Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cieszmy się !!! - Małysz jest debeściak !!!

IP: *.magma-net.pl 15.03.02, 23:09
    nie trujmy się pierdołami
    Obserwuj wątek
      • Gość: Olek Re: Cieszmy się !!! - Małysz jest debeściak !!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 19:47

Gratulacje dla Adama za zdobycie kolejnego Pucharu Świata i pokazanie wszystkim
        niedowiarkom że za szybko go skreślili. Ciekawe co teraz napiszą te biedne
        żałosne niemiaszki wpisujące się na tym forum jaką kolejną niestworzoną
        historię wymyślą nic innego im nie pozostało tylko głowę popiołem i oddać hołd
        Adamowi.
        • Gość: Rado Re: Cieszmy się !!! - Małysz jest debeściak !!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 22:52
          Hej niemiaszki i co?????????
          Nic nie piszecie??????????
          Xtrem,hihihi,Kan i inne kasztany gdzie jesteście???????????
          • Gość: Kan Do Rado. IP: 157.25.84.* 21.03.02, 10:08
            wypraszam sobie.
            Proszę mnie nie zaliczać do reszty tego proniemieckiego towarzystwa.
            A jeśli byś czytał uważnie moje posty, wiedziałbyś, że nie zgadzam się
            z ich poglądami i wielokrotnie występowałem przeciwko nim.
            • hihihihi Re: Do Kana. 21.03.02, 10:51
              Gość portalu: Kan napisał(a):

> wypraszam sobie.
              > Proszę mnie nie zaliczać do reszty tego proniemieckiego towarzystwa.
              > A jeśli byś czytał uważnie moje posty, wiedziałbyś, że nie zgadzam się
              > z ich poglądami i wielokrotnie występowałem przeciwko nim.

Tak, tak... a kto niby pisal, ze Hannawald to wielki skoczek, ze go szanuje za
              jego wspaniale osiagniecia i chyli czolo przed osiagnieciami niemieckiego teamu?
              Nie wykrecaj sie teraz. Tez jestes zdrajca i sprzedawczyk i tyle.
              • Gość: Kan Re: Do Kana. IP: 157.25.84.* 21.03.02, 11:35
                Ale bredzisz.
        • hihihihi Re: Cieszmy się !!! - Małysz jest debeściak !!! 21.03.02, 09:45
          Gość portalu: Olek napisał(a):

>
          > Gratulacje dla Adama za zdobycie kolejnego Pucharu Świata i pokazanie wszystkim
          >
          > niedowiarkom że za szybko go skreślili. Ciekawe co teraz napiszą te biedne
          > żałosne niemiaszki wpisujące się na tym forum jaką kolejną niestworzoną
          > historię wymyślą nic innego im nie pozostało tylko głowę popiołem i oddać hołd
          > Adamowi.

A ty co? Tak byłes pewny, ze na olimpiadzie wykryja doping Hannawalda, ze Małysz
          przywiezie dwa złote medale, i co teraz? Psinco...

Trza bylo sie tak drzec?

Jesli masz 16 lat to masz jeszcze szanse.
          Jesli nie to zostaniesz iditota do smierci i to wcale nie jest takie smieszne.
      • Gość: Olek Re: Cieszmy się !!! - Małysz jest debeściak !!! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 20:15

Gdzie się pochowali kibice typu xtrem, hihi, szwab i wielu innych którzy już
        koronowali Hanie na zdobywcę PŚ i co łyso wam teraz niemiaszki.
        • Gość: Rado Do Olka! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 22:58
          Witam Olek myślę że się nie doczekamy wypowiedzi WIELKICH :niemców:
          Chyba topią swój żal popijając kolejną kiełbaskę kolejnym piwskiem (osobiście
          wolę samogon)i nie mają nic do powiedzenia!
          To były zwykłe cieniasy.

pozdrawiam.
          • hihihihi Re: Niemcy was olewaja. Wot szto.... 21.03.02, 09:28
            Gość portalu: Rado napisał(a):

> Witam Olek myślę że się nie doczekamy wypowiedzi WIELKICH :niemców:
            > Chyba topią swój żal popijając kolejną kiełbaskę kolejnym piwskiem (osobiście
            > wolę samogon)i nie mają nic do powiedzenia!
            > To były zwykłe cieniasy.
            >
            > pozdrawiam.

Ze Olek to ciezki przypadek (nie rozumiejacy zbyt dobrze po polsku) wiadomo bylo
            od razu ale ciebie przez chwile - o dziwo - potraktowalem kiedys nawet serio.
            Dziwne. Idiotow raczej rozpoznaje bezblednie.

I po czym to twoim zdaniem maja "rozpaczac" Niemcy, po 2 miejscu w skokach
            indywidualnych, 1 miejscu w druzynowych, 1 miejscu w lotach narciarskich, 1
            miejscu w TCS, pierwszym skoczku w historii, ktory wygral podczas TCS na
            wszystkich 4 skoczniach, zlotego medalu w skokach druzynowych na olimpiadzie...?

No gdyby Polska miala taki dorobek... Tyle, ze Niemcy juz o tym nawet nie mysla
            podczas gdy ty jeszcze za 10 lat bedziesz opowiadal twoim rownie debilowatym
            dzieciom o chwilach bezgranicznej ekstazy, ktora zawdzieczasz "Adasiowi".

• Gość: Rado do hihihihi(idioty) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 13:07
              hihihihi napisał(a):

> Gość portalu: Rado napisał(a):
              >
              > > Witam Olek myślę że się nie doczekamy wypowiedzi WIELKICH :niemców:
              > > Chyba topią swój żal popijając kolejną kiełbaskę kolejnym piwskiem (osobiś
              > cie
              > > wolę samogon)i nie mają nic do powiedzenia!
              > > To były zwykłe cieniasy.
              > >
              > > pozdrawiam.
              >
              > Ze Olek to ciezki przypadek (nie rozumiejacy zbyt dobrze po polsku) wiadomo byl
              > o
              > od razu ale ciebie przez chwile - o dziwo - potraktowalem kiedys nawet serio.
              > Dziwne. Idiotow raczej rozpoznaje bezblednie.
              > Olek to ciężki przypadek? To super gość który wie co to Polska i duma narodowa!
              A ty to zwykły cienias i nigdy nie wątpiłem że jesteś kretynem do kwadratu
              nigdy nie traktowałem cię serio.

> I po czym to twoim zdaniem maja "rozpaczac" Niemcy, po 2 miejscu w skokach
              > indywidualnych, 1 miejscu w druzynowych, 1 miejscu w lotach narciarskich, 1
              > miejscu w TCS, pierwszym skoczku w historii, ktory wygral podczas TCS na
              > wszystkich 4 skoczniach, zlotego medalu w skokach druzynowych na olimpiadzie...
              > ?
              > Po czym????
              Po tym że ich Hania wypierdolił się na olimpiadzie jak junior w swoim pierwszum
              skoku,po tym że są brzydcy jak huj i po tym że takie głąby jak ty im kibicują!
              Starczy powodów?

> No gdyby Polska miala taki dorobek... Tyle, ze Niemcy juz o tym nawet nie mysla
              >
              > podczas gdy ty jeszcze za 10 lat bedziesz opowiadal twoim rownie debilowatym
              > dzieciom o chwilach bezgranicznej ekstazy, ktora zawdzieczasz "Adasiowi".
              >

OOOOOO psi wytrysku ! Ty swoim nic nie opowiesz bo twoja kobieta wyskrobie się
              po pierszym usg jak zobaczy co jej zrobiłeś!hahahahahaha
              i co????????????????
              Chcesz mieć dzieci?
              • Gość: radziwił do rado IP: *.phils.uj.edu.pl 21.03.02, 13:45
                rado, za rzadko piszesz ostatnio na forum

bardzo lubię czytać twoje soczyste posty:)
                • Gość: Rado Re: do rado IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 14:06
                  Gość portalu: radziwił napisał(a):

> rado, za rzadko piszesz ostatnio na forum
                  >
                  > bardzo lubię czytać twoje soczyste posty:)

• Gość: radziwił Re: do rado IP: 62.233.151.* 21.03.02, 14:45
                    co jest, zatkało cię?
                    • Gość: Olek Re: do rado IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 15:05

Do bezgranicznie żałosnego hihi ja naturlich przecież jakby inaczej tylko
                      taki "prawdziwy Polak" jak ty rozumie nasz język przy okazji opluwający Adama i
                      naszych rodaków. Czytając twoje posty można łatwo wywnioskować jakim jesteś
                      sprzedajnym śmieciem obcierającym dupska niemiaszkom ale tak naprawdę ty jesteś
                      tylko obywatelem drugiej kategorii w Germanii. Z jednej strony szkoda mi ciebie
                      bo ty ani jesteś Polakiem ani Niemcem ciebie poprostu nie ma.
                      • hihihihi Re: do koziego wypierdka olka 21.03.02, 15:51

>
                        >
                        > Do bezgranicznie żałosnego hihi ja naturlich przecież jakby inaczej tylko
                        > taki "prawdziwy Polak" jak ty rozumie nasz język przy okazji opluwający Adama i
                        > naszych rodaków.

Ja nie tylko cie opluwam ale sram nawet na ciebie kupą. A Adama to ty w to nie
                        mieszaj. Zaden on twoj rodak folksdojczowska gnido, ktora w kazdym kraju byla i
                        bedzie obywatelem czwartej kategorii.

> Czytając twoje posty można łatwo wywnioskować jakim jesteś
                        > sprzedajnym śmieciem obcierającym dupska niemiaszkom ale tak naprawdę ty jesteś
                        > tylko obywatelem drugiej kategorii w Germanii. Z jednej strony szkoda mi ciebie
                        > bo ty ani jesteś Polakiem ani Niemcem ciebie poprostu nie ma.

A jednak jestem. Jak myslisz palancie, kto by do ciebie napisal ten list, gdyby
                        mnie nie bylo? A widzisz jaki z ciebie odpad? I nawet nie wiesz kozi bobku jak
                        blisko jestem tego twojego zafajdanego kalisza - niestety. Moze wpadne tam w
                        sobote i ci wypoleruje twoj swinski ryj.

Mijaj Kalisz - mawiali juz starozytni!
                        Mi jajka lisz - dla tepego olka, ktory i tak nie zrozumie o co chodzi.

• Gość: Olek Re: do koziego wypierdka olka IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 16:04

Ale śmieciu się rozjuszyłeś puściły nerwy to do psychoanalityka ale to ci nie
                          pomoże bo tobie już nikt nie jest w stanie pomóc. Że takie imbecyle jak ty
                          chodzą jeszcze po świecie bo mózg dawno ci wóda wypaliła jesteś dla mnie
                          wielkim ZEREM.
                          • hihihihi Re: do koziego wypierdka olka 21.03.02, 16:26

>
                            > Ale śmieciu się rozjuszyłeś puściły nerwy to do psychoanalityka ale to ci nie
                            > pomoże bo tobie już nikt nie jest w stanie pomóc. Że takie imbecyle jak ty
                            > chodzą jeszcze po świecie bo mózg dawno ci wóda wypaliła jesteś dla mnie
                            > wielkim ZEREM.

Nie rozjuszylem sie moj maly, nie obawiaj sie. Ja tylko wyprobowalem jak to
                            bedzie, jak postukam w klawiature choc raz na twoim żenujacym poziomie. Taka
                            proba kontaktu z ludem pracujacym. I wiesz co? Bylo nawet zabawnie ale strasznie
                            glupio - tak jak na zabawie w remizie. Raz na rok wystarczy.
                            I musisz sie w koncu zdecydowac czy "mnie nie ma" czy jednak "jestem zerem"?
                            • Gość: Olek Re: do jełopa hihi IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 19:56

Poziom twoich wypowiedzi świadczy o twojej miernocie umysłowej i chociażbyś
                              skończył pięc fakultetów dla mnie pozostaniesz burakiem i bucem.Jeszcze jedno
                              bardzo z ciebie ograniczony facecik jak nie potrafisz zrozumieć prostych
                              tekstów ale ty pewnie byłeś kształcony na zaocznych kursach politbiura więc
                              dobrej nocy życzę capie.
                    • Gość: Rado Re: do radziwił IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 19:51
                      Gość portalu: radziwił napisał(a):

> co jest, zatkało cię?

pojebało cię co mnie miało zatkać????????????
                      • hihihihi Re: do Rado spod Jasnej Gory 22.03.02, 09:45
                        Gość portalu: Rado napisał(a):

> Gość portalu: radziwił napisał(a):
                        >
                        > > co jest, zatkało cię?
                        >
                        >
                        > pojebało cię co mnie miało zatkać????????????

Twoj własny kał, ktory cofnal ci się do gardła oczywiscie.

• Gość: realista Re: Do hihihihi IP: *.proxy.aol.com 23.03.02, 11:58
              > Ze Olek to ciezki przypadek (nie rozumiejacy zbyt dobrze po polsku) wiadomo byl
              > o
              > od razu ale ciebie przez chwile - o dziwo - potraktowalem kiedys nawet serio.
              > Dziwne. Idiotow raczej rozpoznaje bezblednie.
              >
              > I po czym to twoim zdaniem maja "rozpaczac" Niemcy, po 2 miejscu w skokach
              > indywidualnych, 1 miejscu w druzynowych, 1 miejscu w lotach narciarskich, 1
              > miejscu w TCS, pierwszym skoczku w historii, ktory wygral podczas TCS na
              > wszystkich 4 skoczniach, zlotego medalu w skokach druzynowych na olimpiadzie...
              > ?
              >
              > No gdyby Polska miala taki dorobek... Tyle, ze Niemcy juz o tym nawet nie mysla
              >
              > podczas gdy ty jeszcze za 10 lat bedziesz opowiadal twoim rownie debilowatym
              > dzieciom o chwilach bezgranicznej ekstazy, ktora zawdzieczasz "Adasiowi".
              >

Nareszcie, hihi! Wlasna osoba potwierdzasz regule, ze prawdziwej natury nie da
              sie ukrywac w nieskonczonosc
          • Gość: Olek Re: Do Olka! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 19:59

Cześć Rado także pozdrawiam. Jeden jeszcze został niemiaszek hihi buraczek,
            pseudo inteligent ze słomą w butach.
            • Gość: Rado Re: Do Olka! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 20:21

>
              > Cześć Rado także pozdrawiam. Jeden jeszcze został niemiaszek hihi buraczek,
              > pseudo inteligent ze słomą w butach.

Witaj Olek ja juz nie wiem czy to hihi ,hihihi czy hihihihi?????????
              Nieistotne taki korpiel jakiego nie znałem.Musimy czyścić nasze forum z takich
              pomyj!pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka