Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Radzionków rozpacza po występie Krawczyka

IP: *.client.comcast.net 18.08.04, 07:02
    no coz, walka wymaga inteligencji, chlopak nie walczyl, chcial medal, to roznica.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pawel.lublin Re: Radzionków rozpacza po występie Krawczyka IP: 62.233.195.* 18.08.04, 08:46
        cała polska sie wstydzi tego co zrobiles robert nie po to czlowiek czeka cztery
        lata i stacze po pokoju z radosci ze kolejny medal zdobyty a ty tak psujesz
        humor nigdy ci tego nie zapomne
        • Gość: misia Re: Radzionków rozpacza po występie Krawczyka IP: *.toya.net.pl 18.08.04, 09:20
          każda osoba co choć przez chwilkę uprawiała sportdomyśla się co przeżywa Robert
          po tej walce. To jest jego największa porażka życia! Nawet nie jestm wstanie
          sobie wyobrazi co on teraz czuje. Potrzebuje teraz wsparcia od wszystkich(widać
          to było w walce o brąz,kiedy to z minuty na minutę się wypalał). Ja na
          początkuy też się załamałam, ale ciągle wierzę i wiem to że jest to bardzo
          dobry judoka i że jeszcze pokaże na co go stać.
          Ludzie nie potępiajcie go!! Tak jak to zrobił "pawel.lublin" on zachował się
          jak "typowy" bezmózgi (przepraszam za wyrażenie) Polak, który kiedy jakiemuś
          sportowcowi wszystko się udaje to jest cacy, a kiedy Robertowi się nie udało od
          razu trzebabyło go zjechać od stóp do głów. LUDZIE NIE BĄDŹCIE TACY OZIĘBLI!!!!
          pozdrowienia dla Roberta Krawczyka i pozostałych uczestników olimpiady!
          • Gość: bunia Re: Radzionków rozpacza po występie Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:42
            ROBERT JEST SUPER!!! ZABRAKŁO MU TYLKO ODROBINY SZCZESCIA.
        • bergman1 lublin leży w tym kraju? 05.09.04, 13:37

pierwsze słyszę.pozdrowienia dla Roberta.
      • Gość: Samuray Do Misii i Lublina IP: 213.17.170.* 18.08.04, 09:46
        To ze jest to tragedia Krawczyka i ilus tam osób w Polsce, nie zmienia faktu,
        że nasz judoka zachował sie po prostu jak frajer i debil.

Bardzo lubiłem Krawczyka, słyszałem o nim same superlatywy.
        Niestety zabrakło mu odrobiny cwaniactwa.
        Kiedy ja walczyłem, oczywiście w zawodach rangi podwórkowej,
        niemniej jednak co miałem tam do stracenia, to cały czas kontrolowałem czas i
        swoją przewagę. Wygrywało się czasem i przez kokę, ale NIGDY nie zrobiłem
        jakiegoś hura ataku na 5 sekund przed końcem, jeżeli miałem tą przewagę.
        To właśnie zrobił Robert. Atak na hura, nie wiadomo po co i ippon w ostatniej
        sekundzie. Przecież ukrainiec juz stanął! Nie każdą walkę wygrywa sie przed
        czasem!!!

Na miejscu trenera NIGDY już nie dałbym miejsca w reprezentacji Krawczykowi.
        Chyba że już nie będzie kogo wstawić. Odpieprzy taki sam numer w Pekinie i ktoś
        padnie na zawał w Radzionkowie?

• Gość: Zbyszko Re: Do Misii i Lublina IP: 149.156.165.* 18.08.04, 11:15
          Jakos Cie buraku, znaczy sie Samuraju, na Olimpiadzie nie widzialem. A moze
          jestes szara eminencja polskiego judo? Skoro tak genialnie kontrolujesz czas na
          zawodach podworkowych...

Pieprzysz chlopie. Ukrainiec mial wiecej szczescia niz rozumu, czy raczej
          umiejetnosci...
        • Gość: pawel.lublin Re: Do Misii i Lublina IP: 62.233.195.* 19.08.04, 08:21
          w zupełność sie z Toba zgadzam precz z reprezentacji na 100 lat dla bezmózgów
      • Gość: Samuray Jeszcze coś! IP: 213.17.170.* 18.08.04, 10:06
        Robert miał cholerne szczęście!
        Był w słabszej połówce, ten Gontiuk nie sprawił prawie żadnego kłopotu
        Iliadisowi.
        Robert pewnie tez nie dałby mu rady ale zawsze były srebrny medal.

• Gość: Kosa Re: Jeszcze coś! IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 21:04
          Gość portalu: Samuray napisał(a):

> Robert miał cholerne szczęście!
          > Był w słabszej połówce, ten Gontiuk nie sprawił prawie żadnego kłopotu
          > Iliadisowi.
          > Robert pewnie tez nie dałby mu rady ale zawsze były srebrny medal.

Kolega troszkę za dużo gada bez żadnej odpowiedzialności! Kolega wcale nie
          widział tej walki(ostatnie sekundy walki miały inny przebieg, to Ukrainiec
          szaleńczo zaatakował, Krawczyk markował atak na nogi, kiedy zorientował się, że
          może dostać karę za pasywność, poderwał się z kolan i wtedy przeciwnik wykonał
          praktycznie jedyną technikę, która wykorzystywała ustawienie Krawczyka, czyli
          rzut z poświęceniem, był to majstersztyk!), Robert jest utytułowanym
          zawodnikiem, w Atenach był znakomitej formie, przez turniej szedł jak burza,
          wcześniejsze 3 walki z medalistami wielkich imprez wygrał przed czasem w tym
          dwie, przez założenie dźwigni! Nie pamiętam aby kiedykolwiek na imprezie
          najwyższej rangi jakiś Polak wykonał 2 tak trudne parterowe akcje! Porażka
          przyszła jak grom z jasnego nieba,ale nie ma się co załamywać, Robert ma
          ogromny potencjał, walczy efektownie, przydałyby się częstrze konsultacje z
          arcymistrzem W.Legieniem.
          Pozdrawiam Roberta Krawczyka, jeszcze wiele dobrego przed Tobą.
      • mchyla Re: Radzionków rozpacza po występie Krawczyka 18.08.04, 12:36
        ... czyli miał się położyć, kleknąć i czekać na końcowy gwizdek... a gdzie chęć
        walki, zwycięstwa, współzawodnictwa, fair play ... to jest olimpiada, a nie
        bójka za szkołą po lekcjach ... zabrakło mu cwaniactwa? ... czy to jest wada???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka