Gość: Maniek IP: *.net.hawetelekom.pl 06.03.15, 19:56 Dlaczego nie ma listy drużyn ? Chcecie jakieś przekręty robić ? Co mnie takie live w poniedziałek bedzie interesować a przekręcić jak nic nie widać łatwo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wygrajlige_pomoc Re: LIVE 23 kolejka 06.03.15, 23:18 Omawialiśmy to już przy okazji Lig Specjalnych czy Ligi Sport.pl w poprzednich edycjach (np. www.sport.pl/forum_sport/w,478,155158564,,Liga_Sport_PL.html?v=2). Gdy rusza nowa klasyfikacja, na starcie kolejki widać w niej drużyny, które mają już przeliczone pierwsze punkty - stąd wrażenie, że liczba drużyn rośnie (od zera do liczby zgłoszonych drużyn). Trwa to do przeliczenia nocnego. Do ligi Sport.pl LIVE 23. kolejka do godz.18 zgłosiło się 319 drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
treborn Rozliczenie 23 kolejki w w Lidze Sport.pl LIVE 16.03.15, 15:27 Witam :-) dostałem już maila dotyczącego wygranej ,zajęcia drugiego miejsca, tylko mam pytanie jeśli w trójkę zajęliśmy drugie miejsce ex aequo to nagroda będzie podzielono?!, czy po prostu dostaniemy po 300 zł ;-) w sumie medali się niedzieli ;-) Pozdrawiam Robert :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Rozliczenie 23 kolejki w w Lidze Sport.pl LIV 16.03.15, 20:59 Witaj Robercie, tak, jak pisałem w mailu - w każdej klasyfikacji w przypadku równej liczby punktów decyduje Reguła Pierwszeństwa, czyli czas powstania drużyny. Kolejność widoczna w tabeli Ligi jest kolejnością rozdawania nagród. [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś