Gość: czerczil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:41 :(((( znowu się nie udało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macjar1 Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.tychy.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:42 jaki artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotre Za rok to Polonia Bydgoszcz będzie Mistrzem ... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.09.04, 17:44 ... jak Gollobowie wrócą do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwert Re: Za rok to Polonia Bydgoszcz będzie Mistrzem . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:00 I jak pożegnamy obecne pajace (po za Robakiem, Andreasem i Czachą)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: Za rok to Polonia Bydgoszcz będzie Mistrzem . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 09:56 tiaaaaa....... myslicie, ze Gollobowie wroca do Bydgoszczy? a jesli juz wroca, to ze to cos zmieni? tez jestem fanem Poloni, ale badzmy realistami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rkm - rybnik Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.rybnet.pl 26.09.04, 17:43 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.internetdsl.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:43 Podziękujcie Hancockowi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikeknot Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.media4.pl 26.09.04, 17:51 Gratulacje dla Tarnowa z Wroclawia! Mimo porazki jestem zachwycony postawa Sparty, nie tylko w calym sezonie, ale wlasnie w dzisiejszym meczu. Jechali ambitnie, prowadzili przez wiekszosc spotkania, a to wszystko piatka zawodnikow. Jestem pod wrazeniem. Nie bede sie tlumaczyl naszymi kontuzjami w trakcie sezonu i mowic co by bylo gdyby.... Tarnow jest mistrzem Polski i sadze,ze zasluzenie. A my poczekamy kolejny rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: 212.127.78.* 26.09.04, 17:50 Gratulacje dla Tarnowa , w Atlasie jak zwykle zawodzi w najmniej odpowiednim momencie zdegustowany amerykański pseudo żużlowiec.Nie pierwszy zresztą raz .Czas pomyśleć o zmianie obcokrajowca ,a jego niesubordynowany tryb życia niech kontynuuje w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: 212.127.78.* 26.09.04, 17:55 co racja to racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.tarnowiec.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 22:03 No właśnie! Byłem na meczu i przyznac trzeba, że nikt nie byłby w stanie wymyślec bardziej dramatycznego scenariusza! Atlas pokazał sie z jak nalepszej strony, zarówno żużlowcy jak i kibice. Wrocławianie podziękowac moga tylko Hancockowi. Gdyby jechał i nie zdobył nawet jednego punktu to w 1 nominowanym biegu mielibyscie przynajmniej jeden punkcik i wszystko rozstrzygnęłoby sie dopiero w ostatnim biegu.A tak... Ja w każdym razie ciesze się bo w końcu ctytuł przyjechał do Tarnowa! Oby pozostał tutaj jak najdłużej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Nareszcie!!! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 26.09.04, 17:53 To historyczny, pierwszy tytuł mistrza Polski dla Unii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg wypier...c amerykanskiego pajaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:58 gratulacje dla mlodych zawodnikow Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spartakus Re: W przyszłym roku bedzie lepiej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 19:31 Pierwszy i ostatni tytuł.w przyszłym roku jak zmieni sie zarząd GKSŻ i nie bedziemy mieli tyle pecha to WTS bedzie mistrzem polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:01 unia to !!!!HUJE.!!!!!!!!!! ckm czw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS Atlas i tak wiekszosci kibicom sie bardziej podoba IP: *.osk.pl / *.osk.pl 26.09.04, 18:10 ł, jechali w duzo słabszym składzie,w dodatku w piątke, Unia mogla sie honorowo zachowac i w 14 biegu wycofac jednego zawodnika,a tym samym pokazac ze walczy honorowo i tak wszyscy wiedzieli ze w 15 biegu para unii byla nie do objechania. Ale cóż....cieszmy się z końca sezonu bo nastepny rok to bedzie dominacja Gdańska który powróci na szczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak ATLAS JESTESCIE NIESAMOWICI ! APATOR POZDRAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:10 Jestescie mistrzami polski 2004! bardziej niz apatorowi bede wam kibicowal w przyszlym roku! takiej druzynie warto kibicowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raff Re: ATLAS JESTESCIE NIESAMOWICI ! APATOR POZDRAWI IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 26.09.04, 19:46 Dzięki stary w imieniu całego Wrocławia. Także za wspaniały mecz przed tygodniem w Toruniu. W przyszłym sezonie nasi i wasi chłopcy pokażą na co ich stać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARES GDAŃSK GRATULUJE WKS-OWI IP: *.osk.pl / *.osk.pl 26.09.04, 18:14 POKAZALISCIE ZE MACIE JAJA. CAŁY GDANSK WAM KIBICOWAŁ,MYŚLE ZRESZTA ZE WIEKSZOSC KIBICOW W KRAJU,TRZEBA ROZGONIC ZA ROK TA TRZEBIŃSKĄ HOŁOTE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raff Re: GDAŃSK GRATULUJE WKS-OWI IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 26.09.04, 19:49 Dokładnie tak! Dzięki za wsparcie. Za rok WTS pokaże na co stać naszych chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: GDAŃSK GRATULUJE WKS-OWI IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 27.09.04, 08:08 to baty dostanie i gdansk i wroclaw .... jescze raz a potem jeszcze raz unia & wisła forever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Fartowny mistrz ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:15 Gdyby nie Hankok to Wrocław byłby mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz A dla mnie i tak WTS jest mistrzem i to SWIATA IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.09.04, 18:15 To co zrobila ta piatka chlopakow to... poprostu mistrzostwo swiata !! 5 wspanialych szkoda tylko ze ten TEAM sie rozpadnie bo chlopaki wychodza z wieku juniorskiego :( powiem tak dawno nie widzialem zeby ktos jechal z takim zaangarzowaniem, determinacja i w ogle... JESTEM POD WIELKIM WRAZENIEM !! Gapinski Swiderski Slabon Miskowiak Hampel napedzili stracha "dream team`owi" hmm widac ze nawet bez zawodnika zagranicznego(Greg) i krajowego lidera (Slawek D.) tez mkozna pojezdzic!! i napedzic stracha najleprzym p.s. jak by to bylo gdyby w biegach nominowanych mogli jechac 4 zawodnic wroclawscy a nie 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO WTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Gratulacje dla chłopaków z Wrocławia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 18:23 Dzięki za niesamowity mecz.Mały, Misiek, Gapa, Słaby i Świder - jesteście wspaniali. Było tak blisko, tak szkoda , że wam się nie udało! Panie Prezesie Rusko - proszę zrobić wszystko, żeby zatrzymać tych chłopaków na przyszły sezon we Wrocławiu. Gregowi już dziękujemy - pokazał dzisiaj , że drużynę ma w d... a przyjeżdża tylko zarobić. Sławek - wracaj do zdrowia i za rok Sparta MISTRZEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarkoL Re: Gratulacje dla chłopaków z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:05 Wszystkich nie uda się zatrzymać, bo Świder i Misiek "wychodzą" z wieku juniorskiego. Prezesa Rusko czeka twardy orzech do zgryzienia.. ale to co dziś zobaczyłem było .. niesamowite, fenomenalne, fantastyczne ! Już pare razy mieliśmy we Wrocławiu dream team (z Sawiną, Ułamkiem, Krzyżaniakiem i innymi "gwiazdorami"), teraz okazuje się, że warto postawić na młodych, głodnych sukcesu chłopaków, wesprzeć ich doświadczonym seniorem plus zawodnikiem zagranicznym. Herbiemu dziękujemy za lata spędzone we Wrocławiu, ale myślę, że dzisiejszą absencją potwierdził, iż w Sparcie jeździć już nie będzie. Raz jeszcze dzięki chłopaki za taką postawę, dla mnie jesteście mistrzami !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przykry Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 26.09.04, 19:06 Cha cha cha, wreszcie; ale Wrocław także zasłużył na wyrazy uznania. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz4 Re: WTS mistrzem Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:09 Gratki z Czewy byliście niesamowici, dla mnie WTS jest mistrzem Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupidu Wielka szkoda. Złodzieje z rainerii oddajcie kase. IP: *.gorzow.mm.pl 26.09.04, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Wielka szkoda. Złodzieje z rainerii oddajcie IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 27.09.04, 08:10 a przepraszam za co tobie maja kase oddac? koleżko cos ci sie nie powalilo? unia & wisła forever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 26.09.04, 19:26 Unia Tarnow #1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradziad Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.09.04, 19:28 Organizacja w Atlasie do bani !!! Jak to możliwe że w tak ważnym meczu nie ma kto jechać !!! Hankok powinien zdecydowanie odejść-to żadne wzmocnienie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg BRAWO WROCLAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:57 prawdziwy mistrz, tego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: BRAWO WROCLAW - Prezesie przemyśl ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 20:24 Wiem, że Misiek i Świderek wyrośli z wieku juniorskiego. Wydaje mi się jednak,że warto zostawić całą piątkę, która dzisiaj walczyła z Unią T., w WTS. Przypomnieć trzeba, że złoto ucieka nam sprzed nosa już po raz drugi po kontuzjach w ubiegłym roku Cegły w tym Drabskiego. Sport żużlowy jest niestety urazowy. Dlatego w kadrze drużyny warto mieć 6 seniorów (młodziaki + Sławek)i sprowadzić do WTS juniorów. Jamroży wraca z Opola i jeszcze jeden ambitny (może Hlib). Proszę to przemyśleć Panie Prezesie - ta drużyna ma ducha szkoda to niszczyć. Nad Krzysiem to można sie było dzisiaj rozpłakać tak przeżywał defekt w 14 biegu. WTS dla mnie jest moralnym MISTRZEM POLSKI. DZIĘKI CHŁOPAKI. Są porażki, które pamięta się dłużej niż zwycięstwa - brawo WTS. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Unia Tarnów mistrzem Polski 26.09.04, 20:28 Gratulacje, PRZEDEWSZYSTKIM dla Wrocławia, z Gorzowa, ten mecz przejdzie napewno do historii Polskiego Żużla. PS. Hliba i tak wam nie damy:P Odpowiedz Link Zgłoś
edgar92 Unia! Unia! Unia! Unia! Zwalcie sobie kunia! 26.09.04, 23:47 Mistrzostwo Polski za moją kasę - dobre sobie. Wsiowy stadionik z wsiowymi zawodnikami. Ja p... Szkoda tylko Kołodzieja - zasługuje na lepszą drużynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Unia! Unia! Unia! Unia! Zwalcie sobie kunia! IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 27.09.04, 08:12 wsiowy to chiba ty jestes - przyjedz a potem osądź a jak narazie to my mistrzami jestesmy i dlugo go nie oddamy unia rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Unia Tarnów mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:59 zgadzam sie z wro. zstawic wszystkich , mlody Jamrozy + jeszcze 1 junior. Proponuje jeszcze niezatrudniac zagraniczniaka. po co? zazwyczaj przyjezdzaja tylko po kase. jasne sa wyjadki jak chocby knudsen (nie byl w formie powiedzial w klubie ze nie bedzie go w nastepnym meczu, odbudowal sie psychicznie, pogrzebal w motorach i znow robil komplety), czy adams. wiekszosc jednak nie traktuje naszej ligi powaznie. pamietacie jak taki sam numer jak greg zrobil crump nie przyjezdzajac do pily na mecz becydujacy o mistrzostwie? Odpowiedz Link Zgłoś