Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO PEWNEJ GRUPY LUDZI NA TYM FORUM !!!!!

IP: *.iba.waw.pl 16.04.02, 14:46
    Czytam tak sobie opinie na tym forum i włosy stają mi dęba. Instytucja
    inteligentnego internetowego kibica rozwija tu swoje skrzydła w sposób
    powiedziałbym totalny. Stopień ogłupienia i ignorancji jaki osiągają tu
    niektórzy jest zawrotny. Można nie lubić jakiegoś klubu. Proste to, zdrowe i
    normalne. Po to jest piłka. Dlatego wypowiedzi w stylu kibicujmy razem kochajmy
    się przypominają raczej jakiś hipisowski bełkot i z kibicowaniem nie mają nic
    wspólnego, ale to jeszcze małe piwo. Najciekawsze są wypowiedzi w stylu
    pseudointelektualnym, zawierające niby to argumenty dlaczego to nie lubie tych,
    czy tamtych. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że taki cudak, argumentując
    swoją niechęc sili się na intelektualna rozprawę i co najciekawsze dochodzi do
    wniosku, że jego niechęc jest uzasadniona ! Ten wielce intelektualny schemat
    myślowy powtarza się tu niemal w każdym wątku, szczególnie w tych o Legii,
    która jest ulubionym celem ataków tego elitarnego gremium. Ludzie ! Przecież
    100 razy zdrowiej jest powiedzieć ten i ten to kurwa a ci to frajerzy. Wartość
    intelektualna takiego zdania jest taka sama jak tych pseudointelektualnych
    wywodów, a przynajmniej dużo bardziej szczera. Bo przecież nie o intelekt
    chodzi w kibicowaniu, ale o szczere serce dla swojej drużyny ! W kibicowaniu
    argumentów nie ma. Jest tylko miłość i nienawiść. A argumenty i intelektualne
    rozmowy, są po prostu śmiesne. Nie wiem czy tu głos zabiera paru niespełnionych
    studentów, którzy chcą sprawić wrażenie elity intelektualnej. Myśle, że tak
    skoro podstawowym wyzwiskiem jest dresiarz i głupek, tak jakby był kimś gorszym
    od wielce oświeconego pana mądrali. Jeżeli jeszcze moje wywody do kogoś nie
    dotarły to pisze konkretnie:
    1 Kibice Polonii (okazuje sie na tym forum, że jeszcze są) gardzą Legionistami
    głównie dlatego, że ci to podmiejski motłoch. Proponuje przeprowadzenie badań
    socjologicznych. Owszem Legia poza Warszawą ma sporo kibiców ( z resztą co to
    wogóle za podziały), ale proporcjonalnie, założe się że Polonia ma poza
    Warszawą kibiców jeszcze więcej (proporcjonalnie dodaje) Natomiast w samej
    Warszawie, twierdzenie, że nie ma Legionistów to jest dopiero bzdura ! Jeżeli
    by było tak jak mówią Poloniści po każdym meczu na Łazienkowskiej cały tłum
    kierowałby się zamiast do autobusów to do kolejki WKD !
    2 Kolejne argumenty które upodobało sobie koło intelektualne z Krakowa, to
    argument, że Legia jest zła, bo za komuny kradła piłkarzy "do woja". Za komuny
    działy się różne rzeczy. Ta sama Wisła była klubem milicyjnym ! Czyli była
    częścią instytucji, której tu nie muszę chyba specjalnie opisywać. A dodajmy
    jakimi przywilejami w tamtych czasach cieszyli sie górnicy i kluby górnicze...
    Jak widać tego rodzaju argumenty to czysty absurd. Właściwie nie wiem po kiego
    wała opisuje tak oczywiste rzeczy, ale z drugiej strony, patrząc na to forum
    nie są one aż tak oczywiste. I pewnie dlatego zdecydowałem się na ten elaborat.
    Nie zabronie nikomu kogoś nienawidzieć, ani nie będę kazał nikomu kogoś kochać.
    Ale po co ta cała rzeczowa, argumentowana, i "wyważona intelektualnie"
    otoczka !?
    Obserwuj wątek
      • Gość: cezar Re: DO PEWNEJ GRUPY LUDZI NA TYM FORUM !!!!! IP: 217.67.202.* 16.04.02, 15:33
        nigdy sie nie udzielałem na tym forum bo i po co, ale teraz postanowiłem
        wtracić jedno zdanko w ramach tego postu nic dodać i nic ujac
        • Gość: Jarek Re: DO PEWNEJ GRUPY LUDZI NA TYM FORUM !!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 15:47
          Jak najbardziej mozna dodac - te kibic myslenie ci szkodzi! Wez sztacheta i bij
          sie jak czlowiek!
      • Gość: Mario Re: DO PEWNEJ GRUPY LUDZI NA TYM FORUM !!!!! IP: 212.185.43.* 16.04.02, 16:32
        Gość portalu: ktośtam napisał(a):

> Czytam tak sobie opinie na tym forum i włosy stają mi dęba. Instytucja
        > inteligentnego internetowego kibica rozwija tu swoje skrzydła w sposób
        > powiedziałbym totalny. Stopień ogłupienia i ignorancji jaki osiągają tu
        > niektórzy jest zawrotny. Można nie lubić jakiegoś klubu. Proste to, zdrowe i
        > normalne. Po to jest piłka. Dlatego wypowiedzi w stylu kibicujmy razem kochajmy
        >
        > się przypominają raczej jakiś hipisowski bełkot i z kibicowaniem nie mają nic
        > wspólnego, ale to jeszcze małe piwo. Najciekawsze są wypowiedzi w stylu
        > pseudointelektualnym, zawierające niby to argumenty dlaczego to nie lubie tych,
        >
        > czy tamtych. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że taki cudak, argumentując
        > swoją niechęc sili się na intelektualna rozprawę i co najciekawsze dochodzi do
        > wniosku, że jego niechęc jest uzasadniona ! Ten wielce intelektualny schemat
        > myślowy powtarza się tu niemal w każdym wątku, szczególnie w tych o Legii,
        > która jest ulubionym celem ataków tego elitarnego gremium. Ludzie ! Przecież
        > 100 razy zdrowiej jest powiedzieć ten i ten to kurwa a ci to frajerzy. Wartość
        > intelektualna takiego zdania jest taka sama jak tych pseudointelektualnych
        > wywodów, a przynajmniej dużo bardziej szczera. Bo przecież nie o intelekt
        > chodzi w kibicowaniu, ale o szczere serce dla swojej drużyny ! W kibicowaniu
        > argumentów nie ma. Jest tylko miłość i nienawiść. A argumenty i intelektualne
        > rozmowy, są po prostu śmiesne. Nie wiem czy tu głos zabiera paru niespełnionych
        >
        > studentów, którzy chcą sprawić wrażenie elity intelektualnej. Myśle, że tak
        > skoro podstawowym wyzwiskiem jest dresiarz i głupek, tak jakby był kimś gorszym
        >
        > od wielce oświeconego pana mądrali. Jeżeli jeszcze moje wywody do kogoś nie
        > dotarły to pisze konkretnie:
        > 1 Kibice Polonii (okazuje sie na tym forum, że jeszcze są) gardzą Legionistami
        > głównie dlatego, że ci to podmiejski motłoch. Proponuje przeprowadzenie badań
        > socjologicznych. Owszem Legia poza Warszawą ma sporo kibiców ( z resztą co to
        > wogóle za podziały), ale proporcjonalnie, założe się że Polonia ma poza
        > Warszawą kibiców jeszcze więcej (proporcjonalnie dodaje) Natomiast w samej
        > Warszawie, twierdzenie, że nie ma Legionistów to jest dopiero bzdura ! Jeżeli
        > by było tak jak mówią Poloniści po każdym meczu na Łazienkowskiej cały tłum
        > kierowałby się zamiast do autobusów to do kolejki WKD !
        > 2 Kolejne argumenty które upodobało sobie koło intelektualne z Krakowa, to
        > argument, że Legia jest zła, bo za komuny kradła piłkarzy "do woja". Za komuny
        > działy się różne rzeczy. Ta sama Wisła była klubem milicyjnym ! Czyli była
        > częścią instytucji, której tu nie muszę chyba specjalnie opisywać. A dodajmy
        > jakimi przywilejami w tamtych czasach cieszyli sie górnicy i kluby górnicze...
        > Jak widać tego rodzaju argumenty to czysty absurd. Właściwie nie wiem po kiego
        > wała opisuje tak oczywiste rzeczy, ale z drugiej strony, patrząc na to forum
        > nie są one aż tak oczywiste. I pewnie dlatego zdecydowałem się na ten elaborat.
        >
        > Nie zabronie nikomu kogoś nienawidzieć, ani nie będę kazał nikomu kogoś kochać.
        >
        > Ale po co ta cała rzeczowa, argumentowana, i "wyważona intelektualnie"
        > otoczka !?

Przygadał kocioł garnkowi!

• Gość: garfield TY BUCU !! IP: 62.233.151.* 16.04.02, 21:43
          zrozumiałeś ? czy może przetłumaczyć ?
      • japoneczka Re: DO PEWNEJ GRUPY LUDZI NA TYM FORUM !!!!! 17.04.02, 08:12
        Gość portalu: ktośtam napisał(a):

> Czytam tak sobie opinie na tym forum i włosy stają mi dęba. Instytucja
        > inteligentnego internetowego kibica rozwija tu swoje skrzydła w sposób
        > powiedziałbym totalny. Stopień ogłupienia i ignorancji jaki osiągają tu
        > niektórzy jest zawrotny. Można nie lubić jakiegoś klubu. Proste to, zdrowe i
        > normalne. Po to jest piłka. Dlatego wypowiedzi w stylu kibicujmy razem kochajmy
        >
        > się przypominają raczej jakiś hipisowski bełkot i z kibicowaniem nie mają nic
        > wspólnego, ale to jeszcze małe piwo. Najciekawsze są wypowiedzi w stylu
        > pseudointelektualnym, zawierające niby to argumenty dlaczego to nie lubie tych,
        >
        > czy tamtych. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że taki cudak, argumentując
        > swoją niechęc sili się na intelektualna rozprawę i co najciekawsze dochodzi do
        > wniosku, że jego niechęc jest uzasadniona ! Ten wielce intelektualny schemat
        > myślowy powtarza się tu niemal w każdym wątku, szczególnie w tych o Legii,
        > która jest ulubionym celem ataków tego elitarnego gremium. Ludzie ! Przecież
        > 100 razy zdrowiej jest powiedzieć ten i ten to kurwa a ci to frajerzy. Wartość
        > intelektualna takiego zdania jest taka sama jak tych pseudointelektualnych
        > wywodów, a przynajmniej dużo bardziej szczera. Bo przecież nie o intelekt
        > chodzi w kibicowaniu, ale o szczere serce dla swojej drużyny ! W kibicowaniu
        > argumentów nie ma. Jest tylko miłość i nienawiść. A argumenty i intelektualne
        > rozmowy, są po prostu śmiesne. Nie wiem czy tu głos zabiera paru niespełnionych
        >
        > studentów, którzy chcą sprawić wrażenie elity intelektualnej. Myśle, że tak
        > skoro podstawowym wyzwiskiem jest dresiarz i głupek, tak jakby był kimś gorszym
        >
        > od wielce oświeconego pana mądrali. Jeżeli jeszcze moje wywody do kogoś nie
        > dotarły to pisze konkretnie:
        > 1 Kibice Polonii (okazuje sie na tym forum, że jeszcze są) gardzą Legionistami
        > głównie dlatego, że ci to podmiejski motłoch. Proponuje przeprowadzenie badań
        > socjologicznych. Owszem Legia poza Warszawą ma sporo kibiców ( z resztą co to
        > wogóle za podziały), ale proporcjonalnie, założe się że Polonia ma poza
        > Warszawą kibiców jeszcze więcej (proporcjonalnie dodaje) Natomiast w samej
        > Warszawie, twierdzenie, że nie ma Legionistów to jest dopiero bzdura ! Jeżeli
        > by było tak jak mówią Poloniści po każdym meczu na Łazienkowskiej cały tłum
        > kierowałby się zamiast do autobusów to do kolejki WKD !
        > 2 Kolejne argumenty które upodobało sobie koło intelektualne z Krakowa, to
        > argument, że Legia jest zła, bo za komuny kradła piłkarzy "do woja". Za komuny
        > działy się różne rzeczy. Ta sama Wisła była klubem milicyjnym ! Czyli była
        > częścią instytucji, której tu nie muszę chyba specjalnie opisywać. A dodajmy
        > jakimi przywilejami w tamtych czasach cieszyli sie górnicy i kluby górnicze...
        > Jak widać tego rodzaju argumenty to czysty absurd. Właściwie nie wiem po kiego
        > wała opisuje tak oczywiste rzeczy, ale z drugiej strony, patrząc na to forum
        > nie są one aż tak oczywiste. I pewnie dlatego zdecydowałem się na ten elaborat.
        >
        > Nie zabronie nikomu kogoś nienawidzieć, ani nie będę kazał nikomu kogoś kochać.
        >
        > Ale po co ta cała rzeczowa, argumentowana, i "wyważona intelektualnie"
        > otoczka !?

Ja rozumiem, że to taka ironia, że piszesz tym samym stylem, którym ponoć
        gardzisz.
        Jeżeli tak - Extra post.
        Jeżeli nie (bardziej prawdopodobne) - zastanów się jeszcze trochę, bo styl masz
        całkiem niezly, jak na standardy forumowe.

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka