dziewice 22.12.06, 20:24 Tabula Rasa - Aprel (remix) www.youtube.com/watch?v=5sZeL9ph678 to jest super, wiec osobny watek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Re: Tabula Rasa - Aprel (remix) 23.12.06, 10:36 Kazdy lubi to co lubi Hmmmm....jest jak dla mnie takie sobie,ale to tylko moja opinia PS.Dziewice,czy Wy bratku sprawdzacie poczte???Bardzo prosze o odpowiedz czy to przez pomylke Twoje zgloszenie jest u mnie,a jesli nie to czymze se zasluzylam???Bo z tego co pamietam,to ani razu nie zamienilam slowa z Toba Podziekowal za odpowiedz Odpowiedz Link
dziewice Re: Tabula Rasa - Aprel (remix) 23.12.06, 10:49 Twoje zdanie takze jest dla mnie wazne , dziekuje taki juz jestem, ze jezeli nie czuje, ze moge cos zrobic tak dobrze jakbym to sobie wyobrazil to tego nie robie do czasu gdy nie mam na tyle czasu aby zrobic cos dobrze , zaleglosci mailowe uzupelnie dzisiaj po shoppingu . oczywiscie, ze nie przez pomylke/przypadek . Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Tabula Rasa - Aprel (remix) 23.12.06, 10:55 Przypadek mowisz??Hmmm...dosc zastanawiajacy Odpowiedz Link