Gość: McGyver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:11 Mozna by rzec mutant, ale to prostu jego zawod i chwala mu za to ze jest doskonaly w tym co robi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Tygrys Re: Lance Armstrong: Fenomen z tej planety IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:27 Mowa końncowa będzie jutro . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: Lance Armstrong: Fenomen z tej planety IP: *.anax.pl / *.anax.pl 25.07.04, 23:38 A ja myślę, że ten koleś niezle sie szprycuje... Wszyscy kolarze pewnie cos biorą. A Armstrong ma na to powolenie z powodu swojej choroby. To jest jak z Hermanem Maierem, którego lekarze otwarcie mówią, że brał sterydy. Bo jak inaczej miał odbudować masę mięśniową, po wypadku? Armstrong pewnie też bierze hormony... W końcu jak ma wyglądać terapia zastępcza po nowotworze jąder? Muszą mu dawać testosteron i DHEA... A to są przeciez sterydy anaboliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horn W porównaniu zabrakło sportowców z NRD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 01:13 Chyba tylko oni byliby dorównać Amstrongowi we wszystkich kategoriach. Co do testosteronu to chyba Lance może dostawać go legalnie, ale rzeczywiscie nie trudno zauważyć że jego sukcesy paradoksalnie zaczynaja sie od choroby. Moze dopiero lekarze zaczeli mu podawać optymalne dawki? Sytuacja podobna do "astmatyków" z biegów narciarskich - nie przypadkiem chyba biją go oni w kategorii "przyswajalność tlenu" :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekap Re: W porównaniu zabrakło sportowców z NRD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:18 glupi jesteś - przeczytaj sobie pierwszą książkę Lance'a - on odnosił sukcesy sportowe na długo przed chorobą; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marog6 On nie bierze IP: 213.199.253.* 26.07.04, 09:04 Testosteronu nie muszo mu dawać bo przeciez jedno jądra ma to znaczy że jeszcze w jego ciele produkuje sie testosteron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Lance Armstrong: Fenomen z tej planety IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 26.07.04, 09:10 Armstrong bedzie wygrywal dopóki mu nie zabronią przyjmować lekarstw. Wyleczył raka 7 czy 8 lat temu a przyjmuje nadal wszystkie lekarstwa na raka a one zawierają doping. I przez to nikt go nigdy nie złapał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktus Re: Lance Armstrong: Fenomen z tej planety IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.07.04, 09:10 wiesz co? DHEA to Fronczewski w radiu reklamuje, idz sie pouczyc troch o srodkach dozwolonych i niedozwolonych bo chyba cierpisz na niedobor tych "anabolikow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurellia Re: Lance Armstrong: Fenomen z tej planety IP: 195.144.130.* 26.07.04, 10:29 je nie wiem czego wy chcecie od tego czlowieka - przezyl to czego nie przezywaja setki tysiecy ludzi majac w tym swoja zasluge takze. Wrocil do kolarstwa - sortu ktorego kocha i ktory jest czescia jego zycia. Tylko swoja praca i zaparciem w sobie wrocil na rower, dopiero po chorobie zrozumial czym jest kolarstwo dla niego i jak powinnien sie zachowywa prawdziwy kolarz po pierwsze lekow juz dawno nie bierze po drugie tylko wlasna praca zdobyl to czego wszyscy mu zazdroscicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Popieram Aurellię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:16 Popieram Aurellię. Ja dla tego człowieka oglądam tdf. Wyścig jest pasjonujący, ale od sześciu lat wygrywa go rewelacyjny sportowiec, ktoś kto ciężką pracą i silnym duchem wywalczył wiele. Nie mogę jednoznacznie określić, czy stosuje doping, bo nie jestem nim. Podejrzewam, że wszyscy kolarze stosują doping, tylko jedni niedozwolony, inni taki, który jeszcze nie jest niedozwolony. Ale to nie zmienia faktu, ze Armstrong jest z nich najlepszy. A sukcesy tego kolarza wcale nie zaczęły się dopiero po chorobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Lance Armstrong: Fenomen z tej planety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:21 Leków może i nie bierze, ale bierze panienki z MTV. I tak oto w niedzielę stał się drugi najszczęśliwszy dzień w życiu Lance'a. Pierwszym zawsze będzie oczywiście ten dzień (14.02.2004), w którym umarł Marco Pantani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Lance Armstrong: Fenomen z tej planety IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 26.07.04, 16:04 Słuchaj ja nie wiem skąd wy macie takie informacje ale ze wszystkich dostępnych żrodeł wynika że Armstrong na pewno ciągle bierze leki.A poza tym on nie zachowuje sie jak wielki sportowiec( tylko jak ostatni cham - patrz piątkowy etap i ucieczka simoniego) i nigdy go nie bede za takiego uznawał Odpowiedz Link Zgłoś
charliew Re: Lance Armstrong: Fenomen z tej planety 28.07.04, 10:07 Simeoniego. Armstrong ma osobowość zapyziałego sfrustrowanego piętnastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodnik Gdzie mozna kupic srodki dopingujace i jakie sa na IP: *.lv.lv.cox.net 26.07.04, 18:04 najlepsze...moze ktos wie to prosze mi odpisac...bo potrzebuje jakies anabole od czasu do czasu bo biegam maratony...dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAAAAAAAAAA Re: Gdzie mozna kupic srodki dopingujace i jakie IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.07.04, 11:53 Wiesz kretynie, co to jest zasada fair play???????????!!!!!!!!! Jaka jest wartosc zwyciestwa osiagnietego przy pomocy koksu? Zadna. Jesli tak chcesz osiagac dobre wyniki, to pierdol sie. Nie zaslugujesz na miano sportowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: Lance Armstrong: Fenomen z tej planety IP: *.warszawa.tktelekom.pl 28.07.04, 08:16 Gdybym brał tyle koksu co on , też bym miał takie wyniki . Moim zdaniem powini odebrać wszystkie tytuły z TdF , bo zdobyte zostały nieuczciwie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jast Re: Lance Armstrong: Fenomen z tej planety IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 29.07.04, 07:55 > Moim zdaniem powini odebrać wszystkie tytuły z TdF , bo zdobyte zostały > nieuczciwie . Tak dla pewnosci powinni odebrac wszystkie zlote medale wszystkim olimpijczykom i im podobnym. A na 100% wszystkie zlote medale zdobyte przez dawnych zawodnikow NRD (I wymazac ich rekordy). NRD bylo jednym wielkim laboratorium dopingowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Re: Lance Armstrong: Fenomen z tej planety IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 00:14 Co oni sie tak rajcuja tymi wskaźnikami. Sam byłem kolarzem i przed zakonczeniem uprawiania tej dyscypliny i nawet 2 lata po miałem badania Holterowskie gdzie wykazało ze mam 32 uderzenia serca na minute w spoczynku (mowa tu o śnie) bo podczas snu tętno schodzi tak w dół. Moje maksymalne tętno było 203. Cóż z tego jak Armstrongiem nie byłem. Na to ma wpływ wiele czynników parametry według mnie to sprawa drugorzędna. Najważniejsza jest wola walki , silna wola zwycięstwa, psychika, szczęście. Jest wielu dobrych kolarzy którzy nigdy nie będą mieli szanasy wykazania sie , ponieważ będą w peletonie kolarskim zawsze robolami dla takich jak Armstrong.Dla przykładu mogę podać chore układy w Polskiej ekipie kolarskiej za czasów Szurkowskiego gdzie Szozda nigdy nie mógł być lepszy od Szurkowskiego, mimo lepszej jego dyspozycji i przewagi nad Szurkowskim. Powiem Wam jedno Kolarstwo to taki jeden WIELKI UKŁAD i sam Szurkowski to powie a jesli tego by nie zrobił to byłby kłamcą Odpowiedz Link Zgłoś