Dodaj do ulubionych

Operation Flashpoint: Dragon Rising - premiera

06.10.09, 15:49
Od Army odstraszaja mnie bugi i calkowity hardkor, od Codow zupelny brak realizmu (chociaz jak sie na to przymknie oko to seria jest miodna), za to OFbig_grinR wydaje sie byc czyms posrodku i dlatego mysle ze moze zarzadzic. Czekam na premiere.
Obserwuj wątek
    • Gość: ;] Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.09, 15:57
      kupię w przypadku nadmiaru pieniędzy suspicious
    • Gość: ;P Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.09, 15:58
      A dla mnie oderwaniem od Army jest właśnie CoD - i nic wiecej nie potrzebuję.
    • sad-hu Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 16:01
      Arma 2 wcale nie jest taka trudna. Ja się już prawie nauczyłem, a gram z 1,5 miesiąca wink Nie licząc Army 1.
    • galekanalek Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 16:01
      Po OFPbig_grinR spodziewam się co najwyżej alternatywy dla moda Project Reality do BF2. Na pewno na spontaniczne krucjaty na serwerach MP będzie dość fajnie, ale jednak do prawdziwych misji CO-OP to nawet bym się nie przymierzał po oglądaniu materiałów z gry.
    • Gość: Abudabi Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: 78.133.234.* 06.10.09, 16:09
      No dobra, kto po tym newsie od razu wbił na warez, torrent (czy cuś innego)? big_grin
    • plunio7 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 16:32
      Będzie jakieś demo?
    • nacho66 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 16:39
      no biorac pod uwage, ze dzis premiera w stanach, torrenty wieczorem beda tego pelne
    • Gość: czoko Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.toya.net.pl 06.10.09, 17:39
      Już są big_grin
    • Gość: gdałn Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 18:33
      gdałn
    • Gość: Maribot Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: 91.123.161.* 06.10.09, 19:13
      @ mathiuss
      Polacem więc Battlefield 2 + Project Reality Mod
      Gra mniej "hardkorowa" od ArmA2 jednak jak najbardziej realistyczna (wielu spośród twórców to byli wojskowi)
    • Gość: bartek Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 19:15
      Prosze o pomoc posiadaczy ps3
      Wchodze na PS Store i wyskakuje mi

This service is not available in your country/region.
      Ta usługa nie jest dostępna w Twoim kraju / regionie.

Czy wam działa ps store o co chodzi co mam zrobic to jak PS STORE NIE JEST DOSTPENE W POLSCE .Prosze sprwdzcie u siebie czy tak macie
    • Gość: Maribot Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: 91.123.161.* 06.10.09, 19:21
      Przeczytałem recenzję i....
      ŻE CO?
      - radar zaznaczający przeciwników?
      - zmartwychwstanie towarzyszy w grze po dojściu do checkpointa? (Jak w Trine?!)
      - brak możliwości wychylania?

To jest "Symulacja Pola Bitwy" indifferent?
    • Gość: Abudabi Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: 78.133.234.* 06.10.09, 19:45
      Maribot, respawn towarzyszy wyłącza się jak grasz na wyższych poziomach trudności (z czego co wyczytałem).
    • b0b3r Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 19:56
      Po spędzeniu godziny z grą muszę przyznać że gra jest kapitalna, tak jak Cz1 na PC, nie jest to wstawka dla dzieci neo i casuali, ale grafika to niestety zatrzymała się na Cz1.
    • Gość: Adam$$ Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 19:58
      mi sie karta graficzna zepsula (8800 ultra) i bede mial po serwisie za miesiac, ale OFbig_grinR bedzie juz na nia czekac !
    • mikemike77 Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 06.10.09, 20:32
      Co to sa "dzieci neo"? big_grin
    • Gość: VBSC Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 06.10.09, 22:10
      W sumie miło się strzela (fakt że boty miałem ochotę rozstrzelać za niesubordynacje już po 5 minutach smile ale to w końcu tylko boty), i jak minie szał premiery i nowości (czytaj: stanieje tongue_out) to pewnie kupię. Ogólne dobre wrażenie psują dwie wykryte niedoróbki:
      - szwankuje model lotu granatów wystrzeliwanych z granatnika podwieszanego; czasami wystrzelony pod katem granat z M203 nagle załamywał lot jakby zderzył się z niewidzialnym ptakiem smile i spadał znacznie bliżej niż miał spaść.
      - niedopracowany zasięg widzenia "po ciemku"; gołym okiem często gęsto widać lepiej i na większą odległość niż za pomocą optyki na broni (bez jaj panowie z Codemasters, liczba zmierzchu dla standardowego w USArmy celownika 9x42 na M4/M16 to około 20, a wygląda tak jakby u was było ledwo 10 uncertain...)
      Miejmy nadzieję że będą łatki.
    • wincenty.okon Re: Operation Flashpoint: Dragon Rising - premier 07.10.09, 09:20
      A ja czekam na rzetelną recenzje Sławomira.

Właściwie jeszcze na żadną recenzję na GC nie czekałem jak na tą.

Wierzę, że to będzie dziś. Trzeba po pracy kupić browarka, zrobić tosty i zasiąść do rzeczowej lektury.

Nie oszczędzajcie gry, jak ma bugi lub lubi się zaciąć to napiszcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka