Gość: pawel84 IP: *.dynamic.mm.pl 04.09.14, 14:05 Hej. byl już ktos moze w strefie kibica kolo hali stulecia? Zastanawiam się czy się wybrac, a czytalem że zapowiada się grubo i ze sa jeszcze jakies konkursy zwiazane z tym TWG. Dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
realnasila15 Re: strefa kibica Hala Stulecia 05.09.14, 14:57 Byłem wczoraj, było fajnie:) atmosfera ok i te fanki siatkówki...polecam:D Sa konkursy i wcale nie sa takie trudne. Wystarczy odpowiedziec na pare prostych pytan zwiazanych z tymi Igrzyskami, a wygrac mozna jakies tam gadzety. Kolezanka wygrala koszulke. Odpowiedz Link Zgłoś
rezerwowy_gracz Re: strefa kibica Hala Stulecia 11.09.14, 08:53 Mi też się podobało. Oczywiście zanim człowiek do tej strefy dotrze musi przejść przez prawdziwy szpaler sprzedawców koszulek i gadżetów w narodowych barwach oraz pań oferujących malowanie twarzy, ale w samej strefie atmosfera jest super i wszyscy się "ładnie bawią" jak to się mówi. Ja chciałbym się też wybrać do hali stulecia - oczywiście na bilety na mecze Polaków nie ma szans ale słyszałem, że te na inne reprezentacje są stosunkowo tanie i łatwo dostępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o la la Re: strefa kibica Hala Stulecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.14, 09:35 A moja zdjęła koszulkę ! uf uf uf ! Co za ...... Odpowiedz Link Zgłoś