Gość: kisiel IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:09 od wtorku Działa ale ......Nawarony są w sprzedaży a nie wyszukiwarka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zibibobi Re: DO AUSTRI>DZIAŁA 12.08.04, 07:51 Gościu moze potrzebujesz kogos do pomocy w obsłudze komputera. Wyszukiwarka działa i nie ma z nią żadnego problemu. Potrenuj troche ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALVARO Re: DO AUSTRI>DZIAŁA IP: 82.160.30.* 12.08.04, 09:57 tak trening czyni mistrza wpisz tylko nazwe drużyny jelonku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisiel Re: DO AUSTRI>DZIAŁA IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:18 działa tylko bez wpisywania kodu[ciekaw jestem kto wymyślił to okienko skoro nie wolno w nim wpisywać prawidłowego kodu.....] Odpowiedz Link Zgłoś
zibibobi Re: DO AUSTRI>DZIAŁA 14.08.04, 16:49 Kisiel ! nie podniecaj sie tylko wytęż swój umysł. Miejsce na kod pocztowy jest dla tych którzy wysłali kupony gazetowe Wygraj Ligę i tam obok swoich danych wpisywany jest adres wraz z kodem pocztowym. Gdybys uważnie obserwował działanie wyszukiwarki, to po wpisaniu np. nazwy druzyny WISLA czy LEGIA pojawi ci sie kilkadziesiąt drużyn o tej nazwie. Tam też m.in. po kodzie możesz ustalić czy to jest twoja druzyna czy nie ? bo może byc np. wiecej druzyn o tej samej nazwie i z tym samym kodem pocztowym. Ale nie martw sie. Jak bedziesz na miejscu na pudle organizator skontaktuje sie z Tobą. I poczytaj trochę regulaminu i o tym co wczesniej pisali inni - bardziej doświadczeni - uczestnicy WL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nos pieprzysz zibibobi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:48 ja mam drużyny wysłane kuponem nazwa + kod = nieznalezienie sama nazwa - znajduje Odpowiedz Link Zgłoś