Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Real - Lazio: Żenada

IP: *.vogel.pl 14.02.01, 11:57
    Dawno już nie było meczu na tak wysokim poziomie i o tak wysoką stawkę, który byłby tak beznadziejnie sędziowany...
    Facet chyba urwał sie z choinki. Im częsciej oglądam takie popisy, tym bardziej przekonuję się, że jedynym, co może uratować piłkę jest wprowadzenie kamer i trzyosobowego jury na trybunach (pomysł stary jak świat, ale ciągle odrzucany). Przecież ci kolesie z gwizdkami wypaczają wyniki meczów:-)

Ciekawe, ile lat jeszcze potrwa obrona swych jedynie słusznych "pozycji" przez możnowładców z FIFA.

jacek
    Obserwuj wątek
      • Gość: nicko Re: Real - Lazio: Żenada IP: *.gazeta.pl 14.02.01, 12:19
        Ja też nie moglem oglądać tego szajstwa. Kiedy rusza polska liga!!!!!!?????
      • Gość: darco Re: Real - Lazio: Żenada IP: *.cs.bialystok.pl 14.02.01, 12:22
        mecz byl super widowiskiem ,sedzia sie nie pokazal z dobrej strony/slepy?/wspolkomentujacy ten mecz R.Kosecki trafil w 10 mowiac ze to sedzia powinien sam sobie pokazac czerwona kartke.dla mnie najwazniejsze ze wygral REAL!!!!!
        • Gość: Clover Re: Real - Lazio: Żenada IP: 213.76.92.* 14.02.01, 15:13
          Mi natomiast jest bardzo przykro, że wygrał Real. Stawiałam na Lazio, ale.....
      • Gość: Sako ll Re: Real - Lazio: Żenada IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.01, 13:30
        Sedzia francuski to dep
      • Gość: kuba Re: Real - Lazio: Żenada IP: 193.0.117.* 14.02.01, 17:12
        • Gość: tomek Re: Real - Lazio: Żenada IP: *.dialog.net.pl 14.02.01, 18:34
          Mecz rzeczywiście stał na dobrym poziomie, a wygarała drużyna lepsza w przekroju całego meczu. Co do sędziowania to nie ma sensu rozwijać tego tematu w nieskończoność. Sędziowie mylili się,mylą się i będą się mylić.
          A swoją drogą podyktować taki karny w ostatniej minucie ważnego meczu to trochę przesada. I jeszcze jedno.Niech telewizja Polsat nie zaprasza już do studia Romana Koseckiego.Lepszy już by był od niego siedzący obok specjalista od Serie A Lipiński.
      • Gość: ZG Red Re: Real - Lazio: Żenada IP: *.ec.opole.pl 15.02.01, 07:36
        Boli, że Włosi wtopili?
        • Gość: raul Re: Real - Lazio: Żenada IP: *.chem-trans.com.pl 15.02.01, 10:23
          Real Madryt King

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka