Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli sied...

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.08.04, 12:13
    Nie wydawano pieniędzy na bzdury, każdy taką imprezę traktował poważnie,
    reprezentować kraj to była świętość. Stąd efekty i porównanie dorobku
    medalowego sprzed 40 lat. Pięknie się rozwijamy, aż do samego dna!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: darecki65 Re: Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:05
        Panie Jerzy... pan jest bokser... bo ja nie rozumiem jedenej rzeczy... jak
        bokser wychodzi walczyć to po to żeby przeciwnika na deski posłać... albo
        przynajmniej tak mu wpier... żeby tamten zapomniał jak się nazywa... a Pan
        Rżany po zadaniu paru ciosów uskutecznia ucieczkę po ringu... bo uważa że
        wygrywa... czy on jest tchórzem czy ja czegoś nie rozumiem... bo wszyscy mówią
        że przegrał przez działaczy którzy mu nie powiedzieli... a wydaje mi się że
        gdyby on po męsku walczył do końca to nikt nie musiałby mu nic mówić... czy mam
        rację?...
      • Gość: darecki65 Re: Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:10
        btw... a jak się nazywa ten bokser który walczył ze złamanym kciukiem i
        wygrał?... obawiam się że dzisiejsze gwiazdy w stylu Rżanego nie są w stanie
        czegos takiego zrobić... przeciez to dobra wymówka... no boli mnnie... i do
        narożnika... Panie Trenerze... a on się bije... a ja myślałem że wygrywam no...
        • Gość: luk Re: Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli si IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:40
          jestem za mlody ale moj ojciec czesto wspomina bokserow z lat 50 i 60 tych - to byli prawdziwi twardziele, dopoki konczyna takiemu nie odleciala to on boksowal bo mial czym. kasprzyk to np. byl zabijaka straszny, kulej swietny technik - kazdy byl inny ale mieli jaja!!!
        • Gość: GDYNIA Re: Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli si IP: *.proxy.aol.com 30.08.04, 19:18
          Ten ze zlamanym kciukiem ktory"wpieorzyl ruskiemu" to MARIAN KASPRZYK !!!!
      • Gość: ja Re: Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli si IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.08.04, 15:37
        Jest na zdjeciu Marian Kasprzyk
        • Gość: luk Re: Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli si IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:45
          kasprzyk to ten po prawej z wasem. ponoc kiedys jak sie pojawial w lokalu w bielsku w latach 50tych to nie bylo kolesia ktory by mu smial spojrzec w oczy ;). mieszka w b-b kolo mnie niedaleko. kiedys utracjusz, od czasu kiedy zachorowala jego zona stal sie bardzo religijnym i porzadnym czlowiekiem.
      • Gość: Były olimpijczyk Re: Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli si IP: *.pf.com.pl / 157.25.200.* 30.08.04, 15:45
        Panie Kulej to pokażcie bokserom jak zdobyć 7 medali na igrzyskach i zajmijcie
        się wreszcie sportowcami a nie wywiadami.
        Przestańcie tyle płacić działaczom a zacznijcie sportowcom, niech mają
        motywację.

• Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli si IP: *.pl / *.enterpol.pl 30.08.04, 16:03
          Kiedys byla mniejsza konkurencja, nie bylo Ukrainy, Bialorusi, Chin, Indii na
          igrzyskach. Byly mniej sprawne laboratoria antydopingowe. Nie jest zle. Kanada
          jest 3 miejsca wyzej co oni maja powiedziec.
      • Gość: deri Re: Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 17:43
        Kulej należysz do grupy VIP-ów którzy dużo mogą (twoi towarzysze są przy
        władzy).Dlaczego więc nie walvczysz o Polski sport?Może potwierdzasz regułę, że
        wybitny sportowiec nie koniecznie będzie wybitnym menedżerem sportu (przykład
        Szewińskiej).Wiem, że Wam sportowcom trudno jest się oderwać od sportu, ale
        możecie być doradcami tych, którzy naprawdę umieją tym sportem zarządzać (nie z
        nadania partyjnego).Potrzebna jest REWOLUCJA w Polskim sporcie bo na ewolucję
        nie ma już czasu.
      • Gość: GDYNIA Re: Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli si IP: *.proxy.aol.com 30.08.04, 19:07
        P.KULEJ!!-ja dobrze pemietam pana i kolgow,Kasprzyka Walaska,Pietrzykowskiego,
        Grudnia,Pazdziora i innych pozostalych Polskich bokserow z przwdziwego
        zdarzenia,o tych czasach trzeba zapomniec-wie pan sam ze co lepszy to ucieka za
        granice Polskii szuka $$$$-czego nie bylo za pana czasow-dzisiaj Polacy za
        paszport Polski szukaja jakiegos tam Liczka z ukrainy-ktory pozniej przynosi
        wstyd dla Polskiego boksu!!-dlaczego pan z kolegami z tamtych dobrych czasow
        nie zajmnie sie Polska kadra bokserow-przeciez wspanialy Feliks Stamm trenowal
        Was do poznych lat zycia!!-zycze powodzenia i pozdrowienia
      • Gość: Rafal Re: RATUNKU ! IP: 212.244.252.* 31.08.04, 14:00
        W moim przekonaniu kontynuacja szkoly polskiego boksu jest szkola kubanska ;
        swietna technika, swietna praca nog, zadawanie ciosow seriami i konieczna w
        boksie zacietosc i inteligencja w ringu.
        Panie Jerzy i dawni doskonali polscy bokserzy ! Spotkajcie sie i sprobujcie cos
        sensownego zrobic bo zalosc bierze. Czy juz wszystkie kluby piesciarskie
        gwardyjskie i wojskowe sa zamkniete ? Czy slawa w boksie nie jest interesujaca
        dla mlodziezy szcegolnie tej z mniejszych osrodkow, blokowisk itp ?
        Polski boks wola RATUNKU !
      • Gość: blabla Re: Jerzy Kulej: w Tokio sami bokserzy zdobyli si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:40
        Chcialbym zauwazyc, ze sportowcy ktorych wymienil pan Kulej (Otylia i
        Korzeniowski) sa niezalezni od dzialaczy (maja wlasnych sponsorow). I dlatego
        wygrywaja. Mysle ze to wiele wyjasnia z sytuacji polskiego sportu, a zwlaszcza
        obecnych polskich dzialaczy.

przepraszam za brak polskich literek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka