vasconcelos 23.08.04, 17:13 No tośmy się doczekały równouprawnienia. Ciężary, zapasy, niedługo pewnie strong women ;-) O, mój Boże! Co za życie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzys00 Re: Damskie zapasy - zdjęcia, obok których nie mo 23.08.04, 17:43 strongwoman juz jest :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew W CZYM PROBLEM??? Nie rozumiem IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.04, 19:38 tu nie chodzi o rownouprawnienie tylko o zapasy, o sport. Co sie podniecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Damskie zapasy - zdjęcia, obok których nie mo IP: *.udn.pl 23.08.04, 21:05 jak lubią ten sport i decydują sie trenować i walczyć nie mam nic przeciwko. ktoś znowu robi tanią sensację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna sport jak wszystkie inne IP: *.udn.pl 23.08.04, 21:07 jak lubią ten sport i decydują sie trenować i walczyć nie mam nic przeciwko. ktoś znowu robi tanią sensację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimpiak loool IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 00:15 kup se kisiel i go zjedz to moja odp na te zdiencia loooooooool , dajcie cosbardziej masakrycznego - cos z krwia i lamanymi kosciami (np rottem :DDDDDDD ) lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: loool IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.08.04, 02:14 olimpiak, "lol" znaczy "laughing out loud" (rozesmiac sie glosno), "lool" wyglada jakbys sie jakal. Jak sie chesz bardzo smiac to uzywaj ROTFLMAO = "rolling on the floor laughing my ass off" (lezec na podlodze i krecac d... ze smiechu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S@IF3R hehe BK z tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 00:29 Swietnie to wyglada. Potrafia czlowieka rozbawic:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Damskie zapasy - zdjęcia, obok których nie mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 18:48 kisielu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totylkowariat jak nie mozna przejsc to trzeba przeleciec;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 00:32 Odpowiedz Link Zgłoś