Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!!

IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 17.04.02, 16:54
    Od trzech dni trwa akcja pod hasłem "POGOŃ-LECH PRZYJACIELE". Wiadomo,iż Lech
    wróci najprawdopodobnie do I ligi.Majac na uwadze podobnie liczna i wspaniałą
    publiczność jak w Poznaniu działacze klubu kibica postanowili zawiązać jak to
    określili "sztamę pokoju" i wspolnie po przyjacielsku kibicować podczas meczów
    POgoni i Lecha. To juz druga taka akcja po udanym zawarciu paktu zgody z
    Warszawską Legią!Wspaniale, że powoli nasladujemy Europejskie zwyczaje, dalekie
    od nieuzasadnionej nienawisci.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pfff Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.icpnet.pl 17.04.02, 17:16
        w dupie mam jakies zgody przyjacielskie
        legia zawsze bedzie kurwa,a pogon sledzie
        i pierdole wasze biesiady
        sektor 5,tzn zarowa and team zawsze beda kurwic przyjezdnych
        • Gość: Sergio Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.echostar.pl 17.04.02, 18:26
          Gość portalu: pfff napisał(a):

> w dupie mam jakies zgody przyjacielskie
          > legia zawsze bedzie kurwa,a pogon sledzie
          > i pierdole wasze biesiady
          > sektor 5,tzn zarowa and team zawsze beda kurwic przyjezdnych

dałeś się sprowokować? No wiesz... :-)))

• Gość: Gosia Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 23:14
            Pojebany/a jestes legia i pogon to stre jebane kurwy i zawsze takimi beda mam w
            dupie ciebie i wszystkich kibicow tych pierdolonych zespolw podworkowych
        • Gość: armic Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.devs.futuro.pl 20.04.02, 01:11
          Kurw sie sam z kurwami, a Pogon - Lech przyjaciele - czy Ci sie podoba czy
          nie !!! A to dopiero poczatek !!!
          • Gość: Leon Re: No i stało się!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 21.04.02, 13:08
            KIbice Pogoni Szczecin chcac zawrzec pakt pokoju z Lechem Poznan postanowili na
            meczu z Legia nie ublizac Lechowi. Jak twierdzi kierownictwo klubu kibica na
            okrzyki pozdrowien jeszcze za wczescnie. Dobre i to! Od 20 lat bluzgalismy na
            Lecha! Zatem wczoraj nastapił przełom. Teraz tylko czekac na podobna reakcje
            kolegów z Poznania. POGOŃ-LECH PRZYJACIELE!
      • Gość: Mark To wspaniały pomysł! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 17.04.02, 17:24
        To wspaniały pomysł! Po tylu latach nienawisci nieczym nieuzasadnionej mozemy
        wspolnie kibicowac naszym druzynom. Zarowno obiekt w Szczecinie jak i w
        Poznaniu jest cudowny i napewo znajdziemy wspolny jezyk. No i zaprosimy Was na
        piwo Lech.Super pomysł!Popieram!Chyba cały piłkarski Poznań na tym tylko zyska!
        • Gość: KaczoR Re: To wspaniały pomysł! IP: *.ae.poznan.pl 17.04.02, 18:26
          Chyba zescie na glowe poupadali w dziecinstwie!!!. Sztama z legia i z pogonia??
          NIGDY! Zawsze beda to dla mnie wrogowie i najbardziej znienawidzone kluby.
          Nie dajmy sie zrobic tak jak pogon pacholkiem stolniczakow!!! Stolnica nie
          tylko pilkarsko chce z nas zrobic prowincje (jak tez reszte polski) a maja byc
          sztamy??
          NIGDY!!
          • Gość: sojazz Re: To wspaniały pomysł! IP: *.icpnet.pl 17.04.02, 19:43
            nigdy w to nie uwierze!!! ale z ciebie zartownis Leon...
            • Gość: apcio Re: To wspaniały pomysł! IP: *.icpnet.pl 17.04.02, 19:47
              prima aprilis byla 1 kwietnia hehe koles nie przestawil zegarka na wiosenny
              czas i juz jest dwa tygodnie do tylu :P
              • Gość: kombajn Re: To...owy pomysł! IP: 192.168.1.* 17.04.02, 20:45
                was chyba z tym pomysłem po...ebało, legia i pogoń zostaną qrfami na zawsze, i
                żadne sztamy w grę nie wchodzą!!!
                • Gość: sumak Re: To...owy pomysł! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 20:53
                  ... ale jesteście łosie przecież to zwykła podpucha, żeby wątek dostał milion
                  odpowiedzi ;) puknijcie się w łepetyny panowie :):):)
                  nARECZKA
                  • Gość: Lechita Re: Zgoda ? Czemu nie !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 23:52
                    Panowi i Panie (o ile tu są). Od dobrych kilkunastu lat kibicuje Lechowi i jest
                    super, ale nie wiem czemu nie miałoby dojść do zgody między Lechem a Pogonią
                    czy Legią i innymi klubami ?
                    Czy nie można na meczu siedzieć obok siebie, jeździć spokojnie do różnych miast
                    nie obawiając sie o własne życie ?
                    Przecież to jest tak płytkie że aż idiotyczne, żeby jadąć gdziekolwiek z
                    szalikiem Lecha, bać się pobicia czy zabicia !
                    Zobaczcie że w krajach europejskich kibice róznych klubów sa przemieszani i
                    jest spokój, a wszak dążymy do Europy !
                    A póki co pod względem kibicowania to jesteśmy za Europą bardzo, bardzo
                    daleko !!!
                    Jesli ogólnopolska zgoda ma przyczynic się do spokoju i bezpieczeństwa na
                    stadionach to ja jestem ZA !!!
                    Choćby i z Pogonią, Legią, Widzewem i innymi klubami !!!
                    Kibice wszystkich klubów łączmy się !!!
                    Brawo dla pomysłodawców ogólnopolskiego przymierza.
                    A do tych co tak nie nawidzą Pogoni czy Legii, to jest pytanie - dlaczego ?
                    Co jest tego powodem ? Tylko nie piszcie że tak, bo tak, bo to nie odpowiedź.
                    Pozdrawiam.
                • Gość: armic Re: To...owy pomysł! IP: *.devs.futuro.pl 20.04.02, 01:21
                  Widze, ze tu wiecej betonu niz zuzyli na Palac Kultury. A mowia, ze poznaniacy
                  to inteligentni ludzie ! Pogon - Lech przyjaciele !!!
          • Gość: armic Re: To wspaniały pomysł! IP: *.devs.futuro.pl 20.04.02, 01:17
            I Ty uwazasz, ze takimi pogladami nie jestes jedna wielka prowincja ??? Czy
            uwazasz, ze ninawisc jest dobra w sporcie ??? Czy w ogole myslisz o sporcie,
            czy o tym zeby zajebac sledziom w morde ??? Bo jezeli tak, to znam kilka
            dobrych klubow karate w Poznaniu. Czesto spotykamy sie na zawodach i loimy sie
            ile wlezie, ale zawsze wieczorkiem idziemy na piwo, bo sportowa zlosc to jedno,
            a chamstwo to drugie. Piszesz, ze nienawidzisz od zawsze, ale wiesz
            dlaczego ??? Tylko dlatego, ze to inne miasto, ze kiedys pare razy wy
            dowaliliscie nam, a my wam ??? I co ??? Ma to tak trwac w nieskonczonosc.
            Zastanow sie czlowieku. Pogon - Lech przyjaciele !!!
      • Gość: Kirs Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 00:09
        Słyszałem o tej akcji na meczu od kolesi. juz od miesiaca cos sie kreciło w tym
        temacie.Jako kibic Lecha troche mi ta akcja podgrzala krew w zylach!!!ale z
        drugiej mańki to w sumie nie głupi pomysł!Nasz Grzegoz Matlak jest ze Szczecina
        i z tego co mi wiadomo wychował sie na dzielnicy pogodno ( chyba ) a tam jest
        stadion pogoni.kibicuje kochanemu Lechowi 15 lat i mam juz dosc tego syfu i
        wiecznej nienawisci. Fajnie by było jechac do szczecina bezpiecznie na dobry
        mecz. A i ze "śledziami " browar by sie wypiło. A nikt nie każe nam kochać sie
        z legia. Ze pogon z nimi trzyma to nie znaczy ze my tez musimy. Popieram
        projekt jako humanista.A w sumie fajnie ze szczecin zaproponował taki układ.
        Widac ze sa blisko granicy!no i europy! cos sie zaczyna dziac wtym głupim
        kraju!
        • Gość: mp Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 00:29
          Popieram.
          Chodzi mi o to, ze jesli ktos nie lubi np. Pogoni to niech sobie nie lubi.
          "Styki" jesli ktos chce moga byc zorganizowane po meczu, za stadionem w umowionym miejscu.
          Ja takze nie PRZEPADAM za Pogonia, ale chcialbym sobie jechac np. do szczecina ubrany na
          niebiesko-bialo, usiasc sobie wygodnie miedzy tamtejszymi kibicami, spokojnie ogladac mecz,
          GLOSNO DOPINGOWAC MOJA UKOCHANA DRUZYNE, PRZEKRZYKUJAC SIE Z MIEJSCOWYMI i
          nie bac sie ze dostane po KUBKU.
          Czy musimy zyc w takim kraju ze kazdy z innej druzyny jest..... Powinna byc rywalizacja w dopingu,
          kulturze, organizacji meczow i wynikach sportowych. to jest zdrowy sport. Doprowadzilo by to do tego
          ze nawet rodziny jezdzilyby na wyjazdy ubrane w barwy swojego klubu. To jest prawdziwy sport i
          FANATYZM w moim rozumieniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Leon Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 01:15
            mp Ciesze sie, ze tak zareagowałeś na moja informacje o tej akcji. Jestem ze
            Szczecina i bardzo sie ciesze, ze oba kluby kibica chca sie wreszcedogadac.
            Obysmy juz niedlugo mogli zasiasc razem na stadionie i kibicowac ty swoim ja
            swoim. Przeciez to tylko zabawa-sport. Jesli fakt, tego ze urodzilismy sie i
            mieszkamy w innych miastach ma nas podzielic i wzbudzic wspolna nienawisc to
            chyba cos jest nie tak. Jestesmy Polakami i powinnismy razem tworzyc zgrana
            paczke. Niech ta liga bedzie radosnym odpoczynkiem po tygodniu pracy. A co do
            Matlaka to sie zgadza, ze pochodzi ze Szczecina Pogodno! Znam osobiscie Grzesia
            i super ze gra w Lechu. Szanuje wasza super publicznosc i lubie stadion. I sami
            zobaczcie. Matlak Szczecinianin Tyrajski zreszta tez i ich lubicie i szanujecie
            i tak powinno byc. Zatem sztama bracia i tyle. Super ze sa Poznaniacy, ktorzy
            widza pozytywne strony tej akcji
            • Gość: Alchem Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 08:34
              Leon czesto gadasz ze soba?

pozdro dla "Lechity" ze .szczecin.sdi...

hehe
              • Gość: sojazz Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.internet-info.com.pl 18.04.02, 08:46
                alchem dobre dobre:-) jestes spostrzegawczy...
              • Gość: Lechita Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 15:24
                Gość portalu: Alchem napisał(a):

> Leon czesto gadasz ze soba?
                >
                > pozdro dla "Lechity" ze .szczecin.sdi...
                >
                > hehe

Dzięki !
                Czy to że jest szczecin.sdi... to musi oznaczać że nie moge kibicować Lechowi ?
                To że mieszkam w Szczecinie i kibicuje Lechowi to takie dziwne ? W Warszawie
                mieszkają ludzie i kibicują Widzewowi (widać po flagach) i zapewne w Łodzi są
                tacy co kibicują Legii.
                A to że mam prace w Szczecinie i mieszkam w Szczecinie to tym bardziej chciałbym
                abym mógł przyjśc na mecz Pogoń-Lech z szalikiem Lecha i nie bać sie że zaraz
                dostane po głowie. I pytam się za co ? Za to że kibicuje takiemu czy innemu
                klubowi ? Toż to idiotyzm !!! A kibicuje zarówno Pogoni jak i Lechowi !
                Losy ludzkie są tak dziwne że czasem Poznaniak może mieszkać w Warszawie ale to
                wcale nie znaczy że ma nie lubić Lecha, tylko dlatego że mieszka w Warszawie.
                Nadal słowa uznania dla organizatorów akcji. Oby tak wszyscy kibice na zawsze
                zakopali topór wojenny !!!
                Pozdrawiam
            • Gość: armic Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.devs.futuro.pl 20.04.02, 01:26
              Ilosc betonu przewaz sie na korzysc Palacu Kultury. Tak trzymac !!! Pogon -
              Lech przyjaciele !!!
      • Gość: Leon Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 12:28
        Jak bys alchem lepiej spojrzal to bys zobacyl ze mam inny adres niz "
        lechita ". Najwidowczniej mieszka jakis fan lecha w Sz-nie. Lepiej sie skup na
        akcji i cos zacznij dzialac! POGOŃ-LECH PRZYJACIELE!!! I TAK JUZ NA ZAWSZE!!!
      • Gość: Leon Re: A Szczecin chce!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 12:35
        Wejdzcie na nasze, szczecinskie forum i zobaczycie ze wiekszoac chce pokoju!i o
        to chodzi. Pozdrowienia dla Bieńka, Sobola i Kaszy z klubu kibica Lecha!!!
        Chlopaki zobaczycie ze jeszcze razem bedziemy sie bawic na stadionie przy
        Twardowskiego i na Bułgarskiej!
        • Gość: Camara Re: A Szczecin chce!!! IP: 217.96.35.* 18.04.02, 12:43
          Net zniesie wszystko - dlatego tak czesto jest wykorzystywany w psychoterapii.
      • cromm Re: w innym krolestwie...też mieszka smok..... 18.04.02, 13:02
        Za górami.....za lasami.....za Zalewem Szczecińskim - Pan Marek Kotański
        otworzył kolejną placówke pomocy ludzią dotkniętym przez los.....
        Postanowiono przywracać ludzi społeczeństwu poprzez internet.....
        Najcięższe przypadki posadzono więc przed komputerami i pozwolono uzewnętrznić
        swoję długo skrywane lęki i paranoje.....Terapia jak widzimy nie przyniosła
        oczekiwanych rezultatów.....
        Apeluję więc do pomysłodawców by zwarli szeregii i wymyślili coś innego by
        pomóc tym ludzią.....petycja w tej sprawie dostępna jest na stronie
        www.paranoja.jest.uleczalna.pl
        Pozdr.
        • Gość: Leon Re: Szkoda ze cromm nie ma nicwspolnego z pilka! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 13:11
          • cromm Re: Szkoda ze ma pilka! 18.04.02, 13:19
            Kiedyś miałem z lekarską,ale podczas główkowania miałem wypadek,wiesz ?
            Aaaaa terapie z piłką też macie ?!!! Pochwalam,pochwalam
            • Gość: Leon Re: wstyd niosą tacy jak cromm IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 13:32
              Wiesz co cromm moge ci tylko tyle napisac ze jesli nie wiesz o co chodzi w tej
              akcji to daj sobie spokuj! idz na rynek w Poznaniu albo do parku. Tu naprawde
              kilkadziesiat osob zarowno z Poznania jak i ze Szczecina chce cos zmienic.
              Jakbys byl kibicem tobys zrozumial o co chodzi ale ty najwyrazniej chodzisz na
              jakas rehabilitacje z pilka lekarska. Zapraszam kiedys na mecz jakikolwiek w
              Polsce a zrozumiesz czemu słuzy zgoda wsrod kibicow.LECH PRZYJACIELEM POGONI.
              Jeszcze jedno cromm. Poucz sie troszeczke geografii! Szczecin nie lezy za
              zalewem Szczeciński. Chyba ze spogladasz z perspektywy Szwecji ale na takiego
              mi nie wygladasz. Jeszcze raz pozdrowienia dla calego klubu kibic Kolejorza!!!(
              szczegolnie bieńka, kaszy a zreszta...dla wszystkich )
              • cromm Re: wstyd niosą tacy jak Leon 18.04.02, 13:44
                Słuchaj garnkotłuku do parku to sobie możesz iść z psem o ile cię on
                wyprowadzi......Jeżdżę na mecze od 91 i to niekoniecznie Kolejorza (zdarzyło mi
                się też siedzieć na trybunach Poloni Warszawa, Cracovii, Areczki, Lechii,
                Zagłebia, Stali, Gwardii koszalin, Kotwicy Kołobrzeg, Goplanki Inowrocław,
                Zawiszy Bydgoszcz, Aluminium, Korony Kielce, KSZO i paru innych drużyn i to na
                trybunach sympatyków)
                Nie wymieniam HERTHY,OM czy Sparty,bo to zagraniczne kluby,a mówimy o
                Polsce.....ale podobnych nonsensów nie zdarzyło mi się słuchac juz dawno.....
                Zanim zaczniesz wypisywać podobne głupoty zastanów się jak ludzie na to
                zareagują.....ja mam podac rękę komuś z Pogonii,po tym jak oni mnie nieraz lub
                ja ich potłukli ??!!! Dobre sobie.........nikt mnie do tego nie zmusi,a na
                paranoje jest miejsce,ale w gabinecie u tarapeuty.....
                • Gość: Leon Re: nie obrazaj innych!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 13:52
                  cromm! ja Tobie nie ubliżam i zycze zebys tez byl kulturalny. Ze jakis frajer
                  cie pobił aty jego to nie istotne. Prawdziwy kibol ma sie skupiac na meczach a
                  nie na naparzance. I co wg twojej teorii tak w nieskonczonosc najlepiej sie bic
                  i nienawidzic.Pojawia sie tylko pytanie po co i dlaczego? Nasze miasta maja
                  wiecej wspolnego ( szczegolnie teraz gdy trojka szczecinian pomogla wam
                  awansowac do ligi ) niz ci sie wydaje. Rozumiem Barcelone i Real ze sie nie
                  cierpia. Tam podłożem jest konflikt historyczny i bardzo silnie zakorzeniony u
                  Hiszpanow z katalonii i kastylii. Ale czemu my sie mamy niecierpiec tego
                  naprawde nie wiem...
            • Gość: Obcy Re: Szkoda ze ma pilka! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.06.02, 13:43
              cromm napisał(a):

> Kiedyś miałem z lekarską,ale podczas główkowania miałem wypadek,wiesz ?

no to wszystko tlumaczy

• Gość: Leon Re: Trio ze Szczecina! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 13:44
        Kibice z Lecha tak naprawde szanujecie szczecinian. Zwróćcie uwage, ze terner
        Boguś Baniak, Grzegorz Matlak i Norbert Tyrajski to Szczecinianie! I ciesze sie
        ze mogli pomoc wam w powrocie do I ligi.Tak trzymać! Współprca musi byc!Lech-
        Pogoń przyjaciele!
        • cromm Re: Trio ze Szczecina! 18.04.02, 14:17
          Wiesz tak się składa,że Baniaka,czy Matlaka to lubię !!
          Żaden z nich nie mówił mi nigdy,że dlatego,że jest ze Szczecina to mielibyśmy
          godzić się z śledziami.....
          Żaden z nich nie jest przez to mniej przezemnie szanowany,bo jest ze
          Szczecina.....
          Mieszkałem w waszym mieście przez parę miesięcy (na Niebuszewie dla ścisłości)
          z kobietą i dość często bywaliśmy w przeróżnych knajpach.....zawsze pytali się
          mnie : "skąd Jesteś?" zawsze słysząc,że z Poznania Pytali : "to kibicujesz
          Lechowi>" i zawsze po odp.: "Tak" kończyło się tak samo,a ty mi tu nawijasz
          głupoty o przyjaźni.........jesteś koleś nieźle pogięty i tyle !!
          • Gość: Leon Re: Lech-Pogon przyjaciele IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 14:39
            cromm. Ja nie twierdze ze w Sz-nie was kochaja.Nienawisc jest - to fakt. Ale
            przedmiotem tej dyskucji jest akcja ktora zaczeli kibice Pogoni i Lecha ( o
            ktorej najwyrazniej nie slyszales wczesniej z "przecieków" na meczach )
            polegajaca na zmianie chorego i bezsensownego ukladu. A co do przeszlosci to
            zgadzam sie ze tak mogli cie traktowac w Sz-nie. Tak samo mnie potraktowali w
            Poznaniu.Czas z tym skonczyc cromm!!!A niebuszewo swoja droga to bandycka
            dzielnica i chyba wiecej tam bandziorow niz kiboli! i prosze cie nie ublizaj mi
            stary bo to tylko ciebie kompromituje!
            • cromm Re: Lech-Pogon NIeprzyjaciele !! 18.04.02, 17:10
              He,he ja tam na to Niebuszewo nie narzekałem - choć była zabawa co jakiś czas,w
              ogóle to nawet lubię tą dzielnicę - miała klimat........
              Jeśli ten wasz chory pomysł wypali,czego mu nie życzę,to ja nie mam zamiaru się
              zmieniać i traktować ludzi z Pogonii za kumpli.....
              To co proponujecie jest chore - ja nie chodzę tylko na mecze dla mojej
              drużyny......ja chodzę bo kocham moje barwy klubowe, doceniam ludzi,którzy
              dziesiątki lat wypruwali flaki za Lecha ,byli bici i poniewierani za to komu
              kibicują......kocham za toże wielu się nie załamało i było nawet tam gdzie inni
              bali się nawet pomyśleć,że będą........a Ty mi tu chrzanisz o jakieś popapranej
              przyjaźni........Przyjaźnić koleś to ja mogę się z Plutem koleś,bo on kocha
              kolejorza , nie z Tobą........I innymi popaprańcami........
              • Gość: Leon Re: Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 18:47
                Nie interesuj mnie to cromm ze ty nosisz nieanwisc w swojej głowie! Jesli
                dojdzie do pokoju ( bo niekoniecznie trzeba sie zaczac kochac ) to szybciej ty
                dostaniesz w czajniczek za obrazanie Pogoni i ewentualne bicie kibica ze Sz-na
                niz ja czy inni. Tacy jak ty kompromituja obraz polskiego spoleczenstwa. Jestes
                zwyklym prymitywem i wlasnie przez takich jak ty do europy nam jeszcze dalko.
                Jesli interesuje cie pilka to sam sobie odpowiedz na pytanie czy ktos w Angli,
                Niemczech, Włoszech sie bije, nienwidzi tylko dlatego ze ktos jest kibicem
                innej druzyny! Tacy jak ty wigina smiercia naturalna i nigdy nie osiagna
                sukcesu w zyciu! a wiesz czemu! bo brak jest logiki w twoim postepowaniu. A
                jesli bedziesz szerzyl nienawisc i pisal o podpalaniu stadionu to wczesniej czy
                pozniej pojdziesz siedziec bo to co ty prezentujesz to jest faszyzm i "rasizm"
                w pilkarskim wydaniu. wracaj do łopaty człowieku.
                • cromm Re: Lech-Pogoń przyjaciele!!! 19.04.02, 13:07
                  He,he faszyzm i rasizm nawet.....ja bym dodał stalinizm i nazizm,a może i
                  syjonizm.....he,he
                  Koleś z tą "normalnością" to powinneś zostac Xsiędzem,a przynajmniej śpiewać
                  w "Ich Troje" lub "Arce Noego"......
                  Mam kolegów białych,murzynów,japończyków,indian koleś.....korespondujemy przez
                  neta i są to ludzie tacy jak ja.....słuchamy tej samej muzyki,ubieramy się w te
                  same ciuchy,należymy do tej samej subkultury i co najważniejsze kibicujemy
                  swoim drużynom....
                  Powiem Ci jeszcze,że jakby oni usłyszeli,że mają lubić (nie bluzgać) na Real,a
                  są np. Baskami....czy kochać PSG, a są z Marsyli...to by mnie wyśmiali.....
                  Dla Scisłości ja wyśmiałbym ich,gdyby zaprzyjaźnili się z odwiecznym
                  wrogiem.....
                  Jeśli nadal nie wiesz o czym mówię to polecam książki Desmonda Morrisa np."Naga
                  małpa" czy "Ludzkie zoo" - to antropolog dla ścisłości.....
                  może on Ci wyjaśni o co w tym wszystkim chodzi.....
                  .......jeśli nie to cóż Bóg jest miłosierny.......
                  ..A ja najwyżej zarobię w czajnik od swoich,bo NIGDY nie będziemy kolegami.....
          • Gość: Alchem Re: Trio ze Szczecina! IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 15:17
            cromm - daj sobie spokoj...

mamy do czynienia z...

a) malolatem rajcujacym sie, ze ludzie odpisuja na jego watek

b) bujajacym w chmurach idealista probujacym _samemu_ zmienic swiat

c) (najciekawsza wersja) osoba piszaca jakas prace (z socjologii???) i
            zbierajaca do niej material :-)

jakby nie bylo gostek rozmawia ze soba (nie chodzilo mi o nicka "Lechita") i to
            nie tylko na naszym forum, ale rowniez na forum szczecin>pogon :-)

pozdro
            • cromm Re: Alchemie 18.04.02, 17:22
              NIe można wszystkiego olewać.....to jeden kretyn,ale niech zgodzi się z nim
              ileś tam osób i obudzimy się następnego dnia jako przyjaciele Pogonii !!
              Co wtedy ?? Koledzy z sektoru wpierdolą mi bo krzyczę jeb...śledzie lub ganiam
              za gościem w szaliku ??
              To tak jakbys kazał mi iść na Legię,bo trza się przyjaźnić.....poszedłbym ale
              podpalic tan stadion.....nawet jeśli miałoby to być ostatnie moje ognisko w
              życiu......
              Nie jestem,żadnym chuliganem (he,he),ale brzytwa mi się w kieszeni otwiera jak
              słyszę podobne dyrdymały.......
      • Gość: Leon Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 19:12
        Jeszcze jedno cromm i alchem spojrzcie na wypowiedzi na forum w szczecinie i
        odniescie je do swoich wypocin! nie da sie odniesc nie!!!bo to nie ten poziom
        pseudokibice!!!
        • Gość: PAX Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 20:52
          Tu nie chodzi o żadną " miłośc" ale wsiadłbym w samochód, wziął przychówek i
          przyjechał ze swoja Pogonią do waa na mecz.( korzyść dla was to np. 4 bilety na
          mecz, obiad w pyrlandzkiej knajpie i jeszcze troche kasy na jakieś duperele.)
          Wszyscy mieliby frajdę i pożytek.
          Ale jak mam wrócić porysowanym samochodem - to dziekuję bawcie sie sami w swoje
          zasrane, szczeniackie wojenki. Z krótkich majtek jeszcze nie wyrośliście.
          PS
          Myślałem że Pyrlandia zawsze była bliżej Zachodu ale to jak widac już historia.
          Taka sama jak Bismarck i III rzesza.
          • Gość: Lech Re: interes by sie krecil!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 22:27
            Pax słusznie zauważyłeś ze to niezły intersik dla sz-na i poznania by był. Ale
            wiesz głupota goruje w łepetynach tych idiotów ktorzy nie beda zarli ale
            zarobic na zgodzie z Pogonia nie chca! czemu? nie bo nie...to ich odpowiedz.
            Faktem jest pax ze ci ktorzy tu pisza o Lechu i nienawisci to zwykła
            gówniarzerka.Pozdrawiam. LECH-POGOŃ PRZYJACIELE I TAK JUZ NA ZAWSZE!!!
            • Gość: canemuto ciekawa dyskusja... IP: *.icpnet.pl 18.04.02, 22:50
              no normalnie prawie udpadlem tam gdzie stalem:))) pokoj z pogonia, o
              przepraszam "sledziami;))) toz pan bog na to nie pozwoli;))) a powaznie -
              dyskusja jakiej jeszcze nie bylo... czekam na reakcje wiekszego gorna
              internautow (takze ekstremy, np. young freaks). kilka rzeczy obija mi sie po
              glowie, streszcze je ponizej:
              - czy ktorys z forumowiczow bylby w stanie pobic kogos (albo zniewazyc w jakis
              inny sposob) np. za szalik pogoni - jest mecz ktos sobie przyjechal
              pokibicowac, nie napina sie, nie robi pizdy - jednym slowem KIBIC EUROPEJSKI:
              no wiec ktory z nas dojezdza i wpierdal??? ktory jedzie jak z blotem??? bo ja
              nie...
              - u kogo z nas ta "nienawisc" do innych barw (wrogich) jest faktyczna
              nienawiscia a na ile pewnym przyzwyczajeniem? oki - legi nie lubie, z
              wiadomych wzgledow. ale inni?
              - co do podpuchy... jesli to material dla socjologa to manewr sprawdzil sie w
              100%:))) wre az milo...
              - i sprawa ostatnia - pan CROMM... hmmm - swego czasu zdarzylo mi sie bronic
              tego delikwenta, ale w obecnej sytuacji. drogi crommie - NAPINASZ SIE
              STRASZLIWIE!!! przeciez tego sie czytac nie da!!! chcialbym zobaczyc jak to
              walczysz za Lecha:))) ale nie zobacze wnioskujac z posiadanych informacji.
              zbastuj bo wyglada to smiesznie i zenujaco.

to chyba tyle. bede sledzic ta dyskusje. pozdro.
              • Gość: Leon Re: wreszcie IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 23:30
                Wreszcie ktos na poziomie! canemuto graba dla ciebie! nie musimy sie kochac ale
                nie musimy sie gnoic! szanuje Lecha i wasza super publike i tego oczekuje od
                was. A swoja droga brawa dla Bogusia Baniaka za dobra robote!hehe swoją droga
                był promotorem mojego kuzyna Na Instytucie Kultury Fizycznej w Szczecinie. A i
                co do piłkarzy lecha to nie zapomne jak chyba w 1995 r. Araszkiewicz z voleya z
                20 metrow zdobył piękną bramkę dla Pogoni w meczu z GKSem Katowice. Pozdrawiam
                Pana Jarka!
                • Gość: Leon Re: sorry za podpis IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 23:33
                  W odpowiedzi do paxa pt. "interesby sie kręcił" podpisałem sie jako Lech! sorry
                  za pomyłke! ale juz tyle o tym Lechu piszemy ze głowa boli! ale moze cos z tego
                  wyjdzie! Pogoń-Lech przyjaciele!
                  • Gość: mp pozdr dla wszy kibicow(prawdziwych) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 23:39
                    Potwierdzam moja wczasniejsza wypowiedz i takze obserwuje dyskusje.
                    pozdr dla wszystkich prawdziwych kibicow w Polsce!!!!!!!!
                    Oprawa meczow, zabawa i kulturalny doping ponad wszystko!!!!
                    • Gość: Leon Re: mp! z Toba przyszłość! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 23:50
                      • Gość: mp do Leona IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 00:25
                        Troche zszokowales mnie wypowiedzia na warszawskim forum.
                        Nie zebym mial cos przeciwko ale nie doroslismy jeszcze do tego- przykro mi to mowic- do takiej "sytuacji"
                        jeszcze bardzo ale to bardzo dluga droga.
                        Swoja droga jestem bardzo ciekawy jak sie to skonczy i jaki bedzie odzew!
                        Po prostu zalezy mi na wspanialej atmosferze na meczach i wzajemnym szanowaniu sie. W koncu jestesmy
                        rodakami!!!
                        • Gość: PAX Re: do Leona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 01:09
                          Dokończę ten wątek.
                          Wronki w okolicach Pyrlandii - i 1500 do 2000 tysiecy kibiców Pogoni przyjeżdża
                          na mecz parokilometrową kolumną.I jest to najbardziej oczekiwany wyjazd !
                          Nie ma takiej drugiej imprezy w Polsce.

I nikt AMICI nie kocha ani zadnej sztamy z nią niema. Cos na kształt
                          niepisanego paktu o nieagresji o którym nikt nawet słowem nie wspomniał.
                          Może sie ktoś z "krainy kuchenek" wypowie, bez emocji, obiektywnie, które mecze
                          na ich stadionie sa najbardziej widowiskowe.
                          Policzcie sobie - dwa tysiace biletów, 2 tysiace kiełbasek, 10 - 15 tysiecy
                          browarków i pare tysiecy innych "pierdół". A podobno Pyrlandia
                          z " "nadzwyczajnej" gospodarności słynie. (ale tak jak mówiłem to juz
                          historia..).
                          I wy podobno umiecie kasę liczyć - śmiechu warte.

• Gość: Leon Re: mp i pax macie łeb na karku! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 19.04.02, 01:24
                      Spoko Panowie! trzeba działać by nasze mecze były pełne dopingu! szczerze to
                      racja ze takie wronki sa mini Europą bo miejscowi sa w szoku jak przyjechalismy
                      tam na jesien. nikt nikogo nie wyzywał i było w miare! A co do Poznania mam
                      takie miłe wspomnienia bo byłem na meczu jesienia w pucharze przgranym w
                      karnych ( tylu karnych w zyciu nie widziałem ) i było super! kupa ludzi!
                      jupitery ! to samo na meczu z Kamerunem! Nawet kolesia ze Szczecina spotkałem
                      ktory w Poznaniu studiuje. I o to chodzi mamy sie bawic! Zaprasam serdecznie
                      Lecha do Szczecina na meczyki! Ja może jeko pierwszy przyjme Was zserdecznie! A
                      swoja droga to jedyny polski browar jaki lubie to...Lech!POGON-LECH
                      PRZYJACIELE!
                      • Gość: Camara Won IP: 217.96.35.* 19.04.02, 06:42
                        Leonku pajacyku - wypierd........z naszego forum ok? Było śmiesznie, potem
                        żałośnie a teraz zwyczajnie brudno sie zrobiło.
                        Pa....pa......i nie do zobaczenia.
                        • milseog P O P I E R A M!!!! 19.04.02, 10:06
                          czytam te posty i juz mi sie w zylach krew gotuje. po pierwsze, przeciez
                          wszyscy jestesmy ludzmi myslacymi, a tymczasem okazuje sie, ze normy okreslaja
                          kryminalisci i zadymiarze. no bo jak nazwac kogos kto chce tylko komus
                          przypier...? dlaczego normalna reszta zyje pod terrorem kilku debili? jak chca
                          sie bic to nie uprawiaja boks, karate, etc.
                          po drugie: juz nawet nie to, ze wszyscy jestesmy ludzmi. wszyscy jestesmy
                          polakami. a jak czytam te wasze wypowiedzi to mam wrazenie jakbysmy mowili o
                          palestynczykach i zydach. przypominam:mieszkamy w tym samym kraju!
                          po trzecie: nikt nie mowi o milosci do przeciwnych klubow. chodzi o tolerancje
                          i doping podczas tego samego meczu. chociaz kibicuje pogoni od 18 lat to ciesze
                          sie, ze lech wchodzi do pierwszej ligi bo mecze z wami zawsze sa ciekawe.
                          po czwarte: mam dosc jezdzenia na reprezentacje i obaw, ze po drodze spotkam
                          grupe kiboli stad czy stamtad.
                          po piate: super bylaby sytuacja kiedy razem na naszej papricanie i u was na
                          bulgarskiej posiedziec, pogadac, pozartowac i ponasmiewac sie z siebie
                          nawzajem. po jaka cholere palic flagi, szaliki, zenic kosy i demolowac miasto?

a juz po szoste i ostatnie: ciekaw jestem czy ci co tak duzo pisza o tej
                          nienawisci brali udzial w chocby jednej zadymie. podejrzewam, ze raczej nie.
                          pozdrawiam kibicow lecha.
                          ZAWSZE POGOŃ!!!
                          • milseog Re: P O P I E R A M!!!! 19.04.02, 10:07
                            popieram zgode a nie to "won". sorry:)
                            • Gość: Budrys Re: P O P I E R A M!!!! IP: *.sssa.com.pl 19.04.02, 10:23
                              Leon – zawodowo zajmuje się manipulacjami !
                              Ale może chodzi o coś zupełnie innego w relacjach Szczecin - Poznań ?
                              Mój sąsiad zawiózł swoje dziecko na konsultacje do szpitala onkologicznego we
                              Wrocławiu.
                              Po powrocie zastał kpl. rozbite auto ( szyby , opony , lusterka ) którym nie
                              mógł wrócić do Szczecina. Trafił na kibiców / idiotów ze Śląska.
                              Ogólnie przykra sprawa.
                              Zaś pewien „poznaniak” opowiadał mi jak to przyjechał do Szczecina odwiedzić
                              rodzinkę , pojechali jego nowym autem na kąpielisko Głębokie – efekt --
                              rozbite szyby.
                              Może ktoś z Was może mi wyjaśnić dlaczego tak jest ?
                              • milseog Re: P O P I E R A M!!!! 19.04.02, 10:55
                                nie wiem czym leon sie zajmuje, ale te akcje bede popieral ze wszystkich sil.
                                a dlaczego tak jest jak napisales? a dlatego, ze myslisz o takich akcjach jak o
                                prowokacjach i manipulacjach.
                                ty niby nie angazujesz sie w walki kiboli i ja tez, ale dla nich to nie ma
                                zadnego znaczenia. jestes stad, oni stamtad i juz. tylko tyle.
                                a wystarczy skupic sie na meczu...
                                pozdr
                                • Gość: Leon Re: Budrysie! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 19.04.02, 12:53
                                  Budrysie! Odpowiedz na rozbiteszyby , pobicia itp. mozesz znalezc czytajac
                                  wypociny tych burakow, ktorzy podajac sie za kibicow oddychaja nienawiscia,
                                  chacia zrobienia drugiemu krzywdy. Nie wazne czym zamuje sie zawodowo.Nie sadze
                                  tez aby ta akcja była prowokacja ( to odnosnie wypowiedzi tych panow z
                                  Poznania ), takiego nie miałem zamiaru. Z forum nie znikne bo jest problem i
                                  trzeba go rozwiazac. Jak widac sa chetni na zminy i to najwazniejsze. A faktem
                                  jest ze ci ktorzy tu tyle pisza o zadymach czesto w nich nie brali udzialu a
                                  jesli brali to nie przywiazywali uwagi do pilki. Bo prawdziwy kibol zna skład
                                  druzyny, styl gry kazdego piłkarza uckochanego klubu i skupia sie na przebiegu
                                  meczu. Zatempseudokibice to wam moge powiedziec won z tej dyskusji!!!Pogoń-Lech
                                  pzyjaciele!!!
              • cromm Re: ciekawa dyskusja...do Centumento 19.04.02, 13:26
                centumentuś nie napinam się strzaszliwie,wiesz ?.....
                śmieszy mnie to i tyle.......wiesz mam to do siebie,że lubię
                podróżować.....lubię to i robię gdy mogę.....zdarzyło mi się mieszkać w
                Warszawce,Szczecinie,Sosnowcu,Bydgoszczy,Koszalinie,Łodzi,Krakowie,Skierniewicac
                h i paru innych miastach.....zawsze byłem pyrus z Poznania.....niektórzy mnie
                za to lubili inni nienawidzili.......
                Nie oddałem nigdy nikomu szala i nie wyparłem się tego skąd jestem i komu
                kibicuję....jeśli oczywiście mnie pytano.....
                Mam kumpli kibiców różnych drużyn (ale to nie moi koledzy tylko dlatego,że
                komuś kibicują,ale dlatego,że np. słuchamy jednej muzyki)
                Układ jest prosty kumplujemy się w swoich miastach,ale gdybyśmy spotkali się
                się np.w czsie zadymy,to każdy będzie trzymał swoich i walczył z tymi
                drugimi.....potem za miesiąc przy piwku spotkamy się i przypomnimy to sobie -
                pośmiejemy.....
                Zawsze miałem gdzieś co ludzie o mnie myślą i czy lubią czy nie.....w tym
                wypadku to co sobie myślisz spływa po mnie.....zbyt wiele razy oberwałem,bym
                przyglądał się grzecznie,jak to za co obrywałem zmienia się w "przyjaźń".....
                Może sobie ten kolo przyjerzdzać do Poznania na mecze swojej Pogonii,szyb mu
                (ja przynajmniej) w samochodzie nie powybijam,ale nikt mnie nie zmusi bym
                siedział cicho i udawał,że "lubię" Pogoń.....
                Dodam coś jeszcze kozaczyć w Poznaniu może każdy jeśli jest stąd,ale to głupie
                i nudne o wiele większy mam dreszczyk emocji,kiedy jadę do Warszawki,czy
                Szczecina i tam manifestuję przywiązanie do swoich barw.....Tutaj to ja mogę
                siedzieć cichutko - tam jeśli mam w tym jakis interes mogę zacząć łowy i nikomu
                nic do tego.....he,he
                Pozdr.
                • Gość: Loen Re: ciekawa dyskusja...do Centumento IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 19.04.02, 13:56
                  crommie chyba naprawde my sie nie rozumiemy. Po pierwsze bezsensu jest to co
                  piszesz o wspolnych kolegach i stosunku do nich przy ewentualnej bojce. Pytanie
                  po co sie bic? ale oki jesli dojdzie do bojki np. z twoim kolesiem, z ktorym
                  jezdzisz np. na koncerty ulubionej grupy muzycznej, to na meczu lub po bedziesz
                  go nap.... tak jakbys go nie znał. A niedaj Bog ktos go zabije to co wpadniesz
                  na pogrzeb kolesia i spojrzysz jego rodzinie i kumplom w oczy.Zastanow sie co
                  ty wogole za bzdury wypisujesz! A po drugie nikt nie mowi tu o jakiejs ciszy na
                  meczach. Czy przyjazn i zgoda to cisza na stadionie! Ja wiem czemu ci sie to
                  kojarzy z cisza i spokojnym siedzeniem na meczu. Bo jesli bedzie zgoda to nie
                  bedziesz mogl obrazac druzyny z ktora masz pakt zgody. Z tego ynika, ze na
                  meczach nie krzyszysz dla swojej druzyny by ja wspierc tylko obrazasz innych.
                  Gdyby było inaczej nie bł bys sie zgody bo przciez ona nie odbiera ci prawa tak
                  samo jak wczesniej kibicowania Lechowi. Zmieniło by sie to ze było by 2,3 razy
                  głosniej bo lech by sie w zgodzie z pogonia przekrzykiwał. To tyle " kibicu"!
                  • cromm Re: ciekawa dyskusja...do Loena 19.04.02, 14:02
                    Z tego co wiem - do ciebie to odpisałem parenaście wątków w górę,więc co się tu
                    plączesz Loenie........??
                    • Gość: Leon Re: ciekawa dyskusja...do Loena IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 19.04.02, 14:06
                      cromm bez komentarza!!!ludzie widza jaki prezentujesz poziom!:)
                      • cromm Re: ciekawa dyskusja...do Loena 19.04.02, 14:10
                        .....według antropologów wyższy twojemu.....mogłeś powiedzieć,że czytanie
                        przychodzi ci z trudnością to wybrałbym ci łatwiejsze lektury.....
      • Gość: LEON Re: CROMM DAJ SOBIE I INNYM SPOKUJ! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 19.04.02, 14:22
        crommie nie masz pojecia o co chodzi w tej akcji i nie interesuje cie to to
        przestan robic zamęt! daj nam spokuj! czesc a swoja droga wpadnij kiedys na
        jakos mecz I-ligowy i zobaczysz jak wyglada kibicowanie moze wtedy cosmadrgo
        napiszesz bo najwyrazniej na zadnym meczu pilkarskim w zyciu nie byłes.LECH-
        POGOŃ PRZYJACIELE!!!
        • Gość: cromm Re: Loen DAJ SOBIE I INNYM SPOKUJ! IP: *.cust.poz.supermedia.pl 19.04.02, 14:37
          A może Leon......mylicie mi się strasznie.....
          a co argumenty ci się kończą ??......jak spadniesz mi stąd do Sledziowa to
          poczujemy się wszysty lepiej......
      • Gość: Leon Re: Na meczu z Legia pozdrwiamy Lecha! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 19.04.02, 15:57
        Z nieoficjalnych źródeł wiadomo, iż pewna grupa szczecinskich kibicow, ktora
        wybiera sie do Warszawy na mecz z Legia ma podczas tego spotkania dwukrotnie
        pozdrowic poznanskiego Lecha. Ma byc to "wyciągniecie ręki" do poznanskich
        kibicow! Pozowdzenia! super pomysl. A legia sie moze zdziwi ale musi sie
        przyzwyczajac powolutku!LECH-POGON PRZYJACIELE!
        • Gość: Leon Re: armic chyle czoła!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 20.04.02, 04:09
          armic chyle czoła za popracie! oby takich jak ty wspaniałych kibicow było jak
          najwiecej! mam nadzieje, ze jestes kibicem Lecha i jestes za wspolna zgoda!!!
          serdecznie pozdrawiam Poznan!LECH-POGOŃ PRZYJACIELE!!!
        • Gość: Alchem Re: Na meczu z Legia pozdrwiamy Lecha! IP: *.wmid.amu.edu.pl 20.04.02, 15:40
          > Z nieoficjalnych źródeł wiadomo, iż pewna grupa szczecinskich kibicow, ktora
          > wybiera sie do Warszawy na mecz z Legia ma podczas tego spotkania dwukrotnie
          > pozdrowic poznanskiego Lecha. Ma byc to "wyciągniecie ręki" do poznanskich
          > kibicow! Pozowdzenia! super pomysl. A legia sie moze zdziwi ale musi sie
          > przyzwyczajac powolutku!LECH-POGON PRZYJACIELE!

=:o to mnie gosciu teraz zszokowales...

jesli tak rzeczywiscie bedzie (w co szczerze watpie ;p) to wtedy uwierze, ze nie
          probujesz prowokowac, ze nie piszesz pracy, tylko jestes skazanym na porazke
          idealista :) jak Don Kichot ;)

pozdro
          • rabarbarian Re: Było standardowo 21.04.02, 17:51
            Moze tak:)
            Nie bylo pozdrowien, byly bluzgi na lecha i pokrewne mu kluby. Plan
            poszedl w leb. Drogi Leonie nie wiem ktore to zrodla podpowiedzialy
            tobie idee pozdrawiania na lazienkowskiej lecha? Po powrocie z wawy
            zdziwil mnie szczerze twoj wpis:)
            Teraz meritum. Mam pewna sugestie odnosnie Waszego pomyslu.
            Nie twierdze ze jest zly ale slowem przyjazn - jak widzisz - draznisz
            nierozgarnieta czesc polmozgich w szalikach obojetnie ktorej z druzyn.
            A ze przywiazanie do slow maja wielkie to moze wystarczy szacunek?
            Czy bedzie normalniej? Nie wiadomo ale sprobowac warto. Moze wtdedy
            nie trzeba sie bedzie zastanawiac gdzie sie podzialy moje szyby badz
            lusterka po wizycie np. we wrocku?
            pozdro:)

ZAWSZE POGOŃ !!!
            • Gość: LEon Re: dwa mecze IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 21.04.02, 19:44
              to chyba bylismy na innych meczach! ja nie slyszalem i nie krzyczałem bluzg na
              Lecha! cały czas powtarzam wszystkim ze nie chodzi o miłość i to ze mamy sie
              zaczac lubic. Nie obrazajmy sie i skonczmy z durna nienawiscia. Czemu nie byc
              neutralnym. Ale my Polacy ocyiscie musimy miec wiecznie wrogow-najgorsze ze we
              własnym narodzie i dlatego ten kraj tak wyglada!POGON-LECH PRZYJACIELE ( JAK
              KOTS WOLI ZGODA, SZTAMA, NAUTRALNOSC.... )
              • rabarbarian Re: dwa mecze 21.04.02, 20:32
                ...sorry w takim razie na pewno bylismy na roznych meczach. Jesli
                ty tego nie slyszales to... Masz racje - czas z tym skonczyc ale ja
                wyraznie slyszalem ze na razie sie nie da:(
                Mniej napinania, mocniej stompaj po ziemii a moze cos z tego wyjdzie:)
                pozdro:)

ZAWSZE POGOŃ !!!
                • Gość: PAX Re: dwa mecze IP: 213.76.59.* 21.04.02, 23:30
                  A może wystarczy zwyczajny pakt o nieagresji - bo " przyjaźnić" się tak na
                  hasło, to też nie mam na razie ochoty.
      • Gość: Leon Re: sonda IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 22.04.02, 12:52
        Widze, ze wiekszosc pozytywnie zareagowała na moja akcje i niektorych kibicow
        Pogoni! Czas pomyslec co z tym zrobic!Musimy wykonac wzajemnie jakis istotny
        ruch w kierunku "zawieszenia broni". Pozdrawiam kibicow Lecha. POGON-LECH
        PRZYJACIELE!
      • Gość: Leon Re: zapraszamy do Szczecina IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 23.04.02, 16:20
        Zapraszamy kobicow Lecha do Szczecina na mecze Lecha z Pogonia. postaramy sie
        bezpiecznie wspolnie kibicowac!LECH-POGON PRZYJACIELE!
        • cromm Re: zapraszamy do Szczecina 23.04.02, 17:23
          He,he wybieram się za parę dni......tylko o ile się domyślasz w innym celu.....
          Nie pisz mi tu tylko później,że żałowałeś.....
          • Gość: Leon Re: zapraszamy do Szczecina cromma IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 23.04.02, 19:26
            Zapraszam cromm! Tylko nie łobuzuj hehe! i załatw te sprawy tak zeby i szczecin
            i Ty był zadowolony! Pozdrawiam! Lech-Pogoń Przyjaciele!
            • cromm Re: zapraszamy do Szczecina cromma 26.04.02, 22:22
              He,he jadę Leonciu......miałem na weekend,ale mam dużo pracy......Jakom
              dzielnicę reprezentujesz ??
      • Gość: Sasza Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 19:43
        Ktos juz napisal, ze mecz z Arka byl nudny jak flaki. I pomyslec, ze tak by
        mialy wygladac cale rozgrywki ;)) Jednak takie mecze jak z Pogonia, Legia czy
        nawet Slaksiem sa dla nas tak wazne, gdyz delikatnie mowiac nie darzymy ich
        sympatia i dokopanie im sprawia nam o wiele wiecej satysfakcji. Z gory
        zaznaczam, ze mowiac o dokopaniu mam na mysli tylko i wylacznie wynik na murawie
        :) Dlatego jestem wsztrzemiezliwy wobec owej dziwnej oferty Leona. Ale polowanie
        na fanow innych druzyn, niszczenie im wozow itp to juz gruba przesada. Potem
        prowadzi to do zupelnie bezsensownych smierci mlodych ludzi, ktorych kilka mialo
        miejsce w ostatnich latach. Nad tym trzeba sie zastanowic.
        Ale bluzganie jest powszechne w Europie. Na Delle Alpi nie raz sie rozlega:
        roma, roma VAFANCULO!!!!!! cze inte MERDA inter !!!! :)
        A czy na ostatnie derby w Moskwie pomiedzy Spartakiem i CSKA przyszloby tyle
        wiary - 60 000 gdyby nie odwieczna rywalizacja "narodnikow" z "koniami" ;))))
        Fuck tylko ten wynik !&%^$#!#!

Sasza
      • kome Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! 22.06.02, 17:45
        ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      • Gość: Kondziu Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 02:54
        Leon powiem Tobie tylko tyle LECH ARECZKA CRACOVIA nie zrezygnujemy z triady na
        rzecz sledzi nie zerwiemy sztamy z Arka i Cracovia dla was sledzie jestescie
        sledziami i tak zostaje a Legia to kurwa legie bic trzeb akto bije legie ten
        idzie do nieba tak bylo jest i bedzie !!!!! tylko LECH ARKA I CRACOVIA
        • Gość: lechosław Re: Rozpoczęła się akcja Lech-Pogoń przyjaciele!! IP: *.espol.com.pl 06.08.02, 09:52
          Gość portalu: Kondziu napisaý(a):

> Leon powiem Tobie tylko tyle LECH ARECZKA CRACOVIA nie zrezygnujemy z triady
          na
          >
          > rzecz sledzi nie zerwiemy sztamy z Arka i Cracovia dla was sledzie jestescie
          > sledziami i tak zostaje a Legia to kurwa legie bic trzeb akto bije legie ten
          > idzie do nieba tak bylo jest i bedzie !!!!! tylko LECH ARKA I CRACOVIA

Czemu nie ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka