Gość: Don IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:38 Lubię WISŁE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajanie Re: Deichmann Śląsk Wrocław przegrał sparing z Ny IP: *.vub.ac.be 12.10.04, 19:45 a ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Slaska Re: Deichmann Śląsk Wrocław przegrał sparing z Ny IP: *.cibc.ca 12.10.04, 22:05 Dlaczego wladze odpowiedzialne za sport zezwalaja na dodawanie do historycznych juz nazw polskich zespolow nazwiska sponsorow klubow, lub ich firm? Od lat jestem kibicem Slaska i teraz widzac nowa nazwe Deichmann Śląsk Wrocław, slabo mi sie robi. A moze wkrotce sponsor zarzada zmiany nazwy klubu na Deichmann Breslau??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrofarad Re: Deichmann Śląsk Wrocław przegrał sparing z Ny IP: *.osk.pl / *.osk.pl 12.10.04, 23:01 Wrocławowi gratulujemy Deichmana!!! Niech żyje tradycja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Do kibica Slaska IP: *.sympatico.ca 13.10.04, 03:26 A jak Ci sie podoba nazwa polskiego klubu hokejowego TKH/ThyssenKrupp/Energostal? Calkowicie sie z Toba zgadzam. Takie paranoje sa mozliwe tylko w Polsce, gdzie niektorzy dzialacze za kilka euro ogola nawet sobie jaja w centrum miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziolek Re: Deichmann Śląsk Wrocław przegrał sparing z Ny IP: *.ilt.uni-bonn.de 13.10.04, 10:42 Na tym polega wlasnie sponsoring w naszym kraju, w kazdej lidze i dyscyplinie: Deichmann Slask, Warbud Polonia, Gispsar Stal Ostrow.... Jakos gdzie indziej zdarza sie to znacznie, znacznie rzadziej - CSKA Moskwa, to CSKA Moskwa, tak smao jak Panatinaikos Atheny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicP. Bo tu jest bieda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:59 No niestety walczymy o ochłapy... Pamiętajcie jak klub nie ma RENOMY (mam na myśli rozpoznawalność za granicą także) to niestety będziemy musieli się zadowolić po pierwsze mniejszymi pieniędzmi od sponsora, a po drugie większymi jego wymaganiami... To tak jak z rynkiem pracy u nas - jest za dużo chętnych, a za mało stanowisk (w sporcie: za dużo klubów, a za mało sponsorów) no to wtedy można stawiać przeróżne warunki no i wybierać w klubach jak się chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfu nie narzekajcie IP: *.provider.pl 13.10.04, 13:12 These boots are made for walking, and that's just what they'll do one of these days these boots are gonna walk all over you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Deichmann Śląsk Wrocław przegrał sparing z Ny IP: *.jubilex / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:56 No albo np Kinder Bolonia, tau ceramica vitoria, benetton Treviso itd....:):) Nie ma w tej kwestji reguły a jak nie chcecie mieć w nazwie sponsora to proponuje zrobić coś takiego jak FC Barcelona gdzie klub jest całkowicie utrzymywany przez kibiców i darczyńców, a przynajmiej do niedawna tak było... hmmmm Dajśman Kelner Idea Sląsk Wrocław to brzmi dumnie:):) Niedługo bedzie trzeba wprowadzić gre w dresach bo zabraknie miejsca na reklamy...:):) buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś