Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.01.04, 06:05 "e" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: esej 30.01.04, 07:58 W tym przypadku esencja eseju jest z nim jednoznaczna. A esencja z Assamu jednak bardziej tresciwa. A wogole to kolezanki co po maturze szly studiowac lektoraty ang. i franc. to pisaly wypracowania zwane esejami. Czesc, Kanuk. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: esej 30.01.04, 09:06 witaj Brezluś! Kanuczak pewnie poszedł spać, esencjonalizował w okolicach północy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: esej 30.01.04, 09:14 Czesc. Jestem w takim rozpedzie ze tylko gwizd dopplerowski slychac. Jak cieka praca jest galopowanie po forum celem unikniecia pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: esej 30.01.04, 10:34 tyż żem dziś zanjata, nawet wymówki usprawiedliwiającej leserkę próżno szukac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: esej IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.01.04, 11:42 a czesc Wam. dalej mnie nie ma , wstalem tylko na Wazny Telefon Zaoceaniczny, (WTZ). ale skoro juz, to przy okazji : eesej-esej elektroniczny eeeeeesej -esej baranski UEsej- esej unijny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: esej IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.01.04, 12:00 :)) albo : sergio esejnin Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: esej 30.01.04, 15:35 I say! Wrocilem z miasta bo system zadzwonil ze ma mnie dosc. I mojej upierdliwosci. Jak z nim gadalem to sprawial wrazenie zmeczonego. Mowil ze nikt go nie kocha, ze czuje sie zmeczony swa niewdzieczna rola, nastepnego reformowania nie przezyje. Gorycz z jego wywodu przebijala. Sygnalizowal ze pieniadze (co je np. ja Mu place) to nie wszystko, ze on moze przestac wogole dziala, ze marzy o emeryturze. Ze niech go zamienia na amerykanska wolnoamerykanke to moze wtedy go bedziemy wspominac ale jego juz nie bedzie. Ze nie ma przymusu bycia systemem, ze on to robi dla zaspojania potrzeb ludzi, a ci tylko nan pokrzykuja. Zle wygladal, tak ziemiscie. Troche mi sie go zal zrobilo, tyle lat juz musi meczyc z nienajlatwiejszym spolczenstwem. Narzekal tez na analfabetzym, ze podstawowe pojecia wlasnej pragmatyki suzbowej musi tlumaczyc na ludzki. I ze nie jest jego wina ze mnie sie zachcialo skakac po widelkach (?). Pozegnalismy sie bez sympatii wszak. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: esej 30.01.04, 15:39 czy robi to systematycznie ten twoj system? Moze to jakis problem ho(r)monalny??? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: esej 30.01.04, 15:46 Co robi systematycznie? Systematycznie to on sie myli, gubi i pomija. W kazdym przypadku jak cos naknoci wysyla jakies rachunki co sie mu niby naleza. Sugerujesz jakas plciowosc onego? Niech nas reka Boska broni, to by moglo oznaczac mozliwosc mnozenia sie i malych systemkow, pliiiiz noooou! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk nie da sie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.01.04, 17:57 Wami nie zachwycac . na swoje usprawiedliwienie dodam ,ze jestem pod wplywem kontaktu z kultura. bakteryjna. ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś