Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!!

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 16:29
    Wielką pomyłką było zakontraktowanie tego zawodnika na ten sezon. Trzeba było
    pomyśleć nad Cegielskim ,a nie podpisywac kontrakt z zawodnikiem,ktorego nikt
    nie chcial ,zreszta to juz przeciez emeryt. Co on wczoraj wyrabiał!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: lolo Re: J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!! IP: 213.146.48.* 08.04.02, 16:47
        Jacek jeszcze pokaże a 13 w gdańsku to co?.
        • Gość: iah Re: J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 19:07
          Jak możesz oceniać Jacka po jednym meczu. Nie jechali przecież z kelnerami. Po
          drugie, Jacek zakupił dwa nowe silniki GM i za cholerę nie mógł ich spasować
          mimo, że robili to razem z Tomaszem przez ostatnie kilka dni. Jak zauważyłeś na
          meczu, Jacek nie chciał korzystać z maszyn Tomasza chociaż miał taką możliwość.
          To pokazuje, że jest ambitny i chce samodzielnie dojść do wyniku. Ja wierzę, że
          będzie dobrze.

Pozdro
          • reggie Re: J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!! 08.04.02, 20:00
            I chyba jest dobrze?
            13 i 7 daje 20, średnio po 10 na mecz. Zaliczył bardzo udany mecz wyjazdowy i
            niezły mecz u siebie, kiedy ciężar zdobywania punktów wzięło na swoje barki
            więcej bydgoskich jezdzców.
            Gdyby znowu zdobył powiedzmy 12, 13, już widzę te głosy o średniej KSM
            Jacka, "dlaczego nie zrobił 7 punktów, skoro mecz wygrany już był, itp".
            Przyłączam się do zdania, że to bardzo ambitny zawodnik, z Włókniarzem
            zdobedzie trochę więcej, jak 7 punktów.
            • Gość: SDB Re: J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 21:34
              Nie jestem przeciwnikiem ani krytykiem Jacka ale 13 w Gdansku to i Chrzanowski
              moze zrobic takze jezeli o mnie chodzi to nie przekonuje mnie to.
              • reggie Re: J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!! 08.04.02, 23:22
                Poczekamy więc na występ Chrzanowskiego w Gdańsku.
                Specjalnie Ci przypomnę SDB Twą zabawną wypowiedz po zakończeniu tego meczu.
                Porównywać Chrzanowskiego z Jackiem, wiesz, to trochę dziwne mimo wszystko,
                nawet zważywszy na pewną obniżkę formy Jacka Golloba.
      • Gość: jan Re: J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 09.04.02, 09:10
        Czemu nie Cegielski - widac urodziles sie WCZORAJ, a juz robisz porute .
        Przeciez sa takie sprawy jak KSM-Jacek jest idealnym zawodnikiem do druzyny -
        na razie wiecej zdobyl pktow od Pepe.
        • Gość: artih Re: J.Gollob - nie-wielka pomłka!!!! IP: *.save.pl 09.04.02, 11:19
          Jacek jeździ dobrze i myślę, że będzie mocnym ogniwem zespołu.

A Chrzanowski to łajza i udowodni to już w Gdańsku!
      • exces Re: J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!! 09.04.02, 14:53
        Gość portalu: soprano napisał(a):

> ,zreszta to juz przeciez emeryt. Co on wczoraj wyrabiał!!!!!
        JESTEŚ BARDZO pryncypialny w swych sądach!Za nami dopiero dwie kolejki,a już co
        niektórzy chcieliby zastąpić trenera KOSELSKIEGO!Mój drogi SOPRANO
        twój "głos"jest tak cieńki jak NIC'k.Znam "emerytów" i w naszej lidze którzy
        niejednemu już bardzo długo pokazują plecy przez cztery kółeczka,i nikt ich nie
        ocenia przez pryzmat wieku!JACEK zawsze jeździł z wielką ambicją i "zębem".Jestem
        pewien,że tak będzie i w tym sezonie.Wstrzymajcie się więc z przedwczesnymi
        połajankami,a szczególnie z chamskimi epitetami!Może damy wyraz swoim emocjom
        choćby po pierwszej rundzie!

• Gość: fin Re: J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 09.04.02, 16:44
        Gość portalu: soprano napisał(a):
        > Wielką pomyłką było zakontraktowanie tego zawodnika na ten sezon.

Spokojnie panowie, spokojnie.
        Oczywiscie, że 13 pkt. zdobyte w Gdańsku to nie jest zbyt silny argument. Dobrego zawodnika
        poznaje się nie po tym, że zdobywa 13 pkt. na bardzo słabym przeciwniku tylko po tym, jak
        zdobywa 10 na silnym.
        Ale przekreslać Jacusia już po pierwszym nie do końca udanym meczu (bo przecież nie można
        powiedzieć, żeby Jacus pojechal całkiem słabo) to gruba przesada. Widać było, że się stara.
        Poczekajmy, dla mnie najważniejszym sprawdzianem będzie Toruń.
        Pozdr
        • Gość: MONK Re: J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 23:11
          7 pkt z bonusem, wiekszosc bieow z jego udzialem to 4-2 dla Polonii (nawet
          jezeli dawal sie objechac na dystansie to i tak konczylo sie 4-2 dla nas).
          Biegi z jego udzialem pozwalaja budowac przewage nad rywalami, ktorzy poca sie
          zeby nie przegrac 5-1. Nawet jezeli Jacek to nie lider to bardzo solidna druga
          linia (razem z Robackim). Dlatego jacek to dobry wybor a nie zadna pomylka
          • Gość: artih Re: J.Gollob IP: *.save.pl 10.04.02, 15:15
            .... z Robackim buuuuahahahahaha !!!!

Ta sierota w Toruniu nic nie zrobi !!!!!
            • Gość: jack`y Re: J.Gollob IP: *.dostep.pl 10.04.02, 22:03
              Gość portalu: artih napisał(a):

> .... z Robackim buuuuahahahahaha !!!!
              >
              > Ta sierota w Toruniu nic nie zrobi !!!!!

Sam jesteś sierotą dupku.
              Z tego co wiem to J Gollob ma rodziców a po twoich epitetach widać wyraźnie, że
              tobie ich najwyraźniej zabrakło.
          • Gość: Krzyżak Re: J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 17:52
            Gość portalu: MONK napisał(a):

> Nawet jezeli Jacek to nie lider to bardzo solidna druga
            > linia (razem z Robackim). Dlatego jacek to dobry wybor a nie zadna pomylka

Masz racje Monk,ja też tak uwazam.
            • Gość: MONK Re: J.Gollob-WIELKA POMYŁKA !!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 23:00
              Poza tym nie kazdego zawodnika trzeba oceniac w kontekscie derbow - to nie do
              Ciebie Krzyzak a jedynie posrednio do osoby, torej posty ignoruje od dluzszego
              czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka