Gość: MuniekB komentatorzy TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:29 TVP powinna wymienić praktycznie całą kadrę komentatorską. Starych "betoniarzy" typu - Szaranowicz, oraz "nowych" typu Babiarz, którzy chyba dostali się na antenę przez jakieś kombinację, bo poziomem komentowania są beznadziejnie denni. Powiedzcie ludzie kiedy to w końcu będzie lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darnok Łucznictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:31 Ryszard Łabędź – łucznictwo 15.08, 20:24 TVP2 „Upływający czas na oddanie strzały” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nibelung777 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.08.04, 20:43 Babiarz z pływalni: "Wybiegnijmy myslą wstecz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.chello.pl 15.08.04, 20:48 Pływanie 4 x 100 mężczyzn. Albo mnie się przywidziało, albo Babiarz pzegapił, że facet z RPA na pierwszej zmianie pobił rekord na 100 m (o 0,01 s). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logoth Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:51 nie pobil, tylko poplynal szybciej niz podczas najszybszej sztafety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victoria Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.chello.pl 15.08.04, 22:01 To nie był rekord na 100 dow. tylko ten pływak popłynął szybciej niż kiedyś Australijczyk-rekordzista na pierwszej zmianie. Do rekordu na 100m dow. to by musiał chłopak jeszcze potrenować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logoth WSZELKIE NORMY PRZEKROCZONE - EUROSPORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:45 przez caly dystans sztafety 4x100m mezczyzn utrzymywali, ze zawodnicy RPA to Amerykanie, phelpsa nawet widzieli, crockera i innych... mysleli, ze to oni zrobili rekord swiata, ze to oni sie ciesza (z flaga RPA)... po paru minutach stwierdzili, ze amerykanow musieli zdyskwalifikowac za falsestart, bo wyniki sa 1 miejce dla RPA... echhh, tego jeszcze nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbiter Re: WSZELKIE NORMY PRZEKROCZONE - EUROSPORT IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:57 To co Ci panowie zrobili podczas sztafety 4x100 w pływaniu TO JEST REKORD ŚWIATA, ciekawe jaką dostaną premię od pracodawcy (dla osób niewtajemniczonych uwaga: EUROSPORT to profesjonalny kanał sportowy!). GRATULACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
logoth1 podmienili komentarz 16.08.04, 09:24 dzisiaj w powtorce podmienili komentarz "live" sztafety, jakby nigdy nic... ani pol wyjasnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: WSZELKIE NORMY PRZEKROCZONE - EUROSPORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:32 Mam neostrade i musze cos tez napisac, testuje predkosc, jest tak szybka jak Phelps!!! A tak w ogole to Chylewska jest sliczna, podobna do Szaranowicza, a Szaranowicz do Kurzajewskiego, Paulinka ubiera sie jak zona Zeusa...uufff Ale przeciez ubieraja sie pod kolor z Kurzajewskim, w jeden dzien ona w zieleni, a na drugi on....bardzo pomyslowo!! brawo! pewnie maja ten sam rozmiar i wspolna szafe.....haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisBa Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:10 Babiarz przy prezentacji zawodniczek przed finałem z udziałem Otyli wymyślił nowe imię dla Lindy Mckenzie : Lelinda. Mieszkam na południu Polski i mogę ogladać relacje z olimpiady na czeskiej TV , w czasie gdy u nas wieje cholerną nudą z toru wioślarskiego , u nich mogłem obejrzeć mecz w siatówkę plażową , mecz w kosza , wszystko na żywo.To ta sama olimpiada ? Czesi nie mają studia w Atenach. Denerwuje was poprawianie notatek przez Pauline to nic w porównaniu z miętoleniem długopisu przez czeskiego prowadzącego.Paulina to niezła sztuka jej można wybaczyć wszystkie wpadki,tylko proszę niech ktoś jej zrobi lepszy makijaż. ((((((:Brawo Otylia:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Babiarz na basenie IP: *.wroclaw.mm.pl 15.08.04, 21:18 15 sierpnia podczas komentowania zawodow plywackich mezczyzn Babiarz stwierdzil "Widza panstwo wlosi i amerykanie na pierwszym torze" Odpowiedz Link Zgłoś
adakny Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 15.08.04, 21:18 Macie racje w TVP puszczaja pierdoły,a na czeskim ciekawe rzeczy.Mysle,że bardziej ciekawsza jest siatkówka plażowa niz wyścig ósemek...WIWAT OTYLIA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siepacz ceremonia otwarcia Niger czy Nigeria? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:26 na ceremonii otwarcia kamera pokazuje skromną reprezentację Nigru (kilka osób) ale komentatorzy oczywiście nawijają, że to Nigeria a na dodatek większość jej składu to piłkarze.... P.S. Nigeria szła zaraz za Nigrem... Odpowiedz Link Zgłoś
2bracia_be Re:Pistacjowa Para 16.08.04, 17:17 Moze już niebawem te jołki-połki ze studia będą lepsze niż Babiarz i Góra razem wzięci!!!!!!!!!!!!!Taka z nich pistacjowa parka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabcia84 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 15.08.04, 22:11 eurosport- kolarstwo] komentatorzy mowia o kolarce ktora wlasnie sie przewrocila: "ta kolarka jest w reprezentacji tego kraju zamiast innej reprezentantki tego ktraju(nazwiska nie pamietam) i teraz tamta pewnie mowi w domu "A MASZ!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
kobasik Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 18:02 i jeszcze: "skaleczyła się, bidula" Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 15.08.04, 22:16 P. Babiarz podczas drugiego finału z udziałem Otylii: "i oto dopływają do pierwszej długości basenu" I niezmiennie bawi mnie wyrażenie:"o długość ciała", kojarzy mi się ze zwłokami w prosektorium... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SimoN Gora rzadzi IP: *.master.pl / 81.168.244.* 15.08.04, 22:26 i tak zaden ze sportowcow nie dorowna naszej najmocniejszej ekipie w atenach: Chylewska (rekord w poprawianiu notatek stylem dowolnym), Babiarz, Szaranowicz i Góra swoimi komentarzami zdeklasowali przeciwnikow na tych mistrzostwach. a to kilka cytatow z dzisiejszego kolarskiego finiszu kobiet (oczywiscie red. Gora): "to wszystko dzieje sie doslownie na oczach widzow" "bedziemy wygladac gdzies tutaj wyciagajac szyje" "australijka wciaz w otoczeniu fotoreporterow, oblegaja ja wszyscy w niesamowity sposob" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mniejszy Ale ta długość ciała jest przeróżnej długości :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaTm Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.pl / 80.51.245.* 15.08.04, 23:13 Otylia w starcie final 400m stylem dowolnym, zaszlyszane w radio " Płyń, Otylia pomyśl o czyms miłym, o swoim chłopaku, który niedawno ci sie oświadczył, pomyśl i płyń. Płyń, płyń Otylio. Pacnij, I pacnęła. Otylia 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GF Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.pl 15.08.04, 23:23 Kolejny kwiatek z łączki Babiarza: "ALICJA dokonała tego samego wyczynu co kiedyś Rafał Szukała - z siódmej pozycji przebiła się na drugą" (z komentarza po pierwszym finale Otylii na 100 m motylkiem) ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
leff Babiarz 15.08.04, 23:32 do wszystkiego , co wpisaliście o Babiarzu dodam "kwiatek" z prezentacji zawodników (półfinał nie pamiętam czy to było 200 dow mezcz ?) na torze 5 był zawodnik z Malezji - oczywiscie pan Babiarz poprzestał na przeczytaniu nazwiska , nie rozpoznał flagi malezyjskiej , nie znał skrótu MLS i nie powiedział , z jakiego to kraju pływak popłynął na tyle nieźle w eliminacjach , że płynie w półfinale na 5 torze ; ciekawe , co by było , gdyby chłopak prowadził , albo był w trójce najlepszych ? ale to tylko mały "kfiatuszek" w całokształcie komentarzy naszych "złotoustych" Szaranowicza,Szpakowskiego,Chylewskiej,Babiarza,Góry etc etc poziom naszych komentatorów w wielu dyscyplinach jest bliski dna i to już od lat Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: "wyczyn" na Jurosporcie 15.08.04, 23:40 to , co napisaliście o komentowaniu sztafety 4x100 dow.mezczyzn w pływaniu przez "znawców" z jurosporta - to na razie "wyczyn nr 1" !!! czy one są ślepe te komentatory ? przecież na 4 torze płynęli goście z RPA , którzy na dodatek mieli najlepszy czas eliminacji - to jak ich można pomylić z Hamerykańcami ?? trzeba mieć talent !!! a ja myślałem ,że najgorszy komentarz jest w TP goscie pobili wszystko !!! dorównali wyczynem śp.Rzeszotowi i Szpakowskiemu Szpakowski - oprócz niezauważenia czerwonej kartki dla gracza dołożył kiedyś jeszcze niezauważenie bramki dla gości w jakimś meczu pucharowym , po kilku minutach dopiero się zreflektował jak wynik pokazali, już nie pamietam jak wybrnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 15:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modar Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.udn.pl 15.08.04, 23:47 Babiarz to jest wogle tragiedia na plywalni. Dzisiaj rano w eliminacjach kobiet na 400m. po 150m. pierwsza byla wyraznie plywaczka na torze 6, a on mowi ze prowadzi tor 3 (oczywiscie wyswietlilo sie "6"). Ale po nastepnych 50m. juz pierwszy byl tor 3, a Babiarz "no i zmiana na pozycji lidera prosze zobaczyc u dolu ekranu na torze 6.......... a nie........ teraz prowadzi [nazwisko]" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aireth Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 00:32 "Siatkarze musieli dzisiaj bardzo wczesnie wstac.... my zresztą też" - komentator komentujacy mecz siatkii Polska-Serbia i Czarnogora Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Słazelandia... 16.08.04, 00:35 ///Reprezentacja Somalii, teraz SŁAZELANDII. Jesteśmy w gronie reprezentacji REPUBLIK afrykańskich./// W każdym razie podobnie. Słazelandia to po POLSKU znaczy SUAZI. I jest absolutną monarchią, enklawą w RPA, niepodległą. Cienko z geografią i angielskim. ALe i tak nic nie pobije tłumaczenia: British Virgin Islands (Bryt. Wyspy Dziewicze) zostały kiedyś uznane za Wyspy Brytyjskiej Wirginii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 01:10 p.Sz w studiu: "...Olimpia hmmm....(w tym miejscu lekkie zawstydzenie)...Otylia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.crowley.pl 16.08.04, 02:16 Wprawdzie było juz o tym ale jak nie napisze to będe się źle czuł. Panowie z Eurosportu dostarczyli mi takiej rozrywki że parę minut tarzałem się ze śmiechu po dywanie.Kto nie widział niech żałuje,żaden opis nie jest w stanie oddać tej pomroczności jakiej ofiarą padli panowie komentatorzy X i Y. Finał wyścigu sztafet męskich 4 razy 100 m. Na torze czwartym rewelacyjni pływacy z RPA,którzy w eliminacjach otarli się o rekord świata, na piątym USA z Phelpsem marzącym o pobiciu rekordu Spitza. Obraz w tv: REWELACYJNY start pierwszego w sztafecie RPA Schoemana. Na swojej setce deklasuje wszystkich rywali. CZas 48.17 - drugi albo trzeci w historii- nie pamiętam. Komentator X: Bierze Schoemana za Crockera i pieje przez minutę w stylu: ależ genialnie płynie Crocker, co za forma, fantastycznie Amerykanie, co za fenomenalny czas Crockera. Obraz w tv: Pozostali zawodnicy z RPA utrzymują dość spokojnie przewagę wywalczoną przez Schoemana. Dopływają do mety w czasie nowego rekordu świata. Komentator X: Zachwyca się cały czas rewelacyjnie płynącymi Amerykanami. Po kolei Phelpsem , Walkerem i Lezakiem. Fakt, że na podstawie sylwetek w wodzie trudno odróżnić zawodnika z RPA od Amerykanina ale można np po czepkach się zorientować i poprawić gafę. NIc takiego nie ma miejsca. Komentator X cały czas widzi Amerykanów zwycięzcami, ani razu podczas całego wyścigu nie wspomina o pływakach z RPA. Obraz w Tv: uradowani pływacy z RPA cieszą się niesamowicie. Machają przy tym flagą swojego kraju, która nie jest podobna do flagi USA. Komentator X: Twardo trzyma się wersji z Amerykanami w roli zwycięzców. Wiwatujący zawodnicy z RPA i podpis na ekranie "RSA-new world record" nie daje mu do myślenia. Komentator Y też coś tam pieje o Amerykanach i nie widzi tego co widzą wszyscy. Chwila oczekiwania na oficjalne wyniki- komentatorzy tłumaczą,że trochę długo to trwa, bo to sztafety, czesto są falstarty, dyskwalifikacje itp. Chwilę przed pokazaniem się tablicy z wynikami komentatorzy, zaczynają coś łapać,ale nie do końca. Mówią: I chyba mamy sensację, tam widzimy cieszą się pływacy z RPA, a więc Amerykanie musieli zostać zdyskwalifikowani... Obraz w tv: tablica wyników. 1. RPA 2. Holandia 3. USA Komentatorzy X+Y: tu naszych bohaterów trochę zatyka, bo jak tu wytłumaczyć, jednoczesnie dyskwalifikacja i brązowy medal - niemożliwe. W tym momencie odniosłem wrażenie,że do świadomości komentatorów powoli zaczęła docierać myśl, że przez ostatnie pięć minut dostarczyli widzom świetnej rozrywki. Nie zamierzali jednak się kajać, a z pomocą przyszedł im koniec transmisji pływackiej. PAnowie zaprosili na relację z podnoszenia ciężarów, pożegnali się, zaprosili na jutro... Superwpadka, naprawdę trudno będzie ją przebić już do końca igrzysk, choć komentatorzy robią co mogą:) BTW. Panowie X i Y generalnie komentują przyzwoicie, znają się na pływaniu, wiedzą o czym mówią. Tu jednak udało im się "popłynąć" niesamowicie. pozdro itp. Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 16:20 Rewelacja! Błagam, powiedzcie że ktoś ma to nagrane, ewentualnie niech w łapu-capu pokażą, a moze jakiś link? Rodzice od razu na mnie napadli jak wróciłam ze spaceru - "no sprawdź szybko w internecie o co chodzi z tą dyskwalifikacją..." :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 81.219.164.* 16.08.04, 17:10 Mam prośbe,czy może ktos zna numer telefonu tego super "komentatora" P. Babiarza?, bo wielka mnie nadejszła ochota roześmić mu sie do ucha i powiedzieć na zdrowie po tym jego bekaniu na antenie. Babiarz widzisz te góry ,to Karpaty natychmiast wracaj do Polski,biegiem .Zakończ waść , wstydu sobie i rodakom oszczędż. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 24.08.04, 09:16 Gość portalu: człowiek napisał(a): Babiarz widzisz te góry ,to Karpaty Najbardziej wysunietym na poludnie krajem, w ktorym sa Karpaty, jest Rumunia. Popatrz sobie na mape. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepetitprince Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.chello.pl 16.08.04, 07:46 Dla mnie największym przebojem jest P.Babiarz, któremu wczoraj cały dzień odbijało się (Otylia hep zdobyła hep srebro etc). Jeżeli nie służy mu greckie jedzenie niech znajdzie restaurację z kuchnią międzynarodową i niech się przypadkiem się nie przeżre, bo to potem słychać podczas transmisji... Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 07:59 Gość portalu: lepetitprince napisał(a): > Dla mnie największym przebojem jest P.Babiarz, któremu wczoraj cały dzień > odbijało się (Otylia hep zdobyła hep srebro etc). Jeżeli nie służy mu greckie > jedzenie niech znajdzie restaurację z kuchnią międzynarodową i niech się > przypadkiem się nie przeżre, bo to potem słychać podczas transmisji...] no właśnie nie wiedzialem o co chodzi z tym hep w pewnym momencie myslalem, ze on tak gwaltownie wciaga powietrze jakby ziewal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo26 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 08:46 podczas wyścigu kolarskiego mężczyzn red.Wyrzykowski powiedział:"Niemic miał awarię prawego koła". Odpowiedz Link Zgłoś
2bracia_be Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 14:57 Nie mamy tego na kasecie ale ponoć bylo coś dzisiaj o babiarzowych harcownikach na bocznych torach pływackich podczas porannych kwalifikacji.Słyszał ktoś może dokładniej o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 08:48 A dziś rano Babiarz porównywał Otylię i jej rywalkę która zdobyła złoto: ,, młoda i zwinna przciwko doświadczonej, sympatyczna przeciwko ładnej'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta_magiczna Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 08:50 To nie będzie wpadka komentatorów, ale ciekawostka. Zawodnik w pływaniu z Chin nazywał się Qi Hui. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morelka Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.media / *.media-saturn.com 16.08.04, 09:08 "Ma problemy z prawym przednikm kołem" - komentator wyścigu kolarskiego, niestety niepamiętam kanału ani naziwska.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalaf Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.centertel.pl 16.08.04, 09:38 "Panie rzucaja młotem i robią inne rzeczy...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.j.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:41 W niedziele, w jednej z konkurencji plywackich wystepowal zawodnik z tajemniczego kraju ;) o symbolu MAS. Komentator TVP: "Na torze piatym zawodnik z yyyy ....[20 sekund]. W koncu nie powiedzial, z jakiego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Babiarz mistrzem absolutnym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:54 Z dnia wczorajszego (15.08) "wybiegamy spojrzeniem wstecz" "to ranne wstawanie dwa razy dziennie..." "Otylia startuje z pozycji gwiazdy WZNOSZĄCEJ" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały korekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:18 tam było:"wybiegamy myślą wstecz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroczko Tadeusz Ceromonia Otwarcia : " MŁYNARSKA AGATA POWIEDZIALA IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 09:54 .ZEby złożyć pozdrowienia KOLEGOWI !! TO skandal ! Co ona tam wyprawia na tych igrzyskach ! TO samo dotyczy imprez z OWSIANKIEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc JAKA MLYNARSKA ??? IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 16.08.04, 10:46 Najpierw naucz sie rozpoznawac prezenterow, a pozniej sie wypowiadaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej - Warszawa Byla Agata w Studio.Potwierdzam i jak zwykle sie IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 11:34 i jak zwykle sie nie popisala..To przykre z TVP za nasze pieniadze oplaca taką miernote jak p. Agata Młynarka..Protestuje w moim imieniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Byla Chylewska a nie Mlynarska !!!! IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 16.08.04, 11:39 "zlozyc zyczenia kolegowi z okazji urodzin" - to slowa Pauliny Chylewskiej w studio w Atenach, w obecnosci siatkarzy Swiderskiego i Gruszki po wygranym meczu z Serbia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutko Mi tez sie wydaje ze To byla Agata ale pofarbowala IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 11:51 wlosy..Wiec po co tu krzycza ci co nie maja racji..Lepiej sie przyjrzyjdzie dokladnie to zobaczycie ze to Mlynarska..a Poza tym Chylewska jest duzo duzo starsza od Mlynarskiej i nosi warkocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Mi tez sie wydaje ze To byla Agata ale pofarb IP: 80.50.177.* 16.08.04, 12:26 Ludzie czy wy jesteście ślepi??? Jaka Młynarska???? Skąd ona w Atenach ??? To PAULINA CHYLEWSKA razem z Maciejem Kurzajewskim prowadzi studio z Aten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Mi tez sie wydaje ze To byla Agata ale pofarb IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 12:31 Panie Mrc !!! moze masz Pan problemy z oczyma???TO rzeczywiscie byla Agata..Fakt ze podobna do Chylińskiej ale to byla na 100 % Agata Młynarska..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Wlaczcie telewizor i zobaczcie kto jest w studio IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 16.08.04, 14:27 Wlaczcie telewizor i zobaczcie kto jest w studio w Atenach. Najlepiej wlaczcie na poczatek lub koniec relacji z Aten. Wowczas padaja nazwiska osob ktore prowadza studio. I po 100 kroc zapewniam, ze jest to Paulina Chylewska !!! Mlynarska nie ma nic wspolnego ze sportem, a poza tym jest starsza od Chylewskiej. I ani jedna ani druga nie jest podobna do A.Chylinskiej (kiedys zespol ONA) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Jakos mnie to nie przekonuje..Ale wlacze iale wiem IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 14:31 wie ze to byla Mlynarska i Basta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc A i jeszcze cos IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 16.08.04, 14:32 I ta wpadka "zlozyc zyczenia kolegowi" (aut.P.Chylewska) nie miala miejsca przy zadnej ceremonii otwarcia, tylko jak wczesniej wspomnialem podczas rozmowy w studio z siatkarzami, ktorych kolega z druzyny - Andrzej Stelmach- obchodzil tego dnia urodziny. A co do Agaty Mlynarskiej, to jest ona doswiadczona prezenterka i z cala pewnoscia takiego bledu by nie popelnila ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika To Pan chyb aEurosport oglada a nie TVP !!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 14:34 a co do Mlynarskiej to Miernota jakich mało!! Po co ja wysłali do Tych Aten ?!!!! Opalic sie a nie do pracy? Za nasze pieniadze ! Wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ogladam TVP !!! IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 16.08.04, 14:39 Ludzie czy wy naprawde nie rozrozniacie prezenterow ??? A jak nadal watpicie, to na prawde poczekajcie az w studio padna ich nazwiska, albo poczytajcie artykuł na stronie sport.gazeta.pl/ateny/1,54566,2210590.html Fragment przytaczam ponizej: Gospodarzami studia TVP pod Akropolem będą Paulina Chylewska i Maciej Kurzajewski, natomiast studia w Warszawie podsumowującego wydarzenia - Dariusz Szpakowski i Jacek Kurowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio81 MLYNARSKA nie nadaje sie do Studia Olimpijskiego ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 14:39 to jakis blad ze Ona sie tam znalazla ! Kto ja tam wysłal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc a co do "kolegowi" IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 16.08.04, 14:41 to poczytajcie na jednej z poprzednich stron wpadek, ta o tytule "PO PROSTU HICIOR". to rozwieje wasze watpliwosci, kto jest autorem tej wpadki. KONIEC I BASTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia838 Re: a co do "kolegowi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:13 po co sie denerwowac???mirka=gucio=monika i ktos tam jeszcze.wystarczy spojrzec na IP. pewnie jakiemus dziecku sie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Mlynarska do Domu ! Nie nadaje sie ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 18:57 Zero profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy MLYNARSKA DAWNO JEST W DOMU ... IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 16.08.04, 20:24 BO TO NIE ONA PROWADZI STUDIO OLIMPIJSKIE W ATENACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milo76 Popatrz dokladniej a zobaczysz ze to jednak ona ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.08.04, 08:03 zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
anielusia JASNE ZE TO CHYLEWSKA JEST W ATENACH 17.08.04, 08:44 i poczytajcie sobie niedowiarki, choc nie wiem czy Wam sie to uda, skoro macie taki przytepiony wzrok ;)))) "Po raz pierwszy w historii publicznej stacji tzw. studio nie będzie nadawane i realizowane w Warszawie przy Woronicza, a prosto z Aten. - Na miejscu w centrum medialnym wynajęliśmy teren, w którym wybudujemy studio z własną scenografią. Poprowadzą je na zmianę Paulina Chylewska i Maciej Kurzajewski. Wspomoże ich Piotr Sobczyński - mówi z nieukrywaną dumą Snopek." cytat z www.europortal.pl/pl.php/2,13,194,0,0/wiad.html I PROSZE WIECEJ NIE OBRAZAC AGATY MLYNARSKIEJ KTORA Z ATENAMI NIE MA NIC WSPOLNEGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdunia TO moze sie zmieniaja ale Mlynarska tez prowadzi ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.08.04, 09:27 i TO wy moze nie ogladacie bloków popoludniowych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy prowadzi samochod, ale nie studio olimpijskie ;))) IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 18.08.04, 08:53 Odpowiedz Link Zgłoś