Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LIVE 23 kolejka

IP: *.net.hawetelekom.pl 06.03.15, 19:56
    Dlaczego nie ma listy drużyn ?
    Chcecie jakieś przekręty robić ?
    Co mnie takie live w poniedziałek bedzie interesować
    a przekręcić jak nic nie widać łatwo
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: LIVE 23 kolejka 06.03.15, 23:18
        Omawialiśmy to już przy okazji Lig Specjalnych czy Ligi Sport.pl w poprzednich edycjach (np. www.sport.pl/forum_sport/w,478,155158564,,Liga_Sport_PL.html?v=2).
        Gdy rusza nowa klasyfikacja, na starcie kolejki widać w niej drużyny, które mają już przeliczone pierwsze punkty - stąd wrażenie, że liczba drużyn rośnie (od zera do liczby zgłoszonych drużyn). Trwa to do przeliczenia nocnego.
        Do ligi Sport.pl LIVE 23. kolejka do godz.18 zgłosiło się 319 drużyn.
        • treborn Rozliczenie 23 kolejki w w Lidze Sport.pl LIVE 16.03.15, 15:27
          Witam :-) dostałem już maila dotyczącego wygranej ,zajęcia drugiego miejsca, tylko mam pytanie jeśli w trójkę zajęliśmy drugie miejsce ex aequo to nagroda będzie podzielono?!, czy po prostu dostaniemy po 300 zł ;-) w sumie medali się niedzieli ;-) Pozdrawiam Robert :-)
          • wygrajlige_pomoc Re: Rozliczenie 23 kolejki w w Lidze Sport.pl LIV 16.03.15, 20:59
            Witaj Robercie,
            tak, jak pisałem w mailu - w każdej klasyfikacji w przypadku równej liczby punktów decyduje Reguła Pierwszeństwa, czyli czas powstania drużyny. Kolejność widoczna w tabeli Ligi jest kolejnością rozdawania nagród. [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka