Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mój skład

23.07.04, 15:21
    Całkiem niezły:)
    Majdan-Rzeźniczak, Węgrzyn, Głowacki- A.Bąk,Sokołowski I, Woś- Ziarkowski,
    Frankowski, NIciński, Moskalewicz
    Obserwuj wątek
      • speed007 Re: Mój skład 23.07.04, 15:34
        ja mam lepszy,ale ty tesz masz dobry

• tas4 Re: Mój skład 24.07.04, 16:58
          Mój skład patzcie i płaczcie :) Majdan-Fonfara, Stanford, Kriżanac, Wojtala -
          Brożek, Figacz, Trałka- Ślusarski i Korzym :)
      • smok1976 Re: Mój skład 23.07.04, 17:35
        no w sumie niezly:) a ja jestem kibicem Wisly Krakow ale w skladzie mam glownie
        zawodnikow cracovii bo sa w miare tani;) olszewski- wegrzyn, skrzynski,
        milajlovic - bojarski, nowak, baran - zurawski, bania, moskalewicz. kmiecik . w
        rezerwie tez zawodnicy wisly (na wypoyczeniach (kuzera, brozek) i cracovii -
        moskalewicz jest jedynym spoza krakowskich ekip, bo byl o 0,6 tanszy od kuzby;)
        no a poza tym gral kiedys w wisle;)
        • wylus23 Re: Mój skład 24.07.04, 11:37
          Całkiem całkiem ale mój też niczego sobie M.Bęben- Mowlik,Bieniuk,Januszewski,
          Bożyk-Kowalczyk,A.Bąk,Muszalik,K.Bąk-Reiss,Dawidowski. I co powiecie.
          • remass1 Re: Mój skład 24.07.04, 14:06
            Wylus 23
            A jesteś pewien, że Dawidowski bedzie w tej rundzie grał, bo wiem, ze leczy
            kontuzję, nie był we Francji i nie grał żadnego sparingu. Chyba masz - 3 pkt.
            Współczuję
            mietek
      • m.a.v.e.r.i.c.k Re: Mój skład 24.07.04, 13:30
        mi siw pokrywa 4 graczy - zuraw, nicinski i moskalewicz. no i w ataku mam
        jeszcze moskale. a z pomocy powtarza mi sie bak - jest tani jak na ilosc
        punktow w poprzedniej serii pilkarzykow.
        pozdro
        • remass1 Re: Mój skład 24.07.04, 14:02
          Panowie a nie boicie sie plagiatów innych, szczególnie nowych Prezesów.
          Wskazujecie zawodników, kierunki kształtowania składów itd. Obecna konstrukcja
          gry ( ceny w górę a budżet taki sobie ) wyjatkowo sprzyja plagiatom przy
          tworzeniu pierwszego składu i wtedy istnieje możliwość utworzenia licznych "
          peletonów " w generalce. Ja sam porównuje swój skład do Waszych i stwierdzam,
          że mam wcale zgrabny zespół, który z powodzeniem może zająć miejsce w pierwszej
          30 000 -ce. Ja jestem Mozart i gram cis-mollem ( do sprawdzenia.
          Mietek
          • m.a.v.e.r.i.c.k Re: Mój skład 24.07.04, 17:53
            tak, grozba plagiatow istnieje, aczkolwiek wydaje mi sie, ze wiekszosc bedzie
            sie kierowala wlasnymi intuicjami. nie wierze w to, zeby ktos chcial ukladac
            sklad prawie taki jak moj.
            aczkolwiek faktem jest, ze lepiej nie wyjawaic wszystkich asow w zespole i
            dlatego podalem tylko 5 zawodnikow :-).
            pozdrawiam
            m.a.v.e.r.i.c.k
        • wowaks Re: Mój skład 24.07.04, 14:04
          Ja mam lepszy skład od was :D: Boruc Artur,Markowski Krzysztof,Michalski
          Krzysztof,Gesior Dariusz,Woś Jan,Bąk Arkadiusz,Zieńczuk Marek,Łobodzinski
          Wojciech,Zurawski Macije,Gajtkowski Krzysztof
          • wowaks Re: Mój skład 24.07.04, 14:08
            Ijeszcze mam Banie Piotra
      • nociu Żuraw, Włodar, Sagan, Boruc 24.07.04, 19:50
        i siedmiu przecietniaków. powinno być dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka