Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 19:29
    Taka sama niemal gra istnieje na portalu Eurosportu!!!Dobrze jednak, że w końcu
    tego typu gra znalazła się także w polskiej wersji językowej. Na stronie
    Eurosportu taka gra, umożliwiająca zestawianie drużyn największych lig
    europejskich i zdobywanie punktów istnieje już sporo czasu. Brakowało tylko
    ligi polskiej co teraz jest dzięki Piłkarzykom. Mam nadzieję, że nagody w
    Piłkarzykach będą równie ciekawe jak na Eurosporcie.
    Obserwuj wątek
      • temur23 Re: Plagiat? 18.03.02, 01:01
        To www.kicker.de tez zrobil plagiat? A gdzie bylo wczesniej?
        :))))))
      • Gość: Corrado Re: Plagiat? IP: 192.168.2.* 18.03.02, 09:38
        Tak się składa że gram już w 4 edycji po polsku. Nazywa się Futbol Marzeń.
        Byłem nawet laureatem! Wystarczyło poszperać...
        • Gość: populare Re: Plagiat? IP: 192.168.1.* 18.03.02, 10:40
          a pamieta ktos jeszcze taka zabawna gierke jak PELF na pai.pl?
          nie byla zla
          szkoda ze juz nie ma :(((
          • Gość: macias Re: Plagiat? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 11:21
            No... pamietam :)
            Gralo sie :)

Potem zaniechali, PAI chyba padl, jakies komunikaty, ze trwaja prace nad
            uruchomieniem automatycznej wersji (bo PELF prowadzony byl recznie - SIC!),
            ale nici z tego :(

Kurde, ale kiedys to sie mialo czasu! Moja druzyna miala nawet wlasna strone
            www - uwierzycie? Wirtualna druzyna w jakiejs gierce sieciowej, gdy dzis wiele
            prawdziwych klubow nie ma swoich serwisow www - niesamowite!

Gdzies to sie chyba jeszcze szweda po sieci :)
            • Gość: populare Re: Plagiat? IP: 192.168.1.* 18.03.02, 13:30
              :)))))))
              az sie łezka w oku kreci ;-)
              Ja tez mialem swoja stronke :). Sprawdzalem i chyba juz jej nie ma na serwerze:(
              Mialem dosc dobra ekpie: Owen, Mpenza i kilku innych solidnych ;-).
              • Gość: macias Re: Plagiat? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:27
                A jak sie nazywala Twoja druzyna?
                Ja wygrzebalem to z serwera - sprawdz, moze byles w mojej lidze:
                republika.pl/mac_/g_/liga.htm

...eh, co za czasy!
                To juz dwa lata minely... chlip '-)
                • Gość: populare Re: Plagiat? IP: 192.168.1.* 21.03.02, 19:26
                  nie niestety
                  nie bylem w twojej lidze
                  moja druzynka to populares

szkoda tej gry ehh......

• Gość: macias Re: Plagiat? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 11:18
          Szkoda tylko, ze trzecia edycja byla wielkim przekretem - druga bodajze rowniez
          (jesli chodzi o glowne nagrody). Ale generalnie, rzeczywiscie, primo dla
          Futbolu Marzen.
          • zdzicholo Re: Plagiat? 18.03.02, 11:35
            Gość portalu: macias napisał(a):

> Szkoda tylko, ze trzecia edycja byla wielkim przekretem - druga bodajze rowniez
            >
            > (jesli chodzi o glowne nagrody). Ale generalnie, rzeczywiscie, primo dla
            > Futbolu Marzen.

Jak by tu odpowiedzieć. Nagrodę zdobyłem zgodnie z zasadą: każdy uczestnik może
            mieć dowolną ilość drużyn, a to, że korzystałem z opcji zamiany punktów na
            futbolówki i na odwrót, to dzięki temu nikt oprócz mnie nie wiedział ile w
            rzeczywistości moje drużyny mają punktów. A cały czas miałem kilka drużyn w
            ścisłym czubie.

Otrzymałem jeden zestaw satelitarny, nie wiem, kto otrzymał zamiast mnie
            pozostałe dwa - wygrałem trzy kolejki. Nie było przecież żadnej listy zwycięzców.

Pozdrawiam
            • Gość: macias Re: Plagiat? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 12:39
              Nie mowie, ze byl to przekret z Twojej strony. Chodzilo mi raczej o ta druga -
              organizacyjna. Listy zwyciezcow byly, a i owszem.

Nie wiem, czy dobrze kojarze, ale czy Ty byles laureatem w poprzedniej edycji
              (tworzonej w "kooperacji" z Onet.pl)?
              • zdzicholo Re: Plagiat? 18.03.02, 13:07
                Przepraszam za te listy zwycięzców - akurat nie miałem dużo czasu na ich
                szukanie, więc pewnie mi umknęły. Chodziło mi oczywiście o listy osób, którym
                przyznano konkretne nagrody, a nie o kolejność w danej kolejce.

Natomiast w poprzedniej edycji nie byłem laureatem. Korzystając z konta brata
                prowadziłem przez dłuższy czas, ale potem zaczęły się cyrki i zanim się
                kapnąłem o co chodzi zdążyłem zająć tylko drugie, niepremiowane miejsce.
                • Gość: macias Re: Plagiat? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:29
                  Mimo wszystko gratuluje...

Ale jedno Futbol Marzen przyniosl - przynajmniej jestem juz w pelni swiadom,
                  jak gleboko w powazaniu maja uzytkownika takie serwisy jak Onet.pl czy
                  Futbol.pl (a my narzekamy na stara dobra Gazete)... to zenujace.

Juz nawet nie bede wspominal o tym, ile czekalem na glupi upominek, na
                  wyjasnienia, na komentarz, itd. Szkoda gadac, zreszta byl juz na forum Sport
                  tutaj watek o tym kiedys :(
                  • Gość: Grzechu Re: Plagiat? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 00:37
                    gazeta jest w deche, wygralem polar za milionowego posta (ale wtedy cyrki na
                    forum byly :)) i do dzis nie moge sie go doczekac....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka