserwuj wątek
      • messi72 Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 27.07.12, 08:22
        Tylko tyle, że organizatorem tego przedsięwzięcia jest firma One-2-One, z Poznania. Napisali mi z wp, żebym to do nich zwrócił się w sprawie wygranej. Dka mnie na szczęście niewysokiej - tylko 200 zł. Szkoda i tego, ale już straciłem nadzieję, One-2-One jest w zasadzie bankrutem i szanse na kasę są bliskie zeru.
        • arturodry Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 27.07.12, 09:07
          aa informacje ze T-Mobile organizator Ligi T-Mobile
          wypłaci jednak Sam nagrody
          i chwała wielka im za to
          200 zł czy nie poświęciłeś czas i walcz o swoje pieniądze
          pozdr
          • krakow984 Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 27.07.12, 17:45
            wie ktos cos na temat wypłacenia przez t-mobile kasy za lige.t-mobile.pl ???? prosze o jakies konkrety jak ktos cos wie
        • furan1 Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 28.07.12, 23:10
          messi72 napisał:

> Tylko tyle, że organizatorem tego przedsięwzięcia jest firma One-2-One, z Pozna
          > nia. Napisali mi z wp, żebym to do nich zwrócił się w sprawie wygranej. Dka mni
          > e na szczęście niewysokiej - tylko 200 zł. Szkoda i tego, ale już straciłem nad
          > zieję, One-2-One jest w zasadzie bankrutem i szanse na kasę są bliskie zeru.

fundatorem nagród jest WIRTUALNA POLSKA (tak jest w regulaminie o nagrodach w grze)
          lepiej niech nie ściemniają bo im zrobimy pożądną kampanię "reklamową"
          • messi72 Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 29.07.12, 08:41
            furan1 napisał:

> fundatorem nagród jest WIRTUALNA POLSKA (tak jest w regulaminie o nagrodach w g
            > rze)
            > lepiej niech nie ściemniają bo im zrobimy pożądną kampanię "reklamową

Mam do Ciebie prośbę - masz może gdzieś zachowany regulamin Fantasy Liga Mistrzów? Na sto procent organizatorem była firma One-2-One, ale tego fragmentu o fundatorze nagród nie pamiętam. Bedę wdzięczny za odpowiedź.
            • micheloo Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 31.07.12, 09:13
              Jak może Wirtualna Polska organizować konkurs jak jeszcze nie wypłaciła nagród za poprzedni ??
              • borguwe Re: FantasyLigaMistrzów.wp.pl 11.08.12, 00:32
                Wirtualna Polska cały czas nie wypłaciła Wygranych na fantasyligemistrzow
                "Złodziejski Portal" inaczej tego nazwać nie można naciągnęli nas kibiców na koszty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka