Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bonus 8 kolejka

IP: *.telnet.krakow.pl 23.09.13, 09:38
    ID 19863 .Brak bonusu za przekroczenie 300pkt.Proszę o szybka weryfikacje bo za pare godzin zaczyna sie kolejna kolejka.Pozdrawiam.fi1618
    Obserwuj wątek
      • Gość: mario81 Re: Bonus 8 kolejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 09:40
        niezły jesteś gdybyś pomyślał to bys wiedział ze za 300 pkt niema bonusu wiecej czytaj regulamin:piwo:
        • Gość: gosc Re: Bonus 8 kolejka IP: *.kyotecgroup.pl 23.09.13, 12:07
          brak punktow za premie 250 punktow. id=37741.
          • wygrajlige_pomoc Re: Bonus 8 kolejka 23.09.13, 12:17
            @gosc: otrzymałeś już tą premię. [Bartek]
            • Gość: dzakson_san Re: Bonus 8 kolejka IP: *.beyonddatacenter.com 24.09.13, 15:10
              Nie mogę znaleźć ID drużyny.
              Nazwa drużyny : FC Kontroling IT
              Prezes : Jacek Cybulski

Proszę o dopisanie premii za 8 kolejkę.
              • wygrajlige_pomoc Re: Bonus 8 kolejka 24.09.13, 16:05
                @dzakson_san: dostałeś od razu premię [Bartek]
                • Gość: dzakson_san Re: Bonus 8 kolejka IP: *.icpnet.pl 25.09.13, 17:12
                  Hej!
                  Nadal uważam, że nie dostałem premii. Dostałem za 7 kolejkę gdzie pisałem maila w sprawie braku wpływu kasy. Tą bańkę dostałem natomiast za 8 kolejkę, gdzie przekroczyłem 250 pkt nie otrzymałem. Jestem o tym przekonany. Sprawdzcie proszę jeszcze raz , bo mam plan transferowy gdzie ten brakujący milion się przyda
                  Pozdrawiam
                  JC
                  • wygrajlige_pomoc Re: Bonus 8 kolejka 26.09.13, 10:18
                    @dzakson_san: na pewno masz dobrze. Jeszcze raz Ci przeliczyłem kolejkę i nic nie wpłynęło. [Bartek]
                    • Gość: dzakson_san Re: Bonus 8 kolejka IP: *.beyonddatacenter.com 27.09.13, 15:31
                      Hej!

Bartku,
                      wiem, że to tylko gra i tak na prawdę i bez tej bańki będzie ok ale... zobacz mam 300 pkt a kasy mniej niż 30 mln. W 7 kolejce upominałem się o kasę i ją dostałem natomiast w 8 już nie. Po 8 brakowało kasy na transfery więc czekałem Wiem, że na zawodnikach się traci i zyskuje ale... jestem na 10000 % pewny i mam świadka kolegę z biurka obok i wiem, że na pewno tej kasy nie dostałem.

Nie wiem jak mam udowodnić że mam rację. Z drugiej strony może jesteście w stanie udowodnić że się mylę? Poza tym jak?????????????? można mieć ok 330 pkt i nie posiadać30 mln? Wszyscy którzy grają w okół mnie, mający podobną liczbę pkt mają ponad 30 mln. Tzn że jak? Idzie mi tak beznadziejnie, że moi pilkarze stracili blisko 1 mln na wartości a punkty zdobywam jak szalony?

Na pewno jest błąd. Proszę o dopisanie 1 mln lub przedstawienie jakiegoś argumentu na podstawie którego uważacie że już 1 mln dostałem.
                      • Gość: dzakson_san Re: Bonus 8 kolejka IP: *.beyonddatacenter.com 27.09.13, 15:34
                        Nawet się wyedukowałem i już wiem jak sprawdzić team id ;)
                        id=1121
                        • wygrajlige_pomoc Re: Bonus 8 kolejka 27.09.13, 15:47
                          @dzakson_san: rzeczywiście nie masz 30 mln a nieco mniej. Ale właśnie bez zmian cen miałbyś 30 mln i tę różnicę zrobiły spadki cen piłkarzy.

Na maila wyślę Ci zrzut z panelu administracyjnego, w którym widać, że otrzymałeś 5 razy bonus.
                          Dodatkowo, przeliczyłem Ci wszystkie kolejki i skoro nic nie wpłynęło, oznacza, że naprawdę dostałeś wszystkie bonusy.

ps. a id źle sprawdziłeś :P na mailu będziesz miał swój id.

[Bartek]
      • Gość: koniorka Re: Bonus 8 kolejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 07:36
        również brak bonusa po 8 kolejce, z tym że po przekroczeniu 250pkt.
        klub: koniorka
        prezes drużyny: kamyk1304
        • Gość: dwaliszwil Re: Bonus 8 kolejka IP: *.ip.netia.com.pl 24.09.13, 09:25
          Czytaj regulamin i jak coś chcesz to podaj ID drużyny a nie nazwę. Bartek przez to nie znajdzie o jaką drużynę Ci chodzi.
        • wygrajlige_pomoc Re: Bonus 8 kolejka 24.09.13, 11:22
          @koniorka: miałeś przyznany bonus

@dwaliszwil: dzięki za pomoc :) Na szczęście po nazwach też znajdę drużynę szybko - mam już taką możliwość po tylu zgłoszeniach. <br />
          Odezwij się proszę na maila wygrajlige_pomoc@gazeta.pl.
          • Gość: dwaliszwil Re: Bonus 8 kolejka IP: *.ip.netia.com.pl 25.09.13, 12:10
            Witam Bartek.
            Zgodnie z prośbą masz ode mnie wiadomość mailową:)
      • Gość: koniorka Re: Bonus 8 kolejka IP: *.tvk.torun.pl 24.09.13, 20:31
        brak bonusa po przekroczeniu 250pkt po 8 kolejce
        ID drużyny: 42495
        • wygrajlige_pomoc Re: Bonus 8 kolejka 25.09.13, 11:16
          @koniorka: już Ci pisałem. Bonus masz przyznany. [Bartek]
      • Gość: kon Re: Bonus 8 kolejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 08:18
        brak bonusa za przekroczenie 300 i 350 pkt.
        ID drużyny:42495
        • jacek86pl Re: Bonus 8 kolejka 27.09.13, 09:00
          Zgodnie z regulaminem "Gracz w trakcie gry może pozyskać dodatkowe pieniądze do swojego budżetu. Żeby zarobić milion wirtualnych złotych, jego drużyna musi uzyskać co najmniej 50 pkt., żeby pozyskać kolejny milion wirtualnych złotych drużyna gracza musi uzyskać co najmniej 100 pkt., itd. aż do osiągnięcia 250 punktów, kiedy to gracz otrzymuje ostatnią premię do budżetu."
          Także 250 pkt to była ostatnia premia.
          • Gość: kon Re: Bonus 8 kolejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 09:17
            dzięki za info
      • bogiet2 Bonus za 8 kolejkę . 27.09.13, 11:34
        Kiedy będzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka