Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kołecki wrócił do Polski

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 12:37
    Szymon, Szymon, Szymon... Nie wiem, czy to prawda. Wierzę i mam nadzieję, że
    jednak nie. Jego naprawdę mi szkoda. Jako jedyny z naszych ciężarowców miał i
    ma talent. Kto widział jak kilka lat temu wyggrywał z najlepszymi, ten wie o
    czym mówię. Potem złamały Go kontuzje. Jeszcze jedno - Szymonie, dziękuję Ci
    za te wzruszenia, jak byłes niezadowolony ze srebrnego medalu. To się
    pamięta. I wciąż w irracjonalny sposób nie mogę uwierzyć w rewelacje
    ostatnich dni.
    Obserwuj wątek
      • gregorz Re: Kołecki wrócił do Polski 16.07.04, 12:51
        Moze i kiedys byl niezly, ale czy wtedy tez czysto walczyl?? Zreszta czy w
        ciezarach sa wogole zawodnicy z czolowki ktorzy sie nie koksuja?? Obawiam sie
        ze mozna ich policzyc na palcach 1 reki (lub wogole takch nie ma).
      • Gość: Kocisz Sami koksiarze siedzą w tym sporcie... IP: 62.173.207.* 16.07.04, 12:53
        Za chwilę nikt nie pojedzie na Igrzyska :))))
      • Gość: Barthez Coś ty chłopie zrobił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:13
        No to Szymek teraz lepiej zajmij się handlowaniem pietruszką na targu.
        Baran jesteś! Taki talent, taki potencjał! Wszystko spier... Dajs sobie spokój
        ze sportem i nie denrwój kibica...szkoda
      • Gość: perpedes Przynajmniej nie popuscil na pomoscie IP: *.zedat.fu / *.fu-berlin.de 16.07.04, 13:24
        Najlepsze co mu wyszlo to cwiczenie zwieraczy, zeby bakow nie puszczac.
        mamy naszego idola. Lepiej by bylo, zeby zaczal ksiazki w szkole przerzucac, a
        nie zlom, bo od tego drugiego to madrzejszy on nie jest.
      • Gość: Joaquin Co tu się qrwa toczy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:14
        Nie kumam tego w ogóle... Czy wszyscy nasi ciężarowcy koksują?? Czy pojedzie na
        igrzyska jakiś "czysty" zawodnik??
      • Gość: Joaquin Re: Kołecki wrócił do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:28
        QUIZ
        Kto imponuje wam bardziej??
        a) Ben Johnson
        b) Karl Lewis
        c) Szymon Kołecki
        d) którykolwiek inny lekkoatleta, ciężarowiec, kolarz, biegacz narciarski
        etc.???

• Gość: kolek i po co piszecie o tym lamusie zajbanym??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 14:29
        dziwka nie umie walczyc normalnie to niech spierdala w podskokach...
        • Gość: zao Re: i po co piszecie o tym lamusie zajbanym??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:13
          Cóż, koksują prawdopodownie wszyscy wyczynowcy a nasi mają słabych "lekarzy".
          • Gość: kolek Re: i po co piszecie o tym lamusie zajbanym??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 15:31
            koksuje ten,kto da sie zlapac.On sie dal i jest dla mnie zwyklym
            oszustem....niech idzie do strong menow tam mozna na legalu....
      • Gość: jaceloth nie ma czystych... IP: *.icpnet.pl 16.07.04, 16:09
        są tylko ci, których nie wykryto
      • Gość: dybius Re: Kołecki wrócił do Polski IP: *.brzesko.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 16:11
        i tak uwazam ze to najwiekszy talen polskiego podnoszenia ciezarow , powinien
        zostac mistrzem , ale doslownie noga mu sie podwinela , i ma srebro.
        Powinien zrezygnowac , nie dlatego ze go przylapali , ale dlatego ze siegnol ,
        a siegnol bo chcial jechac do aten, nie osadzam go bo sam bym tak zrobil ...
        chodzi o to ze tak dlugo borykal sie z kontuzia ze nie wypracowal formy . Z
        tego co wiem to ma problemy z kregoslupem i dlatego tylko powinien dac sobie
        spokoj.
      • Gość: mistrz kamil Re: Kołecki wrócił do Polski IP: 213.199.204.* 16.07.04, 18:35
      • Gość: mistrz kamil Re: Kołecki wrócił do Polski IP: 213.199.204.* 16.07.04, 18:38
        No nie wiem dazyl wszystkimi srodkami do tego zeby pojechac na igrzyska. To
        moze go troche chociarz usprawiedliwiac.ALE faktem jest ze jeden a moze nawet
        najwiekszy talent polskiej sztangi przepadl.
      • Gość: Gonia Re: Kołecki wrócił do Polski IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 18.07.04, 00:56
        Dziwię się, że zawodnik tej klasy zniża się do takiego żenującego poziomu!!!
        Jak można brać takie środki na TAK krótki okres przed Igrzyskami??? Jak można
        być TAK głupim??? Chciałabym, aby to nie była prawda, ale..... to niemożliwe!
        Za głupoty trzeba słono płacić !!!
        Szkoda, ze zawodnik z takim doswiadczeniem sportowym o tym nie wiedział....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka