Gość: ANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 15:14 ktos byl z tym biurem w chorwacji bo jestem cieekawa co to za biuro w ogole??? prosze o szczery komentarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancymonek1 Re: GANDALF TRAFEL- WARTO Z NIMI JECHAC DO CHR 20.07.04, 11:01 Powiem tak - dopóki nie zapłacisz pieniędzy to skaczą koło ciebie. Jak już im zapłacisz to nagle przestają odpisywać na maile, trzeba wydzwaniać żeby o cokolwiek się dowiedzieć. Apartamenty mają dobry standard, ale my byliśmy w innym niż wybraliśmy. Najgorsze są autokary - takie przedpotopowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: GANDALF TRAFEL- WARTO Z NIMI JECHAC DO CHR IP: 217.153.8.* 20.07.04, 12:47 Własnie wróciłem z Chorwacji, drugi raz pojechałem z Gandalfa, za pierwszym razem miałem fajny autokar za drugim jakiś stary (w drodze powrotnej załąłem sobie miejsca z dużą przestrzenią na nogi i było super) ale jary, ogólnie rzecz biorąc biuro ma pare niedociągnięć, ale ja jestem ogólnie zadowolony, zapłaciliśmy z żoną za pokój a dostaliśmy studio (widzieliśmy łazienkię przeznaczoną dla pokoi - syf i smród), i tu uwaga jak będziecie rezerwowali pobyt weźcie koniecznie studio i koniecznie w centrum miasta (polecam wille u Lidii :)) bo standartowo mają wille na obrzeżach. Moja ocena ogólna jest na 4, to biuro się specjalizuje w Chorwacji, maja dużo ciekawych wycieczek fakultatywnych, wadą (przynajmniej dla mnie) jest troche rozlazłość pracowników, sprawiają wrażenie jakby nie za bardzo wiedzieli o co chodzi, bardziej chyba warto pojechać w czerwcu albo wrześniu, nie ma wtedy tylu ludzi więc maja więcej czasu dla konkretnej osoby (dwa lata temu byłem w czerwcu i rzeczywiście był tylko jeden autobus i obługa była bez zastrzeżeń). Ogólnie jak powiedziałem jest to biuro niezłe jeśli chodzi o chorwacje, sprzedaje też wakacje innym biurom jak np. FUN Travel. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonek1 Re: GANDALF TRAFEL- WARTO Z NIMI JECHAC DO CHR 20.07.04, 15:23 No tak, jeśli chodzi o położenie pozostałych apartamentów (nie wiem gdzie leżał ten jeden w centrum?)to wszędzie daleko, a na imprezy to już na maxa. Generalnie obrzeża Makarskiej + wdrapywanie się pod górę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: GANDALF TRAFEL- WARTO Z NIMI JECHAC DO CHR IP: 217.153.38.* 23.07.04, 15:36 Totalna bzdura.Tez byłam,i byłam w dzielnicy poza centrum,ale tylko dlatego,ze tak wybraliśmy.W biurze pytali,czy chcemy być w centrum-właśnie w tej Lidii,czy w spokojniejszej dzielnicy(skąd notabene do centrum idzie się jakieś 20 minut,a nie słychać dyskotek).A jezeli chodzi o inforację w biurze-to w zyciu nie otrzymałam tylu szczegółów przed wyjazdem,co teraz.Wiedzieli wszystko,łącznie z ceną gumowych klapek przy plaży.Dom,w którym byliśmy,to Zvonko i uważam,ze był super.A jezeli miejscowość jest rozległa i nie powiedziałeś,gdzie chcesz być,to do kogo masz zal?! Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonek1 Re: GANDALF TRAFEL- WARTO Z NIMI JECHAC DO CHR 23.07.04, 16:42 20 minut do centrum to chyba biegiem się idzie, ale to że trzeba sobie pochodzić akurat mi nie przeszkadzało, wiadomo że płacąc raczej niewielkie pieniądze za wyjazd nię będzie się mieszkać w super hotelu w samym centrum. Co do obsługi klienta to mnie potraktowali widocznie zupełnie inaczej niż ciebie. Akurat jestem spoza Łodzi, więc kontakty były mailowo - telefoniczne. Po wpłaceniu pieniędzy przestali odpowiadć na maile, a przy dzwonieniu zapewniano mnie że zaraz dostanę odpowiedz i nadal nic się nie działo. Taka zabawa w kotka i myszkę - a nie chodziło mi o żadne duperele tylko pytania dotyczące dość ważnych kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś