Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SMS BEZ SENS!!!

IP: *.36.euro-lan.pl 05.02.14, 14:01
    Rozgrywki ligowe stają się w tym momencie bez sensu. Kto będzie miął kasę będzie sobie mógł zasilić konto wirtualną kwota i kupić najlepszych. Poprzednia runda była o niebo lepsze bez sms-ów!!!! Sezon poprzedni był bardziej wyrównany, może wrócą po rozum do głowy i się wycofają z tej nietrafionej opcji.!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: chciwcebezserca Re: SMS BEZ SENS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 19:19
        na kasę polecieli a tłumaczenia typu chcemy się rozwijać tylko wystawiają świadectwo o tym całym złodziejskim towarzystwie...
        • wygrajlige_pomoc Re: SMS BEZ SENS!!! 06.02.14, 10:16
          tak, brakuje mi do nowego auta.........
          pozdrawiam węszących aferę [Bartek]
      • Gość: xyz Re: SMS BEZ SENS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.14, 12:34
        Wprowadzenie płatnych opcji jest nieporozumieniem i skokiem na kasę. Nagrody są na tyle niskie, że takie postępowanie nie świadczy dobrze o organizatorach, niestety. Wyrównane szanse dla wszystkich już nie w tej grze. Mam nadzieję, że kolejna runda będzie darmowa. Przy obecnych zasadach wielu graczy zniechęci się do tej zabawy. Chyba, że taki cel postawili sobie zarządcy. Sprawdzają czy ludzie chcą płacić na ich premie.
        • Gość: leon Re: SMS BEZ SENS!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.14, 15:34
          poswiecenie 8 czy 10 zetów to nie majątek i chiba kazdego stac na taki wydatek dla fajnej zabawy. to tylko 4 piwa.
          • Gość: rodżejro Re: SMS BEZ SENS!!! IP: *.syrion.pl 14.02.14, 16:08
            Czy teraz nie będzie już normalnych premii za 50, 150, 250 pkt ?? trzeba bedzie płacić żeby je uruchomić ??
            • Gość: nieznany Re: SMS BEZ SENS!!! IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 16:47
              Przeczytaj regulamin a dowiesz się że nie ma w tej edycji darmowych premii można je tylko "kupić"
              • Gość: rodżejro Re: SMS BEZ SENS!!! IP: *.syrion.pl 14.02.14, 17:09
                Czytałem !!!!!!!!! CHCIAŁEM SIĘ TYLKO UPEWNIĆ, bo to tak nienormalne że aż niewiarygodne ....
                • Gość: xx Re: SMS BEZ SENS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.14, 22:31
                  NIestety Panowie nic nie zdziałacie. W tym kraju tak poprostu jest. Puszcza sie pomysl przez 1-2 zebys sprawdzic czy jest zainteresowanie a potem jesli sie sprawdzi to wprowadza sie platne opcje i sie zarabia.. W kazdej grze online typu meneger jest to samo :) I za kazdym razem organizatorzy twierdza ze to po to aby gra mogla sie rozwijac. Bzdury. Bartek mówcie odrazu ze macie jakies tam koszty ktore chcecie aby pokryli uzytkownicy i juz.. nie wiem po co te sciemy skoro kazdy inteligentny facet odrazu wie ze to bujdy.. nie potepiam wprowadzenia tego bo wiadomo chcecie cos z tego miec ale gadanie glupot to juz troche niski poziom.. pzdr
                  • Gość: prawdziwy xxx Re: SMS BEZ SENS!!! IP: *.trans.net.pl 15.02.14, 00:34
                    katastrofa Bartek.. jak chcieliście zarabiać to trzeba było zrobić wstęp za 1 zł i byłoby po sprawie. a tak z fajnej gry zrobiliście cyrk. wiadomo że w klasyfikacjach wyżej będą ci którzy więcej zapłacą. bez sensu! ten komentarz z autem też mógłbyś sobie darować bo niestety cała ta akcja jest beznadziejna..
                    • Gość: thiago28 Re: SMS BEZ SENS!!! IP: *.ip.netia.com.pl 15.02.14, 10:18
                      15 sms po 1,23 zeta to nie majątek (kilka piwek mniej) i jest wymagane 15 piłek na sezon , więcej opłat nie ma, więc szanse poniekąd są równe, chyba że ktoś honorowo ma zamiar grać bez sponsora i nie odstawać od czołówki, bo to jest realne, tylko trzeba mieć dobrą intuicję i pojęcie o piłce ( i wtedy to jest dopiero satysfakcja). Dla wybrednych sugestia: zalogujcie się do fantasy serie a to wtedy dopiero będziecie mogli powiedzieć o niesprawiedliwej grze gdzie araby za 17 dolców co kolejkę wymieniają nawet połowę drużyny (dzika karta) robiąc sobie przewagę nad innymi graczami. Tak więc nie narzekajcie na tę grę po modyfikacjach bo nie jest wcale zle, więcej optymizmu........;) Pozdrawiam:)
                  • wygrajlige_pomoc Re: SMS BEZ SENS!!! 15.02.14, 10:15
                    Panowie, to oczywiste, że gra ma koszty. A żeby móc ją rozwinąć - te koszty rosną.

"W kazdej grze online typu meneger jest to samo :)"
                    Tak jak w kinie, kręgielni, na stadionie. Nie zawsze można pozwolić sobie na rozrywkę za darmo.

@Prawdziwy xxx: dawno Cię nie było :-) a wracając do tematu - wyjaśniałem już opłaty za wejście. Płatności dotyczą dodatkowych funkcji, wciąż można zagrać bez opłat i równie dobrze się bawić - np. podjąć wyzwanie w Lidze bez Piłek.
                    Z autem - czasem po prostu irytują mnie niektóre wypowiedzi.

Powodzenia w grze! [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka