sibeliuss 21.12.09, 18:22 Na jednym z małych forów zostaliśmy określeni jako TWAS (chyba Towarzystwo Wzajemnej Adoracji S@lonowej). To obelga czy komplement? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paninata Re: TWAS 21.12.09, 18:54 W moim odczuciu określenie to ma zdecydowanie oddźwięk negatywny. Sugeruje nieszczerość-podyktowaną czy to modą, czy chęcią przypodobania się innym, pozerstwo ,układziki. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: TWAS 21.12.09, 19:07 W moim odczuciu komplement.W koncu fora nie są od tego by sobie ubliżac i wyzywać sie.Nie zgodze sie z tym,ze to swiadczy o nieszczerosci czy przybodobaniu sie.Pewnie jestesmy szczerzy z natury. Odpowiedz Link
pia.ed Re: TWAS 21.12.09, 19:43 "Towarzystwo wzajemnej adoraracji" jest terminem negatywnym, bo oznacza wlazenie w d... bez wazeliny. Dziwie sie jednak, ze CALE FORUM zostalo okreslone tym terminem, bo normalnie tak nazywa sie pewna grupe ludzi na forum ktorzy sobie nawzajem przytakuja. Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: TWAS 22.12.09, 13:15 pia.ed napisała: > oznacza wlazenie w d... bez wazeliny. a dlaczego nie w cipę? Odpowiedz Link
pia.ed Re: TWAS 22.12.09, 15:34 Nie bede zmieniala starych polskich przyslow Tak brzmi i tak napisalam ... Tak samo jak sie mowi, ze "dziewczyna dala chlopakowi d...." i zaszla w ciaze. Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: TWAS 23.12.09, 09:06 pia.ed napisała: > Nie bede zmieniala starych polskich przyslow Tak brzmi i tak > napisalam ... > Tak samo jak sie mowi, ze "dziewczyna dala chlopakowi d...." > i zaszla w ciaze. przecież przez seks analny nie można zajść w ciążę, no chyba, ze o czymś nie wiem Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 21.12.09, 20:37 gazeta_mi_placi napisała: > Też tak sądzę Skieluniu. to nie tak ... od nadmiaru slodkosci moze cofnac. Odpowiedz Link
pia.ed Re: TWAS 21.12.09, 20:51 Takie slodzenie wzajemne, uzywanie zdrobnialych wyrazow w dyskusji, to najgorsza forma adoracji, ale nic takiego na naszym Forum nie zauwazylam. Wydaje mi sie raczej, ze dyskusje sa pelne werwy, czasen nawet ostre ... wiec gdzie tu wzajemna adoracja??? skiela1 napisała: > od nadmiaru slodkosci moze cofnac. Odpowiedz Link
anoagata Re: TWAS 21.12.09, 21:22 Podobnie jak pia.ed myślę,to nie znaczy ,że ja jej bez tej wazeliny.....,myslę też,że ktoś tam szuka dymu. Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 21.12.09, 21:27 "Takie slodzenie wzajemne, uzywanie zdrobnialych wyrazow w dyskusji, to najgorsza forma adoracji, " no wiec napisalam gazetuni,ze nie tedy droga Odpowiedz Link
pia.ed Re: TWAS 21.12.09, 21:43 Zrozumialam jak najbardziej ... chcialam tylko zaakcentowac, ze istnieja takie fora, gdzie oprocz wzajemnego sobie SLODZENIA nie istnieje nawet dyskusja ... jest slodzenie dla samego slodzenia. A tak przy okazji chcialam sie zapytac, dlaczego czasem nie ma tych znaczkow na gorze, tych przy pomocy ktorych mozna wytluscic literki czy pisac kursywa??? skiela1 napisała: > no wiec napisalam gazetuni,ze nie tedy droga Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 21.12.09, 22:25 Ach Skielulko co Ty nie powiesz. A tak a propo czemu założyciel wątka nie napisze prosto w ekran któż to ten skrót wymyślił . Ach te szpilki i szpilunie,niedopowiedzenia ,byle tylko poczciwą Gazetkę przyszczypnąć tam czy siam.... Odpowiedz Link
pia.ed Re: TWAS 21.12.09, 22:43 Nie jestem wprawdzie zalozycielem watku, ale z tym skrotem spotkalam sie juz cztery lata temu na innym sajcie niz "Gazeta", stad wiedzialam o co chodzi. Natomiast uwazam, ze Sibelius moglby podac LINK do forum, na ktorym napisano o tej rzekomej adoracji. gazeta_mi_placi napisała: > A tak a propo czemu założyciel wątka nie napisze prosto w ekran któż to ten skrót wymyślił Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 10:11 forum.gazeta.pl/forum/w,15267,104663613,104664931,Re_Moderator_forum_Bezdzietnych_.html Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 09:59 gazeta_mi_placi napisała: > Też tak sądzę Skieluniu. Przez bycie słodko pierdzącą chcesz być cyniczna, ale efekt w sumie żałosny. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 17:02 Również prawda Czy to jakiś nowy odcinek "100 pytań do..."? EOT. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 17:06 Jeśli mścisz się za wykluczenie z SN? Jeśli tak to tym samym potwierdzasz słuszność tej decyzji. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 17:11 Po pierwsze nie mszczę się w necie,a już tym bardziej za wykluczenie z jakiegoś internetowego forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 17:19 Czyli ta fala jadu, która jest w Twoich wypowiedziach to naturalny element Twojej osobowości? No to się pomyliłem co do Ciebie. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 17:24 Nie wiem gdzie Ty widzisz tę rzekomą "falę jadu". Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 17:46 Będę pytał o to o co Ty pytasz ludzi na forum i nie raczysz sama odpowiedzieć (np. na Erotica Nova). Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 18:10 Wypisałam się z tego forum.Poza tym nie ma obowiązku odpowiadania na pytania zadane innym.Podobnie jak i inni nie muszą odpowiadać na pytania. Nie ma żadnego przymusu,naprawdę. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 18:12 A kultura o której ostatnio tak duzo i chętnie piszesz? (szkoda, że netykieta o tym milczy) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 18:15 Uważasz, że ludzie z założenia są źli? To, że być może trafiałaś na samych kopiących Cie nie świadczy, że tacy są wszyscy. Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 22.12.09, 19:30 Jest trudno zrozumiec kogos z zaburzona osobowoscia. Nawet sie nie staram zrozumiec, bo ta osoba (jakby nie bylo jest to czlowiek kryjacy sie pod kolejnym nickiem)absolutnie nic dla mnie nie znaczy. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 19:37 Więc po co się udzielasz w rozlicznych wątkach? Z ciekawości? EOT. Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 22.12.09, 19:42 gazeta_mi_placi napisała: > Więc po co się udzielasz w rozlicznych wątkach? > Z ciekawości? Najpierw sie zastanow,czym jest dla Ciebie forum i czemu sluzy w Twoim przypadku. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 19:50 Sama się zastanów nad sobą. I dla odmiany poobgadujcie kogoś innego na privach za plecami Chyba,że nie macie ciekawszych tematów Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 20:53 Wchodzisz odreagowywać to czego nie możesz zrobić w realu, smutne i jednak żałosne. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 20:55 sibeliuss napisał: > Wchodzisz odreagowywać to czego nie możesz zrobić w realu, smutne i jednak żało > sne. Coś jeszcze masz do dodania ? Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 21:08 Koniecznie teraz i tu? Święta się zbliżają -choinkę ubierz Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 21:12 To może sernik upiec? Albo podziel się wirtualnym opłatkiem? Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 20:37 skiela1 napisała: > gazeta_mi_placi napisała: > > > Więc po co się udzielasz w rozlicznych wątkach? > > Z ciekawości? > > Najpierw sie zastanow,czym jest dla Ciebie forum i czemu sluzy w Twoim przypadk > u. > > Skiela1 vel Sibeliuss Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 22.12.09, 21:05 "Skiela1 vel Sibeliuss Pozdrawiam serdecznie " Opusc forum. Zadbaj o siebie. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 19:59 Jak łatwo jest zrozumieć kogoś takiego prostego jak Ty Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 21:02 gazeta_mi_placi napisała: > Jak łatwo jest zrozumieć kogoś takiego prostego jak Ty A jednak umiesz obrażać ludzi Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 21:10 Ale ja się tego nigdy nie wypierałem, jak Gazetka prawdy o sobie. Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 22.12.09, 21:03 gazeta_mi_placi napisała: > Jak łatwo jest zrozumieć kogoś takiego prostego jak Ty Prawda? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 21:12 Zaraz okaże się, że naruszyliśmy Netykietę i będzie zmuszona dla naszego dobra napisać do administracji portalu - a ma w tym wprawę. Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 22.12.09, 21:23 Donosi ? ze ona jeszcze nie zalozyla swojego forum. Z obserwacji wiem,ze tak to dziala Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 21:43 Kwestia czasu. Chociaż dwie siostrzyczki duchowe z 40+ jakoś też nie założyły Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 21:46 Potrafię być obiektywna. Dobrze zrobiłeś odnośnie SN. Właściwie chyba już dawno powinieneś tak zrobić. Co do SO-może lepiej też tak zrób-jak uważasz... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 21:47 Mnie tylko zastanawia - skąd u Ciebie się biorą te ataki nienawiści. Nie musisz odpowiadać. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 23.12.09, 09:19 gazeta_mi_placi napisała: > Z frustracji. Pseudoanonimowość nie zwalnia z faktu, że tak naprawdę zamiast załatwić sprawę w realu atakujesz niewinnych ludzi, którzy włączyli komputer w celu przyjemniejszego spędzenia czasu. Internet nie był i nie będzie miejscem do autoterapii. Bardzo Ci zależało na zrzuceniu z siebie piętna trolla, ale w sumie tylko zmieniłaś miejsce swoich akcji z forów ogólnych (tam jest zbyt duzo ludzi i chyba to dawało zbyt małą satysfakcję z przeprowadzanych akcji). Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 23.12.09, 09:32 Dalej mi zależy. Więcej już nie będę nikogo atakować. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 23.12.09, 10:04 Pamiętam, gdy ktoś napadł na jedną z foremek na dawnym forum Seksuologia i on odpisała że poczuła się tak, jakby podszedł do niej obcy człowiek na ulicy i zwyzywał od najgorszych. Za co? Za to że jest i ośmirliła się iść tą samą stroną drogi. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 23.12.09, 10:37 sibeliuss napisał: > Pamiętam, gdy ktoś napadł na jedną z foremek na dawnym forum > Seksuologia i on odpisała że poczuła się tak, jakby podszedł do niej > obcy człowiek na ulicy i zwyzywał od najgorszych. Więc wiesz jak się czuję /// Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 22.12.09, 23:04 sibeliuss napisał: > Kwestia czasu. > Chociaż dwie siostrzyczki duchowe z 40+ jakoś też nie założyły Lizodupstwo odstawiaja na innym forum. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 21:28 gazeta_mi_placi napisała: > Do czego ma prowadzić ta dyskusja? Na innym forum piszesz z sensem, tu wpadasz jak na ring. Ta dyskusja ma Ci uzmysłowić, że nie ma forów spluwaczek i forów do dyskusji. Tylko idiota tego nie rozumie i wchodzi tu aby być dla ogółu przykrym. Albo pisz normalnie, albo odejdź z tego forum (tzn. zablokuję Cię i po co Ci to). Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 22.12.09, 21:29 forum.gazeta.pl/forum/w,11207,104670713,104721874,Re_TWAS.html Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 21:44 A ona tak ma, w apogeum głupoty byłem nawet w jej sygnaturce jako największy wróg Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 21:48 Czemu dalej ciągnięcie ten wątek? Wystarczy,naprawdę. Przykro mi. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: TWAS 22.12.09, 21:55 gazeta_mi_placi napisała: > Przykro mi. Ale jak komuś z nas jest przykro to mówiąc dosadnie masz to w dolnej części pleców. No to jak to jest z tym traktowaniem wszystkich równo? To taka jest Twoja sprawiedliwość? Dziurawa jak edamski ser. Taką chcesz być postrzegana, tylko na forum, czy w realu to też tak działa? Nie masz 5 lat i chyba trzeba czasami umieć spasować. Skoro nie wyniosłaś tego z domu to obcy chłop musi Ci to klarować na jakimś tam internetowym forum. I dla mnie to też nie jest przyjemne. Odpowiedz Link
pia.ed Re: TWAS 22.12.09, 22:48 gazeta_mi_placi napisała: > Spasowałam. No i dobrze, czekalam na to myslalam ze nikt z Was pierwszy nie ustapi. Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 22.12.09, 22:54 pia.ed napisała: > gazeta_mi_placi napisała: > > Spasowałam. > > No i dobrze, czekalam na to myslalam ze nikt z Was pierwszy > nie ustapi. No i dobrze/ Do czasu mozna z siebie idiotke robic. Odpowiedz Link
anoagata Re: TWAS 22.12.09, 21:45 Gazeto!!!! zostałam tu wymieniona!!! a o co w tym wszystkim chodzi???? Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: TWAS 22.12.09, 21:57 To do niczego nie prowadzi. A jest komuś przykro. Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 22.12.09, 22:48 > Ja nie nadańżam czytać,tak szybko piszecie!!! Zrobilam obiad. Teraz poczytam Odpowiedz Link
skiela1 Re: TWAS 22.12.09, 23:21 anoagata napisała: > Na kiedy ten obiad?? ja zaraz robię już śniadanie. Obiad juz zjedzony Sniadanie na jutro? Odpowiedz Link
anoagata Re: TWAS 22.12.09, 23:26 Tak patrzę na ten wątek i skojarzył mi się z TRWAM.Będę trwała przy was od jutra dziś mówię dobranoc. Odpowiedz Link
lukullus Re: TWAS 28.12.09, 16:44 tu zawsze było kilka czubów, forum było ok, ale przyciągało różnych ludzi a ci co odchodzili to też mieli przesunięty dekiel. slog ty to święty człowiek czasami jesteś Odpowiedz Link
dede43 Re: TWAS 28.12.09, 18:32 Nie przeczytałam całości wątku, więc nie wiem, czy się nie powtarzam, ale powiedzcie co złego jest w towarzystwach wzajemnej adoracji? Odpowiedz Link