Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Histeria na Wyspach Brytyjskich.

IP: 157.25.84.* 12.04.02, 14:30
    „Dzisiejsze wydanie „The Sun” zamieściło na okładce duże zdjęcie nogi kapitana
    reprezentacji Anglii, prosząc cały naród o modlitwę za rychły powrót do gry
    Davida.

- Połóżcie rękę na nodze Beckhama w samo południe, może mu się poprawi –
    wzywa „The Sun”.

Tia... Jeszcze poproszą Kaszpirowskiego o pomoc.

sport.onet.pl/1071785,0,0,wia,479015,ms_2002.html

Obserwuj wątek
      • Gość: morello Re: Histeria na Wyspach Brytyjskich. IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 14:33
        a pamiętacie wróżkę Hoddle'a, przez którą wyleciał z posady coacha Anglików?
        może ona pomogłaby Beckiemu?
        pzdr.
        • Gość: yeti Re: Histeria na Wyspach Brytyjskich. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 14:43
          Czyżby kolejna wojna z Argentyną ?
          • wichura Re: Histeria na Wyspach Brytyjskich. 12.04.02, 15:24
            Myślisz, że Duscher faulując go myślał o korzyściach dla reprezentacji??? Nie
            sądzę, choć wiemy czym dla Latynosów jest futbol. W pierwszym meczu omal
            Tristan nie połamał mu nóg...
      • Gość: wasia (Tylko dla dorosłych) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:11
        Gość portalu: Kan napisał(a):

> - Połóżcie rękę na nodze Beckhama w samo południe, może mu się poprawi –
        > wzywa „The Sun”.
        >
        > Tia... Jeszcze poproszą Kaszpirowskiego o pomoc.

Tu nie chodzi tak na prawdę o leczenie Beckhama... Przy okazji jego kontuzji
        wychodzi wreczcie głęboko skrywany fetyszyzm Anglików: "Połóżcie rękę na nodze
        Beckhama"... taa... dotknij tych gładkich mięśni... tak, tak...

pzdr, blondina

PS - sorry, ale chyba troszkę odjechałam...
        • Gość: Gonzo Re: (Tylko dla dorosłych) IP: *.tele2.pl 12.04.02, 15:16
          Jak chcesz dalej odjechac to moze sie umowimy...Gwarantuje lepsze doznania niz
          glaskanie gazety ze zdjeciem Bexa.

Long Gonzo.
          • Gość: wasia Do Gonzo (is he really that long??) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:24
            Gość portalu: Gonzo napisał(a):

> Jak chcesz dalej odjechac to moze sie umowimy...Gwarantuje lepsze doznania niz
            > glaskanie gazety ze zdjeciem Bexa.
            >
            > Long Gonzo.

Gonzo, nie jestem Angielką, a Ukrainką, i gazet, najogólniej rzecz biorąc, nie
            głaszczę, więc odpowiedź brzmi "nie" ;-)))))
            • Gość: Gonzo Longer that you think IP: *.tele2.pl 12.04.02, 15:27
              You don't really know what you are missing, babe....:)

Gość portalu: wasia napisał(a):

> Gość portalu: Gonzo napisał(a):
              >
              > > Jak chcesz dalej odjechac to moze sie umowimy...Gwarantuje lepsze doznania
              > niz
              > > glaskanie gazety ze zdjeciem Bexa.
              > >
              > > Long Gonzo.
              >
              > Gonzo, nie jestem Angielką, a Ukrainką, i gazet, najogólniej rzecz biorąc, nie
              > głaszczę, więc odpowiedź brzmi "nie" ;-)))))

• Gość: wasia Longer - oh really?! (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:31
        • Gość: Kan Re: (Tylko dla dorosłych) IP: 157.25.84.* 12.04.02, 15:16
          I tak dobrze się trzymasz.:)

Pozdr.
          • Gość: Luxc Re: (Tylko dla dorosłych) IP: 213.17.164.* 12.04.02, 15:32
            Gonzo, Kan - to jest forum sportowe, zostawcie Waśkę w spokoju ;)))))
            wrrrrrr
            pozdr
            • Gość: Kan Re: (Tylko dla dorosłych) IP: 157.25.84.* 12.04.02, 15:34
              A co ja takiego...?
            • Gość: Gonzo Re: (Tylko dla dorosłych) IP: *.tele2.pl 12.04.02, 15:35
              Ciezko bedzie, ale co racja to racja :)))

Gość portalu: Luxc napisał(a):

> Gonzo, Kan - to jest forum sportowe, zostawcie Waśkę w spokoju ;)))))
              > wrrrrrr
              > pozdr

• Gość: Luxc Re: (Tylko dla dorosłych) IP: 213.17.164.* 12.04.02, 15:37
                Kan faktycznie nic - sorry ;)))
                Gonzo thx
                Chorobliwie zazdrosny Luxc
                A ponieważ to forum sportowe Juve rulesssssssssssssssss!!!!!!!!!!!
                pozdr pozdr pozdr
            • Gość: wasia Do Luxca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:35

> Gonzo, Kan - to jest forum sportowe, zostawcie Waśkę w spokoju ;)))))
              > wrrrrrr
              > pozdr

Luxc, don't be too possessive ;-)))

w.
              • Gość: Luxc Re: Do Luxca IP: 213.17.164.* 12.04.02, 15:50

> Luxc, don't be too possessive ;-)))

No nie wiem - Juventus jest tylko mój (ewentualnie trochę też Balzera ;)))))))
                • Gość: wasia luxc... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:56

> No nie wiem - Juventus jest tylko mój (ewentualnie trochę też Balzera ;)))))))

Popatrz, popatrz... nigdy bym nie załapała, że w "chorobliwie zazdrosnemu
                  luxcowi" o 'starą damę' chodziło ;-)))))

w.
                  • Gość: Luxc Re: luxc... IP: 213.17.164.* 12.04.02, 15:58
                    Stara, młoda wszystko jedno, byle wyglądała jak Meg Ryan ;)))
                    • Gość: wasia Meggie ;-))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 16:00

> Stara, młoda wszystko jedno, byle wyglądała jak Meg Ryan ;)))

Tylko ja nie chcę Rona Pearlmana ;PPPPP

wasia
                      • Gość: Luxc Re: Meggie ;-))) IP: 213.17.164.* 12.04.02, 16:02
                        Lhp ty.............. wrrrrrrrrr
                        Ja też go nie chcę ;)
                        • Gość: wasia Ron :-))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 16:03

> Lhp ty.............. wrrrrrrrrr
                          > Ja też go nie chcę ;)

Kogo? Rona czy lhpa?? ;PPP

• Gość: tommasi Re: luxc... IP: *.bydgoska.krakow.pl 13.04.02, 09:10
                      Luxc, jeszcze raz : i say agree. Jesli chodzi o Meggy, to jest to absolutny
                      tip=top, chart, the great one, czy jak tam jeszcze to okreslic. A wyznaje ze
                      skrucha, ze zrozumialem to jakis miesiac temu....
                      tschao
                      ps. Mario, pozdrowienia. Mam nadzieje, ze Twoja "Milka" padnie (jesli nie w
                      pol, to w finale - oczywiscie po zacietym meczu :)) )
                • Gość: tommasi Re: Do Luxca IP: *.bydgoska.krakow.pl 12.04.02, 19:24
                  count me in!!!!!
                  po powrocie do kraju melduje sie TOMMASI
                  forza juventino!
                  • Gość: Luxc Re: TOMMASI !!!!!!!!!!!!!!!!!! KOPĘ LAT !!!!!!!! IP: 213.17.164.* 12.04.02, 20:36
                    Gdzie się podziewałeś ???
                    Myślałem że już Cię z nami nie ma, ale wróciłeś Bracie :)))
                    Witaj w Teamie - dla Ciebie zawsze znajdzie się miejsce :)
                    Przepraszam za swoją zaborczość, ale podejrzewałem że zostaliśmy z Balzerem tylko
                    we dwóch. Cieszę się, że się myliłem ;))
                    PS Specjalne podziękowania dla miss forum Wasi za zwrócenie mojej zakręconej
                    obecnie uwagi na post Tommasiego.
                    Pozdrawiam Wszystkich, Juve Rulllllllesssssssssssssssss ;))))))
                    • Gość: tommasi Re: TOMMASI !!!!!!!!!!!!!!!!!! KOPĘ LAT !!!!!!!! IP: *.bydgoska.krakow.pl 13.04.02, 09:03
                      heyo!
                      probowalem werbowac fanow Juve w s. francisco :)
                      ale tamtejsi ludzie sa jacys trudni (?).
                      moze przejal ich juz muuu ;o).
                      Nie chcialem nalegac, bo mogliby mnie pozwac :))
                      Luxc, nie wiem czy slyszales, ale "la gazzetta dello blabla" napisala, ze juve
                      interesuje sie VERONEM i vieira. Gdyby tak kupili jeszcze Cisse'a, Cannavaro,
                      Cocu i Helguere, to niebo byloby dla nich sufitem. Ale po kolei. Na dobry
                      poczatek moglby byc Veron :)
                      so long
                      • Gość: Luxc Re: Juve Fight Club IP: 213.17.164.* 15.04.02, 12:31
                        Witam ponownie ;))))))))
                        A więc tak : Jeśli Veron do Juve to Thuram do MU. Lhp coś przebąkuje o
                        transferze Rosickiego - też mógłby załatać dziurę na środku. Następny to
                        superheros Crespowski - za Davidsa i Zambrottę, jak co roku także Cannavaro
                        wybiera się do Bianco-Nerrich ale coś nie może dotrzeć.
                        Jak będzie naprawdę - zobaczymy, ale bądźmy dobrej myśli - Juventus zbiera siły
                        i pieniądze(Kadafi;) na następny sezon.
                        Pozdrawiam
                        • Gość: Luxc Re: Juve Fight Club IP: 213.17.164.* 15.04.02, 12:33
                          Jeszcze coś - Vieira albo zostanie w Arsenalu, albo pójdzie do Campo i jego
                          Realu, a szkoda bo gość się będzie marnował, a mógłby grać w dobrym klubie ;)))
                          pozdr
                          • Gość: wasia Jaki Fight Club?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:45

> Jeszcze coś - Vieira albo zostanie w Arsenalu, albo pójdzie do Campo i jego
                            > Realu, a szkoda bo gość się będzie marnował, a mógłby grać w dobrym klubie ;)))
                            > pozdr

Luxcik, ciebie chyba miłość (do klubu, that is ;) omamiła... Realu nie lubię, ale
                            chyba trudno powiedzieć, że jest gorszym klubem od Juventusu. Liverpool, to
                            dopiero potęga... ;-PPP

pzdr, wasia
                            • Gość: Luxc Re: Taki Biało - Czarny ;) IP: 213.17.164.* 15.04.02, 13:44

> Luxcik, ciebie chyba miłość (do klubu, that is ;) omamiła... Realu nie lubię, a
                              > le
                              > chyba trudno powiedzieć, że jest gorszym klubem od Juventusu. Liverpool, to
                              > dopiero potęga... ;-PPP
                              >
                              > pzdr, wasia

Vieira zginie w tłumie (w Realu), a w Juve miałby pewne miejsce.
                              Trudno powiedzieć?? Mnie jest bardzo łatwo ;))) (Potrzeba tylko trochę
                              wyobraźni;))
                              A Twój Liv musi niestety roczek poczekać aż chłopaki dorosną do najwyższych
                              wyzwań ;) Ale nie martw się w przyszłym sezonie finał Liv-Juve.
                              pozdr
                              • Gość: wasia Finał... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:48

> A Twój Liv musi niestety roczek poczekać aż chłopaki dorosną do najwyższych
                                > wyzwań ;) Ale nie martw się w przyszłym sezonie finał Liv-Juve.
                                > pozdr

Juve-Liverpool, genialny finał, wygramy 5-0, albo nawet więcej... ;-PPP

pzdr, wasia
                                • Gość: Luxc Re: Do Miss IP: 213.17.164.* 15.04.02, 13:53

> Juve-Liverpool, genialny finał, wygramy 5-0, albo nawet więcej... ;-PPP
                                  >
                                  > pzdr, wasia

Widzisz, jak chcesz to potrafisz uruchomić wyobraźnię ;))))))))
                                  pozdr
                                  • Gość: wasia Do dziwnego Rona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:56

> Widzisz, jak chcesz to potrafisz uruchomić wyobraźnię ;))))))))
                                    > pozdr

Jaką wyobraźnię?? Ja (1) nie mam wyobraźni, (2) oparłam moje przewidywania na
                                    rzeczowej analizie, a nie na fantazji. Której (3) też nie mam.

pzdr, wasia
                                    • Gość: Luxc Re: Do Do Do IP: 213.17.164.* 15.04.02, 14:02
                                      Waśka dajesz się ponieść emocjom, jak to się niby ma do rzeczowej analizy ??
                                      • Gość: wasia Do Do Do - luxc, ty się jąkasz?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:05

> Waśka dajesz się ponieść emocjom, jak to się niby ma do rzeczowej analizy ??

Do rzeczowej analizy, nie bardzo, ale do moich jazd po nieprzespanej nocy -
                                        bardzo...

w.
                                        • Gość: Luxc Jeszcze nie ale chyba zaraz zacznę... IP: 213.17.164.* 15.04.02, 14:13
                                          > Do rzeczowej analizy, nie bardzo, ale do moich jazd po nieprzespanej nocy -
                                          > bardzo...
                                          Ciężko walczyć z taką argumentacją ;)) Wobec tego proszę o rozejm.
                                          pozdr
                                          • Gość: wasia Wywiesiłeś białą flagę?? Poddajesz się?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:16

> Ciężko walczyć z taką argumentacją ;)) Wobec tego proszę o rozejm.
                                            > pozdr

Dobrze, zgadzam się na rozejm... Już wycofuję moje wojska ;-))))))

w.
        • Gość: Porter Re: (Tylko dla dorosłych) IP: *.orion.pl 12.04.02, 15:45

> Gość portalu: Kan napisał(a):
          >
          > > - Połóżcie rękę na nodze Beckhama w samo południe, może mu się poprawi 
          > 211;
          > > wzywa „The Sun”.
          > >
          > > Tia... Jeszcze poproszą Kaszpirowskiego o pomoc.
          >
          > Tu nie chodzi tak na prawdę o leczenie Beckhama... Przy okazji jego kontuzji
          > wychodzi wreczcie głęboko skrywany fetyszyzm Anglików: "Połóżcie rękę na nodze
          > Beckhama"... taa... dotknij tych gładkich mięśni... tak, tak...
          >
          > pzdr, blondina
          >
          > PS - sorry, ale chyba troszkę odjechałam...

Nie chce sie madrzyc, ale w nodze sa miesnie prazkowane. Miesnie gladkie sa
          zupelnie gdzie indziej! Przesuwaj reka ku gorze...
          • Gość: Kan Re: (Tylko dla dorosłych) IP: 157.25.84.* 12.04.02, 15:48
            Mocne, rzekłbym nawet, polityczne.
          • Gość: Gonzo Re: (Tylko dla dorosłych) IP: *.tele2.pl 12.04.02, 15:49
            Uwazaj Wasiu na miesnie gabczaste, sa zaskakujace.
          • Gość: wasia Mięśnie i cała reszta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:50
            Gość portalu: Porter napisał(a):

> Nie chce sie madrzyc, ale w nodze sa miesnie prazkowane. Miesnie gladkie sa
            > zupelnie gdzie indziej! Przesuwaj reka ku gorze...

Co się wszyscy przyczepili do tego Beckhama?? Obsesja czy co?? ;-)))

w.
            • Gość: Luxc Re: Mięśnie i cała reszta IP: 213.17.164.* 12.04.02, 15:53
              Beckie jest przereklamowany - tylko umie podawać i strzelać wolne.
              • Gość: Mario29 Re: Mięśnie i cała reszta IP: 157.25.192.* 12.04.02, 16:08

> Beckie jest przereklamowany - tylko umie podawać i strzelać wolne.

Tylko ... Chcialbym zeby Swierszcz tylko to potrafil. ...
                • Gość: Luxc Re: Mięśnie i cała reszta IP: 213.17.164.* 12.04.02, 16:22
                  Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Tylko ... Chcialbym zeby Swierszcz tylko to potrafil. ...

:(( ja też - ale Świerszcz naprawdę nie jest słaby. Bardzo dobrze gra krótką
                  piłką, jest twardy, doświadczony i..... stary (wbrew pozorom to dobrze - te
                  mistrzostwa to jego ostatnia szansa i on o tym dobrze wie).
                  pozdr
            • Gość: Porter Re: Mięśnie i cała reszta IP: *.orion.pl 12.04.02, 15:56

> Gość portalu: Porter napisał(a):
              >
              > > Nie chce sie madrzyc, ale w nodze sa miesnie prazkowane. Miesnie gladkie s
              > a
              > > zupelnie gdzie indziej! Przesuwaj reka ku gorze...
              >
              > Co się wszyscy przyczepili do tego Beckhama?? Obsesja czy co?? ;-)))
              >
              > w.

Ale to dotyczy nie tylko Beckhama. Kazdy jest tak zbudowany.
              • Gość: scheva Do Wasi IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 20:28
                Naprawdę jesteś Ukrainką ? W takim razie nie jestem sam na tym forum.
                Może więcej szczegółów ? (niekoniecznie na tym forum)

pzdr
                • Gość: wasia Do schevy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 10:21
                  Gość portalu: scheva napisał(a):

> Naprawdę jesteś Ukrainką ? W takim razie nie jestem sam na tym forum.
                  > Może więcej szczegółów ? (niekoniecznie na tym forum)
                  >
                  > pzdr

W sumie to jestem Polką, ale nie do końca. Szczegóły: po tatusiu. Więcej: w pracy
                  siedzę na gg, szukaj przez oficjalnego nicka.

Pozdro, wasia
      • lhp Re: Histeria na Wyspach Brytyjskich. 18.04.02, 17:05
        Teraz juz zasrty sobie robia:

www.football365.com/Fun_Games/Pictures_Gags/story_26856.shtml

www.football365.com/Fun_Games/Pictures_Gags/story_26960.shtml

www.football365.com/Fun_Games/Pictures_Gags/story_26963.shtml

pzdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka