Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Artur Boruc: Walczę o pozycję numer dwa

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.04, 21:14
    Wkurza mnie już ten dudek. Wolałbym Boruca na pierwszego bramkarza.
    Przynajmniej gra w swoim klubie, a nie grzeje ławę i nie jest tak dumny jak
    jego rywal z liverpoolu. A swoją drogą dudek wcale nie broni tak dobrze. W
    Polsce jest co najmniej kilku bramkarzy dużo od niego lepszych. Po prostu
    miał szczęście i go kupili do Anglii.

Niech Moc Pink Floyd Będzie z Wami!!! (I z Armstrongiem też :))) - zamiast
    dopingu:)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: PoldeK Boruc cool gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:16
        Madrze gada........ polać mu
        • Gość: Legiunia Re: Boruc cool gosc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 23:02
          Artur jesteś the best. Bedziesz numero uno juz niebawem.Trzymay kciuki.Legia
          Mistrz 2005 !!!!!!
      • Gość: PoldeK Ja tez lubie Pink Floyd:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:18
        Ja tez lubie Pink Floyd:)
      • Gość: Filip Re: Artur Boruc: Walczę o pozycję numer dwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:26
        Nic nie mam do Boruca, ale robienie z niego pierwszego bramkarza kadry staje
        sie po prostu zabawne.
        • Gość: Pawelik Re: Artur Boruc: Walczę o pozycję numer dwa IP: *.mad.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:41
          No i racje rozmawiasz!!!Weź skad ten Boruc sie urwal??Jeden dobry wystep a juz
          wszyscy ze 1 bramkarzem bedzie mnie to smieszy!!Kto sie zgadza niech pisze kto
          nie to niech tez pisze: slaskipawel@interia.pl! SLASK MOIM ZYCIEM
      • Gość: radek panie Boruc!!! IP: *.petrus.com.pl 15.07.04, 22:07
        i inni nasi zawodnicy kadry, nie wiecie jaka jest od dawien dawna postawa
        podczas grania naszego polskiego hymnu narodowego???!!?? nie jest to zadne
        trzymanie reki na sercu ani trzymanie sie z zawodnikami za rece,nie wypada
        rowniez zuc ostentacyjne gumy do zucia. Ja Was uswiadomie, postawa KAZDEGO
        POLAKA podczas grania hymnu to STANIE NA BACZNOSC (nie mowie o jakims rygorze
        jak w wojsku,no ale zeby to chociaz przypominalo bacznosc!) Wezcie to sobie
        chlopcy-pilkarze wbijcie do glowek i zaprezentujcie sie juz normalnie podczas
        nastepnego meczu, DO BOJU POLSKO !!!!!!!!
        • Gość: mis Re: panie Boruc!!! IP: *.rybnik.vobis.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 00:39
          radek walnelo cie ??, muy tu o graniu a nie o hymnie rozprawiamy
      • Gość: Angol gol Dudek nr. 1 ! IP: *.range81-155.btcentralplus.com 15.07.04, 22:14
        I wszystko na temat... A pan Buc, sory Boruc moze walczyc o 7 miejsce z
        lodówká...
        • Gość: Bobek Re: Dudek nr. 1 od konca. Boruc the best!!! IP: *.radianinc.com 15.07.04, 23:11
      • Gość: Legia.. Legiaa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:17
        LEGIA jest przyczyna glodu na swieice. LEGIA jest przyczyna Twojego zlego
        samopoczucia. LEGIA jest przyczyna tego, ze nie dostales podwyzki. Legia jest
        przyczyna tego, ze sie dzis spozniles na spotkanie. LEGIA jest przyczyna
        pedofilstwa.
      • Gość: FanWM74 Re: Jeszcze jeden pajac na bramce.. IP: *.enformatic.pl 15.07.04, 22:38
        Dudek więcej pajacuje na pokaz niż umie.
        Jeżeli chodzi o pajacowanie to Boruc pewnie juz jest nr.3 conajmniej.
        Obym sie mylił, bo swego czsu Tomaszewski tez pajacował. Dopóki się nie wziął
        za trening.
        • Gość: charlee heeh Poznaniak lubi Boruca IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 23:03
          Mnie to wali kto bedzie w bramce Polski czy naturaloizowany Łotycz czy rumun -
          a moze asymilowany rusek - BVoruc jest dobrym bramkarzem i jak powiedziala
          jedna osoba medialnym - jam z poznania i mowie :D boruc nie ma doswiadczenia i
          sie nie nadaje (Piątek tesch nie a moze Fabianowski przyjdzie tesh nie) jesio
          na Boruca czas. kesikowa@gazeta.pl
      • Gość: Waldek Dudek ma 31 lat-emerytura!!! IP: *.158.42.74.Dial1.Chicago1.Level3.net 15.07.04, 23:46
        Freddy Adu z NEW ENGLAND REVOLUTION ma 15 lat i gral juz pare razy w rep. USA.
        Czas na to zeby Dudka zastapil Boruc albo ktos inny. Widzialem Boruca na zywo w
        Chicago wydladal calkiem dobrze z trybuny.
        • Gość: Paul Re: Dudek ma 31 lat-emerytura!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.07.04, 00:00
          A Kahn ma 34 i co z tego? Bramkarz jest jak wino...;) Doświadczenie zdobywane z
          biegiem lat jest w tym fachu bardzo ważne. A i umiejętności na stan dzisiejszy
          Dudek ma lepsze.
          • Gość: le comte Re: Dudek ma 31 lat-emerytura!!! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 16.07.04, 07:47
            Oczywiscie! Czy ktos patrzyl w metryke Zoffa gdy w '82 zdobywal mistrzostwo
            swiata ? Teraz 31 lat to dla bramkarza idealny wiek. Gdyby Dudek bronil
            regularnie, nawet w Charlton, bylby jeszcze przez kilka lat najlepszy! Kazdy
            widzi, ze Anglia nie ma bramkarza a tu jeszcze z Polska graja w eliminacjach,
            Dudek i tak niezle sobie radzil bedac pod taka presja ! Aczkolwiek w
            reprezentacji broni nierowno i bez blysku! Moim zdaniem potrzebuje
            stabilizacji, grzac lawe nawet za taka kase to mozna w wieku 38 lat
            (tzw.emerytura pomostowa :-) )
      • Gość: pacal A mnie wkurza Błoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 00:00
        który na siłę, choć Boruc się nie pcha przed szereg, usiłuje stworzyć konflikt
        pomiędzy nim a Dudkiem.
      • Gość: cyg@nek Artur trzymaj się. Będziesz numerem 1. IP: *.enformatic.pl 16.07.04, 01:04
        Jestem kibicem Wisły, ale Boruc kupił mnie nie tylko dobrą (nawet bardzo dobrą)
        postawą w meczach reprezentacji. Przed "niepotrzebnym" meczem z USA powiedział,
        że cieszy się z wyjazdu, bo będzie grał w reprezentacji Polski w jakimkolwiek
        składzie ona występuje. Z takim nastawieniem musi stać się świetnym bramkarzem
        i będzie w Polsce numerem 1. Kurtuazja wobec Dudka pewnie jest na miejscu, ale
        Boruc walczy o numer 1, nie 2.
        P.S. Fajnie, że jest tu więcej fanów Pink Floyd. Pozdrawiam wszystkich.
        • Gość: Londyn "Gwiazda" na sile!!! IP: *.proxy.aol.com 16.07.04, 01:26
          Ktos napisal ze kreuje sie Boruca na sile.Prosze przejzec na oczy- to z Dudka
          robi sie bramkarza "swiatowej klasy" na sile wlasnie. Jurek nie rozegral ani
          jednego wybitnego meczu w kadrze.Wszystko co sie w jego wykonaniu pamieta to
          koszmarne bledy po ktorych tracilismy wazne gole.Zwlaszcza pamieta sie
          blazenade z Mistrzostw Swiata.
          W Liverpool'u tego bramkarza trzyma sie tylko ze wzgledu na kontuzjogennosc
          Chris'a Kirkland'a.Nie wiem co potrafi Boruc.Bardzo prawdopodobne ze ma wielki
          talent ,mimo swojej idiotycznej fryzury.Nie wiem czy to on powinien byc
          nastepca Dudka czy ktos inny,ale trzeba spojrzec prawdzie w oczy.Dudek w
          reprezentacji to ciag dalszy katastrofalnych bledow bramkarskich.Jego klase
          kreuja polskie media.Najlepszym polskim pilkarzem w obecnej chwili jest bez
          watpienia Jacek Krzynowek.Ale to przecietny Dudek jest na pierwszych stronach
          polskiej prasy sportowej.
      • Gość: Vasago Dac chlopu szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 07:47
        Dudek mlodzieniaszkiem juz nie jest i jezeli cos sie ma jeszcze w jego grze
        zmieniac,to raczej na gorsze.
        PS
        I niech ktos powie naszym orlom zeby dali sobie spokoj z idiotycznym zwyczajem
        trzymania reki na sercu. Naogladali sie jankeskich filmow i powtarzaja bez
        sensu gest,ktory jest nam obcy kulturowo.
      • Gość: Maciek Re: Artur Boruc: Walczę o pozycję numer dwa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 07:56
        Boruc jest nr 1 a Dudek niech wraca do Liverpoolu i trenuje bo jeszcze straci
        miejsce w pierwszym skladzie w klubie. Dudek jest przereklamowany kazdy uwaza
        ze jest taki super bo co - bo gra w Liverpoolu. Jak Janas dobiera swoich
        zawodnikow po tym w jakich graja klubach a nie po ich umiejetnosciach to moje
        gratulacje. Jeszcze troche i bedziemy zaczynac wszystko od nowa bo znowu nie
        awansujemy i pzpn znowu zmieni trenera.
      • Gość: dmk Re: Artur Boruc: Walczę o pozycję numer dwa IP: *.vf.pl 16.07.04, 08:03
        jeszcze dzień. może dwa i to Boruc będzie numerem 1 w kadrze!poczekajmy na
        kolejną wpadkę Dudka i wszystko będzie jasne! jego czas dobiega juz końca!
        BORUC i LEGIA są NO.1!
        • Gość: Ignacy Niech decydują rzeczywiste umiejętności! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 08:14
          Jeżeli Boruc ma być pierwszym bramkarzem tylko dlatego, że jest z Legii, to
          byłaby wielka katastrofa. Niech broni rzeczywiście najlepszy! Szum wokół Boruca
          odbieram jako zamach stanu na Dudka właśnie, a sprawa może w niedługim czasie
          się sama wyjaśnić! Gdyby Dudek został rezerwowym w Liverpoolu (a grozi mu to!),
          to pierwszym bramkarzem reprezentacji zostanie ktoś z naszych ligowców (Majdan,
          Boruc, Piątek. A może wszystkich zaskoczy Tomasz Kuszczak z West Bromwich?
      • Gość: awwo Do Artura Boruca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 08:09
        Ty chłopie wkurzasz, kiedy mówisz, że walczysz o pozycję nr 2. Dlaczego nie nr
        1? Nigdy nie bedziesz wielki, kiedy walkowerem oddajesz na starcie zwycięstwo.
        W sporcie nie ma (nie powinno mieć) miejsca na układy. Powinna być zdrowa
        (sportowa) rywalizacja. Ja grałem kiedyś, gdy Ty byłeś bardzo mały, w kosza. W
        niższej jakiejś tam lidze. Zawsze wychodziliśmy na boisko, aby wygrać. A jeżeli
        przegrywaliśmy - to w taki sposób, aby się siebie nie wstydzić. Nie oddawaj co
        cesarskie cesarzowi, bo ta zasada obowiazuje w Biblii, a nie w sporcie. W
        sporcie obowiązuje "umarł król, niech żyje król". Pan Jurek Dudek jest
        człowiekiem takim samym jak Ty, a w dodatku wpuszcza często szmaty. Nie jest od
        Ciebie lepszy, gra tylko w klubie bodaj Liverpool, a Ty w Legii. Pamietaj
        chłopie, walcz o nr 1!

Prosze kogoś, kto zna Artura Boruca o podesłanie mu tego.
      • Gość: MP Ludzie! IP: *.110.203.62.cust.bluewin.ch 16.07.04, 09:14
        Jezu Chryste, Boruc zagral J E D E N JEDYNY dobry mecz i juz jest lepszy od
        Dudka!

Po prostu nie znosicie Dudka bo mu sie udalo w zyciu, jakie to typowo polskie
        :-(
        • Gość: skipper Re: Ludzie! IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.07.04, 09:38
          Dokładnie to samo chciałem napisać. Brawo!
        • oregon Re: Ludzie! 16.07.04, 09:40
          No niestety tak to juz u nas jest, ze po jednym meczu kogos sie do kadry daje a
          innego wywala. Wszyscy za bardzo sie podniecaja tymi nazwiskami, transferami i
          kazdym jednym pierdnięciem podrzędnych pilkarzykow...Boruc do kadry, Kuszczak
          do WBA a mogl do arsenalu, Korzym z Chelsea do Legii, czy Delura gral wczoraj
          dobrze..wszedzie belkot i robienie gwiazd z nic nie znaczacy graczy...A taki
          Scolari nie znal nawet nazwiska Davidsa i mowil o nim "ten w okularach" :)
        • Gość: cyg@nek Re: Ludzie! IP: *.enformatic.pl 16.07.04, 23:20
          Bardzo lubię Jurka Dudka. Miał znakomity I sezon w Liverpoolu. Widziałem go
          wielokrotnie w lidze holenderskiej-bronił doskonale. Jednak w reprezentacji,
          nawet za czasów Engela, nie wybronił chyba żadnego meczu, grał dobrze, ale nie
          miał "dnia konia". Dudek może bronić świetnie. Jest szybki, ma refleks, dobrze
          broni nogami. Oby! Długo liczyłem na "przebudzenie" Jurka (Koneser świadkiem).
          Odpuściłem po trzeciej bramce w towarzyskim meczu ze Szwecją.
          Jednak ta dyskusja dotyczy Boruca. Ten dobrze bronił nie tylko z USA, ale także
          (jeśli mnie pamięć nie myli) z Grecją. Z Irlandią nie miał co bronić (poza
          jedną sytuacją). Widać, że chłopak jest dobrym bramkarzem. Może być jeszcze
          lepszy. Czuje grę, intencje napastników (obroniony karny to nie przypadek), ma
          refleks i dobrze (w przeciwieństwie do Jurka Dudka) broni strzały z dystansu.
          Przy niezrozumiałej dla mnie niechęci Janasa do Liberdy, dobrze mieć w kadrze
          Boruca.
          P.S. Żałuję, że nie dostał poważnej szansy Maciek Nalepa.
      • Gość: robercik Re: Artur Boruc: Walczę o pozycję numer dwa IP: 5.5R* / *.spectranet.com 16.07.04, 10:35
        Obydwaj sa do niczego. Najlepiej zeby w bramce postal Jozek Mlynarczyk albo
        Kostka, jezeli jeszcze zyje...
      • Gość: jarek kuzyn Re: Artur Boruc: Walczę o pozycję numer dwa IP: *.julita.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 07:48
        Arti na prezydenta Jamajki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka