Gość: bl IP: *.client.comcast.net 18.08.04, 07:02 no coz, walka wymaga inteligencji, chlopak nie walczyl, chcial medal, to roznica. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawel.lublin Re: Radzionków rozpacza po występie Krawczyka IP: 62.233.195.* 18.08.04, 08:46 cała polska sie wstydzi tego co zrobiles robert nie po to czlowiek czeka cztery lata i stacze po pokoju z radosci ze kolejny medal zdobyty a ty tak psujesz humor nigdy ci tego nie zapomne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Radzionków rozpacza po występie Krawczyka IP: *.toya.net.pl 18.08.04, 09:20 każda osoba co choć przez chwilkę uprawiała sportdomyśla się co przeżywa Robert po tej walce. To jest jego największa porażka życia! Nawet nie jestm wstanie sobie wyobrazi co on teraz czuje. Potrzebuje teraz wsparcia od wszystkich(widać to było w walce o brąz,kiedy to z minuty na minutę się wypalał). Ja na początkuy też się załamałam, ale ciągle wierzę i wiem to że jest to bardzo dobry judoka i że jeszcze pokaże na co go stać. Ludzie nie potępiajcie go!! Tak jak to zrobił "pawel.lublin" on zachował się jak "typowy" bezmózgi (przepraszam za wyrażenie) Polak, który kiedy jakiemuś sportowcowi wszystko się udaje to jest cacy, a kiedy Robertowi się nie udało od razu trzebabyło go zjechać od stóp do głów. LUDZIE NIE BĄDŹCIE TACY OZIĘBLI!!!! pozdrowienia dla Roberta Krawczyka i pozostałych uczestników olimpiady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunia Re: Radzionków rozpacza po występie Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:42 ROBERT JEST SUPER!!! ZABRAKŁO MU TYLKO ODROBINY SZCZESCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 lublin leży w tym kraju? 05.09.04, 13:37 pierwsze słyszę.pozdrowienia dla Roberta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samuray Do Misii i Lublina IP: 213.17.170.* 18.08.04, 09:46 To ze jest to tragedia Krawczyka i ilus tam osób w Polsce, nie zmienia faktu, że nasz judoka zachował sie po prostu jak frajer i debil. Bardzo lubiłem Krawczyka, słyszałem o nim same superlatywy. Niestety zabrakło mu odrobiny cwaniactwa. Kiedy ja walczyłem, oczywiście w zawodach rangi podwórkowej, niemniej jednak co miałem tam do stracenia, to cały czas kontrolowałem czas i swoją przewagę. Wygrywało się czasem i przez kokę, ale NIGDY nie zrobiłem jakiegoś hura ataku na 5 sekund przed końcem, jeżeli miałem tą przewagę. To właśnie zrobił Robert. Atak na hura, nie wiadomo po co i ippon w ostatniej sekundzie. Przecież ukrainiec juz stanął! Nie każdą walkę wygrywa sie przed czasem!!! Na miejscu trenera NIGDY już nie dałbym miejsca w reprezentacji Krawczykowi. Chyba że już nie będzie kogo wstawić. Odpieprzy taki sam numer w Pekinie i ktoś padnie na zawał w Radzionkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszko Re: Do Misii i Lublina IP: 149.156.165.* 18.08.04, 11:15 Jakos Cie buraku, znaczy sie Samuraju, na Olimpiadzie nie widzialem. A moze jestes szara eminencja polskiego judo? Skoro tak genialnie kontrolujesz czas na zawodach podworkowych... Pieprzysz chlopie. Ukrainiec mial wiecej szczescia niz rozumu, czy raczej umiejetnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.lublin Re: Do Misii i Lublina IP: 62.233.195.* 19.08.04, 08:21 w zupełność sie z Toba zgadzam precz z reprezentacji na 100 lat dla bezmózgów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samuray Jeszcze coś! IP: 213.17.170.* 18.08.04, 10:06 Robert miał cholerne szczęście! Był w słabszej połówce, ten Gontiuk nie sprawił prawie żadnego kłopotu Iliadisowi. Robert pewnie tez nie dałby mu rady ale zawsze były srebrny medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Jeszcze coś! IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 21:04 Gość portalu: Samuray napisał(a): > Robert miał cholerne szczęście! > Był w słabszej połówce, ten Gontiuk nie sprawił prawie żadnego kłopotu > Iliadisowi. > Robert pewnie tez nie dałby mu rady ale zawsze były srebrny medal. Kolega troszkę za dużo gada bez żadnej odpowiedzialności! Kolega wcale nie widział tej walki(ostatnie sekundy walki miały inny przebieg, to Ukrainiec szaleńczo zaatakował, Krawczyk markował atak na nogi, kiedy zorientował się, że może dostać karę za pasywność, poderwał się z kolan i wtedy przeciwnik wykonał praktycznie jedyną technikę, która wykorzystywała ustawienie Krawczyka, czyli rzut z poświęceniem, był to majstersztyk!), Robert jest utytułowanym zawodnikiem, w Atenach był znakomitej formie, przez turniej szedł jak burza, wcześniejsze 3 walki z medalistami wielkich imprez wygrał przed czasem w tym dwie, przez założenie dźwigni! Nie pamiętam aby kiedykolwiek na imprezie najwyższej rangi jakiś Polak wykonał 2 tak trudne parterowe akcje! Porażka przyszła jak grom z jasnego nieba,ale nie ma się co załamywać, Robert ma ogromny potencjał, walczy efektownie, przydałyby się częstrze konsultacje z arcymistrzem W.Legieniem. Pozdrawiam Roberta Krawczyka, jeszcze wiele dobrego przed Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mchyla Re: Radzionków rozpacza po występie Krawczyka 18.08.04, 12:36 ... czyli miał się położyć, kleknąć i czekać na końcowy gwizdek... a gdzie chęć walki, zwycięstwa, współzawodnictwa, fair play ... to jest olimpiada, a nie bójka za szkołą po lekcjach ... zabrakło mu cwaniactwa? ... czy to jest wada??? Odpowiedz Link Zgłoś