Gość: DemoLud IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.08.12, 21:59 Wszystkie Haruspikowie i Hunwejbini zawiesili nosy na kwinte? Znudzeni juz czy obrazeni na "Profosa"? Dobrze chociaz ze tu Tusku nie maczal palcy! Jakby co to jestesmy "pod para"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leonsio od ? Re: Czy za zwycięstwo poprzedniej edycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 21:30 była nagroda ? Bo jakoś mi to umkło ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DemoLud Re: Jak sie ma refleks... IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.08.12, 00:38 ...leniwca to wszystko umyka,niestety moj Ty Leonsio. "Donosiciel" Emil kilka razy podreptal na poczte "Krisa" ale na powrot zadnych polecen nie dostal,wiec jak..? Czekamy dalej. Nagroda moze byc w twoim przypadku tylko terpentyny flaszka do posmarowania w pewnym miejscu. To tylko ywentualna opcja jest! Zapytaj "Jareckich" gdzie sie smaruje i po co jak nie masz tej,ze tak klikniemy, WIEDZY! Czemu nie widzimy Twoich "przewidzen"? Pytanie...no pewnie! Umklo Ciebie to wydarzenie prowadzone przez Fuhrera ZZDZICHA,sacrableu und stercum do coopy! bbllo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonsio od ? Re: do bombullo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 11:43 Ciekawe! ale - jak kolego w kieszeni licho to bądz cicho i nie obiecuj !Tak mi się wydaje że tylko masz słyszysz a daj nie !Emil tylko mego pieska szpyknoł coś nie tak z wzrokiem. Co do typowania po prostu zniechęciłeś mnie i tyle w tym temacie... Śledząc tą edycję to jak na razie jest po normalnemu,nie ma parodii,zobaczymy co czas pokarze ! Mniemam że tą terpentynę stosowałeś że tak gorąco polecasz ? Może więcej opiszesz jak było,wszyscy jesteśmy ciekawi jakich doznań doświadczyłeś !!! życzę udanej zabawy i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DemoLud Re: do Leonsio od... IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.08.12, 15:04 Nam,kolego,czas pokaze a Ciebie moj Ty Leonsio czas pokarze,niestety. Widzimy,ze Emilki od nas dochodzily ale nie zostaly zrozumiane,niestety. Co chcialem odklikujac na adres Emilowy,Qumasz? Chyba nie do konca bo w tym akurat temacie cicho sza. Jak ten "Podhalanczyk" ma na imie? Poczta u nas juz jest otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś