Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj!

• Gość: Mały Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.pl / 80.48.163.* 17.08.04, 21:17
        Najbardziej denerwuje mnie jak Paulina i Maciek w studiu mówiac co chwile
        dotykają, przesuwaja, przekładają kartki które leżą przed nimi a nic z nich nie
        wyczytując. Zwrócie na to uwage :)
        • Gość: wqrzony Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.crowley.pl 17.08.04, 21:59
          to ich sposob na stres. ;)

nie ma to jak sobie coś podotykać.
          Zeby tylko za daleko się nie posunęli
          • Gość: pablito Re: PIŁKA MECZOWA GRUCHAŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:36
            1/8 we florecie.
            Gruchała prowadzi z niemka 14:9 a SPEC-Komentator reprezentant polski z 12-sto
            letnim stażem w reprezentacji Polski jak sam przyznał mówi:
            "TERAZ JEST MATCHBALL DLA GRUCHAŁY"
            • Gość: juan Re: PIŁKA MECZOWA GRUCHAŁY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:48
              Swoja droga komentarze Krzesinskiego naleza do najbardziej kompetentych. Nie
              wznieca sie on jak niektorzy (Babiarz czy inni), tracac przy tym glowe. Nawet
              osoba nieobeznana w szermierce moze zrozumiec roznice w poszczegolnych
              rodzajach broni. Brawo dla fachowca
              • Gość: lukekw Re: PIŁKA MECZOWA GRUCHAŁY IP: *.CNet2.Gawex.PL 22.08.04, 00:40
                zgadzam się: Krzesiński jest ok, podobnie jak Kajetan Broniewski. potrafią
                znakomicie zbudować ztmosferę nie plącząc się przy tym. dla mnie ci dwaj to
                odkrycie tych igrzysk w kategorii komentator
            • Gość: bazyliszek Re: PIŁKA MECZOWA GRUCHAŁY IP: *.chello.pl 18.08.04, 13:49
              a wiesz co to jest metafora?!

myśl, człowieku, myśl - nawet jeśli cię to boli...
              • Gość: pablito Re: PIŁKA MECZOWA GRUCHAŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:01
                Bazyliszek no właśnie pomyśl!!!!!!!!!!
                To że jakaś dyscyplina sportu kończy się po zdobyciu ostatniego punktu to nie
                znaczy że kończy sie piłką meczową!
                Zwłaszcza że we florecie obecny jest floret a nie piłka.
                Mógłby powiedzieć o ostatniej akcji lub pchnieciu ale na Boga nie o piłce!!!
                To jest totalna kompromitacja!!!!!!!!
                Tak jak i spec od kometki który nazywał lotkę piłką!!!!!!
                Na tym właśnie polega róznorodność dyscyplin sportowych i trzeba umieć je
                rozróżniać!!!!Jeśli ktoś nie posiada tej umiejętności i nie potrafi rożróżniać
                detali to niech się nauczy lub nie zabiera się za komentowanie.
                • Gość: kioto Re: PIŁKA MECZOWA GRUCHAŁY IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.08.04, 17:24
                  Czyli według ciebie Adam Krzesiński jest nieodpowiednim człowiekiem do
                  komentowania floretu?
                  • Gość: pablito Re: PIŁKA MECZOWA GRUCHAŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:37
                    Nikt nie ma monopolu na wiedze niezależnie z jakiej dziedziny!
                    Skoro robi takie kardynalne błędy podważa to jego wiarygodność!
                    Są oprócz niego inni!
                    • ilhan zawodniczka Socha w studio 18.08.04, 17:54
                      Valentina Vezzali jest aktualnie mistrzynią olimpijską z Atlanty.
                      • ilhan zawodniczka Socha w studio part II 18.08.04, 18:28
                        To jest najitsots... najistos... yyy... to jest bardzo ważne
                • Gość: bazyliszek Re: PIŁKA MECZOWA GRUCHAŁY IP: *.chello.pl 18.08.04, 21:03
                  ty naprawdę nie rozumiesz co to jest metafora...
                • Gość: ToSt Re: PIŁKA MECZOWA GRUCHAŁY IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 19.08.04, 11:57
                  Ludzie nie wiem czy zauwazyliscie ale Krzesinski zaznaczyl, ze "potrzebuje
                  jednago punktu, a wiec mozna powiedziec, ze to taki matchbol". Wiec dajcie juz
                  mu spokoj
        • Gość: rys Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.icpnet.pl 18.08.04, 08:51
          Kurde, Mały!
          Pięć stron na ten temat a ty nagle nasz oświecasz, że Paulina i Maciek
          przekładają kartki!! Weź poczytaj poprzedników zamiast robić z siebie idiotę
      • Gość: Asia Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.04, 22:03
        K. Miklas w trakcie podnoszenia ciężarów przez kobiety: Ona tego nie podniesie,
        to byloby nielogiczne
        • puma88 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 17.08.04, 22:09
          albo rajd crossowy, i sa przeszkody wzorowane na kulturze grecji, a tam jakis
          komentator "... no te egipskie..." -_-'
      • emu1 Babiarz Mistrz 17.08.04, 22:13
        Podczas dzisiejszej sztafety mężczyzn w pływaniu Babiarz rzekł tak "Zawodnicy
        mają do przepłynięcia jeszcze 25 MIETRÓW"!!!
      • krzys00 szaranowicz w studiu 18.08.04, 00:53
        rozmowa z pawlem korzeniewskim, szaranowicz pyta: pawle ty chyba za duzo nie lubisz chodzi, ale za to w wodzie mozesz spedzac wiele kilometrow????
      • Gość: tea Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.acn.waw.pl 18.08.04, 07:45
        po zdobyciu zlota przez Grekow...komentator pwoiedzial ze "teraz czeka Grekow
        feta...gdyby to byla Hiszpania to bylaby fiesta ale feta bardziej pasuje dla
        tego kraju..."

(cos w tym stylu...ladne!)
        • Gość: rys Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.icpnet.pl 18.08.04, 08:50
          Kajtek Broniewski dzisiaj z wioślarstwa:
          "Osada RPA była na prowadzeniu, ale tuż przed metą złapała raka i wylądowała na
          czwartym miejscu"
          • Gość: zili CHLOPAK Z OŚWIĘCIMIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 09:24
            U mnie w domu wszyscy wybuchnęli śmiechem,gdy Babiarz z taką dumą przedstawiał
            wchodząącego właśnie na pływalnię Korzeniowskiego, w końcu chłopaka jak sie
            patrzy, a on rzucił cos w rodzaju :no i pokazał się nam Korzeniowski, ten
            chłopak z Oświęcimia...No ludzie, wiem,że to miasto jak każde inne,ale pewnych
            konotacji i skojarzeń nie da się uniknąć....zabawnie było..
            • Gość: Beata Re: CHLOPAK Z OŚWIĘCIMIA IP: 195.94.219.* 18.08.04, 11:19
              Też mieliśmy z tego ubaw u mnie w rodzinie:):)
              • Gość: duck Re: CHLOPAK Z OŚWIĘCIMIA IP: 212.160.172.* 18.08.04, 11:54
                No to gratuluje poczucia dobrgo smaku Waszym rodzinom.
          • Gość: kioto Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.08.04, 09:43
            Teksty Kajtka są bardzo fajne, bardzo lubie gościa, fajnie przeżywa końcówki
            wyścigów.
            • Gość: gość Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.mofnet.gov.pl 18.08.04, 10:00
              sport.onet.pl/1150070,1523,336127,wia,966454,ateny2004.html
              Z tego co tam napisali wynika że Słowenia leży na Antypodach!!
              • Gość: gps-sk Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 213.199.198.* 18.08.04, 10:12
                Najpierw cytat:
                "Przez połowę dystansu Polacy płynęli na 5-6. pozycji, potem zaatakowali i
                stoczyli heroiczny bój z Nowozelandczykami i Słoweńcami, wyprzedzając ekipę z
                Antypodów na ostatnich metrach."
                Gościu może nauczyli w szkole, Cie czytać, ale logiki nic a nic.
                • Gość: gość Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 19:14
                  Jak ja nie lubię takich pustaków jak Ty...
                  Mogłeś zacytować całość - bo wcześniej napisane było, że nowozelandczycy
                  przypłynęli na drugim miejscu przed Polakami, więc - zgodnie z zasadami logiki -
                  jeśli Polacy walczyli z Nowozelandczykami i Słoweńcami, i wyprzedzili
                  wioślarzy z Antypodów to znaczy, że Słowenia leży na Antypodach!!!!

(dla tego buraka co nie zrozumiał: bo Nowa Zelandia była przed Polakami!)
                  (jeszcze jedno dla tego buraka: to Nowa Zelandia leży na Antypodach!!)
                  • Gość: Art Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.bib.uni / *.bib.uni-mannheim.de 19.08.04, 17:22
                    Hej, ale tam stoi napisane, ze Polacy przegrali z ekipa z Antypodow na
                    ostatnich metrach, wiec wszystko jest jednak w porzadku. "Przegrali", a
                    nie "wyprzedzili"...
      • Gość: Dede Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.gda.pl 18.08.04, 09:38
        Podczas zawodów żeglarskich:
        "I na kolejnej pozycji FINY, yyyyyy..., FINI, YYYYYYY..."
        A chodziło o reprezentantów Finlandii, więc miało być FINOWIE.

To tak jak wykładowca na moich studiach zamiast Brytyjczyk powiedział BRYTAN.
      • Gość: Madzia Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.pl / 213.155.191.* 18.08.04, 10:48
        Szermierka "ona doskonale chodzi na nogach", "chodzi na nogach utrzymująć
        odległośc bezpieczną", "nie dała sie trafić"
        • Gość: Pysiek Gruchała prowadzi 1:6!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:01
          Komentator Adam Krzesiński podczas pojedynku Sylwii Gruchały: "Polka prowadzi
          jeden do sześciu!" [było 11:6 dla Polki :))]
          Potem pan Kurzajewski mówił że pojedynek odbędzie się "późnym popołudniem, a
          wręcz wczesnym wieczorem" :-)
          • Gość: Tina Re: Gruchała prowadzi 1:6!! IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 18.08.04, 11:24
            Wiesz gdybys bardziej interesowal sie floretem to bys nie wypisywal takich
            glupot!!! 1:6 to zadna pomylka komentatora tylko tak sie liczy punkty,
            zaliczona byla 10 i pozniej liczysz punkty od poczatku, wiesz zacznij sie
            naprawde interesowac flornetem albo przynajmniej nie pisz tych glupot bo rece
            opadaja!!!!
            • Gość: Tameichi Re: Gruchała prowadzi 1:6!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 14:56
              No nie wiem jak obaj zawodnicy mają powyżej 10 to się mówi 1-0 3-2 itp. ale jak
              tylko jeden to powinno się mówić normalnie.

A nawet jeżeli to nie na olimpiadzie, którą oglądają ludzie nie zwiazani
              nałogowo z tym sportem
      • Gość: kadr o Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:34
        W trakcie eliminacji w pchnięciu kulą, w momencie gdy rzucal Majewski,
        realizator dwukrotnie nie pokazal jego wystepu, a Szaranowicz zdenerwowany: "To
        nie jest złośliwość, to jest głupota"
      • Gość: Nadia Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.itpp.pl 18.08.04, 11:44
        Podczas wczorajszego meczu siatkówki Polska - Grecja po udanej akcji greków
        komentator rzekł: "No i Christopulus (nazwisko zmyslilam bo nie pamietam)
        wsadził im tę piłkę w skarpetki" :-)
      • Gość: Dragon_ik Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.kielce.net.pl 18.08.04, 11:54
        Wczoraj, wieczorne powtórki pływania zapowiada zestudia Szaranowicz:
        "Za chwile pokażemy Państwu półfinały 200 metrów stylem klasycznym pań"
        Po czym widzimy wchodzących pływaków.
        Ja wiem że sportsmenki (niektóre) ładują się testosteronem i innymi hormonami,
        ale chyba wciąż można odróżnić kobiety od mężczyzn. :-)
      • Gość: lester Siatkówka.Polska przegrywa z Grecją kilkoma IP: *.ingnn.pl 18.08.04, 11:55
        punktami pod koniec trzeciego seta.Komentator : Polacy dramatycznie potrzebują
        zdobyć teraz kilka punktów choć oczywiście nie jest to dramat.
        • Gość: kibic kolejny tekst z meczu Polska - Grecja IP: 62.87.128.* 18.08.04, 13:41
          "Panowie ale to nie jest piłka. tu sie nie rzuca do siatki. tutaj trzeba
          przerzucic przez siatkę" - komentator podczas meczu Polska - Grecja przy drugim
          pod rząd zepsutym serwie Polaków
      • Gość: Piotrek 25 mietrów IP: *.chello.pl 18.08.04, 12:27
        Podczas ostatniej długosci w finale sztafety 4x200m stylem dowolnym męszczyzn,
        babiarz powiedział, że do konca pozostalo 25 mietrow>
        • emu1 Re: 25 mietrów 19.08.04, 09:19
          Szybki jesteś Piotrek!:>
          <patrz Babiarz Mistrz> pozdrawiam
      • Gość: Iwona Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.kim.biz.pl / *.kim.biz.pl 18.08.04, 13:15
        W relacji z wczorajszej walki Roberta Krawczyka z brazylijczykiem komentator
        (nie pamiętam nazwiska)cały czas powtarzał że Krawczyk walczy z argentyńczykiem.
        O tym że walczy z brazylijczykiem dowiedziałam się od komentatora dopiero na
        końcu.Brawo!
        • Gość: Fasolin Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:37
          Dla mnie największą porażką Igrzysk jest (są) realizator (-rzy). Podczas
          drużynowych zawodów gimnastyki kilkakrotnie pokazywał pustą matę
          (przypuszczalnie czekając aż przyjdą na nią np. Amerykanki) podczas, gdy na
          sąsiednim przyrządzie rewelacyjnie ćwiczyła Rumunka. Tak więc widz miał okazję
          słyszeć szalejącą publikę, zachwyty komentatora, ale oglądał śliczną pustą
          matę.
          Podobne przykłady możnaby mnożyć...
          • Gość: Jan (kurzajewski)Gruchała jest taka..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:01
            ...że bardzo cieszy się z każdego pchnięcia..
      • Gość: T chińskie nazwiska IP: *.icpnet.pl 18.08.04, 14:00
        chcę zwrócić uwagę że komentatorzy KOMPLETNIE nie potrafią czytać nazwisk
        chińskich sportowców! a wystarczy poznać tylko kilka podstawowych zasad,
        panowie profesjonalni komentatorzy. np Qi czyta się jak /ći/ a nie /kłi/ a Zhou
        jak /czoł/ a nie /żoł/. I tyle!
        • Gość: AMG Re: chińskie nazwiska IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.08.04, 14:06
          Eurosport , mecz Portugalia-Irak 4:2 komentarz: "Dany bedzie wykonywał rzut
          rożny ale jeszcze wczesniej poprawi sprzęt "
        • Gość: less Re: chińskie nazwiska IP: *.icpnet.pl 18.08.04, 17:01
          Bzdura! Nie wiem kto cię uczył chińskiego
      • kuskata Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 18.08.04, 14:01
        Jeden z komentatorów wyścigu kolarskiego chcąc pochwalić zawodnika (nie
        pamietam nazwiska) "na pierwszy rzut oka widać, ze to jest dziecko dwóch
        pedałów"
        • Gość: Tybek Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:11
          ... włączył nogi :-)
        • Gość: sebeek Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 212.244.56.* 26.08.04, 14:53
          To było pare ladnych lat temu i nie na olimpiadzie tylko na MŚ
      • Gość: yankes Re: Wpadki komentatorów z Aten - kolarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:42
        Dla mnie "miszczem" była pan Góra, który komentował wyścig kolarski mężczyzn.
        Teksty typu: "no, cóż chyba przesadziłem z tą opinią", "nie wiem po co ja to
        mówię", "no, ale kolarzy to nie obchodzi" itd. to szczyty. Nie wiem skąd wziął
        się ten gość w tv, ale jego poziom sięgnął ateńskiego bruku.
        • szczoter Re: Wpadki komentatorów z Aten - kolarstwo 18.08.04, 14:50
          nie wiem - może to już było. pływanie. Babiarz jak zwykle gada o wszsystkim
          tylko nie o tym, co się dzieje na pływalni i nawet nie zauważył, że jakiś
          Koreańczyk zrobił falstart. I potem bezczelnie mówi: "Tor 1 pusty. Koreańczyk
          się nie stawił". Siedzi parę metrów od basenu i nic nie widzi - za co on kasę
          dostaje??
        • Gość: bąbel Re: Wpadki komentatorów z Aten - kolarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:42
          On sie wziął z SLD - dyrektor Stadionu Śląskiego - o rany boskie - proponuję
          ustanowienie odznaki najdurniejszych wypowiedzi na olimpiadzie!
      • Gość: kulomiot świeże- szaranowicz IP: *.texasnet.pl / *.texasnet.pl 18.08.04, 15:01
        "tak wiec na starozytnym stadionie w olimpii mamy zgromadzona na majówce widownie"
      • Gość: Bez Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 217.17.35.* 18.08.04, 15:28
        Kiedy znów zakwitną białe bzy,
        znów będzie wiosna.
      • elfi Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 18.08.04, 16:02
        Dzisiejszy cwiercfinal floretu kobiet Adam Krzesinski TVP:

" Odpowiedz Sylwii (Gruchala) przeszla obok rumunskiej kamizelki"

"Rumunska zawodniczka nie wie za bardzo czym moze trafiac Polke"

"Sylwia potrafila wyparowac atak Rumunki"

Nie wiem czy zauwazyliscie ale komentatorzy judo nie mowia juz mata tylko
        tatami. Idzie na lepsze !!!
      • Gość: Tomski Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:06
        Słuchajcie z tego co mi sie wydaje to w grecji jest taka sama strefa czasowa co
        w polsce?- jeśli jestem w błędzie uświadomcie mnie;) W każdym razie jesli nie
        jestem w błędzie to prowadzący w studiu ciągle mówią- "Ateńskiego czasu" , "O
        godzinie....czasu ateńskiego" itp. Jeśli dobrze mi się wydaję i w Polsce jest
        ta sama godzina co w atenach to komentatorzy niezłe głupoty cały czas walą;)
        Pozdrawiam
        • Gość: Ian Jest godzina do przodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:57
          w tym przynajmniej się nie mylą...
        • Gość: Tina Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 20.08.04, 09:31
          Głupoty to ty walisz, najpierw sie upewnij a pozniej pisz! Z gegry pała jak sie
          patrzy!!!
      • krzys00 tenis stolowy 18.08.04, 16:17
        lucek właśnie zaczyna rozluzniac nogi
      • Gość: dół Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:25
        Jaroński z Eurosportu na widok planszy z informacją "next - shot put final"
        zapowiedział: "za chwilę strzelanie". No ale całe szczęście zaraz poprawił go
        Wyrzykowski. Tak czy inaczej obaj są nieźli, ale że Boh trojcu liubit,
        dołączyłby do nich Górę. To byłoby ostatnie takie trio.
      • Gość: org Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 212.160.152.* 18.08.04, 17:26
        Z ostatniej chwili: według komentatorów eurosportu "shot put" to jest strzelectwo!
        • Gość: annab Gora-wyscig na czas mezczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:31
          ( jego jezyk polski:)))
          : " ta pozycja 24 az bije mi z ekranu monitora az musze mruzyc oczy"
          "to nie jest jecze taki dystans zeby pokonywac go w siedmiomilowych butach
          tylko na rowerze go trzeba przejechac"
          Lang, Szurkowski[tu opwoiada o ich sukcesach] to nie czs na porownania, ale co
          ja bede panstwu mowil..[ tu urwal i przeszedl do innego watku tj komentowanaia
          trasy"
          "jachimow: caly czas ma najlepszy czas"
          "ja cikam ciuki za jachimowa"
          :::))))))masakra!
      • Gość: Matex Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:55
        "Za okolo dwudziestu-dwudziestu pieciu minut rozpocznie sie walka"
        Adam Krzesinski
        • Gość: pablito Re: Adam krzesinski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 18:02
          Sywia weszła we włoszkę kroczkiem...
          • Gość: doktor Adam Krzesiński - mistrzem makabry IP: 80.50.5.* 19.08.04, 12:01
            Adam Krzesiński po serii trafień zawodniczek w tzw. "nieważne pole"
            rozentuzjazmowany kolejnym atakiem Sylwii:
            "... nie ma już ręki, nie ma już nogi, trafiła w brzuch!!!"

przypomniała mi się scena restauracyjna z Kill Bill I
            • Gość: H@arry a ten tekst był dosłownie dzisiaj [wtorek] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:49
              rano podczas eliminacji lekkoatletycznych Szaranowicz oraz jego kolega
              [Jóźwik???] nie mogli wymówić słowa 'Azerbejdzan' ;-))) najpierw było Ajzr..
              potem Azjerb... pozniej Ajzerbejdzan :))) pizgałem 15 min z tego no to juz jest
              wpadka roku bo pożniej powiedzieli że zawodnik jest Azerem;) pzdr
        • quentin389 Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 19.08.04, 21:04
          To akurat (niestety T_T ) jest nagminne.
          • Gość: Zenon Zmyłer Re: A WSZYSTKO TO O DUPĘ ROZBIĆ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:27
            Wiecie co.Dla mnie nie jest najgorze to że popełniają błedy:
            -nie potrafią uchwycić najistotniejszych momentów
            -nie kończą watków
            -mylą nazwy drużyny,nazwiska
            -pieprzą farmazony
            -albo popełniają lapsusy językowe
            Nie!To nie jest najgorze.To mnie bawi lub wnerwia.
            ALe to że oni dobrze po polsku sie wysławiać nie umią to to już mnie co
            najmniej PODKURWIA!

• Gość: mrówa Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 18:26
        Trochę śmiała teza Krzesińskiego komentującego floret kobiet - "Jest to sport
        dla dżentelmenów".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka