Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: 217.67.202.* 25.03.02, 10:50
    Adam Małysz robiac sobie zupke winiary usłyszał pukanie do drzwi gdy otworzył
    je ujrzał svenaka
    co jest Adam?
    nic poniemiecki łbie, a co?
    eee..przyszedłem pogadać. No i zaczeli wspominac
    pamietasz svenek jak ci w zakopcu uratowałem dupe przed naszymi oni by ci na
    pewno wepchneli te narty do dupska
    pamietam Adaś dzieki jeszcze raz ale przeciez podziekowałem ci wtedy
    No tak zrobiłes mi pałociąg, ale wiesz co? wystaw dupe svenek. A wtedy do drzwi
    zapukała Tajner i ......
    Obserwuj wątek
      • Gość: Vel zuwi Re: Powieść IP: 217.67.202.* 26.03.02, 15:54
        zobaczył svena
        co ty spermozłopie tu robisz?szukam cie cały dzień bo chcieliśmy cie z
        hautameki zawadzić w dupala dobra ale nie przejmuj sie ama cos lepszego
        patrzcie kogo przyprowadziłem
        i wtedy wychylił sie za jego peców Oli
        On cie wyrucha murzyńska pytą-rzekł Tajner
        bez kitu svenek bedziesz ruchany przez murzyna- powiedział Adam
        sven chuju ale ja nie jestem sam jest Warzycha i Engle pociągniesz im też?
        pewnie przecież nazywają mnie ciocia i lubie to odkąd kilku Polaków zruchało
        mnie we wszystkie otwory
        i wtedy zadzwonił telefon....
        • rewelacyjny Re: Powieść 26.03.02, 16:14
          Gość portalu: Vel zuwi napisał(a):

> zobaczył svena
          > co ty spermozłopie tu robisz?szukam cie cały dzień bo chcieliśmy cie z
          > hautameki zawadzić w dupala dobra ale nie przejmuj sie ama cos lepszego
          > patrzcie kogo przyprowadziłem
          > i wtedy wychylił sie za jego peców Oli
          > On cie wyrucha murzyńska pytą-rzekł Tajner
          > bez kitu svenek bedziesz ruchany przez murzyna- powiedział Adam
          > sven chuju ale ja nie jestem sam jest Warzycha i Engle pociągniesz im też?
          > pewnie przecież nazywają mnie ciocia i lubie to odkąd kilku Polaków zruchało
          > mnie we wszystkie otwory
          > i wtedy zadzwonił telefon....

....a ty przyszedles do siebie i zobaczyles, ze lezysz twarza do podlogi a
          opinajacy cie ciasno kaftan bezpieczenstwa jest znow caly mokry od moczu i
          rozrzedzonego kalu. I to juz 15 raz w tym tygodniu.....
          • Gość: Vel zuwi Re: Powieść IP: 217.67.202.* 27.03.02, 09:45
            nie! to dzwoniłeś ty rewelacyjny wszyscy cie dobrze znali bo rewelecyjnie
            robiłęś pałe
            ej chłopaki to dzwoni rewelacyjny, sven to nie musisz się martwic ze tylko
            ciebie bedziemy prykać rewelacyjny zrobi ci masaż kutasa-powiedział Adam
            a pamietacie jak rewelacynego wyruchał w zoo słoń - wspominał Engel
            no bez kitu od tamtej pory nie dość ze mam morde jak rurociąg to i dupe ma
            rewelacyjnie zruchaną - dodoał Oli
            dobra przestańmy gadać na temat tego rozruchanego pałoliza niech on tu nie
            przychodzi sam wam wszystkim opierdole pały i wyliże dupy, ale chłopaki mam
            pytanie.....
            • Gość: Vel zuwi Re: Powieść IP: 217.67.202.* 27.03.02, 13:55
              i w tym momecie sie zaciął
              no mów kurwa a nie sie jąkasz! - zwrócił mu uwage Tajner
              no chodzi oto czy mógłbym zaprosić mojego kolege effenberga mojego wspólasia od
              lizania brudnych dup
              chodzi ci o starego obciągdruta?- zagadnął Engel- znam chuja doskonale właśnie
              przed chwilą zrobił nam z Guciem pałe - jakoś zrymowała się Jerzemu
              to zapraszaj cwela mam mu coś do powiedzenia - również zrymował łamaną
              polszczyzną Oli
              absolutnie nie chce oglądać tej rudej ścierki- zaoponował Hajto który nie
              wiadomo kiedy wszedł, a obok niego stał Mcnull - wczoraj dupoliz jeden- ciagnał
              dalej Tomo - tak lizał chuja mojemu kotu ze ten dzisiaj obudział sie ze
              spuchnietymi jajami
              sam widziałem - potwierdził Mcnull
              mam pomysł - rzucił nagle spokojny do tej pory Warzycha.........
              • Gość: Vel zuwi Re: Powieść IP: 217.67.202.* 28.03.02, 09:40
                jaki znowu kurwa pomusł- rzucił Tajner
                no własnie o co chodzi ci Krzysiek na pewno znowu pierdolniesz jakiegoś babola-
                dodał lekko już podkurwiony Engel
                co sie tak wkurwiasz Jurek? zapytał Warzycha
                no bo ten pałoliz sven ciągle robi pałe Adamowi a mi kurwa kiedy? - pytał
                zirytowany Engel
                zaraz ci obliże - bełkotał sven z kutasem w mordzie
                dobra ale jaki to pomysł? - zapytał wreszcie znudzony Hajto
                no moze byśmy zaprosili Janka Tomaszewskiego-wypalił Warzycha
                po co? - pytał już uśmiechniety Engel bo sven mu własnie lizał dupe
                jak to po co nasramy mu na morde!!!- krzyknął uradowany Emanuel, chciał coś
                jeszcze dodać ale sie zaczerwienił bo oto nagle.......
                • Gość: Vel zuwi Re: Powieść IP: 217.67.202.* 28.03.02, 10:50
                  przez okno ujrzał jak do domu wchodzi rudy rydz zwany potocznie Bońkiem szedł
                  on z dużą torbą a za nim biegł Listkiewicz krzyczac "rudy spierdalaj gonią nas"
                  ej chłopaki zaraz tu wpadnie pierdolnięty z jebniętym- krzyknął Oli
                  a oni kurwa czego chcą? - dodał mocno uśmiechnięty Engel bo właśnie spuścił
                  się na ryj svenowi
                  może chcą sie nachlać pierdolone fenole -dorzucił Warzycha
                  wtedy wpadli do domu rudy i listek
                  ej chłopaki uciekliśmy Tomaszewskiemu -rzucili razem
                  taa.. a gdzie on jest - zapytał Adaś
                  zaraz tu będzie - odpowiedział rudy
                  dobra wszyscy na 3 4 wtystawimy pytongi i pchamy na siłe mu do mordy - rzucił
                  rozradowany Oli
                  wtedy kroś zapukał i drzwi zaczeły sie uchylać......
                  • Gość: Vel Re: Powieść IP: 217.67.202.* 29.03.02, 09:42
                    w drzwiach ukazała sie twarz wtedy Oli nie wytrzymał
                    daaawaaaaj!!!!- ryknał
                    iw szyscy sie rzucili z kutasami do mordy gościa
                    ruchaj, pchaj,zapierdalaj!!!- krzyczeli jeden przez drugiego
                    gdzie kurwa Oli z tym kutasem do moejej dupy -przyburzył sie Hajto
                    sorry kurwa ale tak sie nagrzałem..-odpowiedzial Oli-sven chuju choć a nie tam
                    podskakjesz smyrgaj mnie po jajach -dodał na maxa rozochocony
                    spuszczaj sie, spuszczaj- krzyczał ktoś
                    blebleu - bałkotał ktoś z jajmi w mordzie
                    kuwła chlopaki to aj to ja nie ruchajta nie!!!!-krzyknał ktoś
                    okazało sie że nie był to Jan Tomaszewski, a.........
                    • Gość: Fan ADAM Jak możesz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 15:15
                      Jestem prawdziwym fanem narciarstwa jak możesz ignorancie wypisywać taki rzeczy
                      o moim idolu.Przecież Adam Małysz jest postacią którą wszczyscy powinni
                      szanować to co zrobił w ostatnich dwóch latach było wspaniałe, czekałem na to
                      wiele lat. Jak mozesz pisać takie pomówienia kretynie napewno tWOJE komleksy
                      dały znać o sobie poprostu sam nic nie osiągnąłeś tylko całe życie podawałeś
                      reczniki spoconym facetom i napewno sobie wyobrażałweś te świnstwa w roli
                      głównej z tOBĄ.
                      • Gość: Vel zuwi Re: Jak możesz?cd Powieść IP: 217.67.202.* 29.03.02, 16:56
                        był to jeden z fanAdam
                        ej Adaś przecież ruchamy jednego z twoich wielbicieli to nie Janek - zauważył
                        Tajner
                        jak to?- prawie zapłakanył głosem dodał Oli- jak to jak tak bardzo chciałem
                        go..- mówił rozżalony Oli
                        mój fan? - zpytał sie Adam- to do pyty chuju pierdolony jak jesteś przwdziwym
                        moim fanem to połkniesz spemojadzie mi i moim koleszkom, ciągnij - zawołał
                        podniecony
                        ale Adaś ja, ja tylko tobie Adam ja tylko ciebie Adam - płakał fanAdam
                        nie rycz świnski ryju pedale ty cioto spierdalaj stąd - zaczał wrzeszczeć -
                        dpopierdolmu mu frajwerowi - kontynuował Adam
                        w tym momecie fanAdam wybiegł ze spuszczonym gaciami,obspermionym ryjem i
                        obsraną klatą
                        spierdalaj i żebym cie tu chuju nie widziałem-zawołała za nim Adam - sven
                        pedale choć i obciągnij mi bo sie wkurwiłem
                        spoko Adam -wtrącił sie Mcnull - zaraz zadzwonie do ....
                        • Gość: Mikołaj Re: Jak możesz?cd Powieść IP: *.acn.waw.pl 29.03.02, 17:06
                          Masz wysoką inteligencję.
                        • Gość: radziwił Re: Jak możesz?cd Powieść IP: 212.244.47.* 29.03.02, 20:52
                          ryzykując opisanie w następnym odcinku "powieści" składam i tobie, kolego vel
                          zuwi, życzenia świąteczne... eeee.... jakie by tu?.... może smacznych jajek?:)
                          (oraz ciągłej weny)
      • Gość: Ziomal Re: Powieść IP: 212.182.102.* 29.03.02, 20:59
        W sumie niezle ale postaraj sie bardziej.zeby to wygladalo jak odcinki , a na
        nastepny czeka sie z wielka podjarka
        • grzchur Re: Powieść 29.03.02, 21:03
          dobre, dobre, ale pytam sie: gdzie jest szaranowicz, apostel i nacpany Goldi?
      • Gość: Skalar Re: Powieść IP: *.acn.waw.pl 30.03.02, 09:22
        Co za emocje - to lepsze od władcy pierścieni!!! Gdzieś ty kończył szkołę
        literacką - niech zgadnę - Oxford, co nie? A to napięcie, te emocje, ta
        pomysłowość i mądrość życiowa autora sprawia, że powieść ta przeznaczona jest
        dla wszystkich - zarówno dla znudzonych życiem starców, poprzez typowych
        kibiców sportowych, jak i dla najmłodszych. Gdy moim dzieciom czytałem to do
        snu, to po godzinie słuchania złamały kawałek drewna mający służyć za
        harrypotterową różdżkę, poszły do kuchni po parówki i zaczęły żąglować jajkami
        (na twardo).

P.S. Podobno dzisiaj Vel Zuwi podpisuje swoją książkę w Empiku Megastore
      • Gość: baromłot Re: Powieść IP: *.acn.waw.pl 30.03.02, 15:08
        Jesteś bardzo mądry
        • Gość: Vel zuwi Re: Powieść IP: 217.67.202.* 02.04.02, 16:55
          ..zaraz zadzwonie do baromłota-powiedział Mcnull
          gdzie kurwa zadzwonisz baromłota? a co to kurwa rodzaj cwelucha- zapytał
          ironicznie Boniek który był już niezle nakurwiony
          przecież dobrze wiesz Zibi że baromłot to pomiesznie chuja z węzem czyli czaisz
          baze, wiecie o kim mowa?- powiedział Mcnull
          wiemy, wiemy pamietacie kurwa tego z faworami przy dupie- zatrybił Listek- to
          te ścierwo nasz sługus i popychadło co nam ser z chuja zjadał-kontynuował Listek
          a no ta- również zatrybił Bońko- to to kurwa zyje mówił mi ostro nakirany
          Szaranowicz że podobno udławił się spermą
          dooobra chuj mu w ryj ni mówmy o nim- odezwał się do tej pory milczący Engel-
          gdzie kurwa Borek
          jak to gdzie przecież wiesz- powiedział Oli
          aaa.. tam -odgadał Juro
          ej kurwa pucujcie sie gdzie on kurwa -wkurwił sie Listek
          on jest.....
          • Gość: baromłot Re: Powieść IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 19:03
            A ta charyzma... Pójdą za tobą miliony
            • Gość: Polonia Re: Powieść IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 14:30
              Vel Zuwi Ty kondonie chyba tesknisz za prawdziwym kutasem i dlatego pierdolisz
              takie bzdury. Jak chcesz to zdobęde klika adresów dla Ciebie i będziesz mógł
              zrealizować swoje chore fantazje . Nie wiem czy spotkasz tam Oliego, Małysza i
              innych ale napewno chłopcy którym bedziesz łykał sperme, lizał dupę i spełniał
              ich pedalskie fantazje pozwolą mowic ci tak na Siebie.A własnie przeszedł mi
              jeden adres do głowy , byłem tam raz i sprawdziłwem jak to jest wyruchać
              takiego cwela jak ty w rozepchane dupsko, Łazienkowska nie pamiętam dokładnie
              ale napewno znajdziesz to taki stadion.
              • Gość: Skalar Re: Powieść IP: *.acn.waw.pl 04.04.02, 16:38
                Gość portalu: Polonia napisał(a):

> Vel Zuwi Ty kondonie chyba tesknisz za prawdziwym kutasem i dlatego pierdolisz
                > takie bzdury. Jak chcesz to zdobęde klika adresów dla Ciebie i będziesz mógł
                > zrealizować swoje chore fantazje . Nie wiem czy spotkasz tam Oliego, Małysza i
                > innych ale napewno chłopcy którym bedziesz łykał sperme, lizał dupę i spełniał
                > ich pedalskie fantazje pozwolą mowic ci tak na Siebie.A własnie przeszedł mi
                > jeden adres do głowy , byłem tam raz i sprawdziłwem jak to jest wyruchać
                > takiego cwela jak ty w rozepchane dupsko, Łazienkowska nie pamiętam dokładnie
                > ale napewno znajdziesz to taki stadion.

Z tą Łazienkowską to kibicu kompromitujesz się jeszcze bardziej niż ten pajac

• Gość: Kan Do vel zuwi - smętnego kapucyna. IP: 157.25.84.* 03.04.02, 14:46
        Percepcja mojej mentalności nie obliguje do konwersacji
        z Tobą biorąc pod uwagę wizualne aspekty tej kwestii.
        • Gość: Vel zuwi Re: Powieść do dwóch spermojadów "k"i"p" IP: 217.67.202.* 03.04.02, 16:56
          z kanem i polonią- wypalił wreszcie Engel
          a co on tam robi?- zapytał ironicznie Oli bo dobrze wiedział że kan i polonia
          najwieksze łajdaczki w okolicy, którym nikt nie chce nawet zapodawac do dzioba
          wiec próbują wylizywać dupy bezdomnym psom, lokalnym żulom i policjantom.
          Szczególnie policjantom lubił ociągać polonia bo to taka frajerska małpa tzw
          rozpruwacz i ta nazwa nie tylko miała związek ze sprzedawaniem kolegów (choć
          takich nie miał)ale także z rozpruciem jego dupy które wzieło sie od zacwelenia.
          a co tam robi Boro - powtórzył Oli
          no co on tam może robić pomyśl- odpowiedział
          aa...pewnie....
          • Gość: Mikołaj Re: Powieść do dwóch spermojadów IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 17:06
            Vel - Zuwi..Jesteś największym łajdakiem w Polsce.A twoje opowieści są tyle
            warte co kupa psa.
            Bez pozdrowień
          • wrx22b Re: Powieść do dwóch spermojadów 03.04.02, 20:55
            aaa...pewnie chłopcy z rajdu wrócili, Kuzaj ma fiut
            sztywny jak kość i chętnie opierdoliłby jakąś młodą dupkę,
            Hajto cweliku? robisz palke tak jak Holo?
            jak go pobijesz i mi opiedolisz na perlowo z polykiem
            to dam ci na koniec polizac jadra...
            Hajto przybity odpowiada: Tak jak Holo to nie robi nikt!
            ale poprobuje...pamietam kiedys ciagnalem Herbolowi i Raciakowi, byli zadowoleni
            To chyba Twoi kumple???
            ...a tak, ci dwaj to...
            ...
            • Gość: Vel zuwi Re: Powieść IP: 217.67.202.* 04.04.02, 10:20
              ...to tacy zawodnicy od pałkowania ale i tak nikt nie przebije Hoła, który
              biorąc udział w wszystkich teleturniejach doszedł do perfekcyjnego obracania
              pały w mordzie -kontynuował dalej Kuzaj
              ej to dzwońmy po niego i po ibisza starego transa- zawołał rozochocony Adam
              to i może zaprosimy mikołaja-zapytał niepewnie Engel choć dobrze wiedział że
              tej prostackiej dziwki nikt tu nie chce bo chociaż w swoim enuchowym życiu
              wiele już obciągnął i przyjał kutasów do dupy ciągle byj marnym cwelem
              no co ty pierdolniety jesteś- zdecydowanie odrzucił propozycje Hajto
              wiecie co....
          • Gość: Kan Do vel zuwi 2 - smętnej gruchy. IP: 157.25.84.* 04.04.02, 09:45
            Nie będę z Tobą konwersował ponieważ egzystujesz
            w dołku intelektualnym co koliduje z moimi imperatywami!!!
            Abstrahując od altruistycznych zagadnień metafizycznego
            pietyzmu nie adekwatnie jestem gotów pokusić się o stwierdzenie,
            że nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co koliduje
            z moją wysublimowaną wiedzą.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka