Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 23:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majkel Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:00 niestety i w warszawie mamy debili! wstyd mi za ciebie kibolu(zapewne legii) zapewne przyjechałeś z zielonki albo innego zadupia i myślisz ze jesteś prawdziwym warszawiakiem...idiota jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen_biedronka fstyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:05 "... W ostatnim tygodniu musiałem wymienić jedną trzecią składu, a teraz Tomek Hajto i Radosław Kałużny mają jakieś kolejne problemy zdrowotne. _Wieżę_ jednak, że w meczu z Walią będzie lepiej." rozumiem, że Janas nie jest mistrzem krasomówstwa, ale takich ortografów chyba nie wali... polecam redaktorom slowniki.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroom Re: fstyt IP: *.tnt8.nyc9.da.uu.net 10.10.04, 03:42 Redaktorzy GW sa p.o.j.e.b.a.n.i. Przynajmniej wiekszosc z nich. Nie sadze aby pomoga im jakakolwiek ksiazeczka. Gość portalu: gen_biedronka napisał(a): > "... W ostatnim tygodniu musiałem wymienić jedną trzecią składu, a teraz Tomek > Hajto i Radosław Kałużny mają jakieś kolejne problemy zdrowotne. _Wieżę_ jednak > , > że w meczu z Walią będzie lepiej." > > rozumiem, że Janas nie jest mistrzem krasomówstwa, ale takich ortografów chyba > nie wali... > > polecam redaktorom slowniki.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U P I E S Z Re: fstyt IP: *.raytheon.com / *.raytheon.com 14.10.04, 00:20 NO ZO ? POJEPALO SIE PIZMAKOM I JUSZ. KASZTEMU ZIE MOSZE POJEPAC I NIE KASZTY JET TAKI PIZDOLET JAK TY. LUPIESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.lublin.mm.pl 10.10.04, 00:07 Wieżę?????! PS Gdyby Janas dostal takie podanie strzelilby z zamknietymi oczami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic 2 Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.igloonet.pl / *.igloonet.pl 13.10.04, 15:41 Panie Janas , niech pan wreszcie doceni Franka, bo on jest w stanie dużo zrobić dla reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Ja tez WIEŻĘ .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:15 Ja tez "wieżę , że w meczu z Walią będzie lepiej" i tez "zawsze chciałbym mieć jakieś pretensja", a żeby drużyna wygrywała 3:1. I chcialbym jeszcze dodac ze wieżę również, iż już calkiem niedlugo jedyne zastrzezenia do GW będą się tyczyły blędów ortograficznych. Bo uważam ze użycie tytułu w takiej formie ("Frankowski mnie zdenerwowal") jest kolejnym sposobem by troche namieszac i wzburzyc kibicow przeciw Janasowi. Wkurza mnie takie dziadowskie dziennikarstwo i tyle.. Oczywiście nie było wszystko super. Miałem pretensje do piłkarzy o kilka spraw, ale to musi teraz zejść na dalszy plan. Zresztą zawsze chciałbym mieć jakieś pretensja, a żeby drużyna wygrywała 3:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleryk Re: Ja tez WIEŻĘ .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 07:16 1. Błędy ortograficzne. 2. Błędy interpunkcyjne. 3. Tytuł jak z "brukowca" Co się dzieje? Przecież Zydzi to podobno wykształcony naród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:16 franek,franek łowca bramek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:18 Wisła wygrała mecz z austrią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortografia Re: Jak Janas wymowil "wieze"? IP: *.proxy.aol.com 10.10.04, 00:30 Przez "z" czy "rz" ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.lauderhill-fl.gov 10.10.04, 00:34 "wierze" a nie "wieze" - mysle, ze od dziennikarza mozna oczekiwac znajomosci gramatyki j. polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 01:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 01:31 "wierze" a nie "wieze" - mysle, ze od dziennikarza mozna oczekiwac znajomosci gramatyki j. polskiego. Jeśli już , to ortografię. A ten bład to fonetyuczno- ortografinczno - freufowski bład trenere. Miał na myśli wieżę- Rasiaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erosolex Mial na mysli wieze Rasiaka - dzis wieczorem. IP: *.tnt8.nyc9.da.uu.net 10.10.04, 03:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg "Wieżę jednak" - tak powiedział Janas? Przez "ż" ? IP: *.crowley.pl 10.10.04, 01:35 A na korektę to was nie stać? Jest wam wszystko jedno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maradona Chcial powiedziec: wieze mam w domu. To dlatego. IP: *.tnt8.nyc9.da.uu.net 10.10.04, 03:37 Ale jaka wieze, do cholery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru_ji Re: "Wieżę jednak" - tak powiedział Janas? "ż"? IP: *.rev.o1.com 10.10.04, 04:57 Jezeli mozliwe, to jeszcze gorszego byka ortograficznego strzelila Wyborcza w detalicznym opisie meczu. Gdyby reprezentacja tak strzelala do bramki przeciwnika, to bylibysmy mistrzami swiata. Wstyd Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B J U S T O N O S Re: "Wieżę jednak" - tak powiedział Janas? Przez IP: *.raytheon.com / *.raytheon.com 14.10.04, 00:29 ZO TU DUSZO MUFIC. WYTFORNIA CO TE GASETE FYDAJE MA DUSZE PROPLEMY I JUSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Janas to nawet mówić nie umie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 02:03 Mówi "wieżę". Musiał tak powiedzieć, bo przecież GW się nie myli ;) Chyba, że miał na myśli tę wieże którą wystawił w ataku czyli Rasialdinho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortografa Re: Janas to nawet mówić nie umie. IP: *.cvx.algx.net 11.10.04, 00:50 Nie mowi sie Rasialdinho tylko prawidlowa wymowa jest Rasiakdildo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.tnt7.atl4.da.uu.net 10.10.04, 02:45 "Wierze" przez "z" z kropka??? Nawet Janas nie mogl tak powiedziec!!! Niechze to ktos poprawi bo sie dzieciakom utrwali!!! Wstyd GW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Capone JANAS: WYGLADA ZE MASZ DYWERSANTOW W DRUZYNIE IP: *.tnt8.nyc9.da.uu.net 10.10.04, 03:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Wisła to potęga!!! jebacwisle odpier..l się szmato IP: *.westln01.mi.comcast.net 10.10.04, 05:56 Franek to jednak extraklasa polskiej piłki mało takich się zdarza więc tszeba go szanować i od niego się uczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamako Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.jelonki.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 07:57 "Wieżę jednak, że w meczu z Walią będzie lepiej." Nie wie_rz_ę!!! Dziennikarz i błędy ortograficzne?! Borze, coza chańba, kogo ta Wyborcza zatródnia?! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema wieżę???????korektorom Wyborczej nie wierze.... IP: *.furrynet.org / *.furrynet.org 10.10.04, 08:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pkurylow Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.zielman.pl 10.10.04, 08:12 Polska wygrała, ale Janas musi odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekk Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 08:14 Co za młotek to napisał?? Bo nie pisze się wieżę tylko wieRZę !! Wieżę to ten autor może sobie zbudować !! Odpowiedz Link Zgłoś
arkadioosh Ludzie opanujcie sie 10.10.04, 09:05 a co to za roznyca dla artykulu ze ktos tam napisal z czy rz czy to jest dla was najwazniejsze ? opanujcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.10.04, 09:28 Nigdy nie komentowałem pracy innych, lecz pan Janas to już przesadził z tak długim trzymaniem Rasiaka na boisku,/chorągiewki w rogach były bardziej ruchliwe i widoczne niż on/. I jedno moje spostrzeżenie czemu gramy górną piłkę gdy o 100 razy lepiej nasi reprezentanci grają nią z klepki po ziemii??? A reszta to oby tak dalej.Polska w MŚ 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Wieżę jednak, że "Wieżę jednak, że " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 10:25 "Wieżę jednak, że " pajace kupcie sobie słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC To nie wina redakcji !!!! IP: *.spray.net.pl 10.10.04, 12:27 To przeciez Janas tak powiedzial,a oni tylko cytowali. Alez z niego buc, nawet po Polsku nie potrafi mowic - zeby powiedziec "Wierzę" przez "z" z kropka... Toz to wola o pomste do nieba ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Wieżę :)))))) IP: *.direct-adsl.nl 10.10.04, 10:31 buahahahahahahahahahahaahah o jaką wieże chodzi ? krzywą wieże może ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Wieżę :)))))) IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:07 Pieprzyć "wieżę" Chłopaki popili w redakcji i tak wyszło. Ale czy nie ma w Gazecie moderatora, który zablokowałby na amen tego debila "jebacwisle"???????? Najbardziej poczytny dziennik w Polsce robi się szambem, którego nikt nie potrafi oczyścić z gówna. Ludzie, przecież aż sie odechciewa czytać komentarzy, bo artykuł o reprezentacji, a 15 pierwszych wypowiedzi na forum to dyskusja czy jebać tą Wisłę, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziej Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.as1.prp.dublin.eircom.net 10.10.04, 11:05 Czyżby wypowiedzi Janasa zawierały błędy ortopgraficzne? Czy też miał na myśli jakąs wieżę w Walii zamiast wiary, że w Walii pójdzie gładko??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: windmill Radek Kałużny jak w meczu z Ukrainą IP: *.in / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:29 Mówiłem, że Kałużny sobie poradzi z tymi austryjaka! On jest lepszy od tego Lewandowskiego!!!!!!!! Niech chlopina gra tak dalej a będzie dobrze!!!!! A ty gościu od Wiselki sie odpier...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:38 wierzę nie wieżę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Paweł Janas: Frankowski mnie zdenerował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:57 co to znaczy "zdenerował" ? Odpowiedz Link Zgłoś