Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lewandowski w Realu?

24.10.12, 10:59
    przeczytałem ten artykuł: www.sport.pl/pilka/1,65041,12727874,Liga_Mistrzow__Lewandowski_w_Realu__Nie_jest_gorszy.html co o tym sądzicie? mimo całej sympatii do Lewandowskiego, uważam, że to niższa półka niż Benzema czy Higuain
    Obserwuj wątek
      • joper120 Re: Lewandowski w Realu? 25.10.12, 09:21
        A ja śmiem twierdzić, że jest na podobnym poziomie co napastnicy Realu. Jednak uważam, że Lewandowski powinien zostać w Borussi, żeby dalej się rozwijać i przede wszystkim grać w każdym meczu.
        • Gość: DemoLud Re: Lewandowski gdzie? W Realu? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.10.12, 15:06
          Ten tekst wysmazyl jakis przydupas "Kucharza" na jego zyczenie aby COS wokol "Lewego"
          sie dzialo.
          Nie pomysli jeden z drugim dupek,ze takie bzdety tylko wqu...aja realnie myslacych i moze nawet samego nr.9.
          Takich jak Lewandowski w Realu jest z 25,na bide.
          Grzac lawke lub krzeselko na trybunach to kazdy bez ambicji i aspiracji potrafi(a mamy takich grajkow na stanie,oj mamy).
          Bundesliga i Dortmund to wymarzone miejsce dla Roberta bo tutaj moze regularnie grac bedac jednoczesnie ulubiencem kibicow i z nie kiepska kasa.
          • edekmacedonski Re: Lewandowski gdzie? W Realu? 29.10.12, 12:30
            Manu, Real co jeszcze? Aaaa jeszcze pojawił się Juventus www.sport.banzaj.pl/Robert-Lewandowski-bedzie-obserwowany-przez-Juventus-Turyn-58941.html
            Też mi się wydaje, że atmosferę celowo się w koło niego podsyca żeby był gorącym nazwiskiem. Robert też nie wiem na co czeka nie podpisując umowy... W zeszłym miesiącu podpisał błaszczykowski, tydzień temu piszczek. Widać że chłopaki wiedzą co robią w Borussi mają pewność rozwijania się a nie grzania ławy jak nie obrażając Dudek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka