Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Awans Krawczyka w turnieju judo

• Gość: kakakaka ale z niego D IP: *.malbork.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 16:31
        • Gość: św Mikołaj Re: ale z niego "św Mikołaj " IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:14
          Podarować Ukraińcowi medal to jest coś !
        • Gość: król'owa siara, siara i jeszcze raz siara. IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:15
          w ostatniej sekundzie... dżizys gdzie ja jestem?
          i jeszcze ta walka o brąz!
          czy on czasem nie był naćpany?
          aż tak go uniosła ambicja, że w dupie obrażony miał 3 miejsce?
          kretyn!
          • Gość: król'owa Re: siara, siara i jeszcze raz siara. IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:19
            nie to, żebym go potępiała albo coś...
            ale mógł z całych sił o ten brąz walczyć. trzeba było widzieć tą walke-totalne
            dno.
          • Gość: kioto Re: siara, siara i jeszcze raz siara. IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 19:04
            kretyn to jest z ciebie, baranie! pamietaj, że Krawczyk nie walczy dla ceibie
            tylko dla siebie, tobie wszystko w życiu wychodzi?
      • Gość: maczomen Krawczyk- co za pajac! IP: *.chello.pl 17.08.04, 17:55
        buehehe, zostało 5 sekund do końca walki, a ten dał zrobić białoruskiemu akcję
        na zwycięstwo, co za pajac, połowa z forumowiczów jakoś by przetrwała te 5
        sekund, trzeba było spieprzać albo cuś, a ten występ o brąz to już żenada- jak
        mu się nie chciało walczyć to mógł wogóle na olimpiadę nie jechać.
        • Gość: leoś Re: Krawczyk- co za pajac! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.04, 20:48
          ty jestes PIZDA MAN a nie maczomen, nie ma na swiecie goscia ktory by sie nie
          zalamal majac final o sekunde, przeeciez to bylo wiadome ze ten braz to juz nie
          dla niego
          fakt, wg mnie zjebal, ale byscie sie juz mogli od niego odpierdolic
          i tak gosciu ma zjebane najblizezsze dni a nawet miesiace
      • Gość: _ToMeK_ Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.ipt.aol.com 17.08.04, 18:39
        przykre to co sie wydarzylo ale trzeba jednak przegrywac z uniesiona glowa. Wg
        mnie postawa Polaka w walce o 3 miejsce byla zenujaca.
      • Gość: silva Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.range217-42.btcentralplus.com 17.08.04, 18:58
        pi.da ten Krawczyk.Jak mozna w ostatniej sekundzie dac sie rzucic na plery?a
        jednak mozna.Nasuwa mi sie tylko jedno wytlumaczenie:brak doswiadczenia.Nie
        wylazilbym z chaty ze wstydu
        • Gość: Wlasow Fiku miku i po Krawczyku IP: 152.75.124.* 17.08.04, 19:14
        • Gość: wiejski głupek Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:31
          eee zrobi pare aut , wpierdoli paru dzieciakom i będzie git, wyjdzie z tego,
          juz chłopaki z osiedla czekaja
      • Gość: Lukasz Moze chlopakowi by sie psycholog przydal??Bo jesli IP: 195.116.133.* 17.08.04, 19:22
        sie zalamuje w waznych momentach to cos jest nie tak z psychika. Szkoda tylko
        ze nie mamy kolejnego medalu,a patrzac po postepach innych sportowcow i ich
        klasie to pewnie Otylia i Korzeniowski zdobeda medale i to wszystko:(
        • Gość: kioto Re: Moze chlopakowi by sie psycholog przydal??Bo IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 19:26
          Widze, że z ciebie typowy niedzielny kibic, medale będa ale oczywiście znajdą
          się tay którzy będa narzekac, że takie medale są nieważne bo zdobyte w malo
          popularnych konkurencjach. Chodzi mi wioślarzy i kanajdyjkarzy.
      • pklmd Re: Awans Krawczyka w turnieju judo 17.08.04, 19:27
        Robert, nie załam się. W Pekinie będzie złoto!!!
        • Gość: Gnat Re: Krawczykowi należał się finał IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.08.04, 19:51
          Moze by tak do sadu? Skoro mu sie nalezal ten final to chyba da sie tego
          sadownie dowiesc, no nie?
          • Gość: Gnat sensacyjnie pokonał przez ippon aktualnego mistrza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.08.04, 19:55
            No tak, drobnostka. Dla polskiej ekipy byl dalej "nieznany".
      • Gość: TTT Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 19:55
        MODLIŁEM SIĘ O TO ŻEBY TA SPRZEDAJNA polska MAŁPA PRZEGRAŁA .DZIEKI BOGU -
        PRZEGRAŁA !!!
      • Gość: Gnat Wszystko szło dobrze do ostatniej sekundy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.08.04, 19:57
        It ain't over until it's over.
      • Gość: ex Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: 217.98.64.* 17.08.04, 20:03
        Krawczyk i reszta tych judoków to(jak do tej pory)gromada półidiotów.
        • Gość: król'owa e e e! IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:11
          możecie być 'troche' zdenerwowani, ale to nie powód, aby tak mu po majtach
          jechać!
          tak to jest z tymi 'kibicami', jak jest dobrze to głaszczą-podziwiają; jak jest
          źle to wyzywają od debili.
          prosze was, bez takich rymowanek;) zachowajcie siły na kibicowanie innym np.
          Otylii-jutro.
        • Gość: grace Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:59
          WASZE CHAMSTWO JEST PRZERAZAJĄCE! ZADEN Z WAS NIE MA POJECIA O JUDO A TAK SIE
          TUTAJ MĄDRUJE!!! TO SA WŁAŚNIE POLSCY KIBICE - KIBOLE!!! - WIESNIACTWO, SŁOMA Z
          BUTÓW WAM WYSTAJE!!!! SAMI SIĘ WEXCIE ZA UPRAWIANIE JAKIEGOS SPORTU - PEWNIE
          WIEKSZOSC Z WAS SIEDZI TYLKO W FOTELU I PIJE PIWSKO OD KTÓREGO ROSNIE
          GIGANTYCZNY BRZUCHOL!!!
          KRAWCZYK JEST ŚWIETNY - ZABRAKŁO MU TYLKO ODROBINY SZCZESCIA...:(((
          • Gość: wujo Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:59
            głupiś bracie-nie brakło szczęścia tylko umiejętności i woli walki-jak nie
            potrafisz nie pchaj się na afisz-inna sprawa POLACY są specjalistami od
            pięknych porażek!!!zawsze im coś przeszkodzi i jest tłumaczenie -nigdy taki nie
            powie byłem słabszy i tyle...
      • Gość: Andre Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.net.pulawy.pl 17.08.04, 21:54
        Ten Krawczyk to takie dno i sto metrów mułu, że szkoda gadac. Mam nadzieję, że
        to bedzie koniec jego "kariery".
        • Gość: miś Re:człowieku daj mu sznase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 00:28
          ale z drugiej strony nie widziałem takiego drugiego idioty. 5 sekund a on się
          rzuca do walki!!!! Boże co on ma w głowie? nie mógł się położyć, przewrócić
          cokolwiek. A o walce o brąz nie wspomne, żal mi go było. Nie jest zły tylko ma
          jedną wade, w sumie to nasza narodowa, nie myśli!
      • Gość: kixx Krawczyk piżdzielcu zajmij się lepiej spiewaniem IP: *.chello.pl 17.08.04, 21:57
        w duecie z Krzyskiem o tym samym nazwisku będzie ci do pary. I tu zenada i tu.
      • Gość: tomix Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:01
        BEZ AMBICJI!!!Mógł powalczyć o brąz ale mu się nie chciało.Cholerny ćwok!!!
      • Gość: trener Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: 80.50.19.* 18.08.04, 00:18
        To nie jest zawodnik, walczy się do końca. Za ostatnia walke powinien być
        wydalony z kadry!!!!!!!!! Humory może pokazywać Mamusi...tu jest Olimpiada!!!!
        • Gość: makary Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.toya.net.pl 18.08.04, 00:35
          Sram na polski sport. Co zacznę oglądać, to przegrywamy, co wezmę gazetę to
          czytam o porażkach. Bez sportu da się żyć. Od tej pory sport skreślam z
          życiorysu. Polski i każdy inny, bo gówno mnie obchodzi brazylijska piłka,
          amerykańska koszykówka, niemieccy kierowcy wyścigowi, chiński ping pong i
          australijskie pływaczki. Koniec. Szlus. Wystarczy. Koniec sportu.
      • Gość: też Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 07:03
        Generalnym sponsorem reprezenracji III RP jest ZORGANIZOWANA GRUPA PRZESTĘPCZA
        & TP. Reprezentaci przestępców nie mogą wygrywać - muszą przegrywać.
        III rzeczpospolita polska -przeklęte państwo - nie może odnosić sukcesów na
        IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH to byłoby zaprzeczeniem ideii olimpizmu.
        SPRZEDAJNI SPORTOWCY reprezentanci CZARCIEGO PAŃSTWA i jego CZARCICH POMIOTÓW
        skazani są na porażki i niesławę !!
      • Gość: mrLusiek Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: 195.136.126.* 18.08.04, 07:17
        z takimi cechami charakteru to nigdy nie zwycięży, wziął i się poddał w
        najbardziej paskudny sposób. Brąz to też wspaniały sukces. Wygląda to na
        amatorszczyznę tak jak u siatkarzy.
        • Gość: bunia Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 08:57
          zamknijcie sie idioci!!!
          ale mnie wkur..a to co piszecie. wam wszystko zawsze swietnie wychodzi?
          jak Malysz skakal swietnie - wszyscy go kochali - jak zaczal skakac zle -
          jezdzili po nim tak, jak po Krawczyku teraz.
          Idzcie leczyc swoje kompleksy gdzie indziej.
          Zal mi Krawczyka, bo tylko i wyłacznie sobie zrobil zle. Wy od tego nie
          zbiedniejecie, wiec odczepcie sie od niego, dajcie mu spokoj i sami sie wezcie
          za uprawianie jakiegos sportu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          IDIOCI!!!!!!!!
      • Gość: Madzia Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 08:52
        Bardzo mi go szkoda,choc w walce o braz zachował sie jak skrzywdzony przez los
        mały chłopczyk,który chce do mamy
        • Gość: oetam Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: 53.122.194.* 18.08.04, 10:59
          Kto chociaz raz bral udzial w jakism turnieju, wie jak to siedzi w kosciach. Ja
          pierwsza moja walke na turnieju przegarlem i pamietam ja jak dzisiaj, chociaz
          bylo to juz 16 lat temu. Jak ktos przegrywa w ostatniej sekundzie walke, ktora
          mial juz w kieszeni, to mysli o tym jeszcze miesiacami albo i latami, a co
          dopiero 1/2h po niej!?! Trudno mu sie bylo skoncentrowac, bo myslal jeszcze
          ciagle o tym polfinale i ja go bardzo dobrze rozumiem. Widzialem polfinal i
          walke o braz live - i mowie wam - jestem pelen podziwu!
      • Gość: timbuk Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:15
        krawczyk to buc!!!!
      • Gość: kaska Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.alternatywa.net 18.08.04, 15:02
        TUTAJ MAMY PRAWO BYC ZLI. TRZEBA NIESTETY UWAZAC I WALCZYC DO KONCA. ZWALIL
        SPRAWE JAK DIABLI. ALE KURDE, NIE WALCZYC POZNIEJ O TEN BRĄZ TO TEZ TRZEBA MIEC
        POKRECONE W GLOWIE. OLAŁ SOBIE TEN MEDAL, BADZMY SZCZERZY.
        • Gość: volodymyr Re: Awans Krawczyka w turnieju... IP: *.dialup.supermedia.pl 18.08.04, 23:07
          To fajnie, że Polacy potrafią cieszyć się z sukcesów Ukraińców.
          Tak było od zawsze - i w Stambulie na Eurowizji i w Grecji !
          I to napawia optymizmem.

olympicgames.com.ua/archive.phtml?id_rubric=48
      • Gość: ira Re: Awans Krawczyka w turnieju judo IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 12:43
        Jakiś dziwny pech prześladował polskich sportowców na igrzyskach olimpijskich
        Ateny 2004. Pech ? A może tylko logiczna konsekwencja tego kogo sobą
        reprezentowali. Polscy sportowcy reprezentowali w Atenach III rzeczpospolitą
        nie Polską lecz GANGSTERSKĄ .Ich generalnym sponsorem była ZORGANIZOWANA GRUPA
        PRZESTĘPCZA & TP ,okradająca miliony polskich abonentów przez drakońskie ceny
        swoich "usług" -najwyższe w UE oraz przekrętami z numerami 0 700.
        Jeżeli PRZESTĘPCY pokroju & TP i im podobni "udzielają swego GANSTERSKIEGO
        BŁOGOSŁAWIEŃSTWA " to jest równoznaczne z PRZEKLEŃSTWEM.
        NIC DZIWNEGO ,że SPORT POLSKI w Atenach poniósł kompromitującą
        PORAŻKĘ ,chciało by się powiedzieć ZASŁUŻONĄ .
        JAKI PAN taki KRAM - JAKA POLSKA taki jej SPORT i wogóle WSZYSTKO !!!
        SZAJS !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka