Gość: greg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:38 ostromecko to gówno, nie da się tego pić... a cały zysk z reklamy z zeszłych sezonach zamieni się na antyreklamę panie Bokej=ciec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pijeinnawode Re: Ostromecko nie będzie sponsorem Astorii IP: 81.15.220.* 29.07.04, 01:06 no to zaczyna to wygladac niebrzydko....McNaull,Olejniczak,Smith,Smallwood,moze Sroka,Bajdakow,Wiekiera,Arabas,serbski rozgrywajek,i dwoch cieniasow...moze byc niezle, tylko niech wypali a co do wody, to i tak pije "Nałęczowiankę"... właśnie Bokiej zacząłeś sprzedawać conajmniej 4.000 butelek mineralki mniej na tydzień... aha...a napoje słodkie do drinów preferuję od Hoopa albo Hortexu... Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: Ostromecko nie będzie sponsorem Astorii 29.07.04, 08:38 Astorii gratulujemy Słabęckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicP. Typowe polaczki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 09:42 Nieraz się wstydzę, że jestem Polakiem, prze takich jak wy, ciecie! Jak Ostromecko było sponsorem to było fajnie, ale jak przestało być (do czego ma pełne prawo) to już nie jest fajnie, ba nawet twierdzicie, że nigdy nie było fajnie!!! Jesteście frustratami i tyle. Ostromecko to własność prywatna i dobra woda mineralna. Jeżeli jesteście kibicami to pomyślcie - jaki sponsor przyjdzie po takich wypowiedziach??? Przecież każdy sponsor kiedyś się wycofa... i co go spotka? Teksty typy - woda do dupy, sprzedacie 4000 mniej butelek... - PRZECIEŻ TO ŻAŁOSNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQQ PODZIEKUJCIE OSTROMECKU A NIE WALICIE Z DU....... IP: *.hipernet.ras.pl 29.07.04, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ostromecko nie będzie sponsorem Astorii IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.07.04, 15:42 jestem ciekaw czy prezydent znowu zasponsoruje z naszej kieszeni jakas przypadkowa zbieranine ludzi ktorzy znowu nie beda mieli ochoty do walki i ambicji.a co do sponsorow to mam zle przeczucie NIE WYSTAPIMY WOGOLE W TYM SEZONIE W EBL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: Ostromecko nie będzie sponsorem Astorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:36 Panie Bokiej FUTBOL TO POTĘGA NIECH PAN INWESTUJE W ZAWISZĘ. Widział pan to zamieszanie jak wpadł lukullus codziennie na pierwszej stronie w gazetach!!!!!! TO JEST REKLAMA. VIVA WKS!!! A kasa mniejsza nieporównywalnie za dwa sezony II liga!!!!!!!!!!!! A moze za rok!!??????? Odpowiedz Link Zgłoś