Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO AUSTRI>DZIAŁA

IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:09
    od wtorku Działa ale ......Nawarony są w sprzedaży a nie wyszukiwarka
    Obserwuj wątek
      • zibibobi Re: DO AUSTRI>DZIAŁA 12.08.04, 07:51
        Gościu moze potrzebujesz kogos do pomocy w obsłudze komputera. Wyszukiwarka
        działa i nie ma z nią żadnego problemu. Potrenuj troche !
        • Gość: ALVARO Re: DO AUSTRI>DZIAŁA IP: 82.160.30.* 12.08.04, 09:57
          tak trening czyni mistrza wpisz tylko nazwe drużyny jelonku...
      • Gość: kisiel Re: DO AUSTRI>DZIAŁA IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:18
        działa tylko bez wpisywania kodu[ciekaw jestem kto wymyślił to okienko skoro
        nie wolno w nim wpisywać prawidłowego kodu.....]
        • zibibobi Re: DO AUSTRI>DZIAŁA 14.08.04, 16:49
          Kisiel ! nie podniecaj sie tylko wytęż swój umysł. Miejsce na kod pocztowy jest
          dla tych którzy wysłali kupony gazetowe Wygraj Ligę i tam obok swoich danych
          wpisywany jest adres wraz z kodem pocztowym. Gdybys uważnie obserwował
          działanie wyszukiwarki, to po wpisaniu np. nazwy druzyny WISLA czy LEGIA pojawi
          ci sie kilkadziesiąt drużyn o tej nazwie. Tam też m.in. po kodzie możesz
          ustalić czy to jest twoja druzyna czy nie ? bo może byc np. wiecej druzyn o tej
          samej nazwie i z tym samym kodem pocztowym. Ale nie martw sie. Jak bedziesz na
          miejscu na pudle organizator skontaktuje sie z Tobą. I poczytaj trochę
          regulaminu i o tym co wczesniej pisali inni - bardziej doświadczeni -
          uczestnicy WL.
          • Gość: nos pieprzysz zibibobi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:48
            ja mam drużyny wysłane kuponem
            nazwa + kod = nieznalezienie
            sama nazwa - znajduje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka