Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OLI WON Z REPREZENTACJI

• Gość: nchwdwc Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 08:34
        Nazista zasrany.
        Założę się że twój dziadziuś w Oświęcimiu materace i mydło z ludzi wyrabiał.
      • Gość: azazel z innej beczki.. IP: *.magcomm.com.pl 04.06.01, 13:25
        - Co powinien zrobic Oli, aby stac sie prawdziwym Polakiem?
        - Przeprosic za Jedwabne!!
      • Gość: bartosz Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: *.man.poznan.pl 04.06.01, 17:11
        Jestes tak glupi jak sposob, w ktory sie wyrazasz (beznadziejny).
        Troche, ale tylko troche, lepiej graja polscy pilkarze i dlatego warto jest
        zaprosic jednego skromnego murzyna i pozwolic mu skopac tylek Walijczykom lub
        innym zadufanych w sobie oraz w swojej pilce nacjom.
        P.S. Jakim cudem dorwales sie do komputera i kto ci powiedzial jak wyglada
        klawiatura ?
        • Gość: hen Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: 156.17.85.* 04.06.01, 17:35
          Spójrzmy na to tak: Dzięki Olemu wszyscy piłkarze grają lepiej, mają więcej
          zaufania do siebie, co widać na boisku. Mamy Joe McNulla, który już umie po
          polsku, mieszka we Wrocku z żoną wrocławianką, za rok będziemy mieć Olego
          mówiącego po polsku i ożenionego z Polką. Może będą z tego dzieci? Przyda nam
          się odświeżenie genów, bo jak widzę po Prowokatorze i innych mu podobnych mamy
          problem ze zdegenerowaną już informacją genetyczną w rodakach.
      • Gość: mescal Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 17:24
        prowkat won z Polski
      • Gość: k_rzyzak Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: *.torun.dialup.inetia.pl 04.06.01, 21:14
        co za debil z tego prowokata - walnij sie stary w łeb i to mocno :-(
        • Gość: apispy Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: *.pkp.wroc.pl 04.06.01, 21:53
          Ha,ha sam kurwa nie jesteś Polakiem!Tacy jak ty wstyd Polsce przynoszą.
          Nienawidzę takich buców ...aż cud koleś ,że internet potrafisz obsługiwać!
          Wal się!!!
          • p86 WIECEK RAZY OLI W REPREZENTACJI 04.06.01, 22:44
            pół Polak ale jednak POLAK !!!
            a ty to kurwa chyba pół rumun i pół cygan ( ten który co niedziele siedzi i
            pierdoli pod kościołem)
            a pozatym wszędzie tak jest że afrykańców i czarnuchow sie nutralizuje
            np.usa- niewolnictwo, francja-terytoria zależna itp...
            niech żyje Emmanuel Olisadebe i jak najwięcej takich jak on
            • Gość: Stiopa Re: WIECEK RAZY OLI W REPREZENTACJI IP: *.tele2.pl 06.06.01, 13:07
              p86 napisał(a):

> pół Polak ale jednak POLAK !!!
              > a ty to kurwa chyba pół rumun i pół cygan ( ten który co niedziele siedzi i
              > pierdoli pod kościołem)
              > a pozatym wszędzie tak jest że afrykańców i czarnuchow sie nutralizuje
              > np.usa- niewolnictwo, francja-terytoria zależna itp...
              > niech żyje Emmanuel Olisadebe i jak najwięcej takich jak on

Jakoś nie widzę głosów oburzenia wobec powyższego textu - a przecież to dopiero
              rasizm pierwszej wody. Natomiast próba dyskusji na temat "pozyskiwania"
              reprezentantów (bo chodzi przecież nie tylko o Oliego) rozpoczęta przez Prowoka
              spotkała się głównie z chamskimi wyzwiskami. Odnoszę wrażenie, że "antyrasizm"
              większej części dziala na zasadzie: "Nieważne, że czarnuch, ważne, że NASZ
              czarnuch"
              Przykre.
      • ckdraka Re: OLI WON Z REPREZENTACJI 06.06.01, 09:39
        Czy Chopin był Polakiem?
      • Gość: partisan Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: *.bloor1.on.home.com 06.06.01, 10:45
        Merytorycznie zgadzam sie z Toba aczkolwiek wystrzegalbym sie az tak
        gwaltownego tonu wypowiedzi. Wielu ludzi moze blednie odebrac tak sformulowane
        stwierdzenia. Ja sam mam duzy podziw dla talentu pilkarskiego tego zawodnika
        ale, tak jak Ty, nie zgadzam sie ze sposobem w jaki znalazl sie w naszej
        reprezentacji. Olisadebe przyjal polskie obywatelstwo z inicjatywy nie swojej
        a ludzi ktorzy teraz zasiadaja za sterami polskiej pilki. W Polsce spedzil
        trzy lata. Przyjechal tu nie z milosci dla naszego kraju a po to aby pomoc
        swojej karierze zawodowej. Gdy tylko przydarzyla mu sie okazja kontraktu w
        lepszym klubie, pojechal do Grecji gdzie obecnie gra i mieszka. Polska byla
        dla niego pewnym etapem w jego karierze. Jednak na zawsze pozostanie on
        Nigeryjczykiem. Nie ma sensu porownywac go do zawodnikow takich jak Zidane,
        Asmonoa, Carew czy Dalhin bo tamci albo urodzili sie w krajach ktore
        reprezentuja albo przyjechali tam jako dzieci. Olisadebe byl doroslym
        mezczyzna kiedy zawital do nas i polski bedzie dla niego zawsze trzecim
        jezykiem. W sumie to nawet ciesze sie, ze jego wystepy w reprezentacji daly
        nam szanse pokazac, ze nie jestesmy narodem ktory odnosilby sie do kogos z
        rezerwa tylko dlatego, ze ma inny kolor skory. Reakcje kibicow i powszechne
        uwielbienie dla Olisadebe temu zaprzeczaja. Niemniej przez caly czas kiedy
        ogladam mecze Polski, jestem swiadomy, ze na boisku jest tylko dziesieciu moich
        rodakow.
        • Gość: syfon Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: *.ipartners.pl 06.06.01, 11:32
          A więc parafrazując twoją wypowiedź partisan wychodzi-Oli won z reprezentacji.I
          po co zadawałeś sobie tyle trudu zafajdany nacjonalisto.Co to za różnica czy
          ktoś przyjedzie tutaj jako dziecko czy jako dorosły.Poza tym nikt nie
          powiedział,że na boisku ma być 11-tu Polaków tylko 11-tu reprezentantów
          Polski.A Oli ma obywatelstwo więc maże nas reprezentować.Kicham na takich jak
          ty i ten palant prowokat.Nie ubliżając ludziom tam mieszkającym-WYPAD NA
          SYBERIĘ.

Pozdrowienia dla pozostałych nie wymienionych w tekście.
      • Gość: obronca Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: *.weia.po.opole.pl 06.06.01, 11:38
        ty jestes nienormalny masz kompleks polaka zastanow sie nad soba ktos(wedlug
        ciebie obcy )pomaga reprezentacji a tobie sie to nie podoba glupota,polska
        glupota
      • Gość: lukasz k Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: 62.233.134.* 06.06.01, 11:56
        Wydaje mi się, że Polak powinien w miarę poprawnie wyrażać się po polsku -
        język listu jest zbliżony poziomem do polszczyzny Olisadebe.

Gratuluję "prawdziwej polskości'
      • Gość: BB Prowokat won do Nigerii IP: 193.120.126.* 05.06.02, 16:56
        A ja ci nawt zaplace za to zebys wyjechal do Nigerii w zamian za Oliego. Glupi
        prymitywie
        • Gość: chrisek Re: Prowokat won do Nigerii IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.06.02, 19:01
          KURWA MAC CZY NIEKTORZY TUTAJ MAJA GLOWY!!!!!!!!!!!!!!! I ZACZNA NIMI MYSLEC, A
          NIE GDY POLSKA REPREZENTACJA PRZEGRALA TO ZACZYNAJA OBWINAIC I SZUKAC KOZLA
          OFIARNEGO. A NAPEWNO JESZCZE W PN CZY WTOREK RANO BYLISIE PIERWSZYMY KTORZY
          MOWILI ZE OLI JEST NASZ LUDZIE WYLUZUJCIE GDYBY NIE OLI TO MOGLO BY NAS NIE BYC
          NA TYCH MS.
      • Gość: NIN Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.06.02, 12:46
        Faszystowskie palanty!
        Jakby sprawdzić wasze pochodzenie może okazałoby się, że Wasz przodek zlazł z
        drzewa na terenach dzisiejszego Izraela. Jacy z was w takim razie Polacy! Część
        z was pewnie jeszcze teraz ma rodzinę na drzewach.
      • yhwh Prowokat WON z Forum!!!! 07.06.02, 13:23
        Bo się nie nadajesz!!!
      • Gość: Samanta Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 07.06.02, 16:16
        Ja sie tylko dziwie Olemu ze wybral na Ojczyzne tak zacofany kraj jakim jest
        Polska i jej mieszkancy.
        Mogl przeciez zaczepic sie w Europie zachodniej i tam bylby przez wszystkich
        szanowany. Ja mieszkam 11 lat za granica i boli mnie ten wasz zasciankowy
        szowinizm i nacjonalizm przejawiajacy sie na kazdym kroku. Jestescie jak
        spolecznosc z Chlopow Reymonta albo i gorzej szkoda ze nie widzicie swoich
        karykatur w krzywym zwierciadle. Razi was inna wersja hymnu(nota bene Gorniak
        jest znana w swiecie a polski hymn kogo obchodzi?) Przeszkadza wam dobry
        pilkarz bo jest czarny a do tego jest Polakiem i to jest wasz problem .
        Komentator w tutejszej TV odniosl sie do niego z ogromnym szacunkiem
        powiedzial ze pochodzi z Nigerii ale zalozyl w Polsce rodzine i doprowadzil
        Polske na MS, niestety Polacy szczyca sie jedynie papiezem -to slowa
        komentatora . I dlatego nie zdziwie sie jak Oli zwinie sie z Polski bo to
        nie jest zaden raj tylko nazistowski kraj
        • Gość: mihal04 Re: OLI WON (off-topic, do Samanty) IP: 195.116.167.* 07.06.02, 17:15
          Gość portalu: Samanta napisał(a):

> Ja sie tylko dziwie Olemu ze wybral na Ojczyzne tak zacofany kraj jakim jest
          > Polska i jej mieszkancy.
          > Mogl przeciez zaczepic sie w Europie zachodniej i tam bylby przez wszystkich
          > szanowany. Ja mieszkam 11 lat za granica i boli mnie ten wasz zasciankowy
          > szowinizm i nacjonalizm przejawiajacy sie na kazdym kroku. Jestescie jak
          > spolecznosc z Chlopow Reymonta albo i gorzej szkoda ze nie widzicie swoich
          > karykatur w krzywym zwierciadle. Razi was inna wersja hymnu(nota bene Gorniak
          > jest znana w swiecie a polski hymn kogo obchodzi?) Przeszkadza wam dobry
          > pilkarz bo jest czarny a do tego jest Polakiem i to jest wasz problem .
          > Komentator w tutejszej TV odniosl sie do niego z ogromnym szacunkiem
          > powiedzial ze pochodzi z Nigerii ale zalozyl w Polsce rodzine i doprowadzil
          > Polske na MS, niestety Polacy szczyca sie jedynie papiezem -to slowa
          > komentatora . I dlatego nie zdziwie sie jak Oli zwinie sie z Polski bo to
          > nie jest zaden raj tylko nazistowski kraj

Zdradze ci pewna malo znano tajemnice - w KAZDYM kraju istnieje nacjonalizm i
          ksenofobizm. Jesli u siebie tego nie widzisz wybierz sie do niedalekiej Francji
          moze zalapiesz sie na mityng Le Pena albo palenie zydowskiej synagogi.
          Olisadebe mial tylko jedna alternatywe - Nigeria albo Polska. Byl nikim i
          zostalby nikim gdyby nie odnalazl go menedzer z Polski. Wyjazd do naszego kraju
          to dla takiego Nigeryjczyka spelnienie najwiekszych zyciowych marzen. I zadne
          glupie (w podwójnym tego slowa znaczeniu) rzucenie bananem nie spowoduje, ze ktos
          pozaluje, ze wyjechal z Nigerii, która dla wiekszosci z nich jest pieklem. Spytaj
          zreszta Olego dlaczego nie jezdzi na wakacje do Lagos. Bo sie boi.
          Nie zgadzam sie z autorem tego watku ale takie posty jak Twój na kilometr
          smierdza ignorancja. Jak latwo krytykowac swoja Ojczyzne siedzac w Brukseli czy
          Madrycie. Nawet nie zauwazylas jak szybko przesiakly do Twojego umyslu infantylne
          obiegowe opinie obywateli oswieconej Europy wsród których teraz przebywasz. Wg
          mnie nie masz prawa krytykowac Polski ani jej spoleczenstwa.

• marmlu Re: OLI WON Z REPREZENTACJI - WHAT????????? 07.06.02, 20:20
        Co to za popapraniec wyjechał z takim tekstem!
        Będe bronił Olisadebe zawsze i wszędzie!!!
        Chłopak się stara, obrywa bananami(Lubin,Warszawa), ludzie go na ulicach
        wytykali palcami(zresztą w naszym powalonym kraju to norma). W końcu przyjmuje
        obywatelstwo gra dla Polski, nawet się chłopak hymnu nauczył i próbował śpiewać
        tylko mu Edysia przeszkodziła. Jest wizytówką Polski i pokazuje jakim to niby
        jesteśmy otwartym i tolerancyjnym społeczeństwem. Dla mnie jest większym
        POLAKIEM niż taki zapyziały Gołota i inne leszcze utrwalające sterotypy o Nas.
      • Gość: Kałużny Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: *.reset.net.pl 07.06.02, 21:30
        Gość portalu: prowokat napisał(a):

> OLI WON Z REPREZENTACJI, niech se gra w jakim chce klubie ale od reprezentacji
        > wara; taki z niego Polak jak ze mnie Chińczyk, co to ma kurde być może kupić
        > jeszcz z 20 murzynów latynosów czy innych dać im paszporty i niech grają
        > (ciekawe czemu Luxemburg na to nie wpadł mały ale bogaty kraj mogli by se kupić
        >
        > obywateli i być mistrzami śwaita) I TO MA BYC REPREZENTACJA i nie obchodzi mnie
        >
        > to że strzela gole ON NIGDY NIE BYŁ NIE JEST I NIE BĘDZIE POLAKIEM i nie może
        > grać w reprezentacji to po prostu oszustwo REPREZATACJA JEST TYLKO DLA POLAKÓW
        > i g.. mnie obchodza jakieś światowe trendy i tym podobne bzdury

POWIEM CI SZMATO JEDNO, ZAMKNIJ RYJ BO MNIE WKURWIASZ PEDALE, JAK CIE KIEDYS
        ZOBACZE TO CIE ZAPIERDOLE, WIDAĆ ŻE CIE DZIURA SWĘDZI, NIEDŁUGO PRZESTANIE BO
        WPIERDOL JEST BLIKO I NIE UNIKNIONY KURWISZONIE.
      • marmlu Re: OLI WON Z REPREZENTACJI 10.06.02, 11:20
        Podrzucam ten temat na góre bo wierze że koło 16.00 będzie można tego buraka co
        ten wątek rozpoczął zjebać.
      • Gość: NIN Re: OLI WON Z REPREZENTACJI IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.06.02, 12:33
        Piszę, żeby ten wątek znalazł się na początku i żebyście przypomnieli sobie
        tego zjeba, który go rozpoczął.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka