Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Unia Tarnów mistrzem Polski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:41
    :(((( znowu się nie udało
    Obserwuj wątek
      • Gość: macjar1 Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.tychy.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:42
        jaki artykuł
        • Gość: Piotre Za rok to Polonia Bydgoszcz będzie Mistrzem ... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.09.04, 17:44
          ... jak Gollobowie wrócą do domu.
          • Gość: Qwert Re: Za rok to Polonia Bydgoszcz będzie Mistrzem . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:00
            I jak pożegnamy obecne pajace (po za Robakiem, Andreasem i Czachą)!!!
            • Gość: doc Re: Za rok to Polonia Bydgoszcz będzie Mistrzem . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 09:56
              tiaaaaa....... myslicie, ze Gollobowie wroca do Bydgoszczy? a jesli juz wroca,
              to ze to cos zmieni? tez jestem fanem Poloni, ale badzmy realistami....
      • Gość: rkm - rybnik Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.rybnet.pl 26.09.04, 17:43
        GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: KKK Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.internetdsl.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:43
        Podziękujcie Hancockowi !!!
        • Gość: mikeknot Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.media4.pl 26.09.04, 17:51
          Gratulacje dla Tarnowa z Wroclawia!
          Mimo porazki jestem zachwycony postawa Sparty, nie tylko w calym sezonie, ale
          wlasnie w dzisiejszym meczu. Jechali ambitnie, prowadzili przez wiekszosc
          spotkania, a to wszystko piatka zawodnikow. Jestem pod wrazeniem.
          Nie bede sie tlumaczyl naszymi kontuzjami w trakcie sezonu i mowic co by bylo
          gdyby.... Tarnow jest mistrzem Polski i sadze,ze zasluzenie.
          A my poczekamy kolejny rok...
      • Gość: robson Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: 212.127.78.* 26.09.04, 17:50
        Gratulacje dla Tarnowa , w Atlasie jak zwykle zawodzi w najmniej odpowiednim
        momencie zdegustowany amerykański pseudo żużlowiec.Nie pierwszy zresztą
        raz .Czas pomyśleć o zmianie obcokrajowca ,a jego niesubordynowany tryb życia
        niech kontynuuje w USA.
        • Gość: rob Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: 212.127.78.* 26.09.04, 17:55
          co racja to racja
        • Gość: Kolo Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.tarnowiec.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 22:03
          No właśnie! Byłem na meczu i przyznac trzeba, że nikt nie byłby w stanie
          wymyślec bardziej dramatycznego scenariusza! Atlas pokazał sie z jak nalepszej
          strony, zarówno żużlowcy jak i kibice. Wrocławianie podziękowac moga tylko
          Hancockowi. Gdyby jechał i nie zdobył nawet jednego punktu to w 1 nominowanym
          biegu mielibyscie przynajmniej jeden punkcik i wszystko rozstrzygnęłoby sie
          dopiero w ostatnim biegu.A tak... Ja w każdym razie ciesze się bo w końcu
          ctytuł przyjechał do Tarnowa! Oby pozostał tutaj jak najdłużej!!!!!!!!
      • Gość: Marcin Nareszcie!!! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 26.09.04, 17:53
        To historyczny, pierwszy tytuł mistrza Polski dla Unii!!!!
        • Gość: greg wypier...c amerykanskiego pajaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:58
          gratulacje dla mlodych zawodnikow Wroclawia
        • Gość: spartakus Re: W przyszłym roku bedzie lepiej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 19:31
          Pierwszy i ostatni tytuł.w przyszłym roku jak zmieni sie zarząd GKSŻ i nie
          bedziemy mieli tyle pecha to WTS bedzie mistrzem polski.
      • Gość: osa Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:01
        unia to !!!!HUJE.!!!!!!!!!! ckm czw.
      • Gość: GKS Atlas i tak wiekszosci kibicom sie bardziej podoba IP: *.osk.pl / *.osk.pl 26.09.04, 18:10
        ł, jechali w duzo słabszym składzie,w dodatku w piątke, Unia mogla sie honorowo
        zachowac i w 14 biegu wycofac jednego zawodnika,a tym samym pokazac ze walczy
        honorowo i tak wszyscy wiedzieli ze w 15 biegu para unii byla nie do
        objechania. Ale cóż....cieszmy się z końca sezonu bo nastepny rok to bedzie
        dominacja Gdańska który powróci na szczyt.
      • Gość: krzyzak ATLAS JESTESCIE NIESAMOWICI ! APATOR POZDRAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:10
        Jestescie mistrzami polski 2004! bardziej niz apatorowi bede wam kibicowal w
        przyszlym roku! takiej druzynie warto kibicowac!
        • Gość: raff Re: ATLAS JESTESCIE NIESAMOWICI ! APATOR POZDRAWI IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 26.09.04, 19:46
          Dzięki stary w imieniu całego Wrocławia. Także za wspaniały mecz przed
          tygodniem w Toruniu. W przyszłym sezonie nasi i wasi chłopcy pokażą na co ich
          stać!
      • Gość: ARES GDAŃSK GRATULUJE WKS-OWI IP: *.osk.pl / *.osk.pl 26.09.04, 18:14
        POKAZALISCIE ZE MACIE JAJA. CAŁY GDANSK WAM KIBICOWAŁ,MYŚLE ZRESZTA ZE
        WIEKSZOSC KIBICOW W KRAJU,TRZEBA ROZGONIC ZA ROK TA TRZEBIŃSKĄ HOŁOTE!!!!!!
        • Gość: raff Re: GDAŃSK GRATULUJE WKS-OWI IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 26.09.04, 19:49
          Dokładnie tak! Dzięki za wsparcie. Za rok WTS pokaże na co stać naszych
          chłopaków.
          • Gość: mee Re: GDAŃSK GRATULUJE WKS-OWI IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 27.09.04, 08:08
            to baty dostanie i gdansk i wroclaw .... jescze raz a potem jeszcze raz

unia & wisła forever
      • Gość: rafek Fartowny mistrz ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:15
        Gdyby nie Hankok to Wrocław byłby mistrzem!
      • Gość: Lukasz A dla mnie i tak WTS jest mistrzem i to SWIATA IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.09.04, 18:15
        To co zrobila ta piatka chlopakow to... poprostu mistrzostwo swiata !! 5 wspanialych szkoda tylko ze ten TEAM sie rozpadnie bo chlopaki wychodza z wieku juniorskiego :( powiem tak dawno nie widzialem zeby ktos jechal z takim zaangarzowaniem, determinacja i w ogle... JESTEM POD WIELKIM WRAZENIEM !! Gapinski Swiderski Slabon Miskowiak Hampel napedzili stracha "dream team`owi" hmm widac ze nawet bez zawodnika zagranicznego(Greg) i krajowego lidera (Slawek D.) tez mkozna pojezdzic!! i napedzic stracha najleprzym p.s. jak by to bylo gdyby w biegach nominowanych mogli jechac 4 zawodnic wroclawscy a nie 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO WTS
      • Gość: zygmunt Gratulacje dla chłopaków z Wrocławia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 18:23
        Dzięki za niesamowity mecz.Mały, Misiek, Gapa, Słaby i Świder - jesteście
        wspaniali. Było tak blisko, tak szkoda , że wam się nie udało! Panie Prezesie
        Rusko - proszę zrobić wszystko, żeby zatrzymać tych chłopaków na przyszły sezon
        we Wrocławiu. Gregowi już dziękujemy - pokazał dzisiaj , że drużynę ma w d... a
        przyjeżdża tylko zarobić.
        Sławek - wracaj do zdrowia i za rok Sparta MISTRZEM.
        • Gość: KarkoL Re: Gratulacje dla chłopaków z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:05
          Wszystkich nie uda się zatrzymać, bo Świder i Misiek "wychodzą" z wieku
          juniorskiego. Prezesa Rusko czeka twardy orzech do zgryzienia.. ale to co dziś
          zobaczyłem było .. niesamowite, fenomenalne, fantastyczne ! Już pare razy
          mieliśmy we Wrocławiu dream team (z Sawiną, Ułamkiem, Krzyżaniakiem i
          innymi "gwiazdorami"), teraz okazuje się, że warto postawić na młodych,
          głodnych sukcesu chłopaków, wesprzeć ich doświadczonym seniorem plus
          zawodnikiem zagranicznym. Herbiemu dziękujemy za lata spędzone we Wrocławiu,
          ale myślę, że dzisiejszą absencją potwierdził, iż w Sparcie jeździć już nie
          będzie. Raz jeszcze dzięki chłopaki za taką postawę, dla mnie jesteście
          mistrzami !!
      • Gość: Przykry Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 26.09.04, 19:06
        Cha cha cha, wreszcie; ale Wrocław także zasłużył na wyrazy uznania. Gratulacje.
      • Gość: tz4 Re: WTS mistrzem Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:09
        Gratki z Czewy byliście niesamowici, dla mnie WTS jest mistrzem Polski
      • Gość: kupidu Wielka szkoda. Złodzieje z rainerii oddajcie kase. IP: *.gorzow.mm.pl 26.09.04, 19:14
        • Gość: mee Re: Wielka szkoda. Złodzieje z rainerii oddajcie IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 27.09.04, 08:10
          a przepraszam za co tobie maja kase oddac? koleżko cos ci sie nie powalilo?

unia & wisła forever
      • Gość: Tomek Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 26.09.04, 19:26
        Unia Tarnow #1
      • Gość: Pradziad Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.09.04, 19:28
        Organizacja w Atlasie do bani !!!
        Jak to możliwe że w tak ważnym meczu nie ma kto jechać !!!
        Hankok powinien zdecydowanie odejść-to żadne wzmocnienie !!!
        • Gość: greg BRAWO WROCLAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:57
          prawdziwy mistrz, tego roku
          • Gość: wro Re: BRAWO WROCLAW - Prezesie przemyśl ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 20:24
            Wiem, że Misiek i Świderek wyrośli z wieku juniorskiego. Wydaje mi się
            jednak,że warto zostawić całą piątkę, która dzisiaj walczyła z Unią T., w WTS.
            Przypomnieć trzeba, że złoto ucieka nam sprzed nosa już po raz drugi po
            kontuzjach w ubiegłym roku Cegły w tym Drabskiego. Sport żużlowy jest niestety
            urazowy. Dlatego w kadrze drużyny warto mieć 6 seniorów (młodziaki + Sławek)i
            sprowadzić do WTS juniorów. Jamroży wraca z Opola i jeszcze jeden ambitny (może
            Hlib). Proszę to przemyśleć Panie Prezesie - ta drużyna ma ducha szkoda to
            niszczyć. Nad Krzysiem to można sie było dzisiaj rozpłakać tak przeżywał defekt
            w 14 biegu.
            WTS dla mnie jest moralnym MISTRZEM POLSKI. DZIĘKI CHŁOPAKI. Są porażki, które
            pamięta się dłużej niż zwycięstwa - brawo WTS.
      • fle_xx Re: Unia Tarnów mistrzem Polski 26.09.04, 20:28
        Gratulacje, PRZEDEWSZYSTKIM dla Wrocławia, z Gorzowa, ten mecz przejdzie
        napewno do historii Polskiego Żużla.
        PS. Hliba i tak wam nie damy:P
      • edgar92 Unia! Unia! Unia! Unia! Zwalcie sobie kunia! 26.09.04, 23:47
        Mistrzostwo Polski za moją kasę - dobre sobie. Wsiowy stadionik z wsiowymi
        zawodnikami. Ja p... Szkoda tylko Kołodzieja - zasługuje na lepszą drużynę.
        • Gość: mee Re: Unia! Unia! Unia! Unia! Zwalcie sobie kunia! IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 27.09.04, 08:12
          wsiowy to chiba ty jestes - przyjedz a potem osądź
          a jak narazie to my mistrzami jestesmy i dlugo go nie oddamy
          unia rulez
      • Gość: w Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:59
        zgadzam sie z wro. zstawic wszystkich , mlody Jamrozy + jeszcze 1 junior.
        Proponuje jeszcze niezatrudniac zagraniczniaka. po co? zazwyczaj przyjezdzaja
        tylko po kase. jasne sa wyjadki jak chocby knudsen (nie byl w formie powiedzial
        w klubie ze nie bedzie go w nastepnym meczu, odbudowal sie psychicznie,
        pogrzebal w motorach i znow robil komplety), czy adams. wiekszosc jednak nie
        traktuje naszej ligi powaznie. pamietacie jak taki sam numer jak greg zrobil
        crump nie przyjezdzajac do pily na mecz becydujacy o mistrzostwie?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka