Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

darmowe transfery

20.08.12, 22:54
    przez dwa darmowe transfery rozumie się sprzedaż jednego i kupno jednego czy dwie sprzedaże i dwa kupna? bo wiadomo, że jak sie jednego puści to kogoś trzeba wziąć...
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: darmowe transfery 21.08.12, 08:55
        transfer - to jest sprzedaż obecnego zawodnika i kupno nowego.
        ciekawe pytanie... ale w sumie ktoś mógł tego nie zrozumieć
        powodzenia! [Bartek]
        • loko32 Re: darmowe transfery 22.08.12, 18:58
          Ja to wiedziałem,ale w klubach transferem nazywa sie tylko sprzedaż zawodnika bez kupna innego,ale tutaj to logiczne ze jak się sprzeda to trzeba kupic
          • anna_wroclaw88 Re: darmowe transfery 24.08.12, 11:48
            niby logiczne, ale nie do konca :P tez sie nad tym zastanawialam! ;) bo z drugiej strony moglo byc tak, ze darmowe sa 2 transfery co umozliwia sprzedaz (1. transfer) oraz kupno (2. transfer), czyli ostatecznie wymiane jednego zawodnika, takze mysle, ze sporo osob moglo miec watpliwosci :) szczerze powiedziawszy ja tak zalozylam, wiec teraz musze szybko opracowac drugi trasfer! :))
            • adrian031 Re: darmowe transfery 24.08.12, 14:37
              Mam pytanie...
              Jezeli zrobilem juz 2 darmowe transfery...a teraz chcialbym zmienic zawodnika ktorego zakupilem...to czy zostana mi odjete punkty za 3 transfer?
            • wygrajlige_pomoc Re: darmowe transfery 24.08.12, 15:27
              @anna_wroclaw88: rozumiem Twoje wątpliwości, ale by je rozwiać - transfer to sprzedaż i kupno piłkarza. Wynika to z zasad gry.
              Więc jeżeli sprzedaż dwóch zawodników i dwóch kupisz, to masz 2 transfery i 0 punktów ujemnych :-)

@adrian031: w takim wypadku, za trzeci transfer tracisz 4 punkty. To nie chodzi o transfer na raz, tylko o transfery w okienku pomiędzy kolejkami. A dokładnie ich ilość.

[Bartek]
              • anna_wroclaw88 Re: darmowe transfery 24.08.12, 16:48
                no spoko, dzięki, juz wszystko wiem ;) tak czy siak juz mnie nie stac na ten drugi wymarzony transfer :D wiec poprzestane na jednym na ta kolejke :)
                • wygrajlige_pomoc Re: darmowe transfery 24.08.12, 17:05
                  @anna_wroclaw88: kogo kupiłaś a kogo chciałaś a nie mogłaś?

mój zespół opisałem na profilu Facebook: www.facebook.com/wygrajlige

[Bartek]
                  • anna_wroclaw88 Re: darmowe transfery 24.08.12, 17:47
                    będąc niezbyt oryginalną rzuciłam się na gwiazdy 1. kolejki :) no ale niestety to kosztuje :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka