mathiuss 06.10.09, 15:49 Od Army odstraszaja mnie bugi i calkowity hardkor, od Codow zupelny brak realizmu (chociaz jak sie na to przymknie oko to seria jest miodna), za to OFR wydaje sie byc czyms posrodku i dlatego mysle ze moze zarzadzic. Czekam na premiere. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;] Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.09, 15:57 kupię w przypadku nadmiaru pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.09, 15:58 A dla mnie oderwaniem od Army jest właśnie CoD - i nic wiecej nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 16:01 Arma 2 wcale nie jest taka trudna. Ja się już prawie nauczyłem, a gram z 1,5 miesiąca Nie licząc Army 1. Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 16:01 Po OFPR spodziewam się co najwyżej alternatywy dla moda Project Reality do BF2. Na pewno na spontaniczne krucjaty na serwerach MP będzie dość fajnie, ale jednak do prawdziwych misji CO-OP to nawet bym się nie przymierzał po oglądaniu materiałów z gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abudabi Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: 78.133.234.* 06.10.09, 16:09 No dobra, kto po tym newsie od razu wbił na warez, torrent (czy cuś innego)? Odpowiedz Link Zgłoś
plunio7 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 16:32 Będzie jakieś demo? Odpowiedz Link Zgłoś
nacho66 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 16:39 no biorac pod uwage, ze dzis premiera w stanach, torrenty wieczorem beda tego pelne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czoko Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.toya.net.pl 06.10.09, 17:39 Już są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdałn Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 18:33 gdałn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: 91.123.161.* 06.10.09, 19:13 @ mathiuss Polacem więc Battlefield 2 + Project Reality Mod Gra mniej "hardkorowa" od ArmA2 jednak jak najbardziej realistyczna (wielu spośród twórców to byli wojskowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 19:15 Prosze o pomoc posiadaczy ps3 Wchodze na PS Store i wyskakuje mi This service is not available in your country/region. Ta usługa nie jest dostępna w Twoim kraju / regionie. Czy wam działa ps store o co chodzi co mam zrobic to jak PS STORE NIE JEST DOSTPENE W POLSCE .Prosze sprwdzcie u siebie czy tak macie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: 91.123.161.* 06.10.09, 19:21 Przeczytałem recenzję i.... ŻE CO? - radar zaznaczający przeciwników? - zmartwychwstanie towarzyszy w grze po dojściu do checkpointa? (Jak w Trine?!) - brak możliwości wychylania? To jest "Symulacja Pola Bitwy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abudabi Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: 78.133.234.* 06.10.09, 19:45 Maribot, respawn towarzyszy wyłącza się jak grasz na wyższych poziomach trudności (z czego co wyczytałem). Odpowiedz Link Zgłoś
b0b3r Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 19:56 Po spędzeniu godziny z grą muszę przyznać że gra jest kapitalna, tak jak Cz1 na PC, nie jest to wstawka dla dzieci neo i casuali, ale grafika to niestety zatrzymała się na Cz1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam$$ Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 19:58 mi sie karta graficzna zepsula (8800 ultra) i bede mial po serwisie za miesiac, ale OFR bedzie juz na nia czekac ! Odpowiedz Link Zgłoś
mikemike77 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 20:32 Co to sa "dzieci neo"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VBSC Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 06.10.09, 22:10 W sumie miło się strzela (fakt że boty miałem ochotę rozstrzelać za niesubordynacje już po 5 minutach ale to w końcu tylko boty), i jak minie szał premiery i nowości (czytaj: stanieje ) to pewnie kupię. Ogólne dobre wrażenie psują dwie wykryte niedoróbki: - szwankuje model lotu granatów wystrzeliwanych z granatnika podwieszanego; czasami wystrzelony pod katem granat z M203 nagle załamywał lot jakby zderzył się z niewidzialnym ptakiem i spadał znacznie bliżej niż miał spaść. - niedopracowany zasięg widzenia "po ciemku"; gołym okiem często gęsto widać lepiej i na większą odległość niż za pomocą optyki na broni (bez jaj panowie z Codemasters, liczba zmierzchu dla standardowego w USArmy celownika 9x42 na M4/M16 to około 20, a wygląda tak jakby u was było ledwo 10 ...) Miejmy nadzieję że będą łatki. Odpowiedz Link Zgłoś
wincenty.okon Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 07.10.09, 09:20 A ja czekam na rzetelną recenzje Sławomira. Właściwie jeszcze na żadną recenzję na GC nie czekałem jak na tą. Wierzę, że to będzie dziś. Trzeba po pracy kupić browarka, zrobić tosty i zasiąść do rzeczowej lektury. Nie oszczędzajcie gry, jak ma bugi lub lubi się zaciąć to napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś