Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE...

IP: 192.168.2.* 21.03.02, 16:30
    Nie rozumiem Engela, po co dalej promowac Aro Baka jak on juz jest dawno
    wypromowany. No takiego cienisa to juz dawno nie widzialem w kadrze. Nie lepiej
    dac szanse mlodszym. Albo komus z mlodziezowki, zeby sie otrzaskali troche w
    doroslej pilce. Rozumiem ze Aro to byly pupilek Engela jeszcze za czasow
    Polonii, panowie ale bez przesadyzmu...
    Obserwuj wątek
      • Gość: zbyszko Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 16:33
        żenada
        a nie hahaha
        • Gość: Paweł L. Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:46
          Zgadzam się z wami. Nie rozumiem czemu Engel powołuje takie A. Bąka albo
          Zdebila. Przecież oni wogóle nie nadają się do kadry. Mimo że darzę ogromnym
          szacunkiem naszego selekcjonera, to uważam tych dwóch piłkarzy za jego
          największy błąd.
      • Gość: Ziomal Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: 212.182.102.* 21.03.02, 18:09
        bez kitu ten A.Bąk to ciota jakich malo.ogladam polska lige i z tego co widac
        to w 2 lidze sa lepsi.tego nigdy chyba nie zrozumiem.nie zdziwilem sie ze go z
        angli wyjebali.jest wielu ,wielu lepszych od niego,ktorych nie ma w kadrze
      • wodzunio Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... 21.03.02, 18:55
        ... chyba tego nie rozumiecie. Pamiętacie jeszcze takiego zawodnika jak Zdebel?
        Słaby, jakiś taki zagubiony na boisku a zawsze dostawał powołanie. Ciekawe -
        nie?
        ON BYŁ POPROSTU naszą maskotką, amuletem, który przynosił szczęście drużynie.
        Wszystkie słabości spływały tylko na tego jednego zawodnika - kiksy, straty,
        niecelne podania, strzały "na wiwat"... On przyciągał całe nieszczęście na
        siebie - nawet jeśli siedział na ławce.
        Co za poświęcenie - czapki z głów Rodacy!!!
        Jurek "Szaman" Engel dobrze o tym wiedział. Wie także że na mistrzostwach trzeba
        nam jeszcze silniejszego amuletu - najlepiej ogranego na Wyspach :-).
        Szukał długo aż wreszcie znalaz... sam wiesz kogo.

Mistrzostwo mamy już w kieszeni!!!
        • Gość: wojtek Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 19:01
          Engel nie jest jeszcze takim szaleńcem więc A.Bąk jest rezerwowym,pozostaje nam
          się jedynie modlić żeby nie musiał wchodzić na boisko
          Chyba wiem dlaczego Engel cały czas go powołuje,po prostu boi się że ktos go
          posądzi o kumoterstwo,kiedy Bąk był zawodnikiem Polonii to był powoływany a
          teraz już gra w Widzewie więc nie powołanie go od razu by wzbudziło podejrzenie
          że był powoływany dlatego że był z Polonii
          • Gość: Jerry Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: 192.168.2.* 21.03.02, 19:21
            Ehehehe dobre, dobre. Coraz bardziej mi sie podobaja Wasze posty. Mysle ze
            narodzil nam sie nowy watek, ktory nalezy bardziej rozwinac. Aro - chociaz w
            ten sposob nie bedzie schodzil z czolowek gazet i bedzie czul sie
            spelniony :)))
            • kubasa Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... 21.03.02, 20:11
              Gdyby nie grał w reprezentacje, pialibyście jaki jest wspaniały. Gra, bo po
              prostu nie ma w tej chwili lepszych. Zdawała się że może to być Drumlak, ale
              nie utrzymuje stałej formy. Ja po prostu ufam Engelowi w każdym calu i wiem, że
              każda jego decyzja jest prawidłowa.
              • Gość: wojtek Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 23:44
                Gra, bo po
                > prostu nie ma w tej chwili lepszych.

ROTFL
                • kubasa Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... 21.03.02, 23:47
                  Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Gra, bo po
                  > > prostu nie ma w tej chwili lepszych.
                  >
                  > ROTFL

Propozycje?
                  • Gość: Crotalus Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.pl 21.03.02, 23:49
                    kubasa napisał(a):

> Gość portalu: wojtek napisał(a):
                    >
                    > > Gra, bo po
                    > > > prostu nie ma w tej chwili lepszych.
                    > >
                    > > ROTFL
                    >
                    > Propozycje?

Radomski. Gwarantuję, że jest trzy razy lepszy.
                    • Gość: bo Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.03.02, 23:51
                      Gdzie on gra?
                      • Gość: Crotalus Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.pl 22.03.02, 00:28
                        Gość portalu: bo napisał(a):

> Gdzie on gra?

W Herenven (nie wiem jak to się pisze) w Holandii z 10 na plecach. Defensywny
                        pomocnik.
                        • Gość: ĆVICH Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: 213.17.165.* 22.03.02, 11:22
                          OGLĄDAŁEM BĄCZKA W KLUBIE KIBICA W C+, JEST NAPRAWDE BENADZIEJNY, DZIWIE SIE
                          ENGELOWI, BO PRZECIEZ SIEDZI W POLSCE I CHYBA WIDZI, CO ARUŚ WYPRAWIA...
                          • misza01 Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... 22.03.02, 13:56
                            Włodziu kazał Aruś gra. Czemu tu się dziwić?
                            • przystojny_bystry_skromny Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... 22.03.02, 15:30
                              Jesteście popier***one ku*asy, a od pana Engela się odczepcie.

Gwardia przyboczna trenera-opijusa Wójcika się znalazła
                    • kubasa Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... 22.03.02, 18:16
                      Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> kubasa napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: wojtek napisał(a):
                      > >
                      > > > Gra, bo po
                      > > > > prostu nie ma w tej chwili lepszych.
                      > > >
                      > > > ROTFL
                      > >
                      > > Propozycje?
                      >
                      >
                      > Radomski. Gwarantuję, że jest trzy razy lepszy.

O Radomski po raz ostatni słyszałem w listopadzie. Chyba to nie przypadek, a może
                      ty widziałeś jakiś jego dobry mecz ostatnio? Czym gwarantujesz? Jesteś pewien że
                      Radomski zagra choć raz lepiej jedno podanie niż podanie Bąka do Krzynówka, przy
                      4. bramce reprezentacji w meczu z Irlandią Północną?
                  • Gość: macias Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 08:02
                    kubasa napisał(a):

> Propozycje?

Wojciechowski - nawet w dzisiejszej formie z latwoscia wygryzlby Baka z kazdego
                    skladu. Powolania dla Baka i Iwana (ostatnio, ale na szczescie to przeszlosc) to
                    dla mnie niewyjasniona zagadka kadencji trenera Engela. Oby jedyna... reszta jak
                    na razie przynosi rezultaty.
      • Gość: maciekl Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.internetia.pl 22.03.02, 15:38
        Bąk o dziwo pomimo słabej formy w dwóch meczach ligowych strzelił dwie bramki (ja wiem żejedna
        zkarnego ale ją też trzeba strzelić co nie Sokołowski?)Bąk na polskie warunki wybija się ponad
        przeciętność, i z bliżej nieznanych mi powodów gra w reprezentacji.A może rację maEngel i Bąk jest
        dobrym zmiennikiem dla Świerczewskiego, do tej pory w meczach reprezentacji Bąk nie zawiódł
        chociaż nie zagrał też niczego olśniewającego.
        Co do wpływów Lubańskiego to go demonizujecie,zaden piłkarz nie sprzeda się tylko z powodu
        powołaź do kadry.trzeba jeszcze grać, grać dobrze.
        • Gość: wojtek Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 16:13
          > Co do wpływów Lubańskiego to go demonizujecie,zaden piłkarz nie sprzeda się tyl
          > ko z powodu
          > powołaź do kadry.trzeba jeszcze grać, grać dobrze.

Racja dlatego zachodnie kluby nie kupują tych asów promowanych na siłę,nawet II
          ligowy angielski klub podziękował wielokrotnemu reprezentatowi Polski

• Gość: Gizmo Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: 192.168.2.* 23.03.02, 09:58
        Ostatnio doszly mnie wiesci ze Aro zajebiscie gra w pilke nozna, szkoda tylko
        ze na Nintendo i Playstation 2, ;)))
      • Gość: Jerry Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.dhs.org 11.04.02, 18:02
        Czas odswiezyc posta, bo sytuacja znowu jest jak najbardziej aktualna. Nie no
        zenada poprostu zenada, kolejny raz stracone miejsce w kadrze, a mogl ktos na
        nim skorzystac...
      • Gość: Jerry Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.dhs.org 27.04.02, 13:27
        Panowie modlmy sie zeby jedna z dwoch osob, ktore maja wypasc z ostatecznego
        skladu kadry, byla nasza drewniana laleczka Aro Bak. Ja jeszcze mam nadzieje,
        ze na Mistrzostwa Swiata zamiast niego pojedzie ktos bardziej warty tego...
        • Gość: Wojtek Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 29.04.02, 07:41
          Usmiejecie sie do lez, ale mi sie wydaje ze on gra coraz lepiej... Moze to
          tylko propaganda pana E. a moze on ma po prostu nosa do zawodnikow i widzi ze z
          B. mozna zrobic cos dobrego. Zobaczymy jak bedzie gral za rok, dwa. Wyjazd
          dobrze mu zrobi bo przeciez do cholery ktos musi byc za emeryta S.
          • Gość: abc Re: ARO BĄK, WIELKIE HAHAHA ZNOWU W KADRZE... IP: 212.160.114.* 30.04.02, 14:53
            Bak jest beznadziejny. Gra, poniewaz Engel lubi go z Polonii. Iwana tez lubi,
            nie wiem skad. Oni dwaj so po prostu do d... Znalazlo by sie kilku lepszych.
            Miejmy nadzieje, ze Arek nie pojedzie, bo jak pojedzie, to chyba po to, zeby
            grzac lawe... Juz lepiej za niego Wichniarka do ataku zabrac. Pomoc bez Baka i
            tak sobie da rede (z nim raczej nie...).

Pzdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka