budis 03.08.04, 10:21 o co chodzi z tymi kodami bo jestem jeszcze w tym zielony moze mi ktos wytlumaczyc ?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwi75 Re: ale o co chodzi ????? 03.08.04, 10:35 To są tajne kody potrzebne do zwiększenia budzetu drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
budis Re: ale o co chodzi ????? 03.08.04, 10:37 a dokladniej na czym to polega ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniapachi Re: ale o co chodzi ????? 03.08.04, 11:03 No więc zdobywasz taki kod, np. 378469 i potem, siedząc sam przed kompem, sprawdzasz, czy nikomgo nie ma w pobliżu i szeptem mówisz w stronę kompa: "Żyrafy wchodzą do szafy". Powtarzasz to 378469 razy, zgodnie z liczbą kodu. Kiedy skończysz, komp odpowie ci (musisz mieć włączone głośniki): "Ryby pływają na niby". I już. Potem się zaloguj i sprawdź wartość piłkarzykowego konta. Budżet zwiększy ci się o tyle milionów, ile razy wyszeptałeś hasło. Powodzenia.;) (PS. Właściwie nie powinienem tego zdradzać, bo jeszcze wyprzedzisz mnie w klasyfikacji, ale niech ci będzie) Odpowiedz Link Zgłoś