IP: *.icpnet.pl 18.11.04, 01:37
Czy go macie? A może macie ich kilka? Pytam tak z ciekawości, bo do tej pory
nie rozmawiałam na ten temat z moimi koleżankami, a i sama nie myślałam o
sprawieniu sobie tej zabawki(preferowałam "żywego"). Tak się składa, że
dostałam ostatnio w prezencie i...no stąd ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: raffi Re: WIBRATOR IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 18.11.04, 01:40
      ja nie mam żadnego :P tzn. taki jeden w spodniach....szkoda że nie wibruje i
      nie podgrzewa.
    • Gość: Artur Przezywacz Re: WIBRATOR IP: *.pai.net.pl 18.11.04, 02:08
      Mam Nokie 5510 z wibratorem. Mysle, ze Nokia 6310 bedzie ci bardziej
      odpowiadala, ze wzgledu na ksztalt
    • jjennyy Re: WIBRATOR 18.11.04, 23:14
      A my jakoś tak przypadkiem trafiliśmy niedawno do sexshopu i moj kotek mi
      takowy zakupił ;-) całkiem fajne urządzonko, ale bardziej mnie kręci gdy
      używamy go razem tzn. mój miły mnie nim pieści niż gdy robię to w samotności.
      poza tym jak dla mnie doznania jednak nie takie wspaniałe, jak z ukochanym ;-)
      • julka4u Re: Wibrator 17.10.13, 16:03
        Ja też mam - kupiłam swój wibrator na www.sexgadzet.pl i bardzo lubię go używać, ale tak jak jjennyy wolę z moim chłopakiem niż sama! Widziałam w tym sex shopie też takie wibratory dla par i chcemy sobie teraz taki kupić. Podobno nosi się go podczas stosunku!
        • Gość: Moniczka Re: Wibrator IP: *.31.162.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.02.14, 14:55
          Ja też mam wibrator z sexgadzet.pl :) Kupiłam tam też bieliznę. Fajny sklep!
          Co do wibratorów dla par - koleżanka kupiła na Walentynki - taka niespodzianka na wieczór, i ma mi dać znać, jak to działa, i czy jest fajnie. Jak się dowiem, to napiszę :)
          • Gość: Rafał Re: Wibrator IP: *.30.178.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.14, 13:25
            Ja też kupowałem w tym sklepie, ale bieliznę dla żony. Sklep mogę polecić, ale na wibratorach się nie znam ;)
            • Gość: klient Re: Wibrator IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.14, 09:00
              Ja także kupiłem na sexgadzet.pl na razie tylko bieliznę. Wszystko było ok, bielizna ładna w ładnym opakowaniu, więc super na prezent. Teraz mam na oku coś bardziej zaawansowanego ;)
    • Gość: Mirek Re: Wibrator IP: *.icpnet.pl 23.04.14, 16:03
      Ja natomiast zrobiłem prezent żonie i zamówiłem taki oto wibrator: fonita.pl/sklep/wibratory-i-masazery/wibratory/lelo/soraya-black Prezent trafiony, lubię patrzeć jak się nim zabawia ;)
      • Gość: ania Re: Wibrator IP: *.stargard.mm.pl 19.05.14, 12:07
        Wiele takich gadżetów można kupić w sklepie www.erotycznefantazje.pl/ ale ja raczej myślałam ze to kobiety je kupują sobie, a nie mężowie zonom :)
        • Gość: lala Re: Wibrator IP: *.zicom.pl 05.06.14, 00:22
          ja mam z firmy odeco to cos na styl lelo tylko ze tańsze kupiłam w www.erosklep.sex.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka