Gość: zyt IP: *.damovo.com 16.08.04, 19:03 TAK TAK TAK :-D chcemy wiecej :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anita Barzycka w finale 200 m stylem dowolnym! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 19:09 Po co pisać, że trzeci, jak każdy widzi, że piąty czas. To już napiszcie, że pierwszy, będzie troche radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meehow Re: Barzycka w finale 200 m stylem dowolnym! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:29 Nie wiem, o co Ci, Anita, chodzi. Korzeniowski mial przeciez trzeci czas! Chyba pomylilas go z Barzycka... A fe, mylic chlopaka z dziewczyna ;-) A w ogole jest super, ze nasze plywanie to nie tylko Otylia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosnaidzie Re: Barzycka w finale 200 m stylem dowolnym! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 19:27 drogi redaktorze!! zachecam do kupna slownika. prosze sobie odmienic przez przypadki napisane przez pana slowo "Francuska" przez "S". zdaje sie ze cos nie tak, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feanki-krowus KOniecznie to przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:33 SZUKAM POMOCNIKA DO PROWADZENIA BLOGA !!! MOŻNA SIĘ ZGŁOSIĆ POD NR GG 1388273 ALBO NA MEILA-ZIDANE11@GAZETA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka Re: KOniecznie to przeczytajcie IP: *.olsztyn.mm.pl 16.08.04, 20:44 Barzyka moja kochana.... jest dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca Korzeniowski w finale-Oświęcim rulez ! IP: *.e-nterart.pl 16.08.04, 20:55 będzie złoto, czuję to ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol 200 mot.finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:02 korzeń-to czarny koń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eintracht LIST DO TVP!!!! Wyslij tez!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 23:06 Szanowni Państwo Od soboty sledze za posrednictwem telewizji publicznej wydarzenia w Atenach i musze przyznac, ze jestem rozczarowany. Nie tym co dzieje sie na igrzyskach ale tym co tvp pokazuje telewidzom.Ktos odpowiedzialny za wybor pokazywanych dyscyplin nie ma chyba zielonego pojecia o gustach telewidzow. Nie sa to tylko moje spostrzezenia ale wszystkich moich znajomych. Jako kibice sportowi chcemy ogladac to co jest najbardziej widowiskowe i na najwyzszym sportowym poziomie. Nie interesuja nas dziesiatki biegow eliminacyjnych w plywaniu,walki bokserskie zawodnikow,ktorzy pierwszy raz zalozyli rekawice, eliminacje gimnastykow, dzudokow,strzelcow, jezdzcow itp. Wiekszosc z tych dyscyplin odbywa sie przy znikomym zainteresowaniu kibicow w samych Atenach bo obiekty swieca pustkami. Jako kibice chcemy aby telewizja pokazywala to co ciekawe i pasjonujace. Przede wszystkim mecze w grach zespołowych !!! I to nie tylko ciagle powtorki z meczu naszych siatkarzy. Gdyby panstwo nie zauwazyli na igrzyskach jest jeszcze koszykowka, pilka nozna(!!), reczna, hokej na trawie itp. itd. Czy to naprawde tak duzo kosztuje pokazac kibicom chociaz jeden mecz dziennie w calosci ??!! Rozumiem ze pokazuje sie starty Polakow i uwazam, ze kazda dyscyplina powinna znalezc swoje miejsce w programie tv, ale prosze o zachowanie odpowiednich proporcji. Jaka jest ogladalnosc eliminacji np. wioslarstwa bez Polakow, albo miernych bokserow czy tez plywakow, a jaka bylaby np. pasjonujacego meczu koszykowki(np. z udzialem USA) czy siatkowki o pilce noznej nie wspominajac?? Mam nadzieje ze moje uwagi nie trafia w proznie.Przypominam,ze jest to zdanie wiekszosci kibicow (informacje czerpie m.in. z dyskusji internetowych) dlatego mam nadzieje ze repertuar transmisji zmieni sie w kolejnych dniach igrzysk tak aby przynajmniej sprobowac zadowolic wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: LIST DO TVP!!!! Wyslij tez!!! 16.08.04, 23:20 W zasadzie zgadzam się z Tobą - poza pływaniem. Wiem, mówię tylko w swoim imieniu, ale akurat tę dyscyplinę jestem w stanie oglądać bez względu na to czy są to eliminacje, czy finały. Co do reszty - racja. Naprawdę, zbyt wiele się dzieje, a TVP tego nie pokazuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: LIST DO TVP!!!! Wyslij tez!!! IP: *.sympatico.ca 17.08.04, 01:31 Szanowny Panie, uwazam, ze pana wzburzenie nie powinno miec miejsca. Tak samo dzieje sie np. w Kanadzie, z ta jednak roznica, ze ja nie moge obejrzec nic poza kanadyjskimi wystepami na olimpiadzie. Wyniki sa zalosne bo zdobyty zostal dopiero 1 medal - brazowy. Przyznam, ze z przyjemnoscia obejrzalabym mecz Polakow w siatkowke czy pilke nozna a takze zwyczajnie innych zawodnikow a nie tylko kanadyjskich, na ktorych jest ciagle skierowana kamera. Tak, tutaj sa brane gusta widzow pod uwage (na okraglo leci hokej, koszykowka - US przerznelo z kretesem, baseball i golf) a wiec nie ma tego co ja lubie: pilki noznej i siatkowki czyli europejskiego podejscia :))) Szacuneczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicka Re: LIST DO TVP!!!! Wyslij tez!!! IP: *.chello.pl 17.08.04, 06:42 Drogi Eintrachcie! Bardzo ciężko dogodzić wszystkim. Dla Ciebie ciekawe są gry zespołowe, a ja bym chciała więcej tego, co dla Ciebie nudne i wcale nie widowiskowe, czyli gimnastyki, a na dokładkę skoki do wody i pływanie synchroniczne. Dla mnie własnie te dyscypliny to prawdziwe widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Re: LIST DO TVP!!!! Wyslij tez!!! IP: 212.191.5.* 17.08.04, 10:13 Nie masz racji. 2 godz mecz w kopana, lub 1 godz kosz albo siatka (wsz eliminacje) - to dopiero nudziarstwo. moglbym co prawda sie wyspac, i potem obudzic sie na koncowke np na meczu Mali z Ghana. nie o to chodzi w tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grdyka francuska Francuzka IP: *.media4.pl 17.08.04, 03:17 Szanowny Pan/Pani redaktor bardzo konsekwentny ;) W takim razie prosze dwieście razy napisać : Francuzka, Francuzka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiss korzen zdobedzie zloto na olimpiadzie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:09 korzen zdobedzie zloto na olimpiadzie, pytanie tylko czy juz w tym roku czy za 4 lata. Dobrze ze nikt na nim nie wywiera presji, ze juz teraz musi byc mistrzem Odpowiedz Link Zgłoś