Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Puchar Ligi

IP: *.toya.net.pl 11.03.14, 09:51
    Witam, chciałem zapytać co się dzieje w sytuacji, gdy obie drużyny mają tyle samo punktów? Co wtedy decyduje? <br />
    <br />
    I kolejne pytanie, jest możliwość zobaczyć, czy przeszedłem przeciwnika nie szukając siebie na liście? To trochę męczące
    Obserwuj wątek
      • Gość: anonim Re: Puchar Ligi IP: *.ip.telfort.nl 11.03.14, 10:03
        W przypadku tej samej liczby punktów awansuje drużyna założona wcześniej (zasada dotyczy całej gry). Powinieneś być na początku listy, po prostu wybierz odpowiednią fazę np. Puchar Zzapołowy 25 kolejka faza 1/256 ;) z tym że nie widać jeszcze wyników dlatego sprawdź wynik przeciwnika i będziesz wiedział czy awansowałeś :) mam nadzieję że szybko wyniki się ukażą, pozdrawiam :cool:
        • Gość: ja Re: Puchar Ligi IP: *.toya.net.pl 11.03.14, 10:05
          Dzieki ;) też zauważyłem, że jestem na początku listy, wcześniej jednak chyba tak nie było :)
          • wygrajlige_pomoc Re: Puchar Ligi 11.03.14, 10:44
            Wczoraj poprawiliśmy prezentację w pucharach, bo rzeczywiście nie było widać Twojej drużyny na początku. Już gra :)
      • Gość: arturw78 Re: Puchar Ligi IP: *.ip.netia.com.pl 11.03.14, 11:01
        Kiedy ukażą się wyniki w pucharach ligowych ?
        • wygrajlige_pomoc Re: Puchar Ligi 11.03.14, 11:10
          Jutro będą.
      • Gość: ja Re: Puchar Ligi IP: *.toya.net.pl 12.03.14, 13:30
        Witam, to znowu 'ja' :) W pierwszej odpowiedzi na mojego posta kolega 'anonim' napisał, że w przypadku równej ilości punktów awansuje drużyna wcześniej założona. W Pucharze Ligi w mojej lidze 'Liga Mistrzów' o ID 2 mój zespół z numerem ID 18 zremisował z drużyną o ID 721, a mimo to z Pucharu odpadlem. Gdzie mogę to zgłosić
        • wygrajlige_pomoc Re: Puchar Ligi 12.03.14, 13:56
          Zgłosić możesz tu :)

Wszystko się zgadza. Nr ID niekoniecznie mówi (choć w większości tak) o dacie stworzenia drużyny (zakończenia procesu rejestracji drużyny).

ID drużyny jest nadawane przy kroku 1 rejestracji / pierwszego logowania do gry.
          Stworzenie drużyny to przejście kroku 2 - czyli dobrania zawodników i zaakceptowania tej drużyny (wtedy kończy się proces rejestracji drużyny).
          ID 18 - data stworzenia drużyny: 2014-02-09 20:33:56
          ID 721 - data stworzenia drużyny: 2014-02-03 14:15:07

Czyli choć do gry zgłosiłeś się chwilę wcześniej (zaraz po uruchomieniu gry), drużynę stworzyłeś później. Twój rywal stworzył ją niemal od razu od zalogowania się.

Wynik się zgadza. Niestety odpadłeś.

[Bartek]
          • Gość: ja Re: Puchar Ligi IP: *.toya.net.pl 12.03.14, 16:13
            No prosze, czyli wszystko przez lenistwo i brak ochoty zalożenia drużyny :P dziękuje za odpowiedz :)
          • Gość: fortqwerty Re: Puchar Ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 12:32
            Sorka, gdzie wy to widzicie ID? I jak juz ktos odpadl ? To nie ma tak ze po 26 kolejce
            • wygrajlige_pomoc Re: Puchar Ligi 13.03.14, 13:38
              ID - gdy wejdziesz na inną drużynę to element adresu strony
              ID Twojej drużyny możesz sprawdzić np. tak: klasyfkacje -> moja pozycja -> klik w moją drużynę

Odpadł - w wielu ligach prywatnych właśnie trwają puchary (dla drużyn z lig). Tam już można było odpaść.

[Bartek]
            • fortqwerty Re: Puchar Ligi 13.03.14, 13:51
              ok a mozecie sparawdzic czy odpadlem i z kim?
              • wygrajlige_pomoc Re: Puchar Ligi 13.03.14, 14:20
                na stronie klubu po prawej masz listę pucharów, w których bierzesz udział.
                wejdź w każdy i sprawdź - teraz wyświetla się lista par na najbliższą kolejkę. Jeżeli jesteś (na 1. miejscu listy) znaczy, że grasz. Nawigując po wcześniejszych rundach sprawdzisz jakie miałeś wyniki. [Bartek]
                • Gość: fortqwerty Re: Puchar Ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 16:11
                  Ok widze i jezeli jest brak wynikow to odpadlem ?
                  • wygrajlige_pomoc Re: Puchar Ligi 13.03.14, 16:19
                    @fortqwerty: sprawdziłem Twój team. Puchar w tej lidze dopiero się zaczyna, 26. i 27. kolejka to eliminacje do pucharu. Takze wszystko przed Tobą :) [Bartek]
                    • Gość: fortqwerty Re: Puchar Ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 16:50
                      O dzieki wielkie ;) zmylily mnie te komentarze o ID itp i myslalem ze tez juz byly u mnie eliminacje , dzieki pozdrawiam
                    • Gość: fortqwerty Re: Puchar Ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 17:18
                      Jezeli przejde w mojej lidze to zakwalifikuje sie do WPL? Czy druzyny nie bedace w ligach prywatnych kwalifikuja sie do tych 1024 druzyn jezeli oczywiscie beda lepsze w tych 2 kolejkach od tej wymagajacej ilosci druzyn ? ;)
                      • wygrajlige_pomoc Re: Puchar Ligi 13.03.14, 18:29
                        Rozumiem, że pytasz o Puchar Wygraj Ligę?

By tam zagrać, musisz się zgłosić (z racji, że to dodatkowa klasyfikacja z nagrodami, to koszt 2 piłek) tutaj: wygrajlige.sport.pl/cup

Klasyfikacje lig prywatnych i ich pucharów - to osobne rozgrywki. [Bartek]
                        • Gość: fortqwerty Re: Puchar Ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 21:07
                          zglosilem - dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka