Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przed ostatnim meczem IX kolejki

18.09.17, 00:40
    Tydzień temu obatel Naczelnik Siedzący Bizon postawił w stan gotowości aż pięciu potencjalnych zwycięzców/ kandydatów do wskazywania meczycha z kategorii ELE. To jednak jeszcze było małe Miki w porównaniu do analogicznej sytuacji na finiszu kolejki nr 9 - przeanalizujmy wszystkie możliwości:
    Zacznijmy od przegranej Lechii - w jakichkolwiek rozmiarach ona nastąpi, wygrywa wichura.
    Teraz remisy: 0-0 BRZEZINHO, 1-1 Loska, 2-2 yosemitesam, 3-3 i wyżej znów BRZEZINHO.
    I wygrane biało-zielonych: 1-0 Kolejorz, 2-0 BRZEZINHO, 2-1 ZZDZICH, 3-0 BRZEZINHO, 3-1 JUNRYCH, 3-2 NR-1, 4-0 yosemitesam, pozostałe BRZEZINHO.
    Reasumując, kandydatów mamy 'tą razą' aż ośmiu!
    Obserwuj wątek
      • yosemitesam Re: Przed ostatnim meczem IX kolejki 18.09.17, 00:55
        Wróóóć, źle se obliczyłem gole kolejki.
        W związku z tym przy remisie 1-1 wygrywam ja a przy 2-2 wichura. Loska nie ma szans.
        Także nie każda porażka Lechii daje wygraną wichurze - przy 0-1 pulę zgarnia BRZEZINHO.
        Przy wygranej Lechii chyba wszystko się zgadza.
        • yosemitesam Re: Przed ostatnim meczem IX kolejki 18.09.17, 00:58
          Za wyjątkiem 4-0 - zamiast yosemita będzie BRZEZINHO.
        • bombullo Re: Przed ostatnim meczem IX kolejki 18.09.17, 01:00
          Obatelku "yosemitesamiunku" przy remisie 1:1 szczysci wszystkich Obatelka nasza Pocohontas z powodu,ze ten wynik jest JEJ Hiciorkiem! Comprende muchacho?
          • yosemitesam Re: Przed ostatnim meczem IX kolejki 18.09.17, 01:05
            Ale moja osobista osobistość - po doliczeniu 1 pkt za gole w kolejce - również będzie mieć 13 pkt, a typowałem o całych 45 minut wcześniej :)
            • bombullo Re: Przed ostatnim meczem IX kolejki 18.09.17, 11:42
              HA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka