Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Repreza w calosci

IP: 195.136.95.* 24.08.01, 09:30
    Prosze o komentarze do pelnego skladu reprezy na dwa najblizsze mecze ...

Ja mam takie:
    1. Co tam robi Kaczorowski ????
    2. Gdzie Wichniar ?
    3. Cos mi sie tu piecze wszystko w zastalaym i lekko smierdzacym sisiku - nie
    ma doplywu swiezej krwi ...

A Wy ?
    Obserwuj wątek
      • lhp Re: Repreza w calosci 24.08.01, 09:36
        Witam
        1. Kaczorowski gra w Polonii
        2. nie ma Wichniara jest Rado
        trzeba poczekac na mecze z Norwegia i Bialorusia, aby moc powiedziec cos o
        repie, na razie Engel wie co robi i niech tak zostanie.

Pzdr

• Gość: Mario29 Re: Repreza w calosci IP: 195.136.95.* 24.08.01, 09:43
          lhp ja wiem kto to Kaczorowski .. pytanie brzmialo - co tam robi ???

pewnei ze czekamy :-)))

pozdro ...
          • lhp Re: Repreza w calosci 24.08.01, 09:50
            Co do Kaczorowskiego, takie pytanie trzeba zadac Engelowi
            mloda krew to bosski mariusz kukielka, niestety komilek kosowski jescze musi
            poczekac
            Mozna stawiac jescze wiecej pytan
            1. Co robi Zewlakow napastnik
            2. Czy juzkowiak jescze zagra
            3. Co z Tomaszem Z?
            4. Co z Tomaszem I?
            i chyba najwazniejsze - jakich pilkarzy wezmie Enegel ze soba na Mistrzostwa
            swiata?

Pzdr
          • Gość: woojtus Re: Repreza w calosci IP: 62.32.207.* 24.08.01, 10:33
            Jest jeszcze jeden zdolny Kaczorowski - gra we wspaniałej Pogoni Szczecin.
            Wczoraj oddał chyba najwięcej strzałów na bramkę Fylkir''u. Myślicie, że jemu
            nie należy się powołanie?
      • Gość: Josher Re: Repreza w calosci IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 10:08
        Czytaliscie wczorajszy artykul Pana Janusz Atlasa w PS??. Jesli nie- warto
        przedczytac, chociazby to co facet z niespelna rozumem wypisuje o Wichniarzu.
        Takiego belkotu a przede wszystkim chamstwa dawno juz nie widzialem.!!!
        Przeciez on zachwyca sie wlasnie Kaczorowskim i Kosowskim. Moge zrozumiec tego
        pierwszego , ale Kosowski......A Wichniarka nazywa cytuje"...skonczonym
        oslem .." i stawia teze, ze "...obecny stan umyslu Artura Wichniarka czyni jego
        powolanie do reprezentacji Polski niemozliwym". Zreszta co sie tu dziwic. Pan
        Atlas zawsze byl oszolomem.

Pzdr
        • lhp Felieton Atlasa 24.08.01, 10:16
          Oto felieton p. J Atlasa za "PS"

Wbrew tytułowi niniejszego tekstu nie mam najmniejszego zamiaru odnosić się do
          rewelacji, jakie Artur Wichniarek ogłosił na tych łamach. Po pierwsze dlatego,
          że jak wieść niesie, już wypiera się tego, co bałaknął, a po drugie - wbrew
          opinii bardziej lub mniej licznych kolegów, bynajmniej nie uważam, że na
          Arturku z Wielkopolski polski futbol się zaczynał, a tym bardziej nie kończył.
          Czy mnie oczy mylą, kiedy zaglądam w "metryczkę" tego zawodnika? Czy to ktoś
          z "górnej półki" 1. Bundesligi, czy to ktoś o kogo biją się menedżerowie
          Bayernu Monachium z rywalami z Borussii Dortmund, o którego dopomina się głośno
          trener Schalke albo innego Kaiserslautern? Nie, to przecież tylko kopacz
          drugiej ligi, z nic nie znaczącej Arminii Bielefeld, która do historii
          zachodnioniemieckiej piłki trafiła ledwie raz - za przyczyną gigantycznej
          korupcji i sprzedawania meczów przez pseudo-graczy, na początku lat
          siedemdziesiątych; zresztą z istotnym udziałem innego przybysza z Polski,
          niejakiego Waldemara Slomianego (w barwach Górnika Zabrze - zanim dał dyla - to
          on się nazywał Piotr Słomiany). Dlatego opowiastek Wichniarka nie potrafię
          traktować ani z zainteresowaniem, ani z powagą. Natomiast uwagę zwrócił wywiad
          jakiego udzielił na tych łamach. Lecz nie o tym, w jaki sposób ma się znaleźć w
          kadrze Engela, tylko o tym co będzie, gdy się już znajdzie. Cytat
          pierwszy: "Trener widocznie boi się mnie teraz powołać. Bo nagle może się mu
          zburzyć koncepcja z ustawieniem ataku. Gdybym dobrze wypadł w meczu
          reprezentacji, a jestem przekonany, że tak by było, bo jestem naprawdę w
          życiowej formie i nie pękam przed żadną konfrontacją, selekcjoner miałby
          dylemat: kogo wybrać do ataku? On jednak nie będzie robić żadnych rewolucji. "

Co na pewno można powiedzieć i napisać o Wichniarku, to że ma tupet. On tylko
          wdepnie do tej kadry, i natychmiast zburzy Engelowi koncepcję ataku! Bez iluś
          tam zgrupowań, bez iluś zajęć taktycznych, bez udziału w dotychczasowych
          odprawach, na których krzepła tak drużyna co najwyżej
          europejskich "średniaków". Wichniarkowi nie przychodzi do blond łebka, że gdyby
          nawet (jakimś cudem) zdołał przekonać selekcjonera, to polski naród piłkarski
          nie zgodziłby się na zastępstwo "Oliego" w jego - Arturka - wykonaniu! Bo
          Olisadebe nie udzielał skandalizujących wywiadów, tylko po prostu wychodził na
          mecze biało-czerwonych i strzelał gole.

Wichniarek w wywiadach sprawia wrażenie, jakby miał nie po kolei w głowie.
          Cytat drugi: "Jest mi przykro, że trener nie daje mi nadziei. Bo gdy słyszę w
          telewizji jego wypowiedź, że sięga po Kosowskiego czy Kaczorowskiego, bo
          wyróżniają się w lidze, to co mogę o tym myśleć? Że są równi i równiejsi. "

Pewnie - tak jak są mądrzy i głupi. Trzeba być skończonym osłem, żeby o
          kolegach z drużyny, do której dopiero się aspiruje, mówić z lekceważeniem, albo
          i nawet z pogardą! Dlatego - stawiam tezę - że nic innego, jak tylko obecny
          stan umysłu Artura Wichniarka czyni jego powołanie do reprezentacji Polski
          niemożliwym.

źródło http://www.sports.pl/gazeta/iso/felietony_3.htm

Pzdr

• Gość: Mario29 Re: Felieton Atlasa IP: 195.136.95.* 24.08.01, 10:22
            Wielkie dzieki lhp za cytate ... Teraz juz wiem o co chodzi - powiem tylko ze
            to wylacznie zdanie pana red. Atlasa ... i dzieki bogu ....

pozdro
        • Gość: Mario29 Re: Repreza w calosci IP: 195.136.95.* 24.08.01, 10:20
          Lapki precz od Kamilka Kosowskiego - najbardziej utalentowanego skrzydlowego w
          calej lidze polskiej .... Wlasnie ON powinien grac. . a nie .. Kaczorowski ...
          i Ebbi Smolarek tez !!! swiezej krwi trzeba ....
          • Gość: fatality Re: Repreza w calosci IP: *.pkp.wroc.pl 24.08.01, 16:09
            Co do pana Atlasa to powiem tylko,że ma "nierówno pod sufitem"Poziom jego
            felietonu jest żenujący.... :((((((
      • Gość: Josher Re: Repreza w calosci- wazny komunikat!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 18:13
        Ze zrodel dobrze poinformowanych!!!!!! Pan Janusz Atlas jest na "przymusowym"
        urlopie!!!!!
        Wielkie piwo dla redakcji PS!!.Tak nalezalo postapic juz ....dawno temu!!
        A ja sie ciesze!!
        Pzdr
        Josher
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka